şeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm
ay evet okuyunca farkettim biraz öyle olmuş. ay napıyım bayılıyorum sarışın bukle bukle saçlı kızlara. hele anneannesinin eline süşmesin o saçları şekılden şekle sokar. benı okula gitmeden önce önüne alırdı maymuna çevirirdi. oyna oyna bıkmazdı. çok güzel balıksırtı örer hee
once duz ile basla canım,, tabi istersen,, esine ordugunden kat be kat basit olacakkk inan bana
Benim boş bitane odam var o odada gardolap var ve çamaşır odası gibi kullanıyorum ütü masam sürekli açık ütüde üzerinde şimdilik bi sıkıntı olmadı ama bebek oldğnda o odayı iptal etmemiz gerektiğinde veya taşındığımızda boş odamız kalmıycağı için ütü işini naparım bilmiyorum ama gerçekten çok rahat buharlı ütü tavsiye ederim benimki tefalin..
Ben beceremiyorumki başlamayıda bitirmeyide annem başladı ben hata yapa yapa devam ettim kadına verem gelmişti artk
Bu sıcakta da o yünlerle uğraşılmaz aslında annem hayatta uğraşmaz zaten..
Ben küçükken bana çok örmüşte artık unuttum hatırlamıyorum örmeye örmeye diyo..
ben izlemedşim daha canım hamile olmadan once izlemstim ama simdi hiiic moral bozmak iztemiyomcanlarım nasılsınız bakalımmmaz once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr
aynen bendeki durummayy izleyebildin mi ben bakamıorum korkumdan düşününce bile içim ezilio
hanımlar ben kaçar, kocacım geldi beraber yemek yapıcaz. herkese keyifli muhabbetler...
once duz ile basla canım,, tabi istersen,, esine ordugunden kat be kat basit olacakkk inan bana
ben de okuldayken atkı örmüştüm eşimee :) benim ip MÜSKÜLE de yetti
ben hamilelikten önce sezeryan bilem izlemiş idimnormal doğumdan başlayıp psikopata bağlamış sezeryana geçmiş, hızımı alamayıp otopsi videolarına atlamıştımm
benim de öyle bi odam var, yatak yorgan ıvır zıvır, ütü masası, çamaşır askısı falan..... onları napeceksem ....
ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acepyani cnm 3 tane mercimek var sendeeeallahım kolaylık vesın hepımıze dogumdaaa şeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm
ay evet okuyunca farkettim biraz öyle olmuş. ay napıyım bayılıyorum sarışın bukle bukle saçlı kızlara. hele anneannesinin eline süşmesin o saçları şekılden şekle sokar. benı okula gitmeden önce önüne alırdı maymuna çevirirdi. oyna oyna bıkmazdı. çok güzel balıksırtı örer hee
daha çok erken canım ya bakalım sağlığımız ne gösterecek. ama izleme oyle videolar ya ben kaldıramam sanırım. ben şahsen normal istıyorum bi kere çekeyım bitsin sonra yok dikiştir yok yaradır. yok soğuklarda dikişlerin sızlar göbek kalır falan istemıyorum. ama sağlığım elvermez sezeryan olursam da epidural istıyorum kesınlıkle. bebeğimi ikl anda göreyım. kokusunu duyayım. öbür türlü bebek ilk hemşirelerin kokusunu duyduğu için sonra anneye adapte olamıyormuş. süt emmeyi reddediyormuş vs. öyle bişey okumuştum biyerde çok etkilemişti beni. oyuzden görmek istıyorum o mucizevi anı
tut burnunu, mandal da takabilirsin
Çekme sal gitsin..
Üff ya biri yemek yaptı koktu mahfolcam şimdi bennnnnnnnnn:120:
evet şekerim eşimin hobisi. kumarına değilde. maraşta horozları var bunların herkezin bi kümesi var ztan oralarda eğlencesine yapıyorlar. maraşa gitsek de horoz dövüştürsem diyo. ordayken de benım adıma tavuğu kuluçkaya yatırırdı. bu cücükler senın falan diye
İ
Benim annemde çok güzel balık sırtı örer benide senin gibi alırmış önüne ama bnm saçlarım çok düzdü toka durmazdı saçımda ve ben hemen atardım tokaları kadını o kadar bıktırmışımki hiç sabrı kalmamış
Sarışın olma ihtimali ne peki?
