acil yardıııım cok sinirliyim kocamla kavga ediyorum üzerine yürüyorum ogluma bağırıyorum geri zekalı diyorum saçını bile çektim offf bana
bir şeyler oluyor yatak odasının perdesini kopardım sinirimden kendimden ben bile nefret ettim ne oluyor bana
canım dur bi sakin ol sakın sakın düşün. mutlaka eşini senden iyi tanıyan yoktur ama bana da eşime de birdürü aptal saptal sitelerden mail geliyor. ben birsürü alışveriş sitesine üye olmuştum çeyiz hazılrığı sırasında hala durmadan bin tane mail gelıyor. sçma sapan reklamlar gelıyor. üstelik bu pazarla siteleri direkt ismime hitaben gönderiyorlar maillerimi. onun için iyice anlamadan köprüleri yıkma canım. umarım kötü bi tesadüftür. hakkında hayırlısı olsun.slm kızlar ne güzel gülüyorsunuz Allah bozmasın.........
bende sizler gibi mutluydum daha düne kadar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecektik içim içime sığmıyordu tereddütlerim vardı ama mutluydum çok mutluydum meleğimi düşünüyordum hep minik fasulyemi minik bebeğimi...
ama bugün...
.dün eşim daha çok eskiden kullandığı mailini açık unutup gitmiş olacakya bende aldım bilgisayarı elime niye açık kalmış filan derken....
...birsürü iğrenç arkadaşlık vs. sitelere üyelikler mesajlar kullanıcı adları şifreler........................
bitti dünya yıkıldım ölüyorum sandım nefes alamadım tükendim ağladım bağırdım......iki gündür ne bir lokma ne bir yudum su hiçbişey gelmiyo içimden canımı veririm dediğim aşkım nasıl yaptı bunu bana ben evimi yurdumu herşeyimi bırakıp geldim ona daha 10 ay oldu evleneli.......
eşim tabiki inkar ediyo seni tanımadan önce üye olmuştum ama girmiyorum hiç girmedim filan diyo bisürü laf laf laf aldatıldım........................... hissediyorum
napcam ben şimdi kızlar kime gitcem bebeğimi nolcak,ben nolcam
bende uzun süre alışveriş yapmayı düşünmüyordum ama dayanamayacam sanırım canım. ama 0-3 aylık çok almayacam zaten o dönem kış olduğundan hep evde olacak tulumlar yeter. 0-6 aylık yada1 yaşa göre almayı düşünüyorum daha çok. okadar şeker zıbınlar tulumlar varki..arkadaslar bu arada minimoy dıye bır sıte buldum.bebek ve cocuk esyaları alısverıs sıtesı.sımdı uye oldum.oyuncaklar kıyafetler falan var.cok ınceleme fırsatı bulamadım ama haberınız olsun dedım.inşallah buralardan alısverıs yapmak nasıp olur bızlerede.ben daha hıcbırsey almadım bebegıme.6 aydan sonra almaya baslarım dıyorum.o gunlerı gorsek bır yaaa.
bizimde dualarımız senınle canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. bırakmaz annesiniarkadaşlar şunu söylemek istiyorum,yolumuz uzun içlerimizi rahat tutalım herşeyden önce,ben 6 önce bebişimin kalbi durduğu için kaybettim,onun üzüntüsünü şimdi mucizemle yaşarken rubella(kızamıkçık)sın dediler,alınacak dediler,üzüntüden kanamam oldu 15 gün yattım,ama umudumu hiç kaybetmedim,ve sonuç avidite testinde iyi çıktı ,meğer ben o ahstalığı 4 ay önce geçirmişim bebeğim iyi şükür,ama süreç bitmedi,amniyosentez yaptıracağım,o zamana kadar 2li testler,şunlar bunlarvar ama biliyorum meleğim beni bu kez terketmeyecek,sizler de içinizi hep rahat tutun,dua edin, olumsuz acabalar girmesin hayatımıza,Allah iyisini biliyo,ben biliyorum 1.bebeğimi o streslerden kaybettim,Allah hepimizin yanında,inanın herşey iyi çıkacak,,dularım sizlerle ve bebişimle.....
