2012 Ocak Anneleri

Kızlar ben yine çıkıyorum, of yarın sabah yola çıkıcaz ben daha eşyalarımı hazırlamadım, bi de şimdi yemeğe gidiyorum, akşama elim ayağıma dolanacak ya da yine bütün işler kocama kalıcak görüşürüz canlarım, iyi bakın kendinize ve bebeişlerinize.

Kan testi aç karınamı yapılıyor yoksa farketmiyomu bilgin varmı cnm

Görüşürz cnm afiyet olsun ve kolay gelsin sna iyi bak kendinee ve bebişne..
Şimdiden iyi yolculuklar..

Canim benim ikeanin mobilyalari kalitesiz ve pahali gecen yil bir arkadasinmin ikizleri olcakti oraya gittik beraber yatak almaya ama cok kötu normal mobilyalarida ayni

Kan testi aç karınamı yapılıyor yoksa farketmiyomu bilgin varmı cnm

canım sordum ne cok ac ne tok dedı.yanı ıyıce ac olmaya gerek yokmus ama cokta doymus olmamak gerekırmıs.benım randevum 14:30 da zaten bırde ondan sonra kan vercem yanı o saatte kadar ac kalamam.sabahtan bıraz yerım o saate kadar cokta tok olmam.oyle ıste.yıne tecrube edınınce yazarım sıze.inşallah ıyı cıkar sonuclar.sızde boyle panık yapıyormusunuz yoksa benmıyım yaaa.Rabbim herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.AMİN.

Amin inşallah canım.
Tek sen değilsin eminol.
Hepimiz tedirgin olup meraklanıp pimpirikleniyoruz..

Benimde doktorum 14.00 den sonra geliyo hastaneye diğer tahliller için ertesi günü gitmem gerekti .
Zor oluyo ya iki gün üst üstte gitmek

canım Rabbim yardımcın olsun.inşallah yanlıs anlasılmadır da en kısa zamanda olay tatlıya baglanır. ınsallah esın yalan soylemıyordur ve oyle bır durum olmamıstr.dıyebılecegımız tek sey bu.ama esının yalanmı dogrumu soyledıgını sen anlayabılırsın sanırım.ya da konusup bır karara varabılırsınız.Rabbim evladını analı babalı buyutmenızı nasıp etsın sıze.

arkadaslar bu arada minimoy dıye bır sıte buldum.bebek ve cocuk esyaları alısverıs sıtesı.sımdı uye oldum.oyuncaklar kıyafetler falan var.cok ınceleme fırsatı bulamadım ama haberınız olsun dedım.inşallah buralardan alısverıs yapmak nasıp olur bızlerede.ben daha hıcbırsey almadım bebegıme.6 aydan sonra almaya baslarım dıyorum.o gunlerı gorsek bır yaaa.

arkadaşlar şunu söylemek istiyorum,yolumuz uzun içlerimizi rahat tutalım herşeyden önce,ben 6 önce bebişimin kalbi durduğu için kaybettim,onun üzüntüsünü şimdi mucizemle yaşarken rubella(kızamıkçık)sın dediler,alınacak dediler,üzüntüden kanamam oldu 15 gün yattım,ama umudumu hiç kaybetmedim,ve sonuç avidite testinde iyi çıktı ,meğer ben o ahstalığı 4 ay önce geçirmişim bebeğim iyi şükür,ama süreç bitmedi,amniyosentez yaptıracağım,o zamana kadar 2li testler,şunlar bunlarvar ama biliyorum meleğim beni bu kez terketmeyecek,sizler de içinizi hep rahat tutun,dua edin, olumsuz acabalar girmesin hayatımıza,Allah iyisini biliyo,ben biliyorum 1.bebeğimi o streslerden kaybettim,Allah hepimizin yanında,inanın herşey iyi çıkacak,,dularım sizlerle ve bebişimle.....

Össgeeeem canim benim Allahim yardimcin olsun eşini karsina al konus sen anlarsin dogrumu soyluyor yalanmi eminimm canim kendini harap etme olurmu başka turlu icin rahatlamaz konus onunla dua et icini rahat tut hayatimbebisini dusun

Canım çok ağırlaşmadan alışverişi bitirin diyolar genelde..
Bide Allah göstermesin ama 7. aydan sonra ne olucağı belli olmaz aceleci bebişler çıkabilir aramızdan..
Sen şu 6. aydan sonra beselesini bidaha düşün istersen

Rabbim bebişini sana bağışlasın canım..
Bol bol dua et..

ah canim cok üzüldüm durumuna esinle konustun mu bu durumu üzülme canim

konuştum canım geçmişte üye olmuştum o yerlere ama artık girmiyorum dedi zaten kim kabul ederki bu durumu

saol canım...
beklicem bir süre hemen yakamamki gemileri ama bu süredede kendimi bitircem biliyorum şüphelerle... yüzde yüz değil çünkü azda olsa haklımı diye düşünüyorum doğrumu bunlar diye.... ona o kadar çok inanmak istiyorumki ama eğer gördüklerim şimdiye aitse oda böyle biriyse onu tanıyamadıysam Allahım çıkarsın karşıma inşallah gerçeği göreyim....

saol canım Allah razı olsun saolun desteğiniz için Allahım sizide yavrularınızıda korusun bozulmasın mutluluğunuz inşallah hiç

bence boş yere telaş yapıyorsun güzelim..benim hesabıma da salak salak mailler geliyor..iğrenç sitelerden yazılar geliyor..bence eşine güven daha yeni evlisin ne aldatması hemen yıpratıyosun kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…