- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
tabi bu durum horozun işine daha çok yarıyodur
maşallah maşallah benimki yumurta kırmaz
yuffiiiiiiiiiii hemen abone olayımmmm
bizim goccaman iki balkon var hiçbi işe yaramıyo
asıl psikopat burdaaaa
büyümüştür şimdi o cücükler diyince sevgi pıtırcığı moduma girerek okumaya başlamıştımki "SEN ONLARI GİD DE YE Bİ GÜZEL" diye devam edince cümle ben ki yılların psikopatı, yılların gazozcusu içim burkuldu ayol
kızlar ben kaçar, akşama görüşürüüüüz, çok gevezelik yapmayın heeeee, yetişene kadar ne hallere giriyomm
hatunlar ben bugun biraz iyiyim şükür. yemek yapabilir sanırım. ne yapsam ki fikri olan varmı? siz ne yapacaksınız?
yavrular ben kaçıorum evime gideyim artıkın. bu günü de hiç iş yapmadan geçirdim işler yığılıo off off
hadi sağlıcakla kalın hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın eve gidince fırsat bulursam yine girerim.
merhabalar kızlar umarım herkes iyidir ben bu arlar bulantıdan pek giremedim nete.çok fenayım hiçbirşey fayda etmiyor umarım sizler iyisinizdir
Amin canım ama gerçekten dikkt et ya çok sevdiğine ya çok nefret ettiğine benzermiş ya bebek..
Bide kimseyi kınama neyi kınarsak başımıza gelir...
çok haklısın valla. içimeki canavarı çıkarttım birden sanırım
kızlar bugunu de yedik bakalım. benım mesaim bitti artık gitme vaktı. herkeze iyi akşamlar. yarın görüşürüz. öptüm hepiniziiiiiii :80::79:
kızlar bugunu de yedik bakalım. benım mesaim bitti artık gitme vaktı. herkeze iyi akşamlar. yarın görüşürüz. öptüm hepiniziiiiiii :80::79:
canım abine mutluluklar. etinden sütünden yararlanmak lazım. çok şanslısınbuarada azmine hayranım. sigara kahve kola alkol vs. hepsını bıraktın bebişin için. bebeişin bunları öğrenınce annesiyle gurur duyacak
.
ahhhh ahhhhhh suss yaramı deştin valla şimdi bi sigara ve buz gibi kola içcektimki tüm sıkıntılarım giderdi eminimama ben bu sefer aynı salaklığı yapmıcam ve sigaraya başlamıcam inşş, kaana hamileykende bıraktım hatta 2 yıl emzirdim diyede içmedim geçen yaz başladım hayatımın salaklığını yapmışım
Kizlar buarada birsey sorucam benim gibi eşi askere gitmemis olan varmi????
slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş
slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
canım eşimin de yıllık izni 2 hafta ama ben 2 hafta izin yapamam. büroda tek çalışan sayılırım bide patrıon ve teknık servisçi arkadaş var. bütün mali işlerle ben ilgilniyorum. yıllık izin hakkım olmasına rağmen 2 hafta ortalardan kaybolamam yani. herşey birbirine karışır. maraşa bile 4 günlüğüne falan gidcez. onunda 2 gününü haftasonuna denk getirecz. doğum öncesi çok sık izin alıp göze batmak da istemıyorum. ben diyorum kı temmuzda falan 3-4 günlüğüne tatıle gidelim. çok uzak olmasına gerek yok izmire falan.. bayram zaten eylülde ozamn da maraşa gideriz diyorum. ama olmaz diyor. geçiştiriyor. ben maddi imkanımz olsa şimdide maraşa giderim bayramda da diyor. tatıle gidcek parası olsa maraşa gidermiş. onun için tatıl oymuş. ama benım için ne olduğu önemlı değilbebek gelecek çok masraf olmasın diye gitmıyormuş şimdi bayramı beklıyormuş.
slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........
bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...
ama bugün...
.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....
...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................
bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......
eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum
napcam ben şimdi kızlar kime gitcem bebeğimi nolcak,ben nolcam
bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...
ama bugün...
.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....
...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................
bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......
eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum
ama bugün...
selam....
ben geldim nasilsiniz kizlar !!!!!!!!!!
selam....
ben geldim nasilsiniz kizlar !!!!!!!!!!
canım öyle düşünme haklıdır belki, belki eskiden üyedir de mesaj gelmeye devam etmiştir,bebişini düşün onun sağlığı herşeyden önemli,inan herşey moralden geçiyo, hormonlarımız bizi fevriliğe itiyo bazen sakin düşün iyi ölç tart, hiçbirşey olmayacak herşey yoluna girecek Allah ın izniyle,o sizin mucizeniz,meleğini düşün canım benim,eşine güven 10 ay kısa bir süre,haklı olma ihtimalini de düşün,dualarımzı hepimiz için
merhaba arkadaslar.bebısler yavas yavas buyuyor.benımde 2li test zamanım geldı.cts gıtcez bakalım ense kalınlıgı olculcek tabı eger bebıs gosterrse sonrada kan vercem.bıraz heyecanlıyım ınsallah guzel cıkar sonuclar.sızler yaptrdınızmı.
ama bugün...
ama bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?