İnanamıyorum 2012 şubat annelerinin bile göbiş topiği var bizim yok..
Ne kaa geriden geliyoruz biz yaaaaaaa
yok be yavrımmmm ne kusurucanım gormemisimdir,, seni atlamis miyım,, hemen geri doneyim,, valla cok yoruldum ev isleriylen,, kusura bakma ne olur,, bak benim yazdıkalrıma da kimse biseycik dememis,,
bizim neyımız eksik hıhh?
Çokmu zayıfsın?
Ne güzel işte hiç çatlamazsın iç karnın genişse..
İnşallah benimde iç karnım geniştir dicem de pek umutlu değilim
bende bu konuda çok umutsuzum
Eğer eşimin 2 hafta benimse 4 günlük bir izin şansım varsa sen git 1 hafta aileni gör sonra kalan 1 haftaylada tatil yapalım derdim ben olsam..
Sonuçta tek tatil onun tatili değil tmm ailesini özlemiş olabilir çokta haklı o kadar süre görmemesi ama bi kaç günlük bi kaçamaktan bişey olmaz illa ultra herşey dahil bi yere gitmezsiniz sizde..
onuda söyledim şekerim ama benı hamıle hamıle bırakamazmış. yanından ayıramazmış. paşammmm
Ciddiyim bende görünce çok şaşırdım hatta bitane göbiş resmi bile koymuşlar onu görünce daha da şaşırdım maşallah valla
Koyan kişinin göbişine..
Ama biz ocak anneleri olarak çokmu geriden geliyoruz çokmu nazlıyız ne hahahahahhahah
Yakında mart anneleri resim koyarsa şaşırmıcam
öyle yapacam canım. şansım iyi giderse
Aman kalsın evinde o zaman..
Sen ufak bi kaçamak ayarlamaya çalış
ne güzel işte kız maşallahay kıskandım ya herkes göbekten bahsediyor. ben bady bile giysem kimse anlamaz hamile olduğumu, geç çıkacak sanırım karnım ama boyumun 172 olmasından kaynaklanıyor herhalde. iç karnım geniş olsa gerek. çok istiyorum ama ya bir an önce çıksınn. :84:
evet canım öyleymiş bende bilmıyordum
ayy eşin tam aileci o zaman. aslında senin fikir çok iyi bayram 30 ağustosta sonuçta havalar da güzel yine maraşa o zaman gidebilirdiniz
ama demekki tatil anlayışı o şekilde, zaten istediğin herşeyi yapabilmen için izin sürenin uzun olması lazım o da senin için pek mümkün değilmiş
:
ne 1 ay mı aman allahımbiz merkezdeyiz canım. ya maraş güzel de küçük yer sonuçta türkoğlunu da bilirim az çok sıkıcı oluyodur. bi de kaynananla iyi değilsen hiç çekilmezben o açıdan şansliyim şeker gibi kaynanam var çok da severim o da beni sever. ben eylülde işten ayrılıp gidicem diyorum 1 ay felan kalayım orda
ayy baktım ben de şimdi maşallah
daha çok çalışmamız lazım çok
kıs daha 5 haftalık.. gazdır o gaz
Gördüm valla maşallah göbişine bebişine..
Avutmayalım kendimizi çıkmış hatunun göbeği işte derrmişimm
Ne bilim belkide gaz değildir kız çıkmıştır gerçekten bilmem ki kafam karıştı yahuuu :44:
bak bu süper fikirmiş :13: henüz hiçbişe almamış bir hamile olaraktan destekliyorumbi de bebişlerimize aldığımız cicileri ekleyebileceğimiz bi topic açsak
ben bugün ilk kıyafetlerini aldım minnoşumun
bi de bebişlerimize aldığımız cicileri ekleyebileceğimiz bi topic açsak
bizim neyımız eksik hıhh?
öyle yapacam canım. şansım iyi giderse
kıs daha 5 haftalık.. gazdır o gaz
bak bu süper fikirmiş :13: henüz hiçbişe almamış bir hamile olaraktan destekliyorum
iveeetttttttt olsa da yesek, şöööle maraştan hakiki bi maraş tonturmasııııı :131: tarhanasını bilmeyom ama..
Evet cnm bencede onuda açalım yavaş yavaş alıyoruz dayanamayıp nasılsa..
Ama böle açalım açalım diyip kalıyo artık birileri harekete geçse de açsa şu topicleri..
Güle güle giysin bebişin bu arada rabbim bebeğini onların içinde görüceğin günleride göstersin inşallah..
Ee neler aldın anlat bakalım..
Ama böle açalım açalım diyip kalıyo artık birileri harekete geçse de açsa şu topicleri..
Güle güle giysin bebişin bu arada rabbim bebeğini onların içinde görüceğin günleride göstersin inşallah..
Hmm hamile hamile bırakmıyo ama oralara götürüyo
Boşver o zamn cnm şansını denersin nolursa olsun takma kafana..
