2012 Ocak Anneleri

canım ben gordum kollarını falan,, süper bir duygu,, kıpır kıpırdı,,

ben de hic sevmiyorum utuyu, nevresimleri eskidende utulemezdim ama,,, anca toprlaya bildim evi,, baya yavaslamısım bu arada,, utu daha sonraya kaldı artık,, cok yoruldum
yatacam biraz,,

slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
ben 2 sene once yaptırmıstım canım,, ama gorulur heralde alttan muayenede diye dusunuyorum

tatlım ben catlak kremi olarak excipial lipo aldım, yaglı kremi hic sevmem ama ise yarıyacaksa surecem artık.

Selam kızlar

Ben de dün kan tahlili yaptırdım
sonuç 6.000 çıktı
neden bu kadar yüksek acaba?
doktora git canım bu degerde kese gozukur capına gore biseyler soyler doktorunn,,

gecmis olsun canım ya,, sanırım en onemlisi bol bol su icmek birde o bolgeyi yıkamak icin sıvı biseyler var bende de enfeksyon yada mantar gibi birsey olmusmus smear testi yaptırdıgımda ogrenmistim 2 sene once , doktor hapla birlikte o yıkama seyini de vermşsti,, hatta ssk karsılamamıstı onun parasını,, insallah atlarıtsın hemencecik canım

aranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)
hos geldin canımm

slm kızlarr..
daha öncede sordum ama cvp yazan olmamış...sırtüstü yattığınızda karnınızda sürekli atan bişey görüyormusunuz?
gormek degilde elimle dokununca sanki hissediyorum gibi birsey oluyor bende,,

canım eşimin de yıllık izni 2 hafta ama ben 2 hafta izin yapamam. büroda tek çalışan sayılırım bide patrıon ve teknık servisçi arkadaş var. bütün mali işlerle ben ilgilniyorum. yıllık izin hakkım olmasına rağmen 2 hafta ortalardan kaybolamam yani. herşey birbirine karışır. maraşa bile 4 günlüğüne falan gidcez. onunda 2 gününü haftasonuna denk getirecz. doğum öncesi çok sık izin alıp göze batmak da istemıyorum. ben diyorum kı temmuzda falan 3-4 günlüğüne tatıle gidelim. çok uzak olmasına gerek yok izmire falan.. bayram zaten eylülde ozamn da maraşa gideriz diyorum. ama olmaz diyor. geçiştiriyor. ben maddi imkanımz olsa şimdide maraşa giderim bayramda da diyor. tatıle gidcek parası olsa maraşa gidermiş. onun için tatıl oymuş. ama benım için ne olduğu önemlı değil bebek gelecek çok masraf olmasın diye gitmıyormuş şimdi bayramı beklıyormuş.

ivet tehdit et bence, alanyaya uğradık uğradık,,, uğramadık tutarım içimde bu çocuu çıkarmam de
ama harbi iyi fikir, iki gün baş başa ( yani bir sen bir o bir de bebek) tatil yapmış olursunuz

göbiş topiği :)))
ben açarsam startı başkası verir, anlaşalım el sıkışalım

İnanamıyorum 2012 şubat annelerinin bile göbiş topiği var bizim yok..
Ne kaa geriden geliyoruz biz yaaaaaaa
yalannnn beni gaza getirmeye çalışıyon dimi gayserilinin karısı seniiiiii :82:

Aman kalsın evinde o zaman..
Sen ufak bi kaçamak ayarlamaya çalış

yavrımm bana hiç bulaşmama gayretine teprik koydum :))) delidir aman uzak durayım hee?

ay kıskandım ya herkes göbekten bahsediyor. ben bady bile giysem kimse anlamaz hamile olduğumu, geç çıkacak sanırım karnım ama boyumun 172 olmasından kaynaklanıyor herhalde. iç karnım geniş olsa gerek. çok istiyorum ama ya bir an önce çıksınn. :84:

İnanamıyorum 2012 şubat annelerinin bile göbiş topiği var bizim yok..
Ne kaa geriden geliyoruz biz yaaaaaaa

ciddi misin

ayy eşin tam aileci o zaman. aslında senin fikir çok iyi bayram 30 ağustosta sonuçta havalar da güzel yine maraşa o zaman gidebilirdiniz
ama demekki tatil anlayışı o şekilde, zaten istediğin herşeyi yapabilmen için izin sürenin uzun olması lazım o da senin için pek mümkün değilmiş

ben açarsam startı başkası verir, anlaşalım el sıkışalım :

sen aç da start vercek çıkar

yavrı nuri benim kankam olabilemezi kalfa kalfa, ya da çırak felan
bi de ben iyi emellerime alet ediyom.. sodalara katem bari foliki

maraşın nesi meşhur?

burda mı alırsınız, paket mi yapalım ?

