kıslar sizdede oldumu benim göbeğim tüylendi resmen . aylincimm ankarayı çok severim gelmişkende altını üstüne getirirm ayy geçenlerde aklıma çubuk turşusu düstü salatalıktan böhü böhü neyse ailem nevşehirde bi ankara yapıp öle geçeriz ozamn alcam :)
canlarm cok sagolun merak etmıssınız benı demekkı sevılıyorum he=)) ayrı ayrı tesekkur edıyorum hepınıze ..seydacm temmuzun basına tasınacaz sanrm cnm esımın burda ılıskısı 27 sınde kesılecekmıs ztn ondan sonra ev telası fln olur dedgn gıbı =) neyse ben cıkıyorm kendınıze cok cok ii bakn daha evım darma dagn hıc bı ıs yapmadm agrıdan sızıdan mecbur dınlene dınlene yapcam artık bebıslere ii bakn:80:
Çok sağolun.
Oğlum inanılmaz hareketli bi çocuk
Nasıl baş edicem iki çocukla bilmem
hele bide ikiz olursa 3 çocuk :18:
özelikle göbek altındakiler sanki kalınlaştı irkekleştim yaf bebeğimiz ssağlıklı olsunda razıyım canım
bide çizgi olcak dimi göbek altımızda çok komik
bu arada bugun kakao ve tatlı badem yagı aldm onları kullanmaya baslıcam bnm gogusler catlamıs sıra gobege de gelmesın oralarada surerm artık=)
temam uyardığın için sağol tatlım ya, tikkatli olayım :)
Evet cnm aynen öyle..
Hatta biz ikea ya gitmeden bikaç gün önce eşimin patronu evini taşıyodu ona alışverişe koçtaşa gitmişler aynı lambayı orda gördüm yaa 3 katı fiyat koymuşlar dedi..
Bende uygun zannetmiştim ama zannettiğim gibi çıkmadı..
Ben sevmedim açıkcası..
siteleri bilmez miyim tatlım, ev eşyamı da orda yaptırdık, çok memnunum.. akrabamız da var mobilyacı, tanıyo diğerlerini de o da yardımcı olur..evet canım ankaradayım şuan keçiörendeyim ya keçiörende kalıcam ya da yenimahalleye doğru taşınmaya geçiçemsen siteler var biliyorsundur orda çok güzel mobilyacılar var hem de bebek için harika şeyler var .eğer hiç gitmediysen git bir bak nasıl şeker şeyler var sen şimdi oda yapmalısın demi 3 bebek olunca nasıl olcak beşik mi alacaksın 3 tane yoksa kocaman yatak alıp ortadan mı ayarlatıcaksın canım .
canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak geçer bol bol su iç çok iyi geliyor canım.
kızlar ben çıkıyorum allaha emanetsiniz seyyahım yoksun okuyorsun sanırım öpüyorum seni canım kankam.
gidip az gök gürültüsü dinleyerek uzanayım
niye ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum yabulantı hariç kasıklarım agrıyo ama kendimi çok hafif hissediyorum.cumartesi gelsede bebeği görsemde hamile olduğumu farketsem diorum
kıslar sizdede oldumu benim göbeğim tüylendi resmen . aylincimm ankarayı çok severim gelmişkende altını üstüne getirirm ayy geçenlerde aklıma çubuk turşusu düstü salatalıktan böhü böhü neyse ailem nevşehirde bi ankara yapıp öle geçeriz ozamn alcam :)
canım ev taşımak da çok zor iş ya kalkışmasaydın şimdi hamıle hamıle. annem sabırsızlanıyor zaten şu 3. ayımı atlatayım hemen başlayacak battanıyeler yelekler hırkalar... bide cinsiyetı bellı olsun diyebeklıyor sanırım.inşallah canım .taramalar herkesin güzel çıkar .
ev bakınıyorum gülüşüm.ramazandan önce taşınıp düzeni kurmak istiyorum eneste 2 hafta sonra kreş tatil oluyor . bu arada iki gündür mideyi bozmuşum bulantım vardı ayran içtim şimdigeçmişi okudum biraz.
sebamed tavsiye ederim bebek için ,bebek bezide prima tavsiye ederim.annene güzel lif ördür bebiş için iplik iplik olan var ya ondan yumuşacık olur . chiccoda güzel ama içeriğindeki paraben var mı diye bakmak lazım ben o yüzden şampuan ve sabun tercihimi hala Johnson's dan yana kullanıyorum.mustelada da paraben yok sanırım .iyice araştırıp al gülüm.bende geçen bez değişim günü vardı huggesin evde bez poşeti buldum alışveriş merkezine gittim yarım saat kuyruga girdik millet alan gelmiş alan gelmiş bir tane yeni doğan paket aldım geldim bende .evde bulunsun ilk eşyamız bebek bezi oldu diyebilirim.
ben yaptırmadım ama ultrasonla rahim agzından inceledi kanserli hücre çoğalımı olurmuş ilk gebelik aylarında diye ama çok şükür temiz dedi alıp incelemeye gerek yok dedi canım .
