merhaba arkadaslar.bebısler yavas yavas buyuyor.benımde 2li test zamanım geldı.cts gıtcez bakalım ense kalınlıgı olculcek tabı eger bebıs gosterrse sonrada kan vercem.bıraz heyecanlıyım ınsallah guzel cıkar sonuclar.sızler yaptrdınızmı.
Kızlar ben yine çıkıyorum, of yarın sabah yola çıkıcaz ben daha eşyalarımı hazırlamadım, bi de şimdi yemeğe gidiyorum, akşama elim ayağıma dolanacak ya da yine bütün işler kocama kalıcakgörüşürüz canlarım, iyi bakın kendinize ve bebeişlerinize.
yok be yavrım hiiç öyle uğraşmak adetim diil, herkese yazarım, hiç tutmamkötüyüm ben kötüyüm
onun için ısrar ilen soruyom :)))
aaaaa sen de mi ankaradasınnnn
ben en çok ankamall.. forum ankaraya da gidiyorum bazen. ama ikea yı beğeniyle ve heves ederekten takip ettiğim içün çok sevindimbebek mobilyaları da güzel diyolar istanbullu arkadaşlar
Kan testi aç karınamı yapılıyor yoksa farketmiyomu bilgin varmı cnm
Kan testi aç karınamı yapılıyor yoksa farketmiyomu bilgin varmı cnm
canım sordum ne cok ac ne tok dedı.yanı ıyıce ac olmaya gerek yokmus ama cokta doymus olmamak gerekırmıs.benım randevum 14:30 da zaten bırde ondan sonra kan vercem yanı o saatte kadar ac kalamam.sabahtan bıraz yerım o saate kadar cokta tok olmam.oyle ıste.yıne tecrube edınınce yazarım sıze.inşallah ıyı cıkar sonuclar.sızde boyle panık yapıyormusunuz yoksa benmıyım yaaa.Rabbim herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.AMİN.
Canim gecen hafta yaptirdim tahlillerimi bende ac karnina gitmen gerek
canım sordum ne cok ac ne tok dedı.yanı ıyıce ac olmaya gerek yokmus ama cokta doymus olmamak gerekırmıs.benım randevum 14:30 da zaten bırde ondan sonra kan vercem yanı o saatte kadar ac kalamam.sabahtan bıraz yerım o saate kadar cokta tok olmam.oyle ıste.yıne tecrube edınınce yazarım sıze.inşallah ıyı cıkar sonuclar.sızde boyle panık yapıyormusunuz yoksa benmıyım yaaa.Rabbim herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.AMİN.
arkadaslar bu arada minimoy dıye bır sıte buldum.bebek ve cocuk esyaları alısverıs sıtesı.sımdı uye oldum.oyuncaklar kıyafetler falan var.cok ınceleme fırsatı bulamadım ama haberınız olsun dedım.inşallah buralardan alısverıs yapmak nasıp olur bızlerede.ben daha hıcbırsey almadım bebegıme.6 aydan sonra almaya baslarım dıyorum.o gunlerı gorsek bır yaaa.
arkadaşlar şunu söylemek istiyorum,yolumuz uzun içlerimizi rahat tutalım herşeyden önce,ben 6 önce bebişimin kalbi durduğu için kaybettim,onun üzüntüsünü şimdi mucizemle yaşarken rubella(kızamıkçık)sın dediler,alınacak dediler,üzüntüden kanamam oldu 15 gün yattım,ama umudumu hiç kaybetmedim,ve sonuç avidite testinde iyi çıktı ,meğer ben o ahstalığı 4 ay önce geçirmişim bebeğim iyi şükür,ama süreç bitmedi,amniyosentez yaptıracağım,o zamana kadar 2li testler,şunlar bunlarvar ama biliyorum meleğim beni bu kez terketmeyecek,sizler de içinizi hep rahat tutun,dua edin, olumsuz acabalar girmesin hayatımıza,Allah iyisini biliyo,ben biliyorum 1.bebeğimi o streslerden kaybettim,Allah hepimizin yanında,inanın herşey iyi çıkacak,,dularım sizlerle ve bebişimle.....
ah canim cok üzüldüm durumuna esinle konustun mu bu durumu üzülme canim
Canım senin kayınvalidenlerle de sorunların vardı yanlış hatırlamıyorsam, üstüne bir de bu, çok üzüldüm gerçekten... böyle bir durumda biz ne desek boş, en doğru kararı sen verirsin.
Ama böyle aç mutsuz, hem kendine hem bebeğine zarar veriyorsun, bence otur sakin kafayla düşün, herkesin hayatı koşulları farklıdır, ben çeker giderim bebeğimi tek başıma büyütürüm derim, bi başkası nolucak aldatmayan erkek mi var der, biri çocuğun için sus otur katlan der, en önemlisi senin doğruların canım. Allah yardımcın olsun.
canım Rabbim yardımcın olsun.inşallah yanlıs anlasılmadır da en kısa zamanda olay tatlıya baglanır. ınsallah esın yalan soylemıyordur ve oyle bır durum olmamıstr.dıyebılecegımız tek sey bu.ama esının yalanmı dogrumu soyledıgını sen anlayabılırsın sanırım.ya da konusup bır karara varabılırsınız.Rabbim evladını analı babalı buyutmenızı nasıp etsın sıze.
slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........
bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...
ama bugün...
.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....
...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................
bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......
eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum
napcam ben şimdi kızlar kime gitcem bebeğimi nolcak,ben nolcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?