2012 Ocak Anneleri

ya bir iki göbüş görsem koycam hemen bende ama açılışı birilerinin yapması lazım şimdi koyarım vay anam göbüşe bak doğum yakın mı dersiniz
hislerime tercümaan olmuşun yavrı:13: hadi siz koyun hakketen koycam

Hadi bakalım siftahı senden bereketi Allahtan olsun hahahahhahah
Bekliyoruz göbişiniii..
cıkk
hadi koyun yaaaaaaaaa
olucak olucak millet gelio yavaş yavaş kudurruz birazdan göbüş partisi yaparız bu gece aylint yeni bi sayfa açtı gördün dimi onu

ivet ivet göbiş partisiiiiii, görsün millet 2012 ocak annelerinin göbişleriiiiiiiiiiiii

ya benimde öle Allaha emaneet yani her yanım bi yerden fırlıo dur bi çekim bakalım nasıl gözükecek merak ettim

Çek çek yükle sonrada..
Niye kız kaç kilosun bişey olmaz hepimizin yakında bi yerlerden bişiylerimiz fırlıycak ahahhahaha

hislerime tercümaan olmuşun yavrı:13: hadi siz koyun hakketen koycam

cıkk

hadi koyun yaaaaaaaaa

ivet ivet göbiş partisiiiiii, görsün millet 2012 ocak annelerinin göbişleriiiiiiiiiiiii

Allah Allah herkez birilerini bekliyo yahuuu böyle olmaz amaaa..
Neyse tmm ben yüklicem ilk resmi ama 2. sayfaya geçsin topic ondan sonra

hadi bakelim kim en cesurrr
ya benimde öle Allaha emaneet yani her yanım bi yerden fırlıo dur bi çekim bakalım nasıl gözükecek merak ettim
yok be yavrı, hadi sen yap açılışı

Çek çek yükle sonrada..
Niye kız kaç kilosun bişey olmaz hepimizin yakında bi yerlerden bişiylerimiz fırlıycak ahahhahaha
hehehee bence dee

acil yardıııım cok sinirliyim kocamla kavga ediyorum üzerine yürüyorum ogluma bağırıyorum geri zekalı diyorum saçını bile çektim offf bana
bir şeyler oluyor yatak odasının perdesini kopardım sinirimden kendimden ben bile nefret ettim ne oluyor bana

Töbe töbee kız dur bismillah nolduu hormonlar coşmuştur belki..
Otur bi su iç sakinleş elini yüzünü yıka..

kuzuuu sakin ol, noldu.. hamilelikte olabilirmiş böle sinir krizi, suçlama kendini... sakinleş önce

aynen bende çok sinirliyim normalde de öyle ama son zamanlar da iyice arttı eşime Allah sabır versin ben bile beni çekemezken tepki bile vermiyor hormonlardan herhalde bir de bebek stresi diyorum ben sağlıkla bir görebilsemmmmmmmmmmm

aslında en iyisi güzel bir yer yatağı yapacaksın o bebişlere zaten 7 aylık diyince ancak dönüyorlar yanlarına falan o zaman işte odalara geçiriceksin ay sende yanlarına kıvrılıver .ya bugün gökgürültüsünde uzanıyordum ya seni düşündüm acaba emziricek misin yoksa 3 ünüde mama ile besleyeceksin diye sanki mama daha mantıklı geldi.3 bebeğe süt yettiği kadar emzirir sanırım dedim bir an çok hoş anlar geldi gözümün önünde tabi senin 3 bebişinle
ben şimdi oğlumu bazen zaptedemiyorum diyorum 3 tane olsa ne olurdu yani bugün seni hatırladım durdum diyebilirim canım. evet aslında direk yanları korumalı yatak alsan daha iyi olur.3 tane yatağı bir odaya koydurursun benim oğluma aldığım beşik mesela 5 yaşına kadar kullanabilir boyutta öyle öyle 3 tane alsan 5 seneye kadar bebişleri büyütür sonra genç odasına katlı olarak çevirirsin canım.bakarsın biri kız olur diğerleriyle aynı odada yatmaz

canım bu evin camları çok geniş bir duvarı boydan cam olduğu için soğuk geçirdim bu sene ,enesin kreşi tatil olmuşken hemen bulayım desem 2 ayı bulur ramazandı falan derken eylüle kadar düzenimi kurayım enesi odasına taşınıcak beşik boşalması için malum direk odaya alışmadan ev değiştirip yeni odasına alışması daha iyi .bir de kreş ayarlacağım tekrardan .kafama göre bir ev bulamadım henüz.güvenlikli site olmadan normal dairelere geçemiyorum ,ilk evimizde komşuya hırsız girmişti ondan tırsttım siteye geldim.burda çok rahatız komşular rahatsızlık verdiğinde güvenliği arayınca dıt kesiliyor sesleri ondan epey rahatım.bakalım kafama göre bir yer arıyorum ama şuan yok ancak 3 aya kadar bulsam oynayacağım.
aslında doktora bu cumartesi gitmem lazımdı hatırlarsan 2 hafta önce ilk lekelenince koşa koşa gittim .sonraki hafta bu sefer arttı dedim alttan baktırmaya gittim o yüzden 3 haftadır gidiyorum doktorum geçen hafta kız bu bebiş büyümücek sık geliyorsun ya dedi güldü bir de özel muayehanesine gidince rahat oluyor.bugün aradım saat 1 de gelicem dedim tamam gel dedi nasılsın falan akıntın ne durumda diye sordu bende sanırım bitiyor falan dedim tabi kendime nazar ettim :-( yemek yaptım kaç haftadır evde yemek yoktu bir baktım akıntım gelmiş puh dedim nazar ettim kendime dedim allah daha kötüsünden korusun dedim bakalım bu cumartesi gidersem bir terslik olmadığı sürece 3 hafta gitmek yok.
tabi cinsiyetini merak ediyorum diye 2 hafta sonra gitmezsem

ay allahım aynı ben olmuşsun

bende bugün oğlana diyorum ki artık 4 yaşındasın aklın yetiyor bende uğraşma savaşıcak mıyız diyorum
terlik vardı yanımda aldım şöyle atıverdim al bakalım sana bomba dedim o da terliği aldığı gibi baba annem bomba dedi terlik bu diyip gülüyor.eşim de diyor hamilelik sana yaramadı diyor iyice gidiyorsun hanım diyor çocuktan ne istiyorsun diyor normal bir durum yani bende yaşıyorum diyebilirim.

selam kızlar,malesef takip edemiyorum ama yinede ara ara bakıyorum sizlere.Evimize geçince bol bol yazışırız inşl.

çok ilginç hiç bulantm yok,yani sabahlar hafif oluyor ama önemsiz.bu şekilde tamamlarım diye ümit ediyorum.

birde ilk hamileliğimde tam 25 kilo almıştım bu sanki daha rahat geçiyor.daha dikkatli yiyorum canım çok bişi istemiyor.

neyse ıyı uykular herkeze:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…