2012 Ocak Anneleri

canım gormemisimdir,, seni atlamis miyım,, hemen geri doneyim,, valla cok yoruldum ev isleriylen,, kusura bakma ne olur ,, bak benim yazdıkalrıma da kimse biseycik dememis,,
yok be yavrımmmm ne kusuru akıllılık etmişin diyelim biz ona, bugün içimdeki gazozcu sahnelere döndüüü geri dönme gel burayeeee

bizim neyımız eksik hıhh?

Aman kalsın evinde o zaman..
Sen ufak bi kaçamak ayarlamaya çalış
öyle yapacam canım. şansım iyi giderse
ne güzel işte kız maşallah
evet canım öyleymiş bende bilmıyordum
ne 1 ay mı aman allahım ben 1 hafta dayanamam. evet canım çok sıkıcı. belediye anlayısı sıfır. yolları yok daha biliyormusun çakıl taşları döşemişler.

kıs daha 5 haftalık.. gazdır o gaz
bi de bebişlerimize aldığımız cicileri ekleyebileceğimiz bi topic açsak
ben bugün ilk kıyafetlerini aldım minnoşumun
bak bu süper fikirmiş :13: henüz hiçbişe almamış bir hamile olaraktan destekliyorum

Evet cnm bencede onuda açalım yavaş yavaş alıyoruz dayanamayıp nasılsa..
Ama böle açalım açalım diyip kalıyo artık birileri harekete geçse de açsa şu topicleri..
Güle güle giysin bebişin bu arada rabbim bebeğini onların içinde görüceğin günleride göstersin inşallah..
Ee neler aldın anlat bakalım..

bizim neyımız eksik hıhh?

öyle yapacam canım. şansım iyi giderse

Hmm hamile hamile bırakmıyo ama oralara götürüyo
Boşver o zamn cnm şansını denersin nolursa olsun takma kafana..
Senden bebişinden önemli değil hiç bişey..

ben de baktım göbişlere o resimdeki neydi öyle 5 haftalık. maşallah maşallah ama 4. gebeliğiymiş ondan mıdır ki? benımkı daha yayvan kızlar. belim kalmadı grünmüyor

evet ya cicileri de ekleyelim. hem fikir olur. benımde bebeğimin cicileri var artık. ilk hediyelerimiz.

Son düzenleme:
kıs daha 5 haftalık.. gazdır o gaz

bak bu süper fikirmiş :13: henüz hiçbişe almamış bir hamile olaraktan destekliyorum

Valla bende şaşırdım 5 haftalık o kadar olmasına ama resmen bi 2-3 aylık hatta 4 aylık gibi durmuyomu
Gazdır o zmn.. :44:

iveeetttttttt olsa da yesek, şöööle maraştan hakiki bi maraş tonturmasııııı :131: tarhanasını bilmeyom ama..

ay canım yaa istanbulda olsan atla gel bizim şirkete yedireyim diyecem ama ankaradasın benim patronlar da maraşlı var ya kutu kutu getirtiolar içim dışım dondurma oldu şimdi de hamilelikten dolayı tiskindim bi güzel hiç yiyemiorum

ozaman o topici ben açıyorum ve aksam ilk iş aldıklarımın fotolarını ekliyorummm

haklısın valla salla gitsin demi

ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim

Son düzenleme:
ozaman o topici ben açıyorum ve aksam ilk iş aldıklarımın fotolarını ekliyorummm

Hehhh sonunda biri açmaya niyetlendi çok şükür
Tamam cnm aç ekle sonra bende bebişm 4 tane badisini eklerimmmmmmmmm
Aylinttttttt aç kuzum sende şu göbiş topiğini yahuu ekle resmlerii

bak ahan da buraya yazıyom, inşallah bu akşam göbiş topii benden, linki de koyarım buraya :13:
kuzu prensesin mi olcek senin yoksa, erkek sivri olur, kız yayvan derler, kız bele basene kilo yaptırırmış :)

Valla bende şaşırdım 5 haftalık o kadar olmasına ama resmen bi 2-3 aylık hatta 4 aylık gibi durmuyomu
Gazdır o zmn.. :44:
5 aylık bile olur bence.. gazdır gazdır :)))
koşa koşa gelirdim heee :131:
olsun kuzu yedirmiş kadar oldun

ben baya sey aldım kıyafet olarak ve de ördüm,, simdiden orduklerimiz 3 yelek, 3 hırka, 1 uyku tulumu, 2 pantalon, patikler,, pereler,, 1 kazak oldu,, gelen hediye olarkta yazlık ve kıslık badilerimiz var,

memnun musun buharlı utuden canım,, onunla gomlekte utuleniyor mu?

ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim

Hee şöylee :128:

Aylint yanaşmıyo topic açmaya resim eklemyee

Son düzenleme:

İyi hadi bakalım bekliyoruz akşama topici amaaaaaaaaaa resimde istiyoruzz
İyi hade gaz olsun hahahhahah

Oyy anam maşallahh sen doldurcan o zmn o topiği..
Kız ne çok şey örmüşsün hiiç meziyetim yok o yönde hayatımda 1 tane bişey ördüm oda eşime kazak örmüştüm aylar aylaaaaaaaaar sürdü nerdeyse kış bitiyoduda yetişti giydi adam hahahhaha
Ütüden çok memnunum cnm acayip kolaylık rahatlık tabi gömlekte ütüleniyo herşey ütüleniyo 2 dk da vıjt vıjt bitirysn terden ölsende
Yani normal ütüye nazaran baya pratik..

5 haftalık değil 5 aylık mübarek. biraz şişirmiş bence biraz da gaz. şimdiden böyle olursa doğumdan önce kapılara sığamaz..

heyoooooooo :13:

temam ben açarım göbiş topiini

Hehhh sonunda biri açmaya niyetlendi çok şükür
Tamam cnm aç ekle sonra bende bebişm 4 tane badisini eklerimmmmmmmmm
Aylinttttttt aç kuzum sende şu göbiş topiğini yahuu ekle resmlerii
du bakalıııııım anlaşma var, ben açarım ama ilk göbüşü eklememmm, siz ekliceksiniz, hatta senden ilk göbiş resmini alabilirizzzzz
ben baya sey aldım kıyafet olarak ve de ördüm,, simdiden orduklerimiz 3 yelek, 3 hırka, 1 uyku tulumu, 2 pantalon, patikler,, pereler,, 1 kazak oldu,, gelen hediye olarkta yazlık ve kıslık badilerimiz var,
aaa ne güsel sen kendin örüyosunn :) maşallah, güle güle giysin bebişin ben örüyorum ama kol oyuğu falan, modelini yapmayı göstermeleri lazım :))) annem de sen kollara getir ben tamamlarım diyo.. oyyyy minicik zaten yaaa
5 haftalık değil 5 aylık mübarek. biraz şişirmiş bence biraz da gaz. şimdiden böyle olursa doğumdan önce kapılara sığamaz..

gazdır o gaz :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…