birçok doktor bebeğin kalp atışını dinletmiyor canım .o alet bebeğin kromozomlarını kırıyor diye birçok arkadaşta dinlemedi ben dahil.eminim o cihazlarda da bu olay vardır yoksa bir dalga yaymadan kalp atımını dinlemek mümkün olmazdı.duymak fikri güzel ama doktorum açıklayınca burda kaç kere dedik ki kromozomları kırıyormuş arkadaşlar diye ama dinlemek için gün sayan arkadaşlarda oldu tabi tercih meselesi.
selam kızlar,herkez iyidie inşl...
Bi arkadaş sormus cvp verim..Şuan annemdeyim uzunca bi tatil için.Ağustosta döncez evimize.Oğlum kreşe başlıycak
bebek hazırlığı derken baya iş bekliyor yani beni..
Bunu söylemek için henüz çok erken ama;ben ilk hamileliğimde 7.aydan itibaren pilates ve hamile yogası yaptım.
epiduralle ve aroma terapi masajıyla 30 dakikada herşey bitti.fikir olur diye söylemek istedim,ben bundada aynılarını
uyguluycam.
inşl.hepimiz sağlıkla sorunsuz doğururuz...
A.slm canım çok şükür iyiyiz...
masaj doğum sırasında mı yapılıo :44::44: ve doğum sadece 30 dk ibaret mi :44: eğer öyleyse süperr bende istiorum
sevindin iyi olmanıza..masajı doğum başlamadan kısa bi süre önce yaptılar.yalnızca bele bitkisel yağlarla.
ama epidural benim için daha önemli,masajdan daha etkiliydi.evet doğumum sadece 30 dk sürdü.
bilinçli olarak sezeryan istemiycem bundada ama bakalım ilerleyen aylarda doktorumla beraber gelişcek bu fikrim.
sizlerin ilk bebekmi?
birçok doktor bebeğin kalp atışını dinletmiyor canım .o alet bebeğin kromozomlarını kırıyor diye birçok arkadaşta dinlemedi ben dahil.eminim o cihazlarda da bu olay vardır yoksa bir dalga yaymadan kalp atımını dinlemek mümkün olmazdı.duymak fikri güzel ama doktorum açıklayınca burda kaç kere dedik ki kromozomları kırıyormuş arkadaşlar diye ama dinlemek için gün sayan arkadaşlarda oldu tabi tercih meselesi.
hımm bende diyorum doktor niye çok az dinletti sadece 2 kez attı kapatmıştı .Benimde kafama takıldı demekki bundanmış sağolun kızlar aydınlattınız
annecikler ben bir haftalığına annemlerin yanına gidiyorum. herkese kucak dolusu sevgiler. keyifli muhabbetler. kendinize iyi bakın. bir hafta sonra görüşmek üzere...:80::80::80::80:
Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane.Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir
bir üçüzümüz daha olacak ozaman..bende bugün ikiz üçüz ve dördüz belgeseli izledim..çok harikaydı..mucize gibi..
Herkese iyi geceler. İş güçten çok yazma fırsatım olmuyor ama geçmişe bakmaya çalışıyorum arada. İnşallah yaz tatilinde daha iyi bir takipçi olabilirim.
Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimiz 10+2 olmuş ,boyu da 3,5 cm. Minnacık birşey yaa. İlk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kalbim küt küt attı resmen. Hareket etmeyede başlamış. Zıplıyor , hıçkırıyor gibi sanki.Ne güzel bir duyguymuş. Kucağımıza almak ta nasip olur insallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım ben de 9 haftanın içindeyim. Geçen hafta kalp atışlarını duyduğumuzda bile gözlerimden yaşlar geldi, doktor bak hareket etti gördünüz mü dedi ben göremedim ağlamaktan ama eşim görmüş. 11.haftayı iple çekiyorum hareketlerini görmek için, çok güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum ve sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?