Ben eşimi ilk defa bir kontrolde bu kadar heyecanlı gördüm. Bak bak hareket ediyor diye ultrasona yapışacaktı. İlk bebek olunca böyle oluyor demek ki. İnsallah sende bir an önce görürsün hareket ettiğini.
İnşallah canım çok sabırsızlanıyorum hareketleri hissettmek için ama benimkiler 3 tane olduğu için hareketler iyice belirdiğinde pişman olur muyum sabırsızlandığıma onu bilemiyorum
selam kızlar. size güzel haberlerle gelemedim. dün kontrole gittim ancak bebeğimin kalp atışını göremedik. bebeğimi kaybetmiştim, gelişememiş zaten. dün aldılar bebeğimi. kolay bişey değilmiş. Allah tekrarını göstermesin.Allah diğer çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versin. dün onların varlığına öyle şükrettim ki.
selam kızlar. size güzel haberlerle gelemedim. dün kontrole gittim ancak bebeğimin kalp atışını göremedik. bebeğimi kaybetmiştim, gelişememiş zaten. dün aldılar bebeğimi. kolay bişey değilmiş. Allah tekrarını göstermesin.Allah diğer çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versin. dün onların varlığına öyle şükrettim ki.
allah gönlüne göre versin canım. inşallah rüyalarındakı gibi uslu akıllı sağlıklı bi bebeğin olurKızlarrr gunaydınnnn
Super bır ruya gordum
bır oglum olmusdu bembeyaz uslu akıllı aglamayan super bır bebısım olmusdu :)
Super bır ruyaydı
onu gıydırıyorum felan
ay hala etkısınden kurtulamadım
Allah hepımıze bebıslerımızı kucagımıza alacagımız gunu nasıp etsın ınsallah
canım çok üzüldüm. allah diğer evlatlarını bağışlasın sana.selam kızlar. size güzel haberlerle gelemedim. dün kontrole gittim ancak bebeğimin kalp atışını göremedik. bebeğimi kaybetmiştim, gelişememiş zaten. dün aldılar bebeğimi. kolay bişey değilmiş. Allah tekrarını göstermesin.Allah diğer çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versin. dün onların varlığına öyle şükrettim ki.
nasılsınız arkadaşlar ben yıne bulantılıyım. dolmuşla işe gelmek de çok yoruyor beni. sallaya sallaya sürüyorlar. yollar da kavisli. sabah ne yesem çıkıyor. çok yoruldum artık kusmaktan ya. ne zaman bitecek bu bulantılar. 9. haftasında bulantı çeken var mı hala? allah başka dert vermesin tabi. ama cidden çok zor. bide halsizleşiyorum kolumu kıpırdatacak halım kalmıyor.
nasılsınız arkadaşlar ben yıne bulantılıyım. dolmuşla işe gelmek de çok yoruyor beni. sallaya sallaya sürüyorlar. yollar da kavisli. sabah ne yesem çıkıyor. çok yoruldum artık kusmaktan ya. ne zaman bitecek bu bulantılar. 9. haftasında bulantı çeken var mı hala? allah başka dert vermesin tabi. ama cidden çok zor. bide halsizleşiyorum kolumu kıpırdatacak halım kalmıyor.
benm bulantılarım 1 hafta oldu geçti,ultrasona göre 12. haftamdayım ama brz önce midem bulandı benm de maleseffff
canım bunların hepsini yapıyorum ama fayda etmıyor. bulantımı bastırması için yedıklerım de kısa zaman sonra çıkıyor. sonra elim ayağım titremeye başlıyor. bide kusarken boğazım tahriş oluyor artık. 3. ayın dolmasını dört gözle beklıyorum. genelde akşamları iyi oluyorum iştahla yemek yıyebiliyorum ama gündüzleri çok fenayımmide bulantıları için;
Mide ve bulantısı ve kusmaya, genellikle hormonlarda meydana gelen değişiklikler neden olur. Bunlar sonradan da görülebileceği gibi, daha çok gebeliğin ilk üç ayı içerisinde görülür. Bu olay sabah yorgunluğu olarak adlandırılmasına rağmen, özellikle midenin boş olduğu zamanlar olmak üzere günün her saatinde görülebilirler. Mide bulantısını önleyecek bazı öneriler aşağıda sıralanmıştır.
Sabahleyin yataktan yavaş yavaş kalkınız ve yatağın kenarında birkaç dakika oturarak bekleyin.
Sabahleyin ilk iş olarak kuru tost ya da kraker yeyin.
Hergün 5 ya da 6 defa küçük yemek öğünleri yeyin, midenizin tamamen boş kalmasına izin vermeyin.
Hoş olmayan kokuları engelleyin.
Eğer mide bulantısı ve kusma şiddetliyse doktorunuza bildirin. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza ilacı kontrol ettirin.
canım bunların hepsini yapıyorum ama fayda etmıyor. bulantımı bastırması için yedıklerım de kısa zaman sonra çıkıyor. sonra elim ayağım titremeye başlıyor. bide kusarken boğazım tahriş oluyor artık. 3. ayın dolmasını dört gözle beklıyorum. genelde akşamları iyi oluyorum iştahla yemek yıyebiliyorum ama gündüzleri çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?