Günaydın güzeller
şuan çevrimiçi olan arkadaslar kanaltürkte BEBEĞİM diye bi program var
hemen açın şifreyi facebooka giren ilk 30 kişiye
hediye çeki veriyor eğer sayfanızı açık tutarsanız ve hemen şifreyi girerseniz kazanırsınız
o ne canım hapmı şurup mu? doktorum bunlar normal şeyler ilaç veremem dedi ama:26: inşallah kısa zamanda atlatırımcanım bende öyleydim sonra bulantı ve çıkarmaların midemdeki gazdan kaynaklı olduğunu anladım şimdi renie kullanıyorum daha iyiyi tabi yine oluyor bulantı ama en azından daha iyi yiyebiliyorsun ..gebe olup benden önce kullanan arkadaşlardan öğrendim
günaydın canım. bugun topiğin keyfi yok kimsecıkler gelmemişherkese günaydin !!!!!!!!!!!!
günaydınlar...
inş. herkes iidir..benim bulantım var..işyerinde olduğum için tv izleyemiyorum
o ne canım hapmı şurup mu? doktorum bunlar normal şeyler ilaç veremem dedi ama:26: inşallah kısa zamanda atlatırım
günaydın canım. bugun topiğin keyfi yok kimsecıkler gelmemiş
benımde bulantım var
selam kıslarr
nasılsınız?
dün akşam tam da o gebelikteki ruhsal durumu yaşadım yaa, eşimle de biraz limoniydik, durup durup zırladım yaffiziksel olarak da kötü hissettim, nasıl ağırlık halsizlik çöktü..
kıslarr ve sanırım ben bebeklerimin hareketlerini hissettim.. yok artık diceksiniz ben de öyle derdim ama bence benim haftalarda olan hepiniz hissedebilirsiniz.. bir ağlama krizi arkasından sırtüstü yatıyodum dizlerimi biraz kırıp, aklıma geldi, tecrübeli olanlar erkenden hissederlermiş, karnında kelebek kanat çırpar gibi ya da bişe geziyo gibi falan diye tarifler vardı.. dedim tecrübeliler hissettiğine göre, farklı bi his olmalı. elimi tam rahimin üzerine koydum, elimle hissetmek için diil, bu mümkün diil zaten, sadece kıpırtıyı nerde hissetmem gerektiğini unutmayıp oraya odaklanabilmek için.. bekledim sakinleşip, ı ıh hiçbişe yoktu tam saçmalıyorum diyip cayacaktımm sanırım hissettim, sonra tekrar denedim, yeterince odaklanınca hissediliyo yaaa.. aynı anlatılan gibi, bazen bişe pır pır ediyo gibi, bazen bişe geciyo gibi, gıdıklar gibi... yani kesin diyemiyorum ama öyle geldi bana... gaz diceksiniz belki ama gaz hareketi gibi diildi yaa.. ikinci hamileliğini yaşayanlaaaar olabilir mi acaba yaa??? yoksa gaz mı gerçekten
aferim sanaaselam kizlar...
benim bugün biraz kasiklarim agriyor.
biraz is yaptim mutfak dolaplarini falan sildim acaba ondan mi ?
Yada rahim artik büyüyor ve geriliyor onun da etkisi olabilir simdi biraz uzanim deddim.
gülüm takvimimde yazıyo ya :) üçüz benimkilercanim sen kachaftaliksin
bebeklerim demisinde ikizler mi ?
aferim sanaaboşver gülüm ya dolap falan! selam bu arada
gülüm takvimimde yazıyo ya :) üçüz benimkiler11+1 olduk bugün şükür
senin kuzu kaç haftalık oldu
kızlllllaaaaaar doktordan geldim az önce bebişim çok şükür iyi çooooooooooookkkk mutluyum bebişiiiim 8+1 olmuş karnımda kan var ama azalmış dınlenmeye devam et dedı 1 ay daha yatıcam bakalım hayırlısı heğinize duaları için teşekkürler öpüyorum iyi tatiller...
Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane.Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir
Herkese iyi geceler. İş güçten çok yazma fırsatım olmuyor ama geçmişe bakmaya çalışıyorum arada. İnşallah yaz tatilinde daha iyi bir takipçi olabilirim.
Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimiz 10+2 olmuş ,boyu da 3,5 cm. Minnacık birşey yaa. İlk defa bu kadar net gördüm bebeğimi kalbim küt küt attı resmen. Hareket etmeyede başlamış. Zıplıyor , hıçkırıyor gibi sanki.Ne güzel bir duyguymuş. Kucağımıza almak ta nasip olur insallah.
selam kızlar. size güzel haberlerle gelemedim. dün kontrole gittim ancak bebeğimin kalp atışını göremedik. bebeğimi kaybetmiştim, gelişememiş zaten. dün aldılar bebeğimi. kolay bişey değilmiş. Allah tekrarını göstermesin.Allah diğer çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versin. dün onların varlığına öyle şükrettim ki.
canım bende öyleydim sonra bulantı ve çıkarmaların midemdeki gazdan kaynaklı olduğunu anladım şimdi renie kullanıyorum daha iyiyi tabi yine oluyor bulantı ama en azından daha iyi yiyebiliyorsun ..gebe olup benden önce kullanan arkadaşlardan öğrendim
selam kıslarr
nasılsınız?
dün akşam tam da o gebelikteki ruhsal durumu yaşadım yaa, eşimle de biraz limoniydik, durup durup zırladım yaffiziksel olarak da kötü hissettim, nasıl ağırlık halsizlik çöktü..
kıslarr ve sanırım ben bebeklerimin hareketlerini hissettim.. yok artık diceksiniz ben de öyle derdim ama bence benim haftalarda olan hepiniz hissedebilirsiniz.. bir ağlama krizi arkasından sırtüstü yatıyodum dizlerimi biraz kırıp, aklıma geldi, tecrübeli olanlar erkenden hissederlermiş, karnında kelebek kanat çırpar gibi ya da bişe geziyo gibi falan diye tarifler vardı.. dedim tecrübeliler hissettiğine göre, farklı bi his olmalı. elimi tam rahimin üzerine koydum, elimle hissetmek için diil, bu mümkün diil zaten, sadece kıpırtıyı nerde hissetmem gerektiğini unutmayıp oraya odaklanabilmek için.. bekledim sakinleşip, ı ıh hiçbişe yoktu tam saçmalıyorum diyip cayacaktımm sanırım hissettim, sonra tekrar denedim, yeterince odaklanınca hissediliyo yaaa.. aynı anlatılan gibi, bazen bişe pır pır ediyo gibi, bazen bişe geciyo gibi, gıdıklar gibi... yani kesin diyemiyorum ama öyle geldi bana... gaz diceksiniz belki ama gaz hareketi gibi diildi yaa.. ikinci hamileliğini yaşayanlaaaar olabilir mi acaba yaa??? yoksa gaz mı gerçekten
Gözünaydın cnm sonuna kadar sorunsuz bi şekilde devam eder inşallah..
Hoşgeldinn..
Bi üçüzümüz daha olduuu gözümüz aydın..
Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Gözünaydın cnm..
Allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyo elimizden malsef..
Rabbim diyer evlatlarına uzun ömürler versin..
renie yi ben hamile değilken gastrit başlangıcı ihtimalim vardı o zaman vermişti doktor mide yanmasına iyi geliyo aç tok farketmiyo içebiliyosun her türlü gerçekten rahatlatıyo..
Seninkiler üçüz ya belki bizden daha önce hissetmen normaldir cnm çnkü bizim 1 tane bebişlerin olduğu yerde senin 3 tane var ve hepsinin aynı anda hareket ettiğini düşünürsek hissetmen mantıklıymış gibi geliyo bana.. :44:
Selam kızlarrr, ben de normal şartlarda ocak annesiyim ama benim bebişlerim 3 tane.Doktorum yine de 16 ocak yazdı muhtemel doğum tarihine ama aralıkğın sonuna kadar getirebilirsem iyidir
normalde 12. haftada cok dikkatedrseniz hissedebilirsiniz diye okumustum ben bir dergide
maşallahinan dikkat etmedim.
benim 8+6 kücük daha benim ki
iyi hadi hayirli olsun cok zor olucak senin icin 3 ü birden :)
en son geçen salı girdim :) 12. hafta belki belli olur cinsiyetleri :) inşallahcinsiyetleri bir daha ki hafta belli olucak ne güzel ultrasyona en son nezaman girdin
ailenizde var mi ikiz falan ?
s_gun le üçüz topiimden tanışıyoruz, çok sevindim buraya da gelmiiiş
Hoşgeldinn..
Bi üçüzümüz daha olduuu gözümüz aydın..
Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Seninkiler üçüz ya belki bizden daha önce hissetmen normaldir cnm çnkü bizim 1 tane bebişin olduğu yerde senin 3 tane var ve hepsinin aynı anda hareket ettiğini düşünürsek hissetmen mantıklıymış gibi geliyo bana.. :44:
ivett demekki tek bebek bekleyenler de hissedebilir :13:normalde 12. haftada cok dikkatedrseniz hissedebilirsiniz diye okumustum ben bir dergide
tanışıyoruz bissslm canım hoşgeldinAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin bebişlerini aylint die bi arkadaş var bak burda o da senin gibi üçüz bebişleri ona takılıp duruoduk sen de geldin