2012 Ocak Anneleri

özelikle göbek altındakiler sanki kalınlaştı irkekleştim yaf bebeğimiz ssağlıklı olsunda razıyım canım
bide çizgi olcak dimi göbek altımızda çok komik

bu arada bugun kakao ve tatlı badem yagı aldm onları kullanmaya baslıcam bnm gogusler catlamıs sıra gobege de gelmesın oralarada surerm artık=)

evet benim de öyle oldu ama en çok yüz bölgemde oldu.yüzüm karardı o kadar belli oluyor.lazer epilasyon yaptırıyordum ama sanırım gebelikte yasak.

Allah kolaylık versin cnm taşınmak zor..
Dikkat et kendine yorma kendini..

Çok sağolun.

Oğlum inanılmaz hareketli bi çocuk
Nasıl baş edicem iki çocukla bilmem
hele bide ikiz olursa 3 çocuk :18:

Allah sabrını verir inşallah canımm..
Sen bir an önce tekmi çiftmi öğrende

özelikle göbek altındakiler sanki kalınlaştı irkekleştim yaf bebeğimiz ssağlıklı olsunda razıyım canım

Herkesde oluyomuki o?

bu arada bugun kakao ve tatlı badem yagı aldm onları kullanmaya baslıcam bnm gogusler catlamıs sıra gobege de gelmesın oralarada surerm artık=)

Nasıl yaniii hamile kaldıkdan sonra göğüslerinmi çatladııııııııı?

Son düzenleme:
temam uyardığın için sağol tatlım ya, tikkatli olayım :)
siteleri bilmez miyim tatlım, ev eşyamı da orda yaptırdık, çok memnunum.. akrabamız da var mobilyacı, tanıyo diğerlerini de o da yardımcı olur..
ya nasıl alacağım konusunda karar vermedim canım ya.. tavsiyelere açığım.. benim aklımda önce bi park yatağa yan yana koymak vardı bikaç ay, çok minik olabilirler diye, bu arada da odalarını hazırlarım diyodum ama dün annem sığmazlar dedi.. odalarını baştan hazırlayalım, hem mobilya yatakları daha büyük olur, ilk aylar birini yatak odana koyup üçünü de yatırırsın, sonra da odalarına geçiririz dedi.. daha aklıma yattı... oda yapıcam sanırım şimdiden..
cmt kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah canımm

olmas mı honeyim, konuştuk kıslarla da, bende de oldu.. ama alma diyolar, dökülüyomuş doğumdan sonra..
evet turşusu meşhur buranın, festivalini bile yapıyolar :) haberim olsun bu tarafa gelirsen, görüşmek kısmet olur bakarsın

canım ev taşımak da çok zor iş ya kalkışmasaydın şimdi hamıle hamıle. annem sabırsızlanıyor zaten şu 3. ayımı atlatayım hemen başlayacak battanıyeler yelekler hırkalar... bide cinsiyetı bellı olsun diyebeklıyor sanırım.

Valla bol bol almak lazım 2 kişi olunca çok çamaşırda olmuyoki sürekli açıyım..
İçinden gelenleri yaz sende cnm ne kasıyosn kendini

ay evet benımde beyazlarım özellikle hiç birikmıyor. hamile kaldığımdan beri renklı çamaşır giymeye de korkuyorum beyaz çamaşır stokladım eve aslında baylırım renklı dantelli çamaşır giymeye ama
ühüh ühühhüüü çatlamak istemıyorum yaa :18:şu meshur çatlak kremınden almak lazım ama çok pahalıymış o da ya
bak yazarım heee
seyyah kuzum kayboldu, bak işte küstü mü yoksaaa

.
yok kız küsermiyim hiç işyerınde olunca gelen giden oluor ani giriş çıkışlar yapabiliyorum
hahahaaaaa komple senin demek , yaa kıslar benim emektar topikte alışıklardır benim çatlak hafif sansürlü yazılarıma ama burda çok tutuyom kendimiiii :18: şimdi buna da bişe patlatırdım ben yafff
yaz kızım yaz neşe gelsin topiğimize havamızı bulalım
canım ben ilk gebeliğimde kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım üstelik 23 kg almıştım sanırım biraz yapıylada alakalı oluyor
inşallah benım yapım da öyledir. ama annemın harıta gibi göbeğini görünce pek umutlu değilim.
benım basenlerımde çatlak var ya .. göbişim de çıktı gayet de hamiş hamiş dolaşıyorum ortalıkta
ayy canım bizde seni merak ettık. taşınma telaşına mı başladı acaba dedik. geçmiş olsun bol su iç bol bol dinlen
aranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)
hoşgeldin aramızaa

burdayım canım ama ancak okuyabildim yetişemedim sana. gök gürültüsü mü? yağmur mu yağıyor ankarada. dün de burda yağdı. kız sn ne çok gidiyon doktora? ama sen özel muayenesine gidisun demi?halıyle rahat oluyordur. bizim özel hastanelerdekı doktorlar bizi kovuyo bu sıklıkla gidince de

arkadaşlar daha sonra girdiğimde sizleri yine bulma şansım olacak mı?yeniyim mazur görün

temam uyardığın için sağol tatlım ya, tikkatli olayım :)

Evet cnm araştırmadan alma..

