Bu dönemde gaz ve şişkinlik çok fazla oluyo ondandır bebiş bu kadarcıkken belli etmiyo kendini..
harbi miben başka topiklere baktım da diğer ayların 10-11. haftalarda filan herkesin epey göbişi var :26:
Ben benim göbişi göstersem size kesin 5-6 aylık dersinizama doğal göbiş benimki bebekten kaynaklanmıo birazıda gaz nedeniyle galiba :78: bebekte eklenince ne hale gelirim bilmem
böle yırtık dondan çıkar gibi atladım amayazdıklarınızı keyifle okuyup neşenize ortak olduğum içün yazdım
sağol canım.senin gebeliğin kaç haftalık?ilk mi?
ben başka topiklere baktım da diğer ayların 10-11. haftalarda filan herkesin epey göbişi var :26:
Ben benim göbişi göstersem size kesin 5-6 aylık dersinizama doğal göbiş benimki bebekten kaynaklanmıo birazıda gaz nedeniyle galiba :78: bebekte eklenince ne hale gelirim bilmem
böle yırtık dondan çıkar gibi atladım amayazdıklarınızı keyifle okuyup neşenize ortak olduğum içün yazdım
yandann
şok şok şokkk aylint 3 in 1 göbeğini kamuoyundan neden gizliyor!!!
"beni göbeğimle yakalamanız mümkün değil" diyerek kk habere meydan okudu!
tüm kk muhabirleri peşindeeee
Aylincim sana özel msj attım cnm görmedin sanırım neyse burdan soruym bari..
Ben 2li testi devlette yaptırabilirim belki o yüzden doktorunun ismini sana zahmet bi kez daha söylermisin gitmişken senin doktoruna görüniyim bari..
canım görmemişim kusura bakma cvp yazdım şimdi özelden
canım görmemişim kusura bakma cvp yazdım şimdi özelden
Benimki 10+3 cnm SAT'a göre normalde 6 gün gerideydik ama dün SAt'la uygun gözüktü..
Evet ilk gebelik cnm seninkidemi ilk?
benimki 9+4. ilk gebeliğim.4 yıldır hapla korunuyordum. bırakır bırakmaz oldu.isediğimiz bir bebek ama 5-6 ay kesin bekleriz diyorduk.
hehee
Ayy koptumm
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsn emi
Kaçma yeawrum bak yayınla rahatla sen aç önü devamını getiririz elbet yanlız kalmazsın
benimki 9+4. ilk gebeliğim.4 yıldır hapla korunuyordum. bırakır bırakmaz oldu.isediğimiz bir bebek ama 5-6 ay kesin bekleriz diyorduk.
tühh, sen de göbişi çıkanlardandın galiba neyse alınca eklersin
yandann
şok şok şokkk aylint 3 in 1 göbeğini kamuoyundan neden gizliyor!!!
"beni göbeğimle yakalamanız mümkün değil" diyerek kk habere meydan okudu!
tüm kk muhabirleri peşindeeee
Benimkide göbiş bebiş değil gibi yahuu fazlasıylada sert :44:
İyi yaptın iyi yaptın hoşgeldin..[/FONT]
olsun olsun maşallah.. çok bekletmeden gelmiş işte annesini :)benimki 9+4. ilk gebeliğim.4 yıldır hapla korunuyordum. bırakır bırakmaz oldu.isediğimiz bir bebek ama 5-6 ay kesin bekleriz diyorduk.
hehee
hepimizi güldürsün Allah
bak gülüm anlaşalım sade göbek göstercem öyle önümü falan açmam, kanunlarım var benim, gazozsuz öpüşmem, önümü açmam
benimki de çok sert yaa bi daha hamile kalırsam zayıflayıpta kalacam (bunu doğurdum sankide ikinciyi düşünüorum)böle bişi anlamıorum karnım büyüyo mu duruyomu anlamıorum
Hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Eee kısmet bu işler öyle bekleriz diye düşünmicen bak çat kapı gelmiş bebişiniz ne güzel..
Bende 1 senedir evliyim bizde düşünmüyoduk korunuyoduk ama hap içmiyodum hapla korunmuyoduk yani.
Korunmayı bıraktığımz ilk ay oldu bizimde çok şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
bende aynı senin gibi oldum tatlım hapla korunuodum çevremdekilerde gözümü korkutuyordu hap kullanma sonra uzun süre olmuyor çocuk die. bizde tırstık hapı bıraktım dedim 3-4 ay olmaz herhalde. bi kere adet oldum bebiş geldi çok şükürhayırlısı olsun hoşgeldi sefa geldi çok sevindik
alışırsam açılmam açarımmm
Tamam sade göbişi koy şimdilik
Sonra alışırsın açılırsın
Gazozsuz sadece öpüşmüyonmu yoksa önü fln açmayadamı gazoz istiyosun neyse biz senle limonlu soda da anlaşalım gel gazoz zararlı şuanlık hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?