- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
kuzum canın çektıyse algıdanın maraşş usulu dondurması var. şimdi kesmesin de çıkartmışlar. yada ankarada illakı mado vardır. oraya uğra bi senay canım yaa istanbulda olsan atla gel bizim şirkete yedireyim diyecem ama ankaradasınbenim patronlar da maraşlı var ya kutu kutu getirtiolar içim dışım dondurma oldu şimdi de hamilelikten dolayı tiskindim bi güzel hiç yiyemiorum
ayy olsun valla. ama böyle sarışın buğday tenli bukle bukle saçları olsun. çok kıvırcık papaz gibi olmasın da bukle bukle olsun işte dalgalı. böyle pofuduk poposu olsun. ben ona balon etekler giydıreyım. süslü olsun değişik değişik tokalar takayım. hiç itiraz etmesin. ayy nasıl güzel olur. tabi oğlum olursa da güzel olur. babasıyla fener maçlarına giderler. balık tutarlar. horoz dövüştürürler(eşimin hayalibak ahan da buraya yazıyom, inşallah bu akşam göbiş topii benden, linki de koyarım buraya :13:
kuzu prensesin mi olcek senin yoksa, erkek sivri olur, kız yayvan derler, kız bele basene kilo yaptırırmış :)
valla çok iyi olur. bende iki tane çıngırak tarzı oyuncak aldım. daha kıyafete başlamadım ama yakında ona da el atmayı düşünüyorum..
aylinciğimiz koyar canım fotoğrafını bizi mi kırcak dimi ama:97:
heyoooooooo :13:
temam ben açarım göbiş topiini
du bakalıııııım anlaşma var, ben açarım ama ilk göbüşü eklememmm, siz ekliceksiniz, hatta senden ilk göbiş resmini alabilirizzzzz
aaa ne güsel sen kendin örüyosunn :) maşallah, güle güle giysin bebişinben örüyorum ama kol oyuğu falan, modelini yapmayı göstermeleri lazım :))) annem de sen kollara getir ben tamamlarım diyo.. oyyyy minicik zaten yaaa
gazdır o gaz :82:
lem açıcam dedimyaaa
Aylint yanaşmıyo topic açmaya resim eklemyee
yok koymam :82: anlaşmaya uyalım lütfen, önce siz koycaksınız, göbee olmayan bilem koysun heeeeaylinciğimiz koyar canım fotoğrafını bizi mi kırcak dimi ama:97:
İyi hadi bakalım bekliyoruz akşama topici amaaaaaaaaaa resimde istiyoruzz
İyi hade gaz olsun hahahhahah
Canım oyuncağa çok yüklenme kendilerini bilene kdr oyuncaktan anlamıyolar gereksiz masraf diyolar..
kuzum canın çektıyse algıdanın maraşş usulu dondurması var. şimdi kesmesin de çıkartmışlar. yada ankarada illakı mado vardır. oraya uğra bi senmaraşta yemek gibi olmaz ama yapcak bişey yok. yanına da fıstık sarma koydur ohh ayy canım çekti. kocişe çıtlatayım bakam
ayy olsun valla. ama böyle sarışın buğday tenli bukle bukle saçları olsun. çok kıvırcık papaz gibi olmasın da bukle bukle olsun işte dalgalı. böyle pofuduk poposu olsun. ben ona balon etekler giydıreyım. süslü olsun değişik değişik tokalar takayım. hiç itiraz etmesin. ayy nasıl güzel olur. tabi oğlum olursa da güzel olur. babasıyla fener maçlarına giderler. balık tutarlar. horoz dövüştürürler(eşimin hayali) allah ne verirse güzel verir zaten demi
ben baya sey aldım kıyafet olarak ve de ördüm,, simdiden orduklerimiz 3 yelek, 3 hırka, 1 uyku tulumu, 2 pantalon, patikler,, pereler,, 1 kazak oldu,, gelen hediye olarkta yazlık ve kıslık badilerimiz var,
memnun musun buharlı utuden canım,, onunla gomlekte utuleniyor mu?