Varmı ailenizde sarışın?
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...k-annelerinin-bebislerine-aldigi-ciciler.html
işte yeni topicimizzz ciciler topici
ayy ne güzel elinden geliyor demekki. ben hayatımda bi tek eşime atkı ördüm nişanlıydık ozman. ama müsküle ip yetmemiştieklesene resimleri çok merak ettim. benımde öresim geldi şimdi. basit modeller becerebilirmıyım acaba iştah geldi
ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep
maymuna çevirirdi hee
kıs sezeryanı ne güsel anlattın öylee, burda sezeryanlık biri oturuyo döverim heeeeee
yaw şekerim sende epidural ol düşünsene aralıklarla 3 tane viyaklayan velet. ayyy ne tatlı olurlarivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep
maymuna çevirirdi hee
kıs sezeryanı ne güsel anlattın öylee, burda sezeryanlık biri oturuyo döverim heeeeee
:
büyümüştür şimdi o cücükler sen onları git de bi güzel ye :) ben bayılıyorum köy tavuğuna yaa son bir aydır tavuk yiyemiorum gerçi ama şimdi köy tavuğunu düşününce canım çekti. kaynanam bi de onun böle içini soğanlı bi karışımla doldurup dikio öyle pişirio bayılıyorumaayy çok kötü fena canım çekti acıktım bi de ondan galiba
ben sarışınım yani artık değilim büyüdükçe koyulaşmış saçlarım kestane rengi olmıuş. ama kardeşim hala ciddi ciddi sarışın. eşim esmer ama kardeşlerinin tümü benım gibi sarışın kumral arası. bi o ççıkmış aradan kapkara anasına benziyo. ama güzel benzemiş erkek hali güzel yani. maşallah kocişime
ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep
maymuna çevirirdi hee
Senin bebiş babasına çekiyomuş bide..
Kız kınama sakın kayınvalideni kınamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona çekerse sonra görürsün gününü
haklısın valla salla gitsin demi
ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim
evet şekerim eşimin hobisi. kumarına değilde. maraşta horozları var bunların herkezin bi kümesi var ztan oralarda eğlencesine yapıyorlar. maraşa gitsek de horoz dövüştürsem diyo. ordayken de benım adıma tavuğu kuluçkaya yatırırdı. bu cücükler senın falan diye
maşallah maşallah benimki yumurta kırmazhanımlar ben kaçar, kocacım geldi beraber yemek yapıcaz. herkese keyifli muhabbetler...
yuffiiiiiiiiiii hemen abone olayımmmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...k-annelerinin-bebislerine-aldigi-ciciler.html
işte yeni topicimizzz ciciler topici
yaw anladın işte püskül püskülll
psıkopatmısın kızım sen nasıl kaldırdı miden ıykkkk
ben o ıvır zıvır üyü masası çamaşırlık patates soğan vs. yı yatakodasının balkonuna koydum. kapalı orası. bide kullanmadığımız bi tv sehpası vardı onun içinde de salçadır konservedir turşudur falan var. bide benım ev 2+1 ama ev sahibi amca zamanında bol dolap yaptırmış sağolsun
büyümüştür şimdi o cücükler sen onları git de bi güzel ye :) ben bayılıyorum köy tavuğuna yaa son bir aydır tavuk yiyemiorum gerçi ama şimdi köy tavuğunu düşününce canım çekti. kaynanam bi de onun böle içini soğanlı bi karışımla doldurup dikio öyle pişirio bayılıyorumaayy çok kötü fena canım çekti acıktım bi de ondan galiba
ayy evet ya akşam vakti. tövbe tövbe tövbeee. allah hayırlısını versin. en iyisi ben öyle dua edeyim. rabbim hakkımıda hayırlısını ver. gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kıl. hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle. aminnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?