- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
Valla bende anlamıyorum çıktımı çıkmadımı ama bu zamanlarda çıkmaz gibi geliyo bana yahu..
Eee ama kardeş düşünmek lazım doğru diyosun biz bizimkilerin peşinde koşturmaktan eritiriz yahu en azından umudum o yönde hahahahahah
biz 6. ayımızda bebek yapmaya karar verdik. ben hapı bıraktıktan sonra doktor kontrolune gitmiştim. doktor haptan sonra ilk üç adet dönemının geçmesini tavsiye ediyoruz demişti oyuzden 3 ay eşim korundu. 4. adetımı olmadan hamile kaldım. bazıları aa daha yeni evlisin tadını çıkartsaydınız ya falan diye burun kıvırdı sinir oldum. onlara neyse. biz zaten 5 yıldır görüşüyoruz. insan okurken daha da özgür oluyor gezdik tozduk. daha ne? bi içmde kalan balayına gidemedık. ona üzülüyorum. artık tatıllerde eşimin memleketıne gideriz muhtemelen. zaten yılda 2 kez görüşüyoruz.şimdiden gelmıyormusunuz demeye başladılar.
biz 6. ayımızda bebek yapmaya karar verdik. ben hapı bıraktıktan sonra doktor kontrolune gitmiştim. doktor haptan sonra ilk üç adet dönemının geçmesini tavsiye ediyoruz demişti oyuzden 3 ay eşim korundu. 4. adetımı olmadan hamile kaldım. bazıları aa daha yeni evlisin tadını çıkartsaydınız ya falan diye burun kıvırdı sinir oldum. onlara neyse. biz zaten 5 yıldır görüşüyoruz. insan okurken daha da özgür oluyor gezdik tozduk. daha ne? bi içmde kalan balayına gidemedık. ona üzülüyorum. artık tatıllerde eşimin memleketıne gideriz muhtemelen. zaten yılda 2 kez görüşüyoruz.şimdiden gelmıyormusunuz demeye başladılar.
alışırsam açılmam açarımmm
gazoz olunca her bişeyi yapıyom ama gazozu içen ben olmadığımdan, muhatap beni görmüyo..
yavrum benim, ne demek, keyif ilen, hep gel tamam mıarkadaşlar yeni üye olamam rağmen hemen aranıza aldınız çok teşekkür ederim.allah hepimize hayırlı gebelikler ve hayırlı doğum nasip etsin.eşim geldi hoşçakalın
benım velede annem bakacak o eriyecek galıba daha çokben de artık geceleri mesai yapacam bebişle :18: allahım inşallah uyku problemı ve gaz problemı ve süt, beslenme problemı olmayan bebeklerimiz olur. ben de ne çok şey istıyorum demi
harbi mibi ara göz atim
Eh hadi sen konu aç madem göbiş topiği diye çıkanlar eklesinler oraya
İlk aylint eklicek ama
Benimkide göbiş bebiş değil gibi yahuu fazlasıylada sert :44:
İyi yaptın iyi yaptın hoşgeldin..
evet canım diyorum ya pastaneci abla anlamış hamile değilsin demi dedi. yoo hamileyım dedim bende. öyle gibi duruyoda yenidir daha ama demi diyozaten vardı benım göbeğim ama içime çekınce gidiyordu şimdi içime de çekemıyorum. eşim de diyo bi fasülye bukadar şişirir mı hatun göbeği bunlar ikiz olmasın diyo
arkadaşlar yeni üye olamam rağmen hemen aranıza aldınız çok teşekkür ederim.allah hepimize hayırlı gebelikler ve hayırlı doğum nasip etsin.eşim geldi hoşçakalın
benım velede annem bakacak o eriyecek galıba daha çokben de artık geceleri mesai yapacam bebişle :18: allahım inşallah uyku problemı ve gaz problemı ve süt, beslenme problemı olmayan bebeklerimiz olur. ben de ne çok şey istıyorum demi
yavrum benim, ne demek, keyif ilen, hep gel tamam mı
hahahaaaa koydun mu uyuyan, verdin mi yuyan, yuttu mu kolayca mıçan ama bezini kirletmeyen, emdikçe osuran ama osuruğu kokmayan..........
