2012 Ocak Anneleri

merhaba arkadaşlar aranıza dün katıldım ama bugün bakayım dedim baya ilerlemiş hepsini okuyamadım okuyabildiklerime az çok cevap vereyim dedim
ah canım duş alırdım almasınada banyoda böcek gördüğümden beri korkudan sık giremez oldum eşim kapıda nöbet tutuyo gireceğim zaman gaz konusunuda dra sorucam çözümü olduğunu pek sanmam ama

Arkadaşlar benimde 8. haftaya girdiğimizde aşırı bir gaz yanma ve bunlara bağlı bulantı başladı sonunda tecrübeli arkadşları aradım ilaç ismi aldım bana gaviscon ve renin adlı şurupları önerdiler ikisini de aldım şuan gavisconu kullanıyorum ve çok şükür bugün tok geziyorum propektüsünde de gebelikte sorunsuz kullanılabileceği yazıyor ben şimdilik fayda gördüm inş. size de fayda eder.

Simran ve Aylint arkadaşlar Ankara demetevlerde oturuyorum ben sizler neresinde oturuyorsunuz?

canım o testlerde igg yada igm yazmıyormu.nasıl anlasılmazkı.hem rubella belırtı verır.cıldınde kızarıklık falan varmıydı nasıl bu teshıse vardı dr.lar.igg onceden gecrıldıgını igm de henuz gecırılmekte olan hastalıgı ıfade eder.bosuna uzmusler senı.evet haklısın aslında.ama benımde elımde degıl.bende cok zor ugraslardan sonra kavustum bebegıme.hatta mayısta tupbebege gececektımkı nısanda geldı bebegım.oyuzden zor buldugum ıcın dahada endıselenıyorum.Rabbim hepımızın bebıslerını korusun saglık versın tek ıstegım bu.

merhaba canım yaşadığın hele de şu karman çorman olmuş hormonları düşünürsek çok daha zor bir durum ama henüz çok yeni evlisin eşini ne kadar tanıyorsun eşinin böyle bişey yapma ihtimali varmı? ya da gerçekten doğru mu söylüyor belki de öyledir sana benim tek tavsiyem önce durumun doğruluğundan emin ol çünkü internet ortamı biliyoruz ki değişik üye olduğumuz ya da olmadığımız bir sürü yerlerden mesaj geliyor örneğin benim msn ye virüs bulaşmış herkese kötü sitelerle ilgili reklamlar gönderiyo ama ben böyle yerlere girmedim gören hııı sen nerelere giriyon bakalım diyo yani demem o ki kendini yıpratmadan önce eşini bir dinle aldatmak ya da aldatılmak için 10 ay çok az bir süre...Allah yardımcın olsun

Güzel annişlerrr ben çalışırken sayfalar uçardıı ben evdeyim kimse sohbet etmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??????????????

Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????????*

canım, benim hem ıgg hem ıgm aynı anda pozitifti,bu yüzden avidite istendi,meğer geçirmişim ama bu enfeksiyon virüsü vücutta kalıyomuş öyle,zaten grip gibi geçermiş bizlerde ben aylar önce hiç farketmedim,gribim zannettim,Allah bebeğini sana bağışlasın,ben o amniyosentezi de yaptıracağım içim rahat etsin diye,herşey onlar için seni iyi anlıyorum canım,içini rahat tut herşey güzel gidecek inşallah...

canımm böyle hissetmen çok normal ama sakin olmaya çalış, bebeğini düşün, o günahsız meleği.. fevri hareket edip gemileri yakma anlamadan dinlemeden... belki gerçekten doğru sölüyodur.. çok zor bi durum ve etkisi devam edicek uzun zaman ama düşünmeden, araştırmadan, konuşmadan sakın bişeye karar verme.. birbirinizi gerçekten seviyosanız atlatırsınız... hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, inşallah yanlış anlamışsındır da kuzucunla mutlu mesut devam edersiniz..
inşallah güsel sonuçlar çıkar canım.. ben yaptırmadım henüz
canımm kolay gelsin ve iyi yolculuklaaaar, kuzun da dayısının düününde göbecik atsın bakelim :) kendine dikkat et, çok ayakta gezme..
Canim benim ikeanin mobilyalari kalitesiz ve pahali gecen yil bir arkadasinmin ikizleri olcakti oraya gittik beraber yatak almaya ama cok kötu normal mobilyalarida ayni
aaa ben de matah bişe sanıyodum, şeyda da beenmemiş..
kuzuu inşallah bu kez sağlıkla kucaklarsın.. amniyosentez neden yapılcak?
Simran ve Aylint arkadaşlar Ankara demetevlerde oturuyorum ben sizler neresinde oturuyorsunuz?
feryadcım ben çubuktayım.. simran batıkentmiş, bir de ayyıldızım var, o daaa nerdeydi yaf:44:

canım yaa çok üzüldüm yemek yiyordum bi yandan lokmam boğazımda kaldı şok oldum. umarım eskiden kalmadır ve eşin ilgilenmemiştir öyle şeylerle. ama kendini çok da üzme bebişini düşün sen ne hissedersen o da aynısını hissediyor. çok zor biliyorum söylerken bile kendim olsam bende mani olamazdım kendime die düşünüorum ama yine de anne sayılırız artık daha dayanıklı olmamız lazım. güçlü olmalıyız hayatı tek başımıza yaşamıoruz artık beraberimizde bir can daha var yaşamaya çalışan onu düşünelim lütfen olur mu :85:

Güzel annişlerrr ben çalışırken sayfalar uçardıı ben evdeyim kimse sohbet etmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??????????????

Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????????*

geldiikkk burdayız biz bebişimle teyzesi ve ben akşamları hiç girmiyordum bu gün eşim yok bana kaldı pc şanslısın yani sohbet edebileceğin fazladan bi kişi var bugün

geldiikkk burdayız biz bebişimle teyzesi Ve ben akşamları hiç girmiyordum bu gün eşim yok bana kaldı pc şanslısın yani sohbet edebileceğin fazladan bi kişi var bugün

iyi çok sevindim cnmm bnm eşim de 3 gün yokkk ve de raporluyum . Düşün normalde bu saatte eve gelen ben hem evdeyim hem eşim yokkk ...fısssssssss..
Ama sohbetimiz bol olsunnn.

ya bir iki göbüş görsem koycam hemen bende ama açılışı birilerinin yapması lazım şimdi koyarım vay anam göbüşe bak doğum yakın mı dersiniz

Yok cnm niye öyle diyelim..
Bende çekmeyi denedim bugün anam o ne göbiş ne biçim belli oluyo sadece orayı çekince bide sanki dışar doğru çıkarmışım gibi gözüküyo ama halbuki öyle bişey yapmadım..
Ki zaten benm popo fazlasıyla çıkıktır

iyi çok sevindim cnmm bnm eşim de 3 gün yokkk ve de raporluyum . Düşün normalde bu saatte eve gelen ben hem evdeyim hem eşim yokkk ...fısssssssss..
Ama sohbetimiz bol olsunnn.

olucak olucak millet gelio yavaş yavaş kudurruz birazdan göbüş partisi yaparız bu gece aylint yeni bi sayfa açtı gördün dimi onu

ya benimde öle Allaha emaneet yani her yanım bi yerden fırlıo dur bi çekim bakalım nasıl gözükecek merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…