İyi hadi sodalar folikkkkk

Kız yok valla doğru söylüyorum..
Bak..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html

biz merkezdeyiz canım. ya maraş güzel de küçük yer sonuçta türkoğlunu da bilirim az çok sıkıcı oluyodur. bi de kaynananla iyi değilsen hiç çekilmez ben o açıdan şansliyim şeker gibi kaynanam var çok da severim o da beni sever. ben eylülde işten ayrılıp gidicem diyorum 1 ay felan kalayım orda

Çokmu zayıfsın?
Ne güzel işte hiç çatlamazsın iç karnın genişse..
İnşallah benimde iç karnım geniştir dicem de pek umutlu değilim

Eğer eşimin 2 hafta benimse 4 günlük bir izin şansım varsa sen git 1 hafta aileni gör sonra kalan 1 haftaylada tatil yapalım derdim ben olsam..
Sonuçta tek tatil onun tatili değil tmm ailesini özlemiş olabilir çokta haklı o kadar süre görmemesi ama bi kaç günlük bi kaçamaktan bişey olmaz illa ultra herşey dahil bi yere gitmezsiniz sizde..

ciddi misin

[/B]

Ciddiyim bende görünce çok şaşırdım hatta bitane göbiş resmi bile koymuşlar onu görünce daha da şaşırdım maşallah valla
Koyan kişinin göbişine..
Ama biz ocak anneleri olarak çokmu geriden geliyoruz çokmu nazlıyız ne hahahahahhahah
Yakında mart anneleri resim koyarsa şaşırmıcam

ayy anlat camım nolcak dertleşiyoruz işte. evet canım 7 düvel maraşlılar. lanet bir kaynanam var 4 görümcem var. biri düşman başına. nişanlandığımızda çok sevmişlerdi beni ama sonra biz eskişehirde yaşamaya karar verince birden kötü gelin oldum. ne nişanlılığımı doğru düzün yaşadım ne düğünümü. hhele düğünümü düşünmek bile istemıyorum. en güzel günlerimi rezil ettıler. hamile kaldım bir görümcem dışında açıp iki kelıme hayırlı olsun demediler. eşime saygımdan ve sevgimden sesimi çıkartmıyorum ama içimden de hiç gitmek gelmıyor.

boy uzun olunca geç çıkar yavrı, ama daha iyi be güzelim..

sen aç da start vercek çıkar
temam akşama açıyom topii

İyi hadi sodalar folikkkkk

Kız yok valla doğru söylüyorum..
Bak..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html
amaninnn gurbet güzelinin göbeğini gördünüz mü, maşallah ya.. ama gazdır o yahu

boy uzun olunca geç çıkar yavrı, ama daha iyi be güzelim..

temam akşama açıyom topii

amaninnn gurbet güzelinin göbeğini gördünüz mü, maşallah ya.. ama gazdır o yahu

Gördüm valla maşallah göbişine bebişine..
Avutmayalım kendimizi çıkmış hatunun göbeği işte derrmişimm
Ne bilim belkide gaz değildir kız çıkmıştır gerçekten bilmem ki kafam karıştı yahuuu :44:

Son düzenleme:
yavrımm bana hiç bulaşmama gayretine teprik koydum :))) delidir aman uzak durayım hee?
canım gormemisimdir,, seni atlamis miyım,, hemen geri doneyim,, valla cok yoruldum ev isleriylen,, kusura bakma ne olur ,, bak benim yazdıkalrıma da kimse biseycik dememis,,

dondurmaaaaaaaaaa kaymak buuuuzzzzz çocukken ben bi dondurmacı böyle bağırırdı bi de acı biberi meşhurdur bide kendine özgü tarhanası var cips gibi bişi bilirsiniz belki

iveeetttttttt olsa da yesek, şöööle maraştan hakiki bi maraş tonturmasııııı :131: tarhanasını bilmeyom ama..

ayy baktım ben de şimdi maşallah
daha çok çalışmamız lazım çok

Pehh pehh o boya 59 normal hee valla iyi başlamışsın ne diim
Yok canım yaa ne alaksı var göbekle bebişin öyle düşünüp moralini bozma onlar gayet iyi büyüyolar içimizde Allahın iznyle..

canım gormemisimdir,, seni atlamis miyım,, hemen geri doneyim,, valla cok yoruldum ev isleriylen,, kusura bakma ne olur ,, bak benim yazdıkalrıma da kimse biseycik dememis,,

Yorma kendini nevresim falan valla ben ütülemiyorum daha doğrusu benim ütüm buharlı o yönden çok şanslıyım katlıyorum katlıyorum bi pıstlatıyorum düm düz oluyo
Buharlı olmasaydıda uğraşmazdım valla çok zor nevresm ütülemek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…