valla bak rastgele bi aya gir bak herkesin göbişler çıkmaya başlamış ilk 3 ay içinde bile
göbiş topiği açmak için en son sıralarda yer alanlardan biriyim sanırım hala göbiş yok
uzunca bi süre olcak mı da bilmiyorum
bence aylint açsın
eee içine çekemezsin tabiii
yaa bebiş fasulye kadar olabilir ama kese var keseyi içine alan rahmin büyümesi var
doktorum demişti bana rahminin ne kadar büyüdüğünün farkında mısın diyee
beko reklamının etkisiylen ha :))))
Boşver milletin ağzı torba değil büzemezsin..
Ooo benim için aslında gerçekten erken aslında 22 yaşındayım daha ama ne bilim olsun istedim bu beko reklamlarınında fazlasıyla etkisi var
Kader bu işler yaa bebeğin doğmasıda kader hepimiz için en hayırlı zaman bu zamanmış demkki..
Takma kafana balayını falan yaa geçici şeyler bunlar olmamışsa olmamış bşver Allah daha güzel günler göstersin inşallah..
Nerde oturuyo eşinin ailesi?
Uzak olunca özlüyolardır onlarada hak vermek lazım..
Sen başla devamı gelir zaten bence merak etme
Nası yanii nası bi gazoz bu sana herşeyi yaptırıyo dur hemen temin edelim ondan yahuuuuuuu ahahhahah
bebişle balayı yaparsınız gülümm
Boşver milletin ağzı torba değil büzemezsin..
Ooo benim için aslında gerçekten erken aslında 22 yaşındayım daha ama ne bilim olsun istedim bu beko reklamlarınında fazlasıyla etkisi var
Kader bu işler yaa bebeğin doğmasıda kader hepimiz için en hayırlı zaman bu zamanmış demkki..
Takma kafana balayını falan yaa geçici şeyler bunlar olmamışsa olmamış bşver Allah daha güzel günler göstersin inşallah..
Nerde oturuyo eşinin ailesi?
Uzak olunca özlüyolardır onlarada hak vermek lazım..
]
beko reklamının etkisiylen ha :))))
kısım gazozu sana içiriyorum, çaktırmadan içine folik atıyorum, sona da iyi emellerime alet ediyorummmm, bi gazozcuya taktiği böyle de anlattırılmaz kiii yaff.... hiç mi tanımıyon benim kalfa nuri alçoyu
haklsın canım herşey kader. ben çok mutluyum karnımdaki sıpaylainşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar. eşimin ailesi maraşta canım. en son kurban bayramında gittik. annemle babaın ailesi de bursadalar. biz küçükken ve hatta büyükken de var olan tüm tatilleri bursada geçirirdik. yaz tatılı sömestır bayram seyran hepsini.. okul açılınca öğretmenler hep ılk ders kompozisyon yazdırırlardı yaz tatılınde neler yaptını diye. bütün sınıf yok şu tatıl merkezıne gittik yok şurdakı yazlığımızdaydık vs. döşenirdi. biz kardeşimle iki amele kalırdık oyuzden he içimde kalmıştır. ama sanırım kı benim çocuklarımda böyle olacak her tatılde kendılerını maraşta bulacaklar. çünkü babamız nedense evlendıkten sonra pek bi düşkün oldu ailesine. ocaktan beri yaz gelse de maraşa gitsek deyıp duruyo. onlarda başladılar ne zaman gelıyonuz demeye. özlediler halıyle haklılar. ama bizim tatıl suya düştü tabi.
