2012 Ocak Anneleri

kuzum canın çektıyse algıdanın maraşş usulu dondurması var. şimdi kesmesin de çıkartmışlar. yada ankarada illakı mado vardır. oraya uğra bi sen maraşta yemek gibi olmaz ama yapcak bişey yok. yanına da fıstık sarma koydur ohh ayy canım çekti. kocişe çıtlatayım bakam
bak ahan da buraya yazıyom, inşallah bu akşam göbiş topii benden, linki de koyarım buraya :13:

kuzu prensesin mi olcek senin yoksa, erkek sivri olur, kız yayvan derler, kız bele basene kilo yaptırırmış :)
ayy olsun valla. ama böyle sarışın buğday tenli bukle bukle saçları olsun. çok kıvırcık papaz gibi olmasın da bukle bukle olsun işte dalgalı. böyle pofuduk poposu olsun. ben ona balon etekler giydıreyım. süslü olsun değişik değişik tokalar takayım. hiç itiraz etmesin. ayy nasıl güzel olur. tabi oğlum olursa da güzel olur. babasıyla fener maçlarına giderler. balık tutarlar. horoz dövüştürürler(eşimin hayali ) allah ne verirse güzel verir zaten demi

valla çok iyi olur. bende iki tane çıngırak tarzı oyuncak aldım. daha kıyafete başlamadım ama yakında ona da el atmayı düşünüyorum..

Canım oyuncağa çok yüklenme kendilerini bilene kdr oyuncaktan anlamıyolar gereksiz masraf diyolar..

aylinciğimiz koyar canım fotoğrafını bizi mi kırcak dimi ama:97:

Bencede kırmasın yani dimiiiiiiiiiiii..

3ü 1 arada olan sensin şekerim sen ekle devamı gelir merak etme..
En çok seninki çıkmıştır ama eklemen lazım.
Bak naz yapma senin taktiğinle seni kandırırız görürsün hahahahah
Folikli sodalar gelsinnnnnnnnnnnnn

Aylint yanaşmıyo topic açmaya resim eklemyee
lem açıcam dedimyaaa
aylinciğimiz koyar canım fotoğrafını bizi mi kırcak dimi ama:97:
yok koymam :82: anlaşmaya uyalım lütfen, önce siz koycaksınız, göbee olmayan bilem koysun heeee

İyi hadi bakalım bekliyoruz akşama topici amaaaaaaaaaa resimde istiyoruzz
İyi hade gaz olsun hahahhahah

önce senden göbüş resmi almadan hayatta olmaz
gazdır ooooo

Kız Allah iyiliğini versin bi güzelde anlatıyo fıstık sarması falan diye hahahhahah
Özel siparişmi veriyon kuzum sen bebişleri
Öyleyse aradan bizide çıkartsan yazsak sana isteklerimizi hahahahhahah

canlarım nasılsınız bakalımmmaz once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr

Son düzenleme:

ayy ne güzel elinden geliyor demekki. ben hayatımda bi tek eşime atkı ördüm nişanlıydık ozman. ama müsküle ip yetmemişti eklesene resimleri çok merak ettim. benımde öresim geldi şimdi. basit modeller becerebilirmıyım acaba iştah geldi

Arkadaşlarrr ben evde kalmaya alışkın değilim yaaaa sıkıldım kuzularrrrrrrrrrrr...

Haydi kafa dağıtalımmmmmmmmm..

lem açıcam dedimyaaa

yok koymam :82: anlaşmaya uyalım lütfen, önce siz koycaksınız, göbee olmayan bilem koysun heeee

önce senden göbüş resmi almadan hayatta olmaz
gazdır ooooo

Niye döndü konu benim göbişe şimdi senden istiyoz biz ilk göbiş resminii naz yapma hadiiiiiiiiiii
İlk sayfaya eklemezsin az muhabbet ederiz sonraki sayfalara eklersin sende

aslında haklısın canım da ne bileyim görünce dayanamıyorum. çok tatlı oyuncaklar var..

Doğru söylüyosun insan dayanamıyo görünce ama kıyafete yüklen madem sen hahahahahahha
Yada bebek arabası fln onlara bak
Ne kaa güzel akıllar veriyorum

yok be yavrımmmm ne kusuru akıllılık etmişin diyelim biz ona, bugün içimdeki gazozcu sahnelere döndüüü geri dönme gel burayeeee

hmmm tesekkür ederim bilgi icin,, kaynanamda var bi tane kullanamamıs o, vermeyi onermis bana ama yayıntı olacak evde ve gomlekte kullanılmaz diye kabul etmemistim,, isteyeyim bari,,,,, simdide o vermezmissss
canım ben daha esime hic bir sey ormedimmm,,, ama koca adama yapmakla bebise yapmak arasında fark var inan bana,, cabuk bitiyoo bebise yapılanlar zaten minicikkkk,,
e bak ne guzel annen yardımcı olacak sanada,, insan cok keyif alıyor inan bana bende yapamdıgım yerleri bırakmıstım annem tamamladı,,

Bende izliyodum önceden videolarıda şimdi pek dadanmıyorum etkilenmiyim diye..
Hemen hemen her izlediğimde de ağlıyodum
Genelde normal doğumları izliyodum ama ben sezeryanları pek izlemiyodum
Allah nasip kısmet ederse normal istiyorum ben cnm..
İnşallah normal ve sorunsuz bi şekilde doğurabilirm..

