2012 Ocak Anneleri

Kızlar slmmm ben geldimmm :92:
Gece pişamalarımı giyerken anaaa bi baktım aynada göbüşüme bakarken kahve rengi lekem oluşmuş ta haberim yok

Hoşgeldin canım..
Sen söyleyince tekrar bi kntrl ettimde yok ıı ıı bende daha çıkmamış yada ben anlamıyorum hahahahha

Gece pişamalarımı giyerken anaaa bi baktım aynada göbüşüme bakarken kahve rengi lekem oluşmuş ta haberim yok
hoşgeldinn hani ya ne çabuk .. ne yapmak gerek ki yaw:26:

valla ben günlük kullanıyordum canım zaten 9 aylık evli bir çift için özel olmayan gün pek yok tahmin edersin ki

koy tabi ya siftah senden olsun

Benimkinin göbek değil bebek olduğuna inansam eklerdimde ıı ıı şimdi eklemem
İlk aylint eklesin en çok onun çıkmıştır nede olsa 3üz
hahahaaaa çıktı bişey ama bebek mi gaz mı bilemedim... tek bebek olsa 5.ayda anca çıkardı ama 3 olunca bebek de olabilir diyorum, kocacım kesin kararını vermiş bile, kurulmuş bizimkiler deyü

leloşşş hayırlı uğurlu olsuuun boncukumu da takem

slm kızlarr..
daha öncede sordum ama cvp yazan olmamış...sırtüstü yattığınızda karnınızda sürekli atan bişey görüyormusunuz?

Ne zaman sordun cnm ben görmedim gözden kaçmış heralde..
Yaa bazı zamanlar seyirme gibi hissediyorum bi kaç kerede eşim attığını görmüş ama onlar gazdır veya bağırsak hareketi flndır bebek oldğunu zannetmiyorum..

hahahaaaa çıktı bişey ama bebek mi gaz mı bilemedim... tek bebek olsa 5.ayda anca çıkardı ama 3 olunca bebek de olabilir diyorum, kocacım kesin kararını vermiş bile, kurulmuş bizimkiler deyü

Benim tek eşofmanın içinde bile şuan rahat değilim fenalık basıyo beli rahatsız ediyo çıkarıcam kasıklarım ağrıdı yahuuu ee seninki belli olmuştur heralde yahu eklede bi görek..
Bencede yerleşmişlerdir yerleşmişlerdir bide görsek..

benım göğüsler çok şişti kızlar zaten çok küçük değillerdi. şimdi hiçbiryere sığdıramıyorum. üstlerden fışkırıyorlar
bu arada mankenın toparlayıcı sütyenını aldım. 12 lliraya. incinin de vardı 27 liraya ama ılk etapta okdar iyi bişey almakistemedim. şimdilik bu yetiyo. baya iyi geldi normal sütyenlerim canımı acıtıyordu iz yapıyordu bide.
slm kızlarr..
daha öncede sordum ama cvp yazan olmamış...sırtüstü yattığınızda karnınızda sürekli atan bişey görüyormusunuz?

yok canım ben hiç farketmedim. sende öyle mı oluyor?

9+4 günde göbek çıkar mı? dün markette kasiyer kız gebe misin diye sordu çok şaşırdım belli dedi

bende öyle mı acaba dıorum ama sureklı olan bısey..hanı bazen atıp bazen atmadıgı olmadı hıc...
neyse bıdahakı kontrolde cekınmeyıp sorayım dr. a bu ne dııp :)))

ben de duymuştum bunu.. ankara yağmurlu, ankaralı hatunlar olaraktan dua siparişi alabiliriz, itinayla en güzel ve özel dualarınız edilir (hamileden)
süper fikirmiş :) aslında ben de çekim, belgesel mahiyetinde bi topik açarım artık :)))
süperrrr hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım
aminn, çak o zaman :13:
slm kızlarr..
canımm görmedim ben.. benim göbeğim kalbimle birlikte atıyo :) benim de tikkatimi çekmişti.. kan akışı artmış olabilir o bölgeye.

Hoşgeldin canım..
Sen söyleyince tekrar bi kntrl ettimde yok ıı ıı bende daha çıkmamış yada ben anlamıyorum hahahahha
çıkar gülüm du daha
valla ben günlük kullanıyordum canım zaten 9 aylık evli bir çift için özel olmayan gün pek yok tahmin edersin ki

koy tabi ya siftah senden olsun
hahahaaaaa kısımmm yavaşşş
koyayım bi ara resim ama telefonun pc bağlantı kablosu şimdi yanımda diil, sona göbek görün siz :)) nazlansam mı biraz, merak ettirem sizi

Göbek deliginin altındaki çizgi daha koyu üstündeki daha açık renk benim bu çizgi dogruldumu dogum olur diyolar gerçektende dogru oğlumda iki çizgi birleştiginde dogum yapmıştım
ivet ivet
rahat rahat bağladığım kotlarımın bile en üst düğme açık geziyorum

Sao şekerim boncukumuda aldım kabul ettim mersii
Deli gibi sevindim yaa akşam sonrada kendime güldüm lekeyede sevinilirmi diye

9+4 günde göbek çıkar mı? dün markette kasiyer kız gebe misin diye sordu çok şaşırdım belli dedi
canım bebekten o kadar erken çıkmaz da ilk haftalar şişkinlik oluyo, belli oluyo..

Allah Allah yav o kadar erken belli olmaz diye biliyorum ben..
Çokmu zayıfsın cnm belki gazdan falan şişmişse anlaşılır olmuş olabilir..

bende öyle mı acaba dıorum ama sureklı olan bısey..hanı bazen atıp bazen atmadıgı olmadı hıc...
neyse bıdahakı kontrolde cekınmeyıp sorayım dr. a bu ne dııp :)))

Aylintin dediği gibi bazen kalbimin atışını görüyorum da hiç öyle dikkatli dikkatli incelemedim uzun süre zaten genelde burda muhabbette oldğm için
Sor sor çekinme doktor bu ne de
Onlara sormıycazda kime sorcaz

Aaaa naz yapma göster göbişi kaçarın yok
Valla çıkardım başka rahat bişey giydim ohh be dedim dünya varmış..
Ama benim 1 tane bebiş olmasına rağmen olmuyo pantlnlarım ne 1 düğmesi fermuarı açsam rahat edemiyorum o derece
Sen yine iyi durumdasın

Benimkinin göbek değil bebek olduğuna inansam eklerdimde ıı ıı şimdi eklemem
İlk aylint eklesin en çok onun çıkmıştır nede olsa 3üz

bence de bu şeref ilk ona ait olmalı

ben koysam mı acep

ayy koy tabiki açılışı sen yap üçüz anne adayı olarak

tühh, sen de göbişi çıkanlardandın galiba neyse alınca eklersin

ben haftalık çekiyorum bile aynı kıyafetler ama daha göbek yok

slm kızlarr..

yazmıştım ben daha önce de benim 1-2 defa oldu bi daha da olmadı ama bebek olması imkansız sanırım

aaa demek o kadar belli, benim henüz dışardan kimsenin farkedebileceği gibi değil

çok sevindikya bebişler geliyo diye göbecikler atıyo kendi kendinee

çok zayıf değilim. ama gaz aklıma gelmemişti doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…