kendim adıma iyiyim gülüşüm sen nasılsın tatlım
sağol gülüşüm diğer ay evet daha iyi olur sanki .L al sen bir gebelik boyunca giyilir ben kırlent koydum göbek epey ilerliyorselam canım iyiyiz şükür sen nasılsın?
lgüle güle kullan canım bidaha kı ay doldurursun merak etme :) bende L alayım canım tekrartekrar iş çıkmasın. hem birazık da bol olsun yapışmasın öyle ben hamileyım bakın der gibi.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONEcanım merak ettim anlattığına bakılırsa çok rahat resmini koysana bir de nerden aldın
sağol gülüşüm diğer ay evet daha iyi olur sanki .L al sen bir gebelik boyunca giyilir ben kırlent koydum göbek epey ilerliyor
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - IVY GREEN
aha cano bunları aldıydım ama pantol çok rahat .hafif ama işte beli olmadı 38 alsam beli olurdu ama ilerde giyemezdim sanki gibi geliyor.özellikle kapri gibi giyebilenler için çok güzel kalanıp düğmeleniyor .rengide güzel converslerle denedim spor duruyor epey.tşörtte bedeninizden bir büyük alın m olduğum halde L aldım epey rahat oturmuyo hiç bebekte tam yerinde duruyo ama bebek kendini belli etmiyo
selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu
selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu
birşey olmaz canım benimde kahverengi akımtım oluyordu ya olmayınca birşey mi oldu niye devam etmiyor diyordum bazen değişik değişik şeyler yaşayabiliyoruz demekki.inşalah gecmiştir gaz ve hazımsızlık sorunun canım.selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu
sağol gülüşüm diğer ay evet daha iyi olur sanki .L al sen bir gebelik boyunca giyilir ben kırlent koydum göbek epey ilerliyor
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - IVY GREEN
aha cano bunları aldıydım ama pantol çok rahat .hafif ama işte beli olmadı 38 alsam beli olurdu ama ilerde giyemezdim sanki gibi geliyor.özellikle kapri gibi giyebilenler için çok güzel kalanıp düğmeleniyor .rengide güzel converslerle denedim spor duruyor epey.tşörtte bedeninizden bir büyük alın m olduğum halde L aldım epey rahat oturmuyo hiç bebekte tam yerinde duruyo ama bebek kendini belli etmiyo
ben bu pantolu kaç magazasında baktım hep mavisi kalmış millet kapışmış tşörtlerinde çok güzelleri bulamadım .
Güle güle kullan cnm aldıklarını çok güzeller..
Gerçi mağzalarına girip almak denemek mümkün değil çok kalabalıklar internetten almak en mantıklısı ama cesaret edemiyorum onada olmazsa değiştir fln uğraşmamak için..
Hoşgeldin cnm selam..
Ne güzel işte düzeliyosun demekki sorun etme içini ferah tut..
sğol canım doktor da söyledi genelde düşer diye ama benımkı ölçümlede normal çıkıyordu hep. ilk defa böyle oldum. başım şuan pervane gibi dönüyor. ayran içtim şimdi geçer sanırım az sonra çok sağol
bi arkadaş kalp dinleme cihazı almıştı duyabilmişmi kızlar haberi olan varmı bende alıcam
bi arkadaş kalp dinleme cihazı almıştı duyabilmişmi kızlar haberi olan varmı bende alıcam
birçok doktor bebeğin kalp atışını dinletmiyor canım .o alet bebeğin kromozomlarını kırıyor diye birçok arkadaşta dinlemedi ben dahil.eminim o cihazlarda da bu olay vardır yoksa bir dalga yaymadan kalp atımını dinlemek mümkün olmazdı.duymak fikri güzel ama doktorum açıklayınca burda kaç kere dedik ki kromozomları kırıyormuş arkadaşlar diye ama dinlemek için gün sayan arkadaşlarda oldu tabi tercih meselesi.bu da iyiymiş :) biz kalp atımını dinlemeye gidince eşim ek görev için ağrıya gitmişti garibim duyamadı miniğimizi içinde ukte kaldı adamın :) hakikaten işe yarıyormu acaba
birçok doktor bebeğin kalp atışını dinletmiyor canım .o alet bebeğin kromozomlarını kırıyor diye birçok arkadaşta dinlemedi ben dahil.eminim o cihazlarda da bu olay vardır yoksa bir dalga yaymadan kalp atımını dinlemek mümkün olmazdı.duymak fikri güzel ama doktorum açıklayınca burda kaç kere dedik ki kromozomları kırıyormuş arkadaşlar diye ama dinlemek için gün sayan arkadaşlarda oldu tabi tercih meselesi.