Arkadaşlarrr ben evde kalmaya alışkın değilim yaaaa sıkıldım kuzularrrrrrrrrrrr...

Tatlım dal muhabbete ne diye sıkıyon canını hahaha
Olmadı git göbişinin resmini çek aylint topic aççak ona eklersin

hepsi iyi de maraştan yemek bi başka yaaa :131:
hahahaaaaaa kıs ne güsel anlattın ööle bebeleri
yannıs oğlun olursa her bişeyi anladım da horoz döğüştürme hayali de enteresanmış hani
içime çekerim heeeeeee
hoşgeldinnn bana sezeryan yolu görünüyo

ayy izleyebildin mi ben bakamıorum korkumdan düşününce bile içim ezilio

Benim boş bitane odam var o odada gardolap var ve çamaşır odası gibi kullanıyorum ütü masam sürekli açık ütüde üzerinde şimdilik bi sıkıntı olmadı ama bebek oldğnda o odayı iptal etmemiz gerektiğinde veya taşındığımızda boş odamız kalmıycağı için ütü işini naparım bilmiyorum ama gerçekten çok rahat buharlı ütü tavsiye ederim benimki tefalin..
Ben beceremiyorumki başlamayıda bitirmeyide annem başladı ben hata yapa yapa devam ettim kadına verem gelmişti artk
Bu sıcakta da o yünlerle uğraşılmaz aslında annem hayatta uğraşmaz zaten..
Ben küçükken bana çok örmüşte artık unuttum hatırlamıyorum örmeye örmeye diyo..

yani cnm 3 tane mercimek var sendeeeallahım kolaylık vesın hepımıze dogumdaaaşeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm

Kız Allah iyiliğini versin bi güzelde anlatıyo fıstık sarması falan diye hahahhahah
Özel siparişmi veriyon kuzum sen bebişleri
Öyleyse aradan bizide çıkartsan yazsak sana isteklerimizi hahahahhahah
ay evet okuyunca farkettim biraz öyle olmuş. ay napıyım bayılıyorum sarışın bukle bukle saçlı kızlara. hele anneannesinin eline süşmesin o saçları şekılden şekle sokar. benı okula gitmeden önce önüne alırdı maymuna çevirirdi. oyna oyna bıkmazdı. çok güzel balıksırtı örer hee
daha çok erken canım ya bakalım sağlığımız ne gösterecek. ama izleme oyle videolar ya ben kaldıramam sanırım. ben şahsen normal istıyorum bi kere çekeyım bitsin sonra yok dikiştir yok yaradır. yok soğuklarda dikişlerin sızlar göbek kalır falan istemıyorum. ama sağlığım elvermez sezeryan olursam da epidural istıyorum kesınlıkle. bebeğimi ikl anda göreyım. kokusunu duyayım. öbür türlü bebek ilk hemşirelerin kokusunu duyduğu için sonra anneye adapte olamıyormuş. süt emmeyi reddediyormuş vs. öyle bişey okumuştum biyerde çok etkilemişti beni. oyuzden görmek istıyorum o mucizevi anı

ben de okuldayken atkı örmüştüm eşimee :) benim ip MÜSKÜLE de yetti

kuzu tam yerindesinn

e bak ne guzel annen yardımcı olacak sanada,, insan cok keyif alıyor inan bana bende yapamdıgım yerleri bırakmıstım annem tamamladı,,
ivett
ayy izleyebildin mi ben bakamıorum korkumdan düşününce bile içim ezilio
ben hamilelikten önce sezeryan bilem izlemiş idim normal doğumdan başlayıp psikopata bağlamış sezeryana geçmiş, hızımı alamayıp otopsi videolarına atlamıştımm
benim de öyle bi odam var, yatak yorgan ıvır zıvır, ütü masası, çamaşır askısı falan..... onları napeceksem ....

evet şekerim eşimin hobisi. kumarına değilde. maraşta horozları var bunların herkezin bi kümesi var ztan oralarda eğlencesine yapıyorlar. maraşa gitsek de horoz dövüştürsem diyo. ordayken de benım adıma tavuğu kuluçkaya yatırırdı. bu cücükler senın falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…