hislerime tercümaan olmuşun yavrı:13: hadi siz koyun hakketen koycamya bir iki göbüş görsem koycam hemen bende ama açılışı birilerinin yapması lazım şimdi koyarım vay anam göbüşe bak doğum yakın mı dersiniz
cıkk
Hadi bakalım siftahı senden bereketi Allahtan olsun hahahahhahah
Bekliyoruz göbişiniii..
hadi koyun yaaaaaaaaa
Yok cnm niye öyle diyelim..
Bende çekmeyi denedim bugün anam o ne göbiş ne biçim belli oluyo sadece orayı çekince bide sanki dışar doğru çıkarmışım gibi gözüküyo ama halbuki öyle bişey yapmadım..
Ki zaten benm popo fazlasıyla çıkıktır
olucak olucak millet gelio yavaş yavaş kudurruz birazdan göbüş partisi yaparız bu geceaylint yeni bi sayfa açtı gördün dimi onu
ya benimde öle Allaha emaneet yani her yanım bi yerden fırlıo dur bi çekim bakalım nasıl gözükecek merak ettim
hislerime tercümaan olmuşun yavrı:13: hadi siz koyun hakketen koycam
cıkk
hadi koyun yaaaaaaaaa
ivet ivet göbiş partisiiiiii, görsün millet 2012 ocak annelerinin göbişleriiiiiiiiiiiii
yok be yavrı, hadi sen yap açılışıya benimde öle Allaha emaneet yani her yanım bi yerden fırlıo dur bi çekim bakalım nasıl gözükecek merak ettim
hehehee bence dee
Çek çek yükle sonrada..
Niye kız kaç kilosun bişey olmaz hepimizin yakında bi yerlerden bişiylerimiz fırlıycak ahahhahaha
Allah Allah herkez birilerini bekliyo yahuuu böyle olmaz amaaa..
Neyse tmm ben yüklicem ilk resmi ama 2. sayfaya geçsin topic ondan sonra
helal sanaaaaa
şeydoş buraya yumruk havayaaaaaaaaaaa
Koptum yaa gaza getiriyo bide en cesur kim diyee hahahah..
Tamam bi kaç yorum daha yapılsın 2. sayfaya geçsin yüklicem.
geçtiiiii 2. sayfa hedeeeeeeeeeeee
Şeydacim gobişlerin oldugu linki yazarmisin buraya bakim gobislere
acil yardıııım cok sinirliyim kocamla kavga ediyorum üzerine yürüyorum ogluma bağırıyorum geri zekalı diyorum saçını bile çektim offf bana
bir şeyler oluyor yatak odasının perdesini kopardım sinirimden kendimden ben bile nefret ettim ne oluyor bana
acil yardıııım cok sinirliyim kocamla kavga ediyorum üzerine yürüyorum ogluma bağırıyorum geri zekalı diyorum saçını bile çektim offf bana
bir şeyler oluyor yatak odasının perdesini kopardım sinirimden kendimden ben bile nefret ettim ne oluyor bana
aslında en iyisi güzel bir yer yatağı yapacaksın o bebişlere zaten 7 aylık diyince ancak dönüyorlar yanlarına falan o zaman işte odalara geçiriceksin ay sende yanlarına kıvrılıver .ya bugün gökgürültüsünde uzanıyordum ya seni düşündüm acaba emziricek misin yoksa 3 ünüde mama ile besleyeceksin diye sanki mama daha mantıklı geldi.3 bebeğe süt yettiği kadar emzirir sanırım dedim bir an çok hoş anlar geldi gözümün önünde tabi senin 3 bebişinletemam uyardığın için sağol tatlım ya, tikkatli olayım :)
siteleri bilmez miyim tatlım, ev eşyamı da orda yaptırdık, çok memnunum.. akrabamız da var mobilyacı, tanıyo diğerlerini de o da yardımcı olur..
ya nasıl alacağım konusunda karar vermedim canım ya.. tavsiyelere açığım.. benim aklımda önce bi park yatağa yan yana koymak vardı bikaç ay, çok minik olabilirler diye, bu arada da odalarını hazırlarım diyodum ama dün annem sığmazlar dedi.. odalarını baştan hazırlayalım, hem mobilya yatakları daha büyük olur, ilk aylar birini yatak odana koyup üçünü de yatırırsın, sonra da odalarına geçiririz dedi.. daha aklıma yattı... oda yapıcam sanırım şimdiden..
cmt kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah canımm
olmas mı honeyim, konuştuk kıslarla da, bende de oldu.. ama alma diyolar, dökülüyomuş doğumdan sonra..
evet turşusu meşhur buranın, festivalini bile yapıyolar :) haberim olsun bu tarafa gelirsen, görüşmek kısmet olur bakarsın
canım bu evin camları çok geniş bir duvarı boydan cam olduğu için soğuk geçirdim bu sene ,enesin kreşi tatil olmuşken hemen bulayım desem 2 ayı bulur ramazandı falan derken eylüle kadar düzenimi kurayım enesi odasına taşınıcak beşik boşalması için malum direk odaya alışmadan ev değiştirip yeni odasına alışması daha iyi .bir de kreş ayarlacağım tekrardan .kafama göre bir ev bulamadım henüz.güvenlikli site olmadan normal dairelere geçemiyorum ,ilk evimizde komşuya hırsız girmişti ondan tırsttım siteye geldim.burda çok rahatız komşular rahatsızlık verdiğinde güvenliği arayınca dıt kesiliyor sesleri ondan epey rahatım.bakalım kafama göre bir yer arıyorum ama şuan yok ancak 3 aya kadar bulsam oynayacağım.canım ev taşımak da çok zor iş ya kalkışmasaydın şimdi hamıle hamıle. annem sabırsızlanıyor zaten şu 3. ayımı atlatayım hemen başlayacak battanıyeler yelekler hırkalar... bide cinsiyetı bellı olsun diyebeklıyor sanırım.
ay evet benımde beyazlarım özellikle hiç birikmıyor. hamile kaldığımdan beri renklı çamaşır giymeye de korkuyorum beyaz çamaşır stokladım eveaslında baylırım renklı dantelli çamaşır giymeye ama
ühüh ühühhüüü çatlamak istemıyorum yaa :18:şu meshur çatlak kremınden almak lazım ama çok pahalıymış o da ya
yok kız küsermiyim hiçişyerınde olunca gelen giden oluor ani giriş çıkışlar yapabiliyorum
yaz kızım yaz neşe gelsin topiğimize havamızı bulalım
inşallah benım yapım da öyledir. ama annemın harıta gibi göbeğini görünce pek umutlu değilim.
benım basenlerımde çatlak var ya .. göbişim de çıktı gayet de hamiş hamiş dolaşıyorum ortalıkta
ayy canım bizde seni merak ettık. taşınma telaşına mı başladı acaba dedik. geçmiş olsun bol su iç bol bol dinlen
hoşgeldin aramızaa
burdayım canım ama ancak okuyabildim yetişemedim sana. gök gürültüsü mü? yağmur mu yağıyor ankarada. dün de burda yağdı. kız sn ne çok gidiyon doktora? ama sen özel muayenesine gidisun demi?halıyle rahat oluyordur. bizim özel hastanelerdekı doktorlar bizi kovuyo bu sıklıkla gidince de
ay allahım aynı ben olmuşsunacil yardıııım cok sinirliyim kocamla kavga ediyorum üzerine yürüyorum ogluma bağırıyorum geri zekalı diyorum saçını bile çektim offf bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?