lem açıcam dedimyaaa
yok koymam :82: anlaşmaya uyalım lütfen, önce siz koycaksınız, göbee olmayan bilem koysun heeee
önce senden göbüş resmi almadan hayatta olmaz
gazdır ooooo
aslında haklısın canım da ne bileyim görünce dayanamıyorum. çok tatlı oyuncaklar var..
yok be yavrımmmm ne kusuruakıllılık etmişin diyelim biz ona, bugün içimdeki gazozcu sahnelere döndüüü geri dönme gel burayeeee
İyi hadi bakalım bekliyoruz akşama topici amaaaaaaaaaa resimde istiyoruzz
İyi hade gaz olsun hahahhahah
Oyy anam maşallahh sen doldurcan o zmn o topiği..
Kız ne çok şey örmüşsün hiiç meziyetim yok o yönde hayatımda 1 tane bişey ördüm oda eşime kazak örmüştüm aylar aylaaaaaaaaar sürdü nerdeyse kış bitiyoduda yetişti giydi adam hahahhaha
Ütüden çok memnunum cnm acayip kolaylık rahatlık tabi gömlekte ütüleniyo herşey ütüleniyo 2 dk da vıjt vıjt bitirysn terden ölsende
Yani normal ütüye nazaran baya pratik..
e bak ne guzel annen yardımcı olacak sanada,, insan cok keyif alıyor inan bana bende yapamdıgım yerleri bırakmıstım annem tamamladı,,heyoooooooo :13:
temam ben açarım göbiş topiini
du bakalıııııım anlaşma var, ben açarım ama ilk göbüşü eklememmm, siz ekliceksiniz, hatta senden ilk göbiş resmini alabilirizzzzz
aaa ne güsel sen kendin örüyosunn :) maşallah, güle güle giysin bebişinben örüyorum ama kol oyuğu falan, modelini yapmayı göstermeleri lazım :))) annem de sen kollara getir ben tamamlarım diyo.. oyyyy minicik zaten yaaa
gazdır o gaz :82:
canlarım nasılsınız bakalımmmaz once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr
Arkadaşlarrr ben evde kalmaya alışkın değilim yaaaa sıkıldım kuzularrrrrrrrrrrr...
Haydi kafa dağıtalımmmmmmmmm..
hepsi iyi de maraştan yemek bi başka yaaa :131:kuzum canın çektıyse algıdanın maraşş usulu dondurması var. şimdi kesmesin de çıkartmışlar. yada ankarada illakı mado vardır. oraya uğra bi senmaraşta yemek gibi olmaz ama yapcak bişey yok. yanına da fıstık sarma koydur ohh ayy canım çekti. kocişe çıtlatayım bakam
ayy olsun valla. ama böyle sarışın buğday tenli bukle bukle saçları olsun. çok kıvırcık papaz gibi olmasın da bukle bukle olsun işte dalgalı. böyle pofuduk poposu olsun. ben ona balon etekler giydıreyım. süslü olsun değişik değişik tokalar takayım. hiç itiraz etmesin. ayy nasıl güzel olur. tabi oğlum olursa da güzel olur. babasıyla fener maçlarına giderler. balık tutarlar. horoz dövüştürürler(eşimin hayali) allah ne verirse güzel verir zaten demi
içime çekerim heeeeeee
Bencede kırmasın yani dimiiiiiiiiiiii..
3ü 1 arada olan sensin şekerim sen ekle devamı gelir merak etme..
En çok seninki çıkmıştır ama eklemen lazım.
