2012 Ocak Anneleri

günaydın hatunlar
baloncu ay canm sakin olsenin kadar olamsada bende agrasifim bu aralar dun yıne cıkardım
moralım bozuluyor böyle olunca

canım dur bi sakin ol sakın sakın düşün. mutlaka eşini senden iyi tanıyan yoktur ama bana da eşime de birdürü aptal saptal sitelerden mail geliyor. ben birsürü alışveriş sitesine üye olmuştum çeyiz hazılrığı sırasında hala durmadan bin tane mail gelıyor. sçma sapan reklamlar gelıyor. üstelik bu pazarla siteleri direkt ismime hitaben gönderiyorlar maillerimi. onun için iyice anlamadan köprüleri yıkma canım. umarım kötü bi tesadüftür. hakkında hayırlısı olsun.
bende uzun süre alışveriş yapmayı düşünmüyordum ama dayanamayacam sanırım canım. ama 0-3 aylık çok almayacam zaten o dönem kış olduğundan hep evde olacak tulumlar yeter. 0-6 aylık yada1 yaşa göre almayı düşünüyorum daha çok. okadar şeker zıbınlar tulumlar varki..
bizimde dualarımız senınle canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. bırakmaz annesini
dur canım ya naptın pere falan bi duş al sakınleş istersen
anladım canım hem çok ilerlemeden hamılelığın taşın sonra daha zor olur. hem enesi hem yenı bebeği düşünmek zorundasın sonuçta
günaydınn kızlarrr....Nasılsınız bakim bugün

günaydın kızlar

günaydın arkadaşlar.. yeni topiklerimiz hayırlı olsun çok güzel olmuşlar.

meserretcim hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler sana da...

günaydıııııııııınnnn
bak o büyüyebilen beşikler süper fikir işteee :13: ben öyle yapayım, üç tane onlardan aynı odaya koyarım, dolapları falan biraz daha büyük olur.. ilk aylar beşiklerin birini odama koyarım, sonra odalarına geçiririm büyüyüncee.. evet evet bu iyi fikir
emzirmek konusuna gelinceeee :) gülüm benim göğüslerim küçüktür ama hamilelikle büyüdüler biraz ama çooook büyümeniz lazım, elinizi çabuk tutun diye konuşuyodum bu sabah onlarla yettiği kadar üçüne de vermeye çalışırım, üstünü mamayla tamamlarım mecburen sanırım... bari sütüm bol olsa da biraz nasiplenseler kuzularım...
kızlaaaar ıyı geceler

bu havada hasta oldum yaaa boğazım agrıyor burnum akıyor offff
geçmişler olsun kuzuu, ankarada tam hasta edecek hava var... haberlerde gördünüz mü ankara merkezi neyseki bizim olduğumuz yerde çok yağmadı
maşallah maşallah, olmaz bulantı umarım ikinci hamileliğin demek, ilkini de Allah bağışlasın canımm
şimdi nerdesiniz? evimize geçince demişin
günaydınn kızlarrr....Nasılsınız bakim bugün
günaydın sivri göbüşş
günaydın kızlar
günaydın tatlıım
günaydın arkadaşlar.. yeni topiklerimiz hayırlı olsun çok güzel olmuşlar.
günaydınnn yavrı, güsel oldu di mi topikler

ya böyle 3 ayrı topiğimiz oldu da bu seferde hangisine bakacağımı şaşırıyorum bugun de kımse yok daha uyanamadı mı kımse?

GÜNAYDIN kızlar.....

doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..darısı herkezin başına olsun...

kızlar ıkı gundur gıremıyordum
hepınıze gunaydın
bende degısen bır durum yok hersey aynııı :)
İnşallah herkese ıyıdır :)
bebısımden bebıslerınıze koccaman selam :)

hayırlı olsun ikimizde 8 haftalık olmuşuz ben de duydum şükürler olsun çok mutlu oldum ilk 3 ay çok önemliymiş ya 1 ay kaldı

ya böyle 3 ayrı topiğimiz oldu da bu seferde hangisine bakacağımı şaşırıyorum bugun de kımse yok daha uyanamadı mı kımse?
he yaaaa ben de aynennn, benim başka da varrrrr
o...............y oy oy.... aslında oy demicektim de şimdi ayıp olmasınnn kıs ne çok topik varmışşşş
oy oy maşallahhh
kızlar ıkı gundur gıremıyordum
hepınıze gunaydın
bende degısen bır durum yok hersey aynııı :)
İnşallah herkese ıyıdır :)
bebısımden bebıslerınıze koccaman selam :)
hoşgeldiiin, bisim bebişlerden de ona selammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…