Ben sevmem dantelli fln yaa illa penye olcak özellikle alt tarafı onlarla daha rahat ediyorum..
Dantelliler fln hemen beni rahatsız ediyo kaşındırıyo.
Sağlık açısından da penyeler sağlıklı..

seviliyorsun tabi şekerim
Çok sağolun.

allah kolaylığını verir canım öyle düşünme hem yeni bebiş doğana kadar oğlun biraz daha büyür sonra kreşe falan verirsiniz. yakınlarında sana yardım edecek annen yada akraban falan da varsa hiç korkma . allah büyük.

arkadaşlar daha sonra girdiğimde sizleri yine bulma şansım olacak mı?yeniyim mazur görün
tabiki canım aramızdan birileri mutlaka olur topikte

Ben sevmem dantelli fln yaa illa penye olcak özellikle alt tarafı onlarla daha rahat ediyorum..
Dantelliler fln hemen beni rahatsız ediyo kaşındırıyo.
Sağlık açısından da penyeler sağlıklı..

ben çok seviyorum. kırmızı pembe mor beyaz.. hiç farketmez. genel olarak dantelli şeyleri severim zaten. alıtım rahatsız da olmuyorum. ama sağlık açısından tabiki penye daha iyi. eskiden dantellilere de günlük ped kullanırdım sorun olmazdı. şimdi akıntı falan oluyor gunluk ped de kullanamıyoruz oyuzden penye beyaz kullanıyorum.

hoş bulduk nihayet becerdim çok sevindim.9+4 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.pek bir şey bildiğim söylenmez doğrusu.
ooo maşallah maşallah büyümüş bilee.. bizim de biçoğumuzun ilk hamileliği ama ikinci olanlar da var, onların tecrübelerinden de yararlanıyos :) beraber öğrencez artık:13:
ben mesela seviyomm ülennn canımm çok yorma bak kendini hatta pek karışmasan, yardım edecek birileri varsa onlara bırak.. Allahım korusun sizi..
Çok sağolun.

tatlım hayırlısı olsun..(du iki boncuk koyem sana da) Allahım gücünü verir.. bak ben de üç tane bekliyorum
benim hafiften var gibi çizgi.. ama çok az, önceden da çooook hafif vardı zaten :))
çaylamış mı? ben de bi kontrol edem, bakmıyom pek.. senin tombul tombul memeler durumu oldu galiba :)

Herkesde oluyomuki o?
genelde olurmuş ama olmayan da var.. eskiler o çizginin uzunluğuna ve koyuluğuna bakarak doğumun ne kadar yaklaştığını tahmin ederlermiş... ileri aylarda göbek üstüne doğru da çıkıyo..
çak morukk :13: temam o zaman savulunnnn gazozcu yeniden sizlerleeee hamile kalalıberi pek bi sevgi pıtırcıı olmuş idim
angarada hava çok bulutlu gök gürültülü muhtemelen on yüz bin milyoncuk yağmur damlasına gebe, rahim ağzında açılma başlamış

Beyaz veya açık renkler giyiyorum bende korkuyorum çnkü koyu renk giydiğimde bişeymi geldi diye sürekli tuvaletteym ztn

göbişi çıkan kızçeler ekleseler yaa göbeklerini

Benimkinin göbek değil bebek olduğuna inansam eklerdimde ıı ıı şimdi eklemem
İlk aylint eklesin en çok onun çıkmıştır nede olsa 3üz

Kızlar slmmm ben geldimmm :92:
Gece pişamalarımı giyerken anaaa bi baktım aynada göbüşüme bakarken kahve rengi lekem oluşmuş ta haberim yok

tabi kuzu, buranın boş kaldıını görmüş diilim, maşallah çenesi düşük hatunlar hep ocakta doğurcak sanırsam :)))

vayyyy seksi şey seniiii hamile olmasak senle gazozun dibine vurardık meselaa
ben de şık çamaşır ve gecelik falan severim ama günlük olarak çok kullanmam, pamuklu giyerim günlük.. ama özel gün ve gecelerde günün mana ve ehemmiyetine uygun olaraktan... öhöm :82:
ben koysam mı acep

ya benım fotoğraf makınem yok tlf um da öyle özellikli değil . oyuzden fotoğraf ekleyemıyorum şimdilik. ama doğuma kadar mutlaka alacam bi fotoğraf makınesi.miniğimin ilk hallerını kaçırmak istemıyorum. bol bol fotoğraf çekecez.

yağmur yağarken yeryüzüne milyonlarca melek inermiş. oyuzden yağmur yağarken edilen dualr çok çabuk kabul olurmuş. çünkü melekler rabbimize hemen iletirlermiş dualrımız. tabıkı o melekler iletmese de duyar ama onlar dualrımız iletınce daha çok hoşuna gidermiş. onun için yağmur yağarken bol bol dua edin biz hamişler için de

bug
ün 10 haftalığımmm yupii çizelgede 2 fazla yaşmışım 2 haftam kaldı bebemi görmeye benim göbek biraz vardıda mumuşomun üstü azcık şiş :) bende her ay göbemin fötosunu çekmeyi düşünüyorum :)

slm kızlarr..
daha öncede sordum ama cvp yazan olmamış...sırtüstü yattığınızda karnınızda sürekli atan bişey görüyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…