Bak naz yapma senin taktiğinle seni kandırırız görürsün hahahahah
Folikli sodalar gelsinnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinnn bana sezeryan yolu görünüyocanlarım nasılsınız bakalımmmaz once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr
canlarım nasılsınız bakalımmmaz once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr
hmmm tesekkür ederim bilgi icin,, kaynanamda var bi tane kullanamamıs o, vermeyi onermis bana ama yayıntı olacak evde ve gomlekte kullanılmaz diye kabul etmemistim,, isteyeyim bari,,,,, simdide o vermezmissss
canım ben daha esime hic bir sey ormedimmm,,, ama koca adama yapmakla bebise yapmak arasında fark var inan bana,, cabuk bitiyoo bebise yapılanlar zaten minicikkkk,,
e bak ne guzel annen yardımcı olacak sanada,, insan cok keyif alıyor inan bana bende yapamdıgım yerleri bırakmıstım annem tamamladı,,
hepsi iyi de maraştan yemek bi başka yaaa :131:
hahahaaaaaa kıs ne güsel anlattın ööle bebeleri
yannıs oğlun olursa her bişeyi anladım da horoz döğüştürme hayali de enteresanmış hani
içime çekerim heeeeeee
hoşgeldinnn bana sezeryan yolu görünüyo
Kız Allah iyiliğini versin bi güzelde anlatıyo fıstık sarması falan diye hahahhahah
Özel siparişmi veriyon kuzum sen bebişleri
Öyleyse aradan bizide çıkartsan yazsak sana isteklerimizi hahahahhahah
daha çok erken canım ya bakalım sağlığımız ne gösterecek. ama izleme oyle videolar ya ben kaldıramam sanırım. ben şahsen normal istıyorum bi kere çekeyım bitsin sonra yok dikiştir yok yaradır. yok soğuklarda dikişlerin sızlar göbek kalır falan istemıyorum. ama sağlığım elvermez sezeryan olursam da epidural istıyorum kesınlıkle. bebeğimi ikl anda göreyım. kokusunu duyayım. öbür türlü bebek ilk hemşirelerin kokusunu duyduğu için sonra anneye adapte olamıyormuş. süt emmeyi reddediyormuş vs. öyle bişey okumuştum biyerde çok etkilemişti beni. oyuzden görmek istıyorum o mucizevi anıcanlarım nasılsınız bakalımmmaz once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr
içime çekerim heeeeeee
ben de okuldayken atkı örmüştüm eşimee :) benim ip MÜSKÜLE de yettiayy ne güzel elinden geliyor demekki. ben hayatımda bi tek eşime atkı ördüm nişanlıydık ozman. ama müsküle ip yetmemiştieklesene resimleri çok merak ettim. benımde öresim geldi şimdi. basit modeller becerebilirmıyım acaba iştah geldi
kuzu tam yerindesinnArkadaşlarrr ben evde kalmaya alışkın değilim yaaaa sıkıldım kuzularrrrrrrrrrrr...
Haydi kafa dağıtalımmmmmmmmm..
ivett
e bak ne guzel annen yardımcı olacak sanada,, insan cok keyif alıyor inan bana bende yapamdıgım yerleri bırakmıstım annem tamamladı,,
ben hamilelikten önce sezeryan bilem izlemiş idimayy izleyebildin mi ben bakamıorum korkumdan düşününce bile içim ezilio
benim de öyle bi odam var, yatak yorgan ıvır zıvır, ütü masası, çamaşır askısı falan..... onları napeceksem ....
Benim boş bitane odam var o odada gardolap var ve çamaşır odası gibi kullanıyorum ütü masam sürekli açık ütüde üzerinde şimdilik bi sıkıntı olmadı ama bebek oldğnda o odayı iptal etmemiz gerektiğinde veya taşındığımızda boş odamız kalmıycağı için ütü işini naparım bilmiyorum ama gerçekten çok rahat buharlı ütü tavsiye ederim benimki tefalin..
Ben beceremiyorumki başlamayıda bitirmeyide annem başladı ben hata yapa yapa devam ettim kadına verem gelmişti artk
Bu sıcakta da o yünlerle uğraşılmaz aslında annem hayatta uğraşmaz zaten..
Ben küçükken bana çok örmüşte artık unuttum hatırlamıyorum örmeye örmeye diyo..
hepsi iyi de maraştan yemek bi başka yaaa :131:
hahahaaaaaa kıs ne güsel anlattın ööle bebeleri
yannıs oğlun olursa her bişeyi anladım da horoz döğüştürme hayali de enteresanmış hani
içime çekerim heeeeeee
hoşgeldinnn bana sezeryan yolu görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?