2012 Ocak Anneleri

ben girdim canım zaten bebişimin şansına çok güveniyorum

o ne canım hapmı şurup mu? doktorum bunlar normal şeyler ilaç veremem dedi ama:26: inşallah kısa zamanda atlatırım
herkese günaydin !!!!!!!!!!!!
günaydın canım. bugun topiğin keyfi yok kimsecıkler gelmemiş
günaydınlar...
inş. herkes iidir..benim bulantım var..işyerinde olduğum için tv izleyemiyorum

benımde bulantım var

söylediğim şurup canım doktorum bana bulantı için bir hap vermişti daha kötü etti o ....bu şurubu içmesem hiç beslenemiyordum yediğimide çıkartıp akşama kadar aç geziyordum ..bende benim tecrübeli arkadaşları aradım hepsi de kullanmış zaten gebelikte güvenle kullanılır yazıyo yoksa ben de kullanmam bulantı tamamen kesilmese de hafifliyo daha rahat ediyorsun

selam kıslarr
nasılsınız?
dün akşam tam da o gebelikteki ruhsal durumu yaşadım yaa, eşimle de biraz limoniydik, durup durup zırladım yaf fiziksel olarak da kötü hissettim, nasıl ağırlık halsizlik çöktü..
kıslarr ve sanırım ben bebeklerimin hareketlerini hissettim.. yok artık diceksiniz ben de öyle derdim ama bence benim haftalarda olan hepiniz hissedebilirsiniz.. bir ağlama krizi arkasından sırtüstü yatıyodum dizlerimi biraz kırıp, aklıma geldi, tecrübeli olanlar erkenden hissederlermiş, karnında kelebek kanat çırpar gibi ya da bişe geziyo gibi falan diye tarifler vardı.. dedim tecrübeliler hissettiğine göre, farklı bi his olmalı. elimi tam rahimin üzerine koydum, elimle hissetmek için diil, bu mümkün diil zaten, sadece kıpırtıyı nerde hissetmem gerektiğini unutmayıp oraya odaklanabilmek için.. bekledim sakinleşip, ı ıh hiçbişe yoktu tam saçmalıyorum diyip cayacaktımm sanırım hissettim, sonra tekrar denedim, yeterince odaklanınca hissediliyo yaaa.. aynı anlatılan gibi, bazen bişe pır pır ediyo gibi, bazen bişe geciyo gibi, gıdıklar gibi... yani kesin diyemiyorum ama öyle geldi bana... gaz diceksiniz belki ama gaz hareketi gibi diildi yaa.. ikinci hamileliğini yaşayanlaaaar olabilir mi acaba yaa??? yoksa gaz mı gerçekten

selam kizlar...

benim bugün biraz kasiklarim agriyor.

biraz is yaptim mutfak dolaplarini falan sildim acaba ondan mi ?

Yada rahim artik büyüyor ve geriliyor onun da etkisi olabilir simdi biraz uzanim deddim.

canim sen kachaftaliksin

bebeklerim demisinde ikizler mi ?

selam kizlar...

benim bugün biraz kasiklarim agriyor.

biraz is yaptim mutfak dolaplarini falan sildim acaba ondan mi ?

Yada rahim artik büyüyor ve geriliyor onun da etkisi olabilir simdi biraz uzanim deddim.
aferim sanaa boşver gülüm ya dolap falan! selam bu arada
canim sen kachaftaliksin

bebeklerim demisinde ikizler mi ?
gülüm takvimimde yazıyo ya :) üçüz benimkiler 11+1 olduk bugün şükür
senin kuzu kaç haftalık oldu

aferim sanaa boşver gülüm ya dolap falan! selam bu arada

gülüm takvimimde yazıyo ya :) üçüz benimkiler 11+1 olduk bugün şükür
senin kuzu kaç haftalık oldu

inan dikkat etmedim.
benim 8+6 kücük daha benim ki

iyi hadi hayirli olsun cok zor olucak senin icin 3 ü birden :)

cinsiyetleri bir daha ki hafta belli olucak ne güzel ultrasyona en son nezaman girdin

ailenizde var mi ikiz falan ?

Gözünaydın cnm sonuna kadar sorunsuz bi şekilde devam eder inşallah..

Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane. Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir

Hoşgeldinn..
Bi üçüzümüz daha olduuu gözümüz aydın..
Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

Gözünaydın cnm..

Allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden malsef..
Rabbim diyer evlatlarına uzun ömürler versin..

renie yi ben hamile değilken gastrit başlangıcı ihtimalim vardı o zaman vermişti doktor mide yanmasına iyi geliyo aç tok farketmiyo içebiliyosun her türlü gerçekten rahatlatıyo..

Seninkiler üçüz ya belki bizden daha önce hissetmen normaldir cnm çnkü bizim 1 tane bebişin olduğu yerde senin 3 tane var ve hepsinin aynı anda hareket ettiğini düşünürsek hissetmen mantıklıymış gibi geliyo bana.. :44:

Son düzenleme:

normalde 12. haftada cok dikkatedrseniz hissedebilirsiniz diye okumustum ben bir dergide

Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane. Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir

slm canım hoşgeldin Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin bebişlerini aylint die bi arkadaş var bak burda o da senin gibi üçüz bebişleri ona takılıp duruoduk sen de geldin şimdi güzel oldu ona da yoldaş olursun

normalde 12. haftada cok dikkatedrseniz hissedebilirsiniz diye okumustum ben bir dergide

Ben hissedebiliceğimi zannetmiyorum ya
Tecrübeli anneler 2-3-4. gebeliği olanlar erkenden hisseder ilk gebeliği olanların hissetmesi daha geç olur diye okumuştum bende..
Eğer 12. haftada hissediceksem az kaldı bana o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inan dikkat etmedim.
benim 8+6 kücük daha benim ki

iyi hadi hayirli olsun cok zor olucak senin icin 3 ü birden :)
maşallah
zor olacak evet ama inşallah Allah gücünü de verir diyoruz..
cinsiyetleri bir daha ki hafta belli olucak ne güzel ultrasyona en son nezaman girdin

ailenizde var mi ikiz falan ?
en son geçen salı girdim :) 12. hafta belki belli olur cinsiyetleri :) inşallah
canım ailede ikiz bile yok, benim aşılamayla oldu :))
s_gun le üçüz topiimden tanışıyoruz, çok sevindim buraya da gelmiiiş yanlız diilim burda da artıkın üçüz olaraktan

hareketler konusunda haklı olabilirsin ama sizin rahimler de tek bebeği saracak gibi esnediğinden bence yeterince odaklanırsanız hissedebilirsiniz gibi geliyo..
ivett demekki tek bebek bekleyenler de hissedebilir :13:
tanışıyoruz biss
bence dene 12. haftada :) ama hemen cayma, belki tatlı yiyip denersen daha iyi olur

Zaten canım sürekli tatlı bişiyler istiyo..
Ben 12. haftaya girdiğimde bi odaklanıp deniyim o zaman
Sonra fazla odaklanıp çıkamıyomuşum işin içinden hahahaha

slm kızlarr nasılsınız bakim bugünn :80:
ben çok keyifli başladım güne sabah doktora gittik minişimizi gördük babasıyla kocaman olmuş 4,6 cm bıcırık ama çok tembeldi çikolata yedim ama fayda etmedi süt içmiştim sabah uyudu galiba
dr teyzesi 10-15 dk uğraştı ense kalınlığını ölçecem die öksürüyorum yok bi sağa bi sola dönüyorum a a kıpırdamıo sonra öksürürken felan ölçtü de rahatladık tabi bu durum babasına yaradı bol bol izledi o.eliini yanağına doğru uzatmıştı babası çok şaşırdı eli yüzü bu kadar belirgin die bana benzio dio bi kaç sn olsa da kalp atışını dinledik çamaşır makinası gibiydi sesler çok güzel yaa
ikili test içinde kan verdim geldim.bi sonraki muayene bir ay sonra nasıl dayanıcam yaa:95: o zamn cinsiyetini de söylicek şimdi çok küçük bişi diyemem dedi. tabi soracam şeyleri de unuttum sevinçten ve heyecandan tahlil sonuçları için gittiğimde sorucam artık. ay ne kadar uzun yazdım

Zaten canım sürekli tatlı bişiyler istiyo..
Ben 12. haftaya girdiğimde bi odaklanıp deniyim o zaman
Sonra fazla odaklanıp çıkamıyomuşum işin içinden hahahaha
kıs dur çok takılma, habire çikolata yiyip sırtüstü yatarmışsın, tombik olursun heee
maşallah kuzuu cinsiyet niye bakmadı yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…