ben bu pantolu kaç magazasında baktım hep mavisi kalmış millet kapışmış tşörtlerinde çok güzelleri bulamadım .
internetten aldıktan sonra işte paça kestirme olayı oluyor bir gidip kestirin diyelim bakalım kestireceklermi
ben aslında hep internetten alıyorum çok aşırı gezmeye şansım olmuyor oğlum sağolsun hep koşar bağırır rezil ederalışveriş sitelerinden alıyorum lim.., markafo.., clubb... ,trend.... isimleri vermek yasakmı bilmiyorum ordan çok uygun şeyler buluyorum .çok güzel tunikler falan oluyor tavsiye ederim seydacım
birçok doktor bebeğin kalp atışını dinletmiyor canım .o alet bebeğin kromozomlarını kırıyor diye birçok arkadaşta dinlemedi ben dahil.eminim o cihazlarda da bu olay vardır yoksa bir dalga yaymadan kalp atımını dinlemek mümkün olmazdı.duymak fikri güzel ama doktorum açıklayınca burda kaç kere dedik ki kromozomları kırıyormuş arkadaşlar diye ama dinlemek için gün sayan arkadaşlarda oldu tabi tercih meselesi.
ben de hiç dinlemedim, zararlıymış diye dinlemeyi talep de etmicem... ama bi kere dinlemek güzel olur tabi. :)Evet cnmm zararliymis malesefff...bi kere duyduysaniz yeter grmekle yetininbide bebk surekli yer degistrdiginden evde kalp duymak zor oluomusss ondan telaslaniomusunnnn..almayinn bncee
ne güzel işte tatlım geçiyo şikayetler yavaş yavaş.. benım de mıde bulantım geçseselam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu
yok artık! cidden almış mı daha doğrusu öyle bi cihaz mı varmış?bi arkadaş kalp dinleme cihazı almıştı duyabilmişmi kızlar haberi olan varmı bende alıcam
canım bende o sitelerin hepsine üyeyim ama ürünleri çok geç teslim ediyorlar. yeterli resim koymuyorlar. benım bonus kartıma taksıt yapmıyorlar. yapıyor yazıyor ama alım aşamasına gelınce fiyat hem artıyor hemde taksıtsız oluyor. bide kargo parası var. ee ne anladım ben o indirimden ?ben bu pantolu kaç magazasında baktım hep mavisi kalmış millet kapışmış tşörtlerinde çok güzelleri bulamadım .
internetten aldıktan sonra işte paça kestirme olayı oluyor bir gidip kestirin diyelim bakalım kestireceklermi
ben aslında hep internetten alıyorum çok aşırı gezmeye şansım olmuyor oğlum sağolsun hep koşar bağırır rezil ederalışveriş sitelerinden alıyorum lim.., markafo.., clubb... ,trend.... isimleri vermek yasakmı bilmiyorum ordan çok uygun şeyler buluyorum .çok güzel tunikler falan oluyor tavsiye ederim seydacım
düştü sanırım canım. az öncekınden daha iyiyim ayran içtim bi bardak. ama hala dönuyo. acaba pc ye bakıyorum diye mı kıseyyah başın dönüyosa düşmüştür...
ben de hiç dinlemedim, zararlıymış diye dinlemeyi talep de etmicem... ama bi kere dinlemek güzel olur tabi. :)
seninki orkestra gibidir yavruum :76: aylinin çok sesli korosu ta ta taamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?