2012 Ocak Anneleri

evet horoz bayram ediyordur eminim

ayy aylin çok güldürdün bugun beni. cücüklerin cücüklüğü kalmadı kartlaştı onlar çoktan

hatunlar ben bugun biraz iyiyim şükür. yemek yapabilir sanırım. ne yapsam ki fikri olan varmı? siz ne yapacaksınız?

Hiç bişey yapmıcam çnkü yapınca kötü oluyorum ne yiycemide bilmiyorum.. :44:

Görüşürüz cnm iyi bak kendine

merhabalar kızlar umarım herkes iyidir ben bu arlar bulantıdan pek giremedim nete.çok fenayım hiçbirşey fayda etmiyor umarım sizler iyisinizdir

Hoşgeldin.
İnşallah geçer bi an önce bulantıların bnmde midem çok fena..

Aylint cnm görüşürz iyi bak kendinee

kızlar bugunu de yedik bakalım. benım mesaim bitti artık gitme vaktı. herkeze iyi akşamlar. yarın görüşürüz. öptüm hepiniziiiiiii :80::79:

Bikaç saat çıktım ne muhabbet çevirmişsiniz, yetişemedim tamamını okumaya, biraaz alıntıladım hadi bakalım

Sağol canım, ikisi de pırlanta gibi insanlar, Allah herşeyi gönüllerine göre versin, bir oğlum olursa dayısına benzemesini çok isterim onun gibi boylu poslu yakışıklı olsun, bana çekip minyon kalmasın
Ah ah sen bana sor onu, şimdi yarın düğünde herkes yiyip içerken ben bakıcam yazık bana

Ben de başlamicam diyorum ama bakalım, şurda 1.5 aydır içmemem bile çok büyük bişey benim için

Kizlar buarada birsey sorucam benim gibi eşi askere gitmemis olan varmi????

Yollamadın kız askere kocanı, diyene bak desene benimki de evlendikten 3 yıl sonra gitti, ama çok şanslıydık biz, hem kısa dönem hem de gölcükteydi, her hafta sonu görüştük, İnşallah size de böyle bir şans denk düşer cnm.

slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum

Hamile kalmadan önce yaptırmıştım cnm. doktoruna bir sor bakalım.

Ben başladım sürmeye, ama şimdilik sadece göbeğime sürüyorum çünkü kilo artışım başlamadı, diğer yerlere de sürsem mi ki :26: zaten dobişim bi de çatlarsam çok fena olur, hemen baştan ayağa süreyim bari

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

Şekerim erkek milleti evliliğin ilk dönemlerinde bir aileci oluyor, sonra geçiyor, benimki şimdi 2 yıl görmese gidelim demez. Gerçi benim eşimin ailesi Fethiyede yaşıyor, bize beleş tatil çağırsalar da gitsek, ekonomi olur bize de

slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........

bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...

ama bugün...

.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....

...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................

bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......

eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum

napcam ben şimdi kızlar kime gitcem bebeğimi nolcak,ben nolcam

Ne söylenir bilmiyorum ki canım sıkkındı bi bakıyım kafam dagılsın dedim bunları okuyunca şok oldum ne diye biliriz ki biz şimdi

canım öyle düşünme haklıdır belki, belki eskiden üyedir de mesaj gelmeye devam etmiştir,bebişini düşün onun sağlığı herşeyden önemli,inan herşey moralden geçiyo, hormonlarımız bizi fevriliğe itiyo bazen sakin düşün iyi ölç tart, hiçbirşey olmayacak herşey yoluna girecek Allah ın izniyle,o sizin mucizeniz,meleğini düşün canım benim,eşine güven 10 ay kısa bir süre,haklı olma ihtimalini de düşün,dualarımzı hepimiz için

Şok oldum Allah yardımcın olsun Allah kimsenin başına vermesin çok zor bi durum ama dikkat et kendine bişiler ye bebeğine zarar verirsin..
Ağlama üzme kendini Allahından bulsun er yada geç doğru ortaya çıkar nasılsa..

merhaba arkadaslar.bebısler yavas yavas buyuyor.benımde 2li test zamanım geldı.cts gıtcez bakalım ense kalınlıgı olculcek tabı eger bebıs gosterrse sonrada kan vercem.bıraz heyecanlıyım ınsallah guzel cıkar sonuclar.sızler yaptrdınızmı.

umarım öyledir canım nolur öyle olsun

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm..
Ben 2 hafta sonra yaptırcam Allahın izniyle..

ah canim cok üzüldüm durumuna esinle konustun mu bu durumu üzülme canim

Canım senin kayınvalidenlerle de sorunların vardı yanlış hatırlamıyorsam, üstüne bir de bu, çok üzüldüm gerçekten... böyle bir durumda biz ne desek boş, en doğru kararı sen verirsin.
Ama böyle aç mutsuz, hem kendine hem bebeğine zarar veriyorsun, bence otur sakin kafayla düşün, herkesin hayatı koşulları farklıdır, ben çeker giderim bebeğimi tek başıma büyütürüm derim, bi başkası nolucak aldatmayan erkek mi var der, biri çocuğun için sus otur katlan der, en önemlisi senin doğruların canım. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…