2012 Ocak Anneleri

Ben eşimi ilk defa bir kontrolde bu kadar heyecanlı gördüm. Bak bak hareket ediyor diye ultrasona yapışacaktı. İlk bebek olunca böyle oluyor demek ki. İnsallah sende bir an önce görürsün hareket ettiğini.

İnşallah canım çok sabırsızlanıyorum hareketleri hissettmek için ama benimkiler 3 tane olduğu için hareketler iyice belirdiğinde pişman olur muyum sabırsızlandığıma onu bilemiyorum

İnşallah canım çok sabırsızlanıyorum hareketleri hissettmek için ama benimkiler 3 tane olduğu için hareketler iyice belirdiğinde pişman olur muyum sabırsızlandığıma onu bilemiyorum

Allah bağışlasın canım benim. Maşallah 3 tane birden. İnsallah sağlıkla sıhhatle büyütürsün üçünüde. Hepsi bir anda büyüyüp çıkar. Valla beni bir tanesi o kadar yorup yıpratıyor ki üç tane düşünemiyürum. Allah sana kolaylık versin.

bu gece topiğimiz pek verimsiz
canlarım sinirim geçti sakinleştim allah beterinden korusun
yalnız baş ağrısı çekiyorum hemde çok rahatsız ediyor
sakinim sakinim sakinim
göbüşleri göremiyorum hemen siliyosunuz ben göremedim sonra bir aara bende koyucam işallah

iyi geceler kızlar :)
guzel haberlerınızı okudukca mutlu oluyorum :)
bır ıyı geceler demek ıstedım
ocak annişleri hepimize iyi gecelerrrr

Kızlarrr gunaydınnnn
Super bır ruya gordum
bır oglum olmusdu bembeyaz uslu akıllı aglamayan super bır bebısım olmusdu :)
Super bır ruyaydı
onu gıydırıyorum felan
ay hala etkısınden kurtulamadım
Allah hepımıze bebıslerımızı kucagımıza alacagımız gunu nasıp etsın ınsallah

selam kızlar. size güzel haberlerle gelemedim. dün kontrole gittim ancak bebeğimin kalp atışını göremedik. bebeğimi kaybetmiştim, gelişememiş zaten. dün aldılar bebeğimi. kolay bişey değilmiş. Allah tekrarını göstermesin.Allah diğer çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versin. dün onların varlığına öyle şükrettim ki.

Cnm cok gecmıs olsun
TAbıkı buda Allah ın takdırı
Allah evlatlarını sana bagıslasın
Allahın ıznıyle tekrar bebısıne kavusursun cnm tez zamanda ınsallah

Cnmmm cokcok gecmis olsunn...allahin takdiri aci ama elden ne glirr...neysekii senin tesellilerin varmisss cocuklarinn ne mutlu sana..allah onlari bagislasin sizeee

Çok geçmiş olsun canım. Allah sana sabır versin çok zor bişeydir. Allah tekrarından korusun. İnsallah kısa sürede hem bedenen hem de ruhen sağlığına kavuşurşun...

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım.allah sabır versin ,herşeyin hayılısı olsun.

günaydın arkadaşlar

allah gönlüne göre versin canım. inşallah rüyalarındakı gibi uslu akıllı sağlıklı bi bebeğin olur
canım çok üzüldüm. allah diğer evlatlarını bağışlasın sana.

nasılsınız arkadaşlar ben yıne bulantılıyım. dolmuşla işe gelmek de çok yoruyor beni. sallaya sallaya sürüyorlar. yollar da kavisli. sabah ne yesem çıkıyor. çok yoruldum artık kusmaktan ya. ne zaman bitecek bu bulantılar. 9. haftasında bulantı çeken var mı hala? allah başka dert vermesin tabi. ama cidden çok zor. bide halsizleşiyorum kolumu kıpırdatacak halım kalmıyor.

benm bulantılarım 1 hafta oldu geçti,ultrasona göre 12. haftamdayım ama brz önce midem bulandı benm de maleseffff

Canım derdi veren mevlam sabrını da versin inş. Birdaha kimseye yaşatmasın mevlam bunu

benm bulantılarım 1 hafta oldu geçti,ultrasona göre 12. haftamdayım ama brz önce midem bulandı benm de maleseffff

Çok geçmiş olsun kızlar ama malesef sanırım bazen her zaman ,bazen de arada yaşayacağımız bir durum bir ara ben günün her öğününde çıkardım artık sabahları sana da günaydın bebeğim sana da iyi geceler bebeğim der olmuştum.Çünkü bizim midemizin bulanması onların bize selamı sağlıklı olduklarını söylüyorlar çok şükür

mide bulantıları için;
Mide ve bulantısı ve kusmaya, genellikle hormonlarda meydana gelen değişiklikler neden olur. Bunlar sonradan da görülebileceği gibi, daha çok gebeliğin ilk üç ayı içerisinde görülür. Bu olay sabah yorgunluğu olarak adlandırılmasına rağmen, özellikle midenin boş olduğu zamanlar olmak üzere günün her saatinde görülebilirler. Mide bulantısını önleyecek bazı öneriler aşağıda sıralanmıştır.
Sabahleyin yataktan yavaş yavaş kalkınız ve yatağın kenarında birkaç dakika oturarak bekleyin.

Sabahleyin ilk iş olarak kuru tost ya da kraker yeyin.

Hergün 5 ya da 6 defa küçük yemek öğünleri yeyin, midenizin tamamen boş kalmasına izin vermeyin.

Hoş olmayan kokuları engelleyin.

Eğer mide bulantısı ve kusma şiddetliyse doktorunuza bildirin. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza ilacı kontrol ettirin.

Psikolojik Değişiklikler

Hamilelik boyunca depresyona yakın bir ruh hali, ağlama nöbetleri kendini gösterebilir. Bunların nedeni vücudun yeni hali ile ilgili sıkıntılar ve uyum sağlayamama, yaklaşan doğumun verdiği heyecan veya korku gibi geçici olan ruh değişiklikleridir.

Belirli bir zaman zarfında bu tip atakların geçmesi ve normal duruma dönülmesi gerekmektedir.

canım bunların hepsini yapıyorum ama fayda etmıyor. bulantımı bastırması için yedıklerım de kısa zaman sonra çıkıyor. sonra elim ayağım titremeye başlıyor. bide kusarken boğazım tahriş oluyor artık. 3. ayın dolmasını dört gözle beklıyorum. genelde akşamları iyi oluyorum iştahla yemek yıyebiliyorum ama gündüzleri çok fenayım

canım bende öyleydim sonra bulantı ve çıkarmaların midemdeki gazdan kaynaklı olduğunu anladım şimdi renie kullanıyorum daha iyiyi tabi yine oluyor bulantı ama en azından daha iyi yiyebiliyorsun ..gebe olup benden önce kullanan arkadaşlardan öğrendim

Günaydın güzeller
şuan çevrimiçi olan arkadaslar kanaltürkte BEBEĞİM diye bi program var
hemen açın şifreyi facebooka giren ilk 30 kişiye
hediye çeki veriyor eğer sayfanızı açık tutarsanız ve hemen şifreyi girerseniz kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…