ne yapıyosunuz arkadaşlar ben biraz net takıldım bilgiler okudumm. Sizler neler yapıyosunuzzzzzzzz.
ah canım duş alırdım almasınada banyoda böcek gördüğümden beri korkudan sık giremez oldum eşim kapıda nöbet tutuyo gireceğim zaman gaz konusunuda dra sorucam çözümü olduğunu pek sanmam ama
Ya bu arada ben dünden beri çok kötüyüm..
Bulantım mide ağrı mide yanma şikayetlerim vardı ama 2 gündür bi farklıyım..
Afedersiniz ama kustum kusucam sanki öyleyim..
Hani 10. haftada azalıyodu benimki arttı
Hele kokular ahh kokular herşey kokuyooo ve bu beni dahada mahfediyo azıcık kötü koku alsam öğürmeye başlıyorum yakında çıkarmaya başlarsam şaşırmıycam
arkadaşlar şunu söylemek istiyorum,yolumuz uzun içlerimizi rahat tutalım herşeyden önce,ben 6 önce bebişimin kalbi durduğu için kaybettim,onun üzüntüsünü şimdi mucizemle yaşarken rubella(kızamıkçık)sın dediler,alınacak dediler,üzüntüden kanamam oldu 15 gün yattım,ama umudumu hiç kaybetmedim,ve sonuç avidite testinde iyi çıktı ,meğer ben o ahstalığı 4 ay önce geçirmişim bebeğim iyi şükür,ama süreç bitmedi,amniyosentez yaptıracağım,o zamana kadar 2li testler,şunlar bunlarvar ama biliyorum meleğim beni bu kez terketmeyecek,sizler de içinizi hep rahat tutun,dua edin, olumsuz acabalar girmesin hayatımıza,Allah iyisini biliyo,ben biliyorum 1.bebeğimi o streslerden kaybettim,Allah hepimizin yanında,inanın herşey iyi çıkacak,,dularım sizlerle ve bebişimle.....
slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........
bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...
ama bugün...
.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....
...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................
bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......
eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum
napcam ben şimdi kızlar kime gitcem bebeğimi nolcak,ben nolcam
canım o testlerde igg yada igm yazmıyormu.nasıl anlasılmazkı.hem rubella belırtı verır.cıldınde kızarıklık falan varmıydı nasıl bu teshıse vardı dr.lar.igg onceden gecrıldıgını igm de henuz gecırılmekte olan hastalıgı ıfade eder.bosuna uzmusler senı.evet haklısın aslında.ama benımde elımde degıl.bende cok zor ugraslardan sonra kavustum bebegıme.hatta mayısta tupbebege gececektımkı nısanda geldı bebegım.oyuzden zor buldugum ıcın dahada endıselenıyorum.Rabbim hepımızın bebıslerını korusun saglık versın tek ıstegım bu.
canımm böyle hissetmen çok normal ama sakin olmaya çalış, bebeğini düşün, o günahsız meleği.. fevri hareket edip gemileri yakma anlamadan dinlemeden... belki gerçekten doğru sölüyodur.. çok zor bi durum ve etkisi devam edicek uzun zaman ama düşünmeden, araştırmadan, konuşmadan sakın bişeye karar verme.. birbirinizi gerçekten seviyosanız atlatırsınız... hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, inşallah yanlış anlamışsındır da kuzucunla mutlu mesut devam edersiniz..slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........
bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...
ama bugün...
.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....
...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................
bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......
eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum
inşallah güsel sonuçlar çıkar canım.. ben yaptırmadım henüzmerhaba arkadaslar.bebısler yavas yavas buyuyor.benımde 2li test zamanım geldı.cts gıtcez bakalım ense kalınlıgı olculcek tabı eger bebıs gosterrse sonrada kan vercem.bıraz heyecanlıyım ınsallah guzel cıkar sonuclar.sızler yaptrdınızmı.
canımm kolay gelsin ve iyi yolculuklaaaar, kuzun da dayısının düününde göbecik atsın bakelim :) kendine dikkat et, çok ayakta gezme..Kızlar ben yine çıkıyorum, of yarın sabah yola çıkıcaz ben daha eşyalarımı hazırlamadım, bi de şimdi yemeğe gidiyorum, akşama elim ayağıma dolanacak ya da yine bütün işler kocama kalıcakgörüşürüz canlarım, iyi bakın kendinize ve bebeişlerinize.
aaa ben de matah bişe sanıyodum, şeyda da beenmemiş..Canim benim ikeanin mobilyalari kalitesiz ve pahali gecen yil bir arkadasinmin ikizleri olcakti oraya gittik beraber yatak almaya ama cok kötu normal mobilyalarida ayni
kuzuu inşallah bu kez sağlıkla kucaklarsın.. amniyosentez neden yapılcak?arkadaşlar şunu söylemek istiyorum,yolumuz uzun içlerimizi rahat tutalım herşeyden önce,ben 6 önce bebişimin kalbi durduğu için kaybettim,onun üzüntüsünü şimdi mucizemle yaşarken rubella(kızamıkçık)sın dediler,alınacak dediler,üzüntüden kanamam oldu 15 gün yattım,ama umudumu hiç kaybetmedim,ve sonuç avidite testinde iyi çıktı ,meğer ben o ahstalığı 4 ay önce geçirmişim bebeğim iyi şükür,ama süreç bitmedi,amniyosentez yaptıracağım,o zamana kadar 2li testler,şunlar bunlarvar ama biliyorum meleğim beni bu kez terketmeyecek,sizler de içinizi hep rahat tutun,dua edin, olumsuz acabalar girmesin hayatımıza,Allah iyisini biliyo,ben biliyorum 1.bebeğimi o streslerden kaybettim,Allah hepimizin yanında,inanın herşey iyi çıkacak,,dularım sizlerle ve bebişimle.....
feryadcım ben çubuktayım.. simran batıkentmiş, bir de ayyıldızım var, o daaa nerdeydi yaf:44:Simran ve Aylint arkadaşlar Ankara demetevlerde oturuyorum ben sizler neresinde oturuyorsunuz?
slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........
ama bugün...
Güzel annişlerrr ben çalışırken sayfalar uçardıı ben evdeyim kimse sohbet etmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??????????????
Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????????*
geldiikkk burdayız biz bebişimle teyzesiVe ben akşamları hiç girmiyordum bu gün eşim yok bana kaldı pc şanslısın yani sohbet edebileceğin fazladan bi kişi var bugün
lemmm topik topik dediniz açtım topii, e hani göbüşlerr
ahan da göbüş topiiiiiii hayırlı uğurlu olsunnn
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...inin-annelerinin-gobusleri-karsinizdaaaa.html
lemmm topik topik dediniz açtım topii, e hani göbüşlerr
ya bir iki göbüş görsem koycam hemen bende ama açılışı birilerinin yapması lazım şimdi koyarım vay anam göbüşe bak doğum yakın mı dersiniz
iyi çok sevindim cnmm bnm eşim de 3 gün yokkk ve de raporluyum . Düşün normalde bu saatte eve gelen ben hem evdeyim hem eşim yokkk ...fısssssssss..
Ama sohbetimiz bol olsunnn.
Yok cnm niye öyle diyelim..
Bende çekmeyi denedim bugün anam o ne göbiş ne biçim belli oluyo sadece orayı çekince bide sanki dışar doğru çıkarmışım gibi gözüküyo ama halbuki öyle bişey yapmadım..
Ki zaten benm popo fazlasıyla çıkıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?