canım ben gordum kollarını falan,, süper bir duygu,, kıpır kıpırdı,,sudan bende tiksinmiştim canım, 9.haftada geçti. inşallah seninde geçer ..
benim kan değerlerim de güzel neden verdi ki ? gece içilince kilo yapmıyomuş diyorlar, sen ne zaman içiyordun canım?
gittim canım, normal herşey. kolunu bacağını sallıyordu, kıpır kıpırdı.. haftaya sen de görüceksin o halini inşallah.
arkadaşlar ikli testteki HCG değeri 50nin altıysa erkek, 50den yüksekse kız oluyormuş bebek. öyle bi söylenti var. çocuğu olan arkadaşlar, sizin ilk çocuklarınızda tuttumu bu hatırlıyormusunuz?
ben de hic sevmiyorum utuyu, nevresimleri eskidende utulemezdim ama,,, anca toprlaya bildim evi,, baya yavaslamısım bu arada,, utu daha sonraya kaldı artık,, cok yoruldumütüden nefret ediyorum. dün bende taptım. hele kı nevresim ütülemek işkence benım için. eşimin birdünya tşörtü birikmiş.adam hep aynı şeyleri giyiyordu bende uğraşmıyordum meğer dolabında ütülü elbisesi kalmamışşu süreci bi atlatsam normal hayatıma dönebilsem . sağlığımın değerini şimdi çok iyi anlıyorum.
yatacam biraz,,
ben 2 sene once yaptırmıstım canım,, ama gorulur heralde alttan muayenede diye dusunuyorumslm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
tatlım ben catlak kremi olarak excipial lipo aldım, yaglı kremi hic sevmem ama ise yarıyacaksa surecem artık.bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş
doktora git canım bu degerde kese gozukur capına gore biseyler soyler doktorunn,,Selam kızlar
Ben de dün kan tahlili yaptırdım
sonuç 6.000 çıktı
neden bu kadar yüksek acaba?
gecmis olsun canım ya,, sanırım en onemlisi bol bol su icmek birde o bolgeyi yıkamak icin sıvı biseyler var bende de enfeksyon yada mantar gibi birsey olmusmus smear testi yaptırdıgımda ogrenmistim 2 sene once , doktor hapla birlikte o yıkama seyini de vermşsti,, hatta ssk karsılamamıstı onun parasını,, insallah atlarıtsın hemencecik canımslm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
hos geldin canımmaranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)
gormek degilde elimle dokununca sanki hissediyorum gibi birsey oluyor bende,,slm kızlarr..
daha öncede sordum ama cvp yazan olmamış...sırtüstü yattığınızda karnınızda sürekli atan bişey görüyormusunuz?