haklsın canım herşey kader. ben çok mutluyum karnımdaki sıpaylainşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar. eşimin ailesi maraşta canım. en son kurban bayramında gittik. annemle babaın ailesi de bursadalar. biz küçükken ve hatta büyükken de var olan tüm tatilleri bursada geçirirdik. yaz tatılı sömestır bayram seyran hepsini.. okul açılınca öğretmenler hep ılk ders kompozisyon yazdırırlardı yaz tatılınde neler yaptını diye. bütün sınıf yok şu tatıl merkezıne gittik yok şurdakı yazlığımızdaydık vs. döşenirdi. biz kardeşimle iki amele kalırdık oyuzden he içimde kalmıştır. ama sanırım kı benim çocuklarımda böyle olacak her tatılde kendılerını maraşta bulacaklar. çünkü babamız nedense evlendıkten sonra pek bi düşkün oldu ailesine. ocaktan beri yaz gelse de maraşa gitsek deyıp duruyo. onlarda başladılar ne zaman gelıyonuz demeye. özlediler halıyle haklılar. ama bizim tatıl suya düştü tabi.
yavrum benim, ne demek, keyif ilen, hep gel tamam mı
hahahaaaa koydun mu uyuyan, verdin mi yuyan, yuttu mu kolayca mıçan ama bezini kirletmeyen, emdikçe osuran ama osuruğu kokmayan..........
eee içine çekemezsin tabiii
yaa bebiş fasulye kadar olabilir ama kese var keseyi içine alan rahmin büyümesi var
doktorum demişti bana rahminin ne kadar büyüdüğünün farkında mısın diyee
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh..
Ehh bunlarının hepsinin mevcut olduğu bi bebiş pek bi zor ama bakalım fakirin ekmeği umuttur umut edelim bizde
heheheh kötü kader işte. allahtan memeleketleriniz birmiş. ben bursalıyım eşim maraşlı. annemde diyokı şimdi bulaydın bi bursalı gittin ta maraştan buldun . sende gelirdin bursaya. git şimdi 12 saat maraşa diyoay kendim yazıomuşum gibi hissettim :)) bizde 9-10. ayımızda bebek çalışması yaptık.aynı sizin gibi evlenmeden önce 5 yıl beraberdik okurken gezdik tozduk. benimde içimde bi balayı kaldı yapamadık eşimin göreviinden dolayı izni fazla yoktu. ve tatili geçirmeye eşimin ve benim memlektime gidicezbu kadar denk gelir yani
amanin bakem bu akşam göbeklere
valla bak rastgele bi aya gir bak herkesin göbişler çıkmaya başlamış ilk 3 ay içinde bile
göbiş topiği açmak için en son sıralarda yer alanlardan biriyim sanırım hala göbiş yok
uzunca bi süre olcak mı da bilmiyorum
bence aylint açsın
hah şükürler olsun memleketimin adı geçti sonunda yaşasınenişteyle hemşeriyiz bende maraşlıyım
Zor bi durum tatilde ailesini görmek hakkı ama sonuçta ikinizinde bi yerlere gitmeye ihtiyacı vardır..
Bunu eşinle konuş istersen sonuçta sırf sizin gitmenizle olmaz onun aileside gelsin mesela..
Böylelikle belki 1 yaz gitmektenn yırtabilirsiniz ama senin için dahaa yorucu ve zor olabilir..
Allah yardımcın olsun içini sıkma elbet bi yol bulursun..
ne açıyom gene lemm
ne açıyom gene lemm
yavrı nuri benim kankam olabilemezi kalfa kalfa, ya da çırak felan
He valla gaza getirdi beni beko reklamları..
hahahhahahahhaha tanıyom tanıyom senin kankayıda onu izlemeyli uzun yıllar olmuş yahuuuu..
Bak gazoz yerine başka bişey bulcan artık burası hamiş topiği..
Neyse geçmişi okumayanlar olursa kötü emellerine onları alet edersin hiihihihiihihi
Eee nerde senin göbiş resmiiiiii ne zmn eklicenn :92:
maraşın nesi meşhur?hah şükürler olsun memleketimin adı geçti sonunda yaşasınenişteyle hemşeriyiz bende maraşlıyım
burda mı alırsınız, paket mi yapalım ?hah işte tam da bunu istıyorum mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?