2012 Ocak Anneleri

benmkinin kromozolar gitti o zaman ben iki kez dinledim ,ilkinde 5 10 saniye ikincisinde bikaç saniye

A.slm canım çok şükür iyiyiz...
masaj doğum sırasında mı yapılıo :44::44: ve doğum sadece 30 dk ibaret mi :44: eğer öyleyse süperr bende istiorum

LCW den ciciler alan arkadasım hayırlı olsun
bnde LCW nin hamile tshirtlerine bayılıyorum geçen bi tane daha aldım

A.slm canım çok şükür iyiyiz...
masaj doğum sırasında mı yapılıo :44::44: ve doğum sadece 30 dk ibaret mi :44: eğer öyleyse süperr bende istiorum

sevindin iyi olmanıza..masajı doğum başlamadan kısa bi süre önce yaptılar.yalnızca bele bitkisel yağlarla.
ama epidural benim için daha önemli,masajdan daha etkiliydi.evet doğumum sadece 30 dk sürdü.
bilinçli olarak sezeryan istemiycem bundada ama bakalım ilerleyen aylarda doktorumla beraber gelişcek bu fikrim.
sizlerin ilk bebekmi?

birçoğumuzun ilk bebeği canım. çok kısa sürmüş cidden doğumun. peki epidural olunca normal doğumda nasıl ıkınabiliyorsun. bacaklarını ve hatta belden aşağısını hissetmeden ıkınmak mümkün mü?

ilk bebeğim benm. bi aksilik çıkmazsa bende epidural doğum istiyorum bakalım hayırlısı.

Yoga yaptığım içim orada epidural alırsak nasıl ıkıncağımız filan anlatılmıştı ama tamamen kişinin kendisiyle alakalaı bi durum.
evet belden aşağısı komple uyuşuyor o an yüurüuyemiyorsun bile.Doktor sürekli ağrıa bakıyor ve şiddetli gelince ıkınmanı
istiyor.Ben çok şükür problem yaşamadım,ama aynı şekilde epidural alıp ıkınamayanları tanıyorum.

ne güzel ilk heyecan,şimdiden sizlere bol sabır diliyorum :))))

hımm bende diyorum doktor niye çok az dinletti sadece 2 kez attı kapatmıştı .Benimde kafama takıldı demekki bundanmış sağolun kızlar aydınlattınız

merhaba kızlar nasılsınız benim göğüslerimle başım dertte bugün bi askılı bluz aldım şipşişko durdum göğüslerim yüzünden halbuki 1 kilo aldım 11 haftada ne yapacam ben

annecikler ben bir haftalığına annemlerin yanına gidiyorum. herkese kucak dolusu sevgiler. keyifli muhabbetler. kendinize iyi bakın. bir hafta sonra görüşmek üzere... :80::80::80::80:

kızlllllaaaaaar doktordan geldim az önce bebişim çok şükür iyi çooooooooooookkkk mutluyum bebişiiiim 8+1 olmuş karnımda kan var ama azalmış dınlenmeye devam et dedı 1 ay daha yatıcam bakalım hayırlısı heğinize duaları için teşekkürler öpüyorum iyi tatiller...

Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane. Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir

Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane. Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir

bir üçüzümüz daha olacak ozaman..bende bugün ikiz üçüz ve dördüz belgeseli izledim..çok harikaydı..mucize gibi..

Herkese iyi geceler. İş güçten çok yazma fırsatım olmuyor ama geçmişe bakmaya çalışıyorum arada. İnşallah yaz tatilinde daha iyi bir takipçi olabilirim.
Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimiz 10+2 olmuş ,boyu da 3,5 cm. Minnacık birşey yaa. İlk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kalbim küt küt attı resmen. Hareket etmeyede başlamış. Zıplıyor , hıçkırıyor gibi sanki.Ne güzel bir duyguymuş. Kucağımıza almak ta nasip olur insallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım ben de 9 haftanın içindeyim. Geçen hafta kalp atışlarını duyduğumuzda bile gözlerimden yaşlar geldi, doktor bak hareket etti gördünüz mü dedi ben göremedim ağlamaktan ama eşim görmüş. 11.haftayı iple çekiyorum hareketlerini görmek için, çok güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum ve sabırsızlanıyorum

Ben eşimi ilk defa bir kontrolde bu kadar heyecanlı gördüm. Bak bak hareket ediyor diye ultrasona yapışacaktı. İlk bebek olunca böyle oluyor demek ki. İnsallah sende bir an önce görürsün hareket ettiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…