2012 Ocak Anneleri

şeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm

İzleme o zmn sakın cnm videoları fln etkileniyosan..
Aslında neden korkuyosunki sağlığımız el verdiği müddetçe herkes normal doğurabilir..
Stres yapma kendine güven..
Bende böyle diyorumda o an geldiğinde de böyle düşünebilirmiyim bilmiyorum hahahha

Benim annemde çok güzel balık sırtı örer benide senin gibi alırmış önüne ama bnm saçlarım çok düzdü toka durmazdı saçımda ve ben hemen atardım tokaları kadını o kadar bıktırmışımki hiç sabrı kalmamış
Sarışın olma ihtimali ne peki?
Varmı ailenizde sarışın?

Son düzenleme:
once duz ile basla canım,, tabi istersen,, esine ordugunden kat be kat basit olacakkk inan bana

ben izlemedşim daha canım hamile olmadan once izlemstim ama simdi hiiic moral bozmak iztemiyom
ayy izleyebildin mi ben bakamıorum korkumdan düşününce bile içim ezilio
aynen bendeki durumm

yaw anladın işte püskül püskülll

psıkopatmısın kızım sen nasıl kaldırdı miden ıykkkk

ben o ıvır zıvır üyü masası çamaşırlık patates soğan vs. yı yatakodasının balkonuna koydum. kapalı orası. bide kullanmadığımız bi tv sehpası vardı onun içinde de salçadır konservedir turşudur falan var. bide benım ev 2+1 ama ev sahibi amca zamanında bol dolap yaptırmış sağolsun

yani cnm 3 tane mercimek var sendeeeallahım kolaylık vesın hepımıze dogumdaaaşeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm
ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep
maymuna çevirirdi hee
kıs sezeryanı ne güsel anlattın öylee, burda sezeryanlık biri oturuyo döverim heeeeee

Çekme sal gitsin..
Üff ya biri yemek yaptı koktu mahfolcam şimdi bennnnnnnnnn :120:
tut burnunu, mandal da takabilirsin

büyümüştür şimdi o cücükler sen onları git de bi güzel ye :) ben bayılıyorum köy tavuğuna yaa son bir aydır tavuk yiyemiorum gerçi ama şimdi köy tavuğunu düşününce canım çekti. kaynanam bi de onun böle içini soğanlı bi karışımla doldurup dikio öyle pişirio bayılıyorum aayy çok kötü fena canım çekti acıktım bi de ondan galiba

ben sarışınım yani artık değilim büyüdükçe koyulaşmış saçlarım kestane rengi olmıuş. ama kardeşim hala ciddi ciddi sarışın. eşim esmer ama kardeşlerinin tümü benım gibi sarışın kumral arası. bi o ççıkmış aradan kapkara anasına benziyo. ama güzel benzemiş erkek hali güzel yani. maşallah kocişime

yuppiiii

canım tabikine orersin,, ben yardımcı olurum sana,, once bi yuncuye git kalitelisinden 2 çile yun ve yunun uzerinde sis numarasına gore sis al. Yunu bebe yunu olark soylersen verirler zaten

Yok canım kivimii olmamışlardır o kadar heralde :44:

Iyy ne diye yemek yaptı sanki yapanda hee bu sıcakta yemekmi yapılır ooofff mahfoldummmmmmmmmmm :120:

ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep

maymuna çevirirdi hee
kıs sezeryanı ne güsel anlattın öylee, burda sezeryanlık biri oturuyo döverim heeeeee

:
yaw şekerim sende epidural ol düşünsene aralıklarla 3 tane viyaklayan velet. ayyy ne tatlı olurlar

eşimin erkek kardeş her gittiğimde keser bitane benım şerefime evet canım burda yediklerimizden çok farklı gerçekten

Senin bebiş babasına çekiyomuş bide..
Kız kınama sakın kayınvalideni kınamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona çekerse sonra görürsün gününü

ahahahevet büyüdü onlar dimiii olgun kiffi deilkdee olgunlasmamıss acı kifiiilerdırrrrrrr...

Senin bebiş babasına çekiyomuş bide..
Kız kınama sakın kayınvalideni kınamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona çekerse sonra görürsün gününü

ayy evet ya akşam vakti. tövbe tövbe tövbeee. allah hayırlısını versin. en iyisi ben öyle dua edeyim. rabbim hakkımıda hayırlısını ver. gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kıl. hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle. aminnn.

haklısın valla salla gitsin demi

ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim

açtım bile canım şuan fotoları çekiyorum ekliycem birazdan

tabi bu durum horozun işine daha çok yarıyodur
hanımlar ben kaçar, kocacım geldi beraber yemek yapıcaz. herkese keyifli muhabbetler...
maşallah maşallah benimki yumurta kırmaz
yuffiiiiiiiiiii hemen abone olayımmmm

bizim goccaman iki balkon var hiçbi işe yaramıyo
asıl psikopat burdaaaa
büyümüştür şimdi o cücükler diyince sevgi pıtırcığı moduma girerek okumaya başlamıştımki "SEN ONLARI GİD DE YE Bİ GÜZEL" diye devam edince cümle ben ki yılların psikopatı, yılların gazozcusu içim burkuldu ayol

kızlar ben kaçar, akşama görüşürüüüüz, çok gevezelik yapmayın heeeee, yetişene kadar ne hallere giriyomm

hatunlar ben bugun biraz iyiyim şükür. yemek yapabilir sanırım. ne yapsam ki fikri olan varmı? siz ne yapacaksınız?

yavrular ben kaçıorum evime gideyim artıkın. bu günü de hiç iş yapmadan geçirdim işler yığılıo off off
hadi sağlıcakla kalın hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın eve gidince fırsat bulursam yine girerim.

merhabalar kızlar umarım herkes iyidir ben bu arlar bulantıdan pek giremedim nete.çok fenayım hiçbirşey fayda etmiyor umarım sizler iyisinizdir

Amin canım ama gerçekten dikkt et ya çok sevdiğine ya çok nefret ettiğine benzermiş ya bebek..
Bide kimseyi kınama neyi kınarsak başımıza gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…