Valla bol bol almak lazım 2 kişi olunca çok çamaşırda olmuyoki sürekli açıyım..
İçinden gelenleri yaz sende cnm ne kasıyosn kendini
ühüh ühühhüüü çatlamak istemıyorum yaa :18:şu meshur çatlak kremınden almak lazım ama çok pahalıymış o da yabu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş
yok kız küsermiyim hiçbak yazarım heee
seyyah kuzum kayboldu, bak işte küstü mü yoksaaa
.
yaz kızım yaz neşe gelsin topiğimize havamızı bulalımhahahaaaaa komple senin demek , yaa kıslar benim emektar topikte alışıklardır benim çatlak hafif sansürlü yazılarıma ama burda çok tutuyom kendimiiii :18: şimdi buna da bişe patlatırdım ben yafff
inşallah benım yapım da öyledir. ama annemın harıta gibi göbeğini görünce pek umutlu değilim.canım ben ilk gebeliğimde kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım üstelik 23 kg almıştım sanırım biraz yapıylada alakalı oluyor
benım basenlerımde çatlak var ya .. göbişim de çıktı gayet de hamiş hamiş dolaşıyorum ortalıktaevet canım sen şanlı taraftasın ne güzel keşke hiç kimse çatlamasa
özellikle bacakların üst iç ve ön kısımlarında var benim oralara sürmek aklımın ucundan geçmemişti karın kocaman oluyor da oralarda almış kilodan hemen çatlamışımbakalım bundada çatlarsam artık harita gibi dolanırım
liarec alacağım 4. ayıma girince yine göbek ve popoya sürerim sanırımşuan göbeğim çıkıyo ama sabah uyanınca sönüyor.hamileye benzer halim yok yine aynı heyecanı yaşıyor insan hemen karnım çıksın istiyor
ayy canım bizde seni merak ettık. taşınma telaşına mı başladı acaba dedik. geçmiş olsun bol su iç bol bol dinlenslm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
hoşgeldin aramızaaaranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)
evet canım ankaradayım şuan keçiörendeyim ya keçiörende kalıcam ya da yenimahalleye doğru taşınmaya geçiçemsen siteler var biliyorsundur orda çok güzel mobilyacılar var hem de bebek için harika şeyler var .eğer hiç gitmediysen git bir bak nasıl şeker şeyler var sen şimdi oda yapmalısın demi 3 bebek olunca nasıl olcak beşik mi alacaksın 3 tane yoksa kocaman yatak alıp ortadan mı ayarlatıcaksın canım .
canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak geçer bol bol su iç çok iyi geliyor canım.
kızlar ben çıkıyorum allaha emanetsiniz seyyahım yoksun okuyorsun sanırım öpüyorum seni canım kankam.
gidip az gök gürültüsü dinleyerek uzanayım
niye ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum yabulantı hariç kasıklarım agrıyo ama kendimi çok hafif hissediyorum.cumartesi gelsede bebeği görsemde hamile olduğumu farketsem diorum
temam uyardığın için sağol tatlım ya, tikkatli olayım :)
ay evet benımde beyazlarım özellikle hiç birikmıyor. hamile kaldığımdan beri renklı çamaşır giymeye de korkuyorum beyaz çamaşır stokladım eveaslında baylırım renklı dantelli çamaşır giymeye ama
arkadaşlar daha sonra girdiğimde sizleri yine bulma şansım olacak mı?yeniyim mazur görün
seviliyorsun tabi şekerimcanlarm cok sagolun merak etmıssınız benı demekkı sevılıyorum he=)) ayrı ayrı tesekkur edıyorum hepınıze ..seydacm temmuzun basına tasınacaz sanrm cnm esımın burda ılıskısı 27 sınde kesılecekmıs ztn ondan sonra ev telası fln olur dedgn gıbı =) neyse ben cıkıyorm kendınıze cok cok ii bakn daha evım darma dagn hıc bı ıs yapmadm agrıdan sızıdan mecbur dınlene dınlene yapcam artık bebıslere ii bakn:80:
Çok sağolun.
tabiki canım aramızdan birileri mutlaka olur topiktearkadaşlar daha sonra girdiğimde sizleri yine bulma şansım olacak mı?yeniyim mazur görün
Ben sevmem dantelli fln yaa illa penye olcak özellikle alt tarafı onlarla daha rahat ediyorum..
Dantelliler fln hemen beni rahatsız ediyo kaşındırıyo.
