2012 Ocak Anneleri

ben başka topiklere baktım da diğer ayların 10-11. haftalarda filan herkesin epey göbişi var :26:

Ben benim göbişi göstersem size kesin 5-6 aylık dersiniz ama doğal göbiş benimki bebekten kaynaklanmıo birazıda gaz nedeniyle galiba :78: bebekte eklenince ne hale gelirim bilmem
böle yırtık dondan çıkar gibi atladım ama yazdıklarınızı keyifle okuyup neşenize ortak olduğum içün yazdım

ben başka topiklere baktım da diğer ayların 10-11. haftalarda filan herkesin epey göbişi var :26:
harbi mi bi ara göz atim

kuzuu esatağfirullah da sen yeterki böle daha sık atla, yırtar parça pinçik ederiz o donu :)))

sağol canım.senin gebeliğin kaç haftalık?ilk mi?

Benimki 10+3 cnm SAT'a göre normalde 6 gün gerideydik ama dün SAt'la uygun gözüktü..
Evet ilk gebelik cnm seninkidemi ilk?

Eh hadi sen konu aç madem göbiş topiği diye çıkanlar eklesinler oraya
İlk aylint eklicek ama

Benimkide göbiş bebiş değil gibi yahuu fazlasıylada sert :44:
İyi yaptın iyi yaptın hoşgeldin..

yandann

şok şok şokkk aylint 3 in 1 göbeğini kamuoyundan neden gizliyor!!!
"beni göbeğimle yakalamanız mümkün değil" diyerek kk habere meydan okudu!
tüm kk muhabirleri peşindeeee

Ayy koptumm
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsn emi
Kaçma yeawrum bak yayınla rahatla sen aç önü devamını getiririz elbet yanlız kalmazsın

Ayy koptumm
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsn emi
Kaçma yeawrum bak yayınla rahatla sen aç önü devamını getiririz elbet yanlız kalmazsın
hehee
hepimizi güldürsün Allah
bak gülüm anlaşalım sade göbek göstercem öyle önümü falan açmam, kanunlarım var benim, gazozsuz öpüşmem, önümü açmam

benimki 9+4. ilk gebeliğim.4 yıldır hapla korunuyordum. bırakır bırakmaz oldu.isediğimiz bir bebek ama 5-6 ay kesin bekleriz diyorduk.

Hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Eee kısmet bu işler öyle bekleriz diye düşünmicen bak çat kapı gelmiş bebişiniz ne güzel..
Bende 1 senedir evliyim bizde düşünmüyoduk korunuyoduk ama hap içmiyodum hapla korunmuyoduk yani.
Korunmayı bıraktığımz ilk ay oldu bizimde çok şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Son düzenleme:

tühh, sen de göbişi çıkanlardandın galiba neyse alınca eklersin

evet canım diyorum ya pastaneci abla anlamış hamile değilsin demi dedi. yoo hamileyım dedim bende. öyle gibi duruyoda yenidir daha ama demi diyo zaten vardı benım göbeğim ama içime çekınce gidiyordu şimdi içime de çekemıyorum. eşim de diyo bi fasülye bukadar şişirir mı hatun göbeği bunlar ikiz olmasın diyo
iyi yaptın canım. bizi hep beraber merdibenlerden yuvarlayacklar bu gidişle
yandann

şok şok şokkk aylint 3 in 1 göbeğini kamuoyundan neden gizliyor!!!
"beni göbeğimle yakalamanız mümkün değil" diyerek kk habere meydan okudu!
tüm kk muhabirleri peşindeeee

Benimkide göbiş bebiş değil gibi yahuu fazlasıylada sert :44:
İyi yaptın iyi yaptın hoşgeldin..
[/FONT]

benimki de çok sert yaa bi daha hamile kalırsam zayıflayıpta kalacam (bunu doğurdum sankide ikinciyi düşünüorum) böle bişi anlamıorum karnım büyüyo mu duruyomu anlamıorum

benimki 9+4. ilk gebeliğim.4 yıldır hapla korunuyordum. bırakır bırakmaz oldu.isediğimiz bir bebek ama 5-6 ay kesin bekleriz diyorduk.
olsun olsun maşallah.. çok bekletmeden gelmiş işte annesini :)
benim bi arkadaş hapı bırakır bırakmaz ikizlere hamile kaldı :))) hapın etkisi birden kalkınca yımırtalıklar fışkırtıyo yumurtaları sanırsam :)))

hehee
hepimizi güldürsün Allah
bak gülüm anlaşalım sade göbek göstercem öyle önümü falan açmam, kanunlarım var benim, gazozsuz öpüşmem, önümü açmam

Tamam sade göbişi koy şimdilik
Sonra alışırsın açılırsın
Gazozsuz sadece öpüşmüyonmu yoksa önü fln açmayadamı gazoz istiyosun neyse biz senle limonlu soda da anlaşalım gel gazoz zararlı şuanlık hahahahah

benimki de çok sert yaa bi daha hamile kalırsam zayıflayıpta kalacam (bunu doğurdum sankide ikinciyi düşünüorum) böle bişi anlamıorum karnım büyüyo mu duruyomu anlamıorum

Valla bende anlamıyorum çıktımı çıkmadımı ama bu zamanlarda çıkmaz gibi geliyo bana yahu..
Eee ama kardeş düşünmek lazım doğru diyosun biz bizimkilerin peşinde koşturmaktan eritiriz yahu en azından umudum o yönde hahahahahah

biz 6. ayımızda bebek yapmaya karar verdik. ben hapı bıraktıktan sonra doktor kontrolune gitmiştim. doktor haptan sonra ilk üç adet dönemının geçmesini tavsiye ediyoruz demişti oyuzden 3 ay eşim korundu. 4. adetımı olmadan hamile kaldım. bazıları aa daha yeni evlisin tadını çıkartsaydınız ya falan diye burun kıvırdı sinir oldum. onlara neyse. biz zaten 5 yıldır görüşüyoruz. insan okurken daha da özgür oluyor gezdik tozduk. daha ne? bi içmde kalan balayına gidemedık. ona üzülüyorum. artık tatıllerde eşimin memleketıne gideriz muhtemelen. zaten yılda 2 kez görüşüyoruz.şimdiden gelmıyormusunuz demeye başladılar.

alışırsam açılmam açarımmm
gazoz olunca her bişeyi yapıyom ama gazozu içen ben olmadığımdan, muhatap beni görmüyo..

arkadaşlar yeni üye olamam rağmen hemen aranıza aldınız çok teşekkür ederim.allah hepimize hayırlı gebelikler ve hayırlı doğum nasip etsin.eşim geldi hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…