Senden bebişinden önemli değil hiç bişey..
ozaman o topici ben açıyorum ve aksam ilk iş aldıklarımın fotolarını ekliyorummm
bak ahan da buraya yazıyom, inşallah bu akşam göbiş topii benden, linki de koyarım buraya :13:
kuzu prensesin mi olcek senin yoksa, erkek sivri olur, kız yayvan derler, kız bele basene kilo yaptırırmış :)ben de baktım göbişlere o resimdeki neydi öyle 5 haftalık. maşallah maşallahama 4. gebeliğiymiş ondan mıdır ki? benımkı daha yayvan kızlar. belim kalmadı grünmüyor
evet ya cicileri de ekleyelim. hem fikir olur. benımde bebeğimin cicileri var artık. ilk hediyelerimiz.
5 aylık bile olur bence.. gazdır gazdır :)))
Valla bende şaşırdım 5 haftalık o kadar olmasına ama resmen bi 2-3 aylık hatta 4 aylık gibi durmuyomu
Gazdır o zmn.. :44:
koşa koşa gelirdim heeeay canım yaa istanbulda olsan atla gel bizim şirkete yedireyim diyecem ama ankaradasınbenim patronlar da maraşlı var ya kutu kutu getirtiolar içim dışım dondurma oldu şimdi de hamilelikten dolayı tiskindim bi güzel hiç yiyemiorum
ben baya sey aldım kıyafet olarak ve de ördüm,, simdiden orduklerimiz 3 yelek, 3 hırka, 1 uyku tulumu, 2 pantalon, patikler,, pereler,, 1 kazak oldu,, gelen hediye olarkta yazlık ve kıslık badilerimiz var,bi de bebişlerimize aldığımız cicileri ekleyebileceğimiz bi topic açsak
memnun musun buharlı utuden canım,, onunla gomlekte utuleniyor mu?
Pehh pehh o boya 59 normal hee valla iyi başlamışsın ne diim
Yok canım yaa ne alaksı var göbekle bebişin öyle düşünüp moralini bozma onlar gayet iyi büyüyolar içimizde Allahın iznyle..
Yorma kendini nevresim falan valla ben ütülemiyorum daha doğrusu benim ütüm buharlı o yönden çok şanslıyım katlıyorum katlıyorum bi pıstlatıyorum düm düz oluyo
Buharlı olmasaydıda uğraşmazdım valla çok zor nevresm ütülemek..
Valla bende şaşırdım 5 haftalık o kadar olmasına ama resmen bi 2-3 aylık hatta 4 aylık gibi durmuyomu
Gazdır o zmn.. :44:
haklısın valla salla gitsin demi
ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim
Hee şöylee :128:
Aylint yanaşmıyo topic açmaya resim eklemyee
bak ahan da buraya yazıyom, inşallah bu akşam göbiş topii benden, linki de koyarım buraya :13:
kuzu prensesin mi olcek senin yoksa, erkek sivri olur, kız yayvan derler, kız bele basene kilo yaptırırmış :)
5 aylık bile olur bence.. gazdır gazdır :)))
koşa koşa gelirdim heee:131:
olsun kuzu yedirmiş kadar oldun
ben baya sey aldım kıyafet olarak ve de ördüm,, simdiden orduklerimiz 3 yelek, 3 hırka, 1 uyku tulumu, 2 pantalon, patikler,, pereler,, 1 kazak oldu,, gelen hediye olarkta yazlık ve kıslık badilerimiz var,
memnun musun buharlı utuden canım,, onunla gomlekte utuleniyor mu?
5 haftalık değil 5 aylık mübarek. biraz şişirmiş bence biraz da gaz. şimdiden böyle olursa doğumdan önce kapılara sığamaz..
heyoooooooo :13:ozaman o topici ben açıyorum ve aksam ilk iş aldıklarımın fotolarını ekliyorummm
temam ben açarım göbiş topiinihaklısın valla salla gitsin demi
ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim
du bakalıııııım anlaşma var, ben açarım ama ilk göbüşü eklememmm, siz ekliceksiniz, hatta senden ilk göbiş resmini alabilirizzzzz
Hehhh sonunda biri açmaya niyetlendi çok şükür
Tamam cnm aç ekle sonra bende bebişm 4 tane badisini eklerimmmmmmmmm
Aylinttttttt aç kuzum sende şu göbiş topiğini yahuu ekle resmlerii
aaa ne güsel sen kendin örüyosunn :) maşallah, güle güle giysin bebişinben baya sey aldım kıyafet olarak ve de ördüm,, simdiden orduklerimiz 3 yelek, 3 hırka, 1 uyku tulumu, 2 pantalon, patikler,, pereler,, 1 kazak oldu,, gelen hediye olarkta yazlık ve kıslık badilerimiz var,
5 haftalık değil 5 aylık mübarek. biraz şişirmiş bence biraz da gaz. şimdiden böyle olursa doğumdan önce kapılara sığamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?