2012 Ocak Anneleri

sağol gülüşüm diğer ay evet daha iyi olur sanki .L al sen bir gebelik boyunca giyilir ben kırlent koydum göbek epey ilerliyor

canım merak ettim anlattığına bakılırsa çok rahat resmini koysana bir de nerden aldın
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - IVY GREEN

aha cano bunları aldıydım ama pantol çok rahat .hafif ama işte beli olmadı 38 alsam beli olurdu ama ilerde giyemezdim sanki gibi geliyor.özellikle kapri gibi giyebilenler için çok güzel kalanıp düğmeleniyor .rengide güzel converslerle denedim spor duruyor epey.tşörtte bedeninizden bir büyük alın m olduğum halde L aldım epey rahat oturmuyo hiç bebekte tam yerinde duruyo ama bebek kendini belli etmiyo

Güle güle kullan cnm aldıklarını çok güzeller..
Gerçi mağzalarına girip almak denemek mümkün değil çok kalabalıklar internetten almak en mantıklısı ama cesaret edemiyorum onada olmazsa değiştir fln uğraşmamak için..

selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu

Hoşgeldin cnm selam..
Ne güzel işte düzeliyosun demekki sorun etme içini ferah tut..

selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu
birşey olmaz canım benimde kahverengi akımtım oluyordu ya olmayınca birşey mi oldu niye devam etmiyor diyordum bazen değişik değişik şeyler yaşayabiliyoruz demekki.inşalah gecmiştir gaz ve hazımsızlık sorunun canım.

Hakikaten çok hoşlarmış sağol canım sıkmasın diye bir çok kıyafetimi şimdiden giyemiyorum ben eskiden giydiğim pantolonlardan 2 sini giyebiliyorum sadece sanırım 15- 20 güne kadar onları da giyemem nette 8. haftadan sonra bel çevresi genişliyor diyordu

ben bu pantolu kaç magazasında baktım hep mavisi kalmış millet kapışmış tşörtlerinde çok güzelleri bulamadım .
internetten aldıktan sonra işte paça kestirme olayı oluyor bir gidip kestirin diyelim bakalım kestireceklermi
ben aslında hep internetten alıyorum çok aşırı gezmeye şansım olmuyor oğlum sağolsun hep koşar bağırır rezil eder alışveriş sitelerinden alıyorum lim.., markafo.., clubb... ,trend.... isimleri vermek yasakmı bilmiyorum ordan çok uygun şeyler buluyorum .çok güzel tunikler falan oluyor tavsiye ederim seydacım

bi arkadaş kalp dinleme cihazı almıştı duyabilmişmi kızlar haberi olan varmı bende alıcam

bu da iyiymiş :) biz kalp atımını dinlemeye gidince eşim ek görev için ağrıya gitmişti garibim duyamadı miniğimizi içinde ukte kaldı adamın :) hakikaten işe yarıyormu acaba

bu da iyiymiş :) biz kalp atımını dinlemeye gidince eşim ek görev için ağrıya gitmişti garibim duyamadı miniğimizi içinde ukte kaldı adamın :) hakikaten işe yarıyormu acaba
birçok doktor bebeğin kalp atışını dinletmiyor canım .o alet bebeğin kromozomlarını kırıyor diye birçok arkadaşta dinlemedi ben dahil.eminim o cihazlarda da bu olay vardır yoksa bir dalga yaymadan kalp atımını dinlemek mümkün olmazdı.duymak fikri güzel ama doktorum açıklayınca burda kaç kere dedik ki kromozomları kırıyormuş arkadaşlar diye ama dinlemek için gün sayan arkadaşlarda oldu tabi tercih meselesi.

Evet cnmm zararliymis malesefff...bi kere duyduysaniz yeter grmekle yetininbide bebk surekli yer degistrdiginden evde kalp duymak zor oluomusss ondan telaslaniomusunnnn..almayinn bncee

Trendyolda üyeliğim var cnm ama kıyafet konusunda çok pimpirikliyim denemeden almaya cesaret edemiyorum bi türlü..
Evet mağzalarında hem güzel çeşit kalmıyo renk kalmıyo çok kalabalık insanın alası kaçıyo zaten..

Evet cnmm zararliymis malesefff...bi kere duyduysaniz yeter grmekle yetininbide bebk surekli yer degistrdiginden evde kalp duymak zor oluomusss ondan telaslaniomusunnnn..almayinn bncee
ben de hiç dinlemedim, zararlıymış diye dinlemeyi talep de etmicem... ama bi kere dinlemek güzel olur tabi. :)

selam kızlar,herkez iyidie inşl...

Bi arkadaş sormus cvp verim..Şuan annemdeyim uzunca bi tatil için.Ağustosta döncez evimize.Oğlum kreşe başlıycak
bebek hazırlığı derken baya iş bekliyor yani beni..

Bunu söylemek için henüz çok erken ama;ben ilk hamileliğimde 7.aydan itibaren pilates ve hamile yogası yaptım.
epiduralle ve aroma terapi masajıyla 30 dakikada herşey bitti.fikir olur diye söylemek istedim,ben bundada aynılarını
uyguluycam.

inşl.hepimiz sağlıkla sorunsuz doğururuz...

ne güzel işte tatlım geçiyo şikayetler yavaş yavaş.. benım de mıde bulantım geçse
bi arkadaş kalp dinleme cihazı almıştı duyabilmişmi kızlar haberi olan varmı bende alıcam
yok artık! cidden almış mı daha doğrusu öyle bi cihaz mı varmış?
canım bende o sitelerin hepsine üyeyim ama ürünleri çok geç teslim ediyorlar. yeterli resim koymuyorlar. benım bonus kartıma taksıt yapmıyorlar. yapıyor yazıyor ama alım aşamasına gelınce fiyat hem artıyor hemde taksıtsız oluyor. bide kargo parası var. ee ne anladım ben o indirimden ?
seyyah başın dönüyosa düşmüştür...
düştü sanırım canım. az öncekınden daha iyiyim ayran içtim bi bardak. ama hala dönuyo. acaba pc ye bakıyorum diye mı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…