dur canım ya naptın pere falanacil yardıııım cok sinirliyim kocamla kavga ediyorum üzerine yürüyorum ogluma bağırıyorum geri zekalı diyorum saçını bile çektim offf bana
bir şeyler oluyor yatak odasının perdesini kopardım sinirimden kendimden ben bile nefret ettim ne oluyor bana
anladım canım hem çok ilerlemeden hamılelığın taşın sonra daha zor olur. hem enesi hem yenı bebeği düşünmek zorundasın sonuçtaaslında en iyisi güzel bir yer yatağı yapacaksın o bebişlere zaten 7 aylık diyince ancak dönüyorlar yanlarına falan o zaman işte odalara geçiriceksin ay sende yanlarına kıvrılıver .ya bugün gökgürültüsünde uzanıyordum ya seni düşündüm acaba emziricek misin yoksa 3 ünüde mama ile besleyeceksin diye sanki mama daha mantıklı geldi.3 bebeğe süt yettiği kadar emzirir sanırım dedim bir an çok hoş anlar geldi gözümün önünde tabi senin 3 bebişinle
ben şimdi oğlumu bazen zaptedemiyorum diyorum 3 tane olsa ne olurdu yani bugün seni hatırladım durdum diyebilirim canım. evet aslında direk yanları korumalı yatak alsan daha iyi olur.3 tane yatağı bir odaya koydurursun benim oğluma aldığım beşik mesela 5 yaşına kadar kullanabilir boyutta öyle öyle 3 tane alsan 5 seneye kadar bebişleri büyütür sonra genç odasına katlı olarak çevirirsin canım.bakarsın biri kız olur diğerleriyle aynı odada yatmaz
canım bu evin camları çok geniş bir duvarı boydan cam olduğu için soğuk geçirdim bu sene ,enesin kreşi tatil olmuşken hemen bulayım desem 2 ayı bulur ramazandı falan derken eylüle kadar düzenimi kurayım enesi odasına taşınıcak beşik boşalması için malum direk odaya alışmadan ev değiştirip yeni odasına alışması daha iyi .bir de kreş ayarlacağım tekrardan .kafama göre bir ev bulamadım henüz.güvenlikli site olmadan normal dairelere geçemiyorum ,ilk evimizde komşuya hırsız girmişti ondan tırsttım siteye geldim.burda çok rahatız komşular rahatsızlık verdiğinde güvenliği arayınca dıt kesiliyor sesleri ondan epey rahatım.bakalım kafama göre bir yer arıyorum ama şuan yok ancak 3 aya kadar bulsam oynayacağım.
aslında doktora bu cumartesi gitmem lazımdı hatırlarsan 2 hafta önce ilk lekelenince koşa koşa gittim .sonraki hafta bu sefer arttı dedim alttan baktırmaya gittim o yüzden 3 haftadır gidiyorum doktorum geçen hafta kız bu bebiş büyümücek sık geliyorsun ya dedi güldübir de özel muayehanesine gidince rahat oluyor.bugün aradım saat 1 de gelicem dedim tamam gel dedi nasılsın falan akıntın ne durumda diye sordu bende sanırım bitiyor falan dedim tabi kendime nazar ettim :-( yemek yaptım kaç haftadır evde yemek yoktu bir baktım akıntım gelmiş puh dedim nazar ettim kendime dedim allah daha kötüsünden korusun dedim bakalım bu cumartesi gidersem bir terslik olmadığı sürece 3 hafta gitmek yok.
tabi cinsiyetini merak ediyorum diye 2 hafta sonra gitmezsem
günaydınn kızlarrr....Nasılsınız bakim bugün
günaydın kızlar
bak o büyüyebilen beşikler süper fikir işteee :13: ben öyle yapayım, üç tane onlardan aynı odaya koyarım, dolapları falan biraz daha büyük olur.. ilk aylar beşiklerin birini odama koyarım, sonra odalarına geçiririm büyüyüncee.. evet evet bu iyi fikiraslında en iyisi güzel bir yer yatağı yapacaksın o bebişlere zaten 7 aylık diyince ancak dönüyorlar yanlarına falan o zaman işte odalara geçiriceksin ay sende yanlarına kıvrılıver .ya bugün gökgürültüsünde uzanıyordum ya seni düşündüm acaba emziricek misin yoksa 3 ünüde mama ile besleyeceksin diye sanki mama daha mantıklı geldi.3 bebeğe süt yettiği kadar emzirir sanırım dedim bir an çok hoş anlar geldi gözümün önünde tabi senin 3 bebişinle
ben şimdi oğlumu bazen zaptedemiyorum diyorum 3 tane olsa ne olurdu yani bugün seni hatırladım durdum diyebilirim canım. evet aslında direk yanları korumalı yatak alsan daha iyi olur.3 tane yatağı bir odaya koydurursun benim oğluma aldığım beşik mesela 5 yaşına kadar kullanabilir boyutta öyle öyle 3 tane alsan 5 seneye kadar bebişleri büyütür sonra genç odasına katlı olarak çevirirsin canım.bakarsın biri kız olur diğerleriyle aynı odada yatmaz
geçmişler olsun kuzuu, ankarada tam hasta edecek hava var... haberlerde gördünüz mü ankara merkezikızlaaaar ıyı geceler
bu havada hasta oldum yaaa boğazım agrıyor burnum akıyor offff
maşallah maşallah, olmaz bulantı umarımselam kızlar,malesef takip edemiyorum ama yinede ara ara bakıyorum sizlere.Evimize geçince bol bol yazışırız inşl.
çok ilginç hiç bulantm yok,yani sabahlar hafif oluyor ama önemsiz.bu şekilde tamamlarım diye ümit ediyorum.
birde ilk hamileliğimde tam 25 kilo almıştım bu sanki daha rahat geçiyor.daha dikkatli yiyorum canım çok bişi istemiyor.
neyse ıyı uykular herkeze:)))
günaydın sivri göbüşşgünaydınn kızlarrr....Nasılsınız bakim bugün
günaydın tatlıımgünaydın kızlar
günaydınnn yavrı, güsel oldu di mi topiklergünaydın arkadaşlar.. yeni topiklerimiz hayırlı olsun çok güzel olmuşlar.
GÜNAYDIN kızlar.....
doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..darısı herkezin başına olsun...
hayırlı olsun ikimizde 8 haftalık olmuşuz ben de duydum şükürler olsun çok mutlu oldum ilk 3 ay çok önemliymiş ya 1 ay kaldı
he yaaaa ben de aynennn, benim başka da varrrrrya böyle 3 ayrı topiğimiz oldu da bu seferde hangisine bakacağımı şaşırıyorumbugun de kımse yok daha uyanamadı mı kımse?
o...............y oy oy.... aslında oy demicektim de şimdi ayıp olmasınnn
Başka nerde 2012 ocak anneleri varki? :44:
Foruma ilk girdiğimde bu topikleri buldum, burdan takip ediyordum, daha da var mı bilemiyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/443857-ocak-2012-yili-anneleri-burdayiz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/445628-2012-ocak-ayi-annelerii-neredeee-bakalim-2.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/447358-2012-ocak-subat-anneleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/343883-ocak-anneleri-onerilerinizi-bekliyoruz.html
oy oy maşallahhhGÜNAYDIN kızlar.....
doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..darısı herkezin başına olsun...
hoşgeldiiin, bisim bebişlerden de ona selammmmmkızlar ıkı gundur gıremıyordum
hepınıze gunaydın
bende degısen bır durum yok hersey aynııı :)
İnşallah herkese ıyıdır :)
bebısımden bebıslerınıze koccaman selam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?