Sağlık açısından da penyeler sağlıklı..
ooo maşallah maşallah büyümüş bilee.. bizim de biçoğumuzun ilk hamileliği ama ikinci olanlar da var, onların tecrübelerinden de yararlanıyos :) beraber öğrencez artık:13:hoş bulduk nihayet becerdim çok sevindim.9+4 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.pek bir şey bildiğim söylenmez doğrusu.
ben mesela seviyomm ülennncanlarm cok sagolun merak etmıssınız benı demekkı sevılıyorum he=)) ayrı ayrı tesekkur edıyorum hepınıze ..seydacm temmuzun basına tasınacaz sanrm cnm esımın burda ılıskısı 27 sınde kesılecekmıs ztn ondan sonra ev telası fln olur dedgn gıbı =) neyse ben cıkıyorm kendınıze cok cok ii bakn daha evım darma dagn hıc bı ıs yapmadm agrıdan sızıdan mecbur dınlene dınlene yapcam artık bebıslere ii bakn:80:
tatlım hayırlısı olsun..Çok sağolun.
benim hafiften var gibi çizgi.. ama çok az, önceden da çooook hafif vardı zaten :))özelikle göbek altındakiler sanki kalınlaştı irkekleştim yaf bebeğimiz ssağlıklı olsunda razıyım canım
bide çizgi olcak dimi göbek altımızda çok komik
çaylamış mı? ben de bi kontrol edem, bakmıyom pek.. senin tombul tombul memeler durumu oldu galiba :)bu arada bugun kakao ve tatlı badem yagı aldm onları kullanmaya baslıcam bnm gogusler catlamıs sıra gobege de gelmesın oralarada surerm artık=)
genelde olurmuş ama olmayan da var.. eskiler o çizginin uzunluğuna ve koyuluğuna bakarak doğumun ne kadar yaklaştığını tahmin ederlermiş... ileri aylarda göbek üstüne doğru da çıkıyo..
Herkesde oluyomuki o?
çak morukk :13: temam o zaman savulunnnn gazozcu yeniden sizlerleeeeyok kız küsermiyim hiçişyerınde olunca gelen giden oluor ani giriş çıkışlar yapabiliyorum
yaz kızım yaz neşe gelsin topiğimize havamızı bulalım
burdayım canım ama ancak okuyabildim yetişemedim sana. gök gürültüsü mü? yağmur mu yağıyor ankarada. dün de burda yağdı. kız sn ne çok gidiyon doktora? ama sen özel muayenesine gidisun demi?halıyle rahat oluyordur. bizim özel hastanelerdekı doktorlar bizi kovuyo bu sıklıkla gidince de
tabiki canım aramızdan birileri mutlaka olur topikte
ben çok seviyorum. kırmızı pembe mor beyaz.. hiç farketmez. genel olarak dantelli şeyleri severim zaten. alıtım rahatsız da olmuyorum. ama sağlık açısından tabiki penye daha iyi. eskiden dantellilere de günlük ped kullanırdım sorun olmazdı. şimdi akıntı falan oluyor gunluk ped de kullanamıyoruz oyuzden penye beyaz kullanıyorum.
göbişi çıkan kızçeler ekleseler yaa göbeklerini
tabi kuzu, buranın boş kaldıını görmüş diilim, maşallah çenesi düşük hatunlar hep ocakta doğurcak sanırsam :)))arkadaşlar daha sonra girdiğimde sizleri yine bulma şansım olacak mı?yeniyim mazur görün
vayyyy seksi şey seniiiiben çok seviyorum. kırmızı pembe mor beyaz.. hiç farketmez. genel olarak dantelli şeyleri severim zaten. alıtım rahatsız da olmuyorum. ama sağlık açısından tabiki penye daha iyi. eskiden dantellilere de günlük ped kullanırdım sorun olmazdı. şimdi akıntı falan oluyor gunluk ped de kullanamıyoruz oyuzden penye beyaz kullanıyorum.
ben koysam mı acepgöbişi çıkan kızçeler ekleseler yaa göbeklerini
ya benım fotoğraf makınem yok tlf um da öyle özellikli değil . oyuzden fotoğraf ekleyemıyorum şimdilik. ama doğuma kadar mutlaka alacam bi fotoğraf makınesi.miniğimin ilk hallerını kaçırmak istemıyorum. bol bol fotoğraf çekecez.göbişi çıkan kızçeler ekleseler yaa göbeklerini
çak morukk :13: temam o zaman savulunnnn gazozcu yeniden sizlerleeeehamile kalalıberi pek bi sevgi pıtırcıı olmuş idim
angarada hava çok bulutlu gök gürültülü muhtemelen on yüz bin milyoncuk yağmur damlasına gebe, rahim ağzında açılma başlamış
ooo maşallah maşallah büyümüş bilee.. bizim de biçoğumuzun ilk hamileliği ama ikinci olanlar da var, onların tecrübelerinden de yararlanıyos :) beraber öğrencez artık:13:
süperrrr hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?