- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
GÜNAYDIN kızlar.....
doktordan geliyorum..
kan tahlili vermeye gittim..doktor bakalımmı dedi bende bakalım dedi zararı olmassa..
yawrumu gördümmm 1cm :)
kalp atışlarını bu sefer çok net duydum..darısı herkezin başına olsun...
Arkadaşlarrrr yardımmm!!!!!!!
Belim kırılıyooo sol ayağım karıncalannıyoooooooo.daraldım artıkkk.böyle olan varmııııııııııııııııı. ÇOK FENA OLDUMM
Belim kırılıyooo sol ayağım karıncalannıyoooooooo.daraldım artıkkk.böyle olan varmııııııııııııııııı. ÇOK FENA OLDUMM
kızlar benım bu bulantım hala geçmedi ya yıne çıkarttım yedıklerımı ama hala bulanıyo. bide tansıyonun düştü mü çıktı mı anlamadım başım dönuyo sersem gibi oldum
kızlar benım bu bulantım hala geçmedi ya yıne çıkarttım yedıklerımı ama hala bulanıyo. bide tansıyonun düştü mü çıktı mı anlamadım başım dönuyo sersem gibi oldum
Canım ayran iç bi dengeler..
keşke tansiyonunu bir ölçtürebilsen ona göre bişeyler yapardın
kendim adıma iyiyim gülüşüm sen nasılsın tatlımselammm
Nasilsiniz Cici Anne adaylari `???
buralar da da hiç bakkal falan yok kı. dolapta yoğurt vardı sahi bi deneyeyım. sağol canım
selammm
akşam annemlere gideem orda var tansıyon aletı. olmadı alayım da yanımda taşıyayım. çok fenayım ya birden oldu yarım saat öncesinde gayet keyifliydım
selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın?selammm
seyyahım kız pantolonla tşörtüm geldi .pantol beli bana büyük geldi bir de alt paçadan kestiricem bu arada pantolonun altında katlama yeri var kapriden biraz daha uzun şekilde katlayıp düğmeliyorsun çok beğendim rengi ve kumaşı çok rahat .beli lastiğin ayarladım ama poposu iyi oldu bacaklarım bol oldu ama kilo almayı düşünürsen gayet rahat bir kıyafet.tşörtte L bedendiya o da güzel çıktı bak oturmuyor sende L al tşört alırsan boyuda gayet güzel uzun önden pantol fermuar kısmı falan kapanıyor çok kullanışlıgiydim ama hala hamişe benzemedim hı umarım diğer ay olur bu pantolun beli
seyyahım kız pantolonla tşörtüm geldi .pantol beli bana büyük geldi bir de alt paçadan kestiricem bu arada pantolonun altında katlama yeri var kapriden biraz daha uzun şekilde katlayıp düğmeliyorsun çok beğendim rengi ve kumaşı çok rahat .beli lastiğin ayarladım ama poposu iyi oldu bacaklarım bol oldu ama kilo almayı düşünürsen gayet rahat bir kıyafet.tşörtte L bedendiya o da güzel çıktı bak oturmuyor sende L al tşört alırsan boyuda gayet güzel uzun önden pantol fermuar kısmı falan kapanıyor çok kullanışlıgiydim ama hala hamişe benzemedim hı umarım diğer ay olur bu pantolun beli
canım çok geçmiş olsun bizim durumumuzda hızlı hormon artışına bağlı olarak tansiyonumuzda da oynamalar olabiliyormuş doktorlar bu durum bulantıya sebep olabileceğini söylüyorlar... Aklında bulunsun ...sevgilerle
sğol canım doktor da söyledi genelde düşer diye ama benımkı ölçümlede normal çıkıyordu hep. ilk defa böyle oldum. başım şuan pervane gibi dönüyor. ayran içtim şimdi geçer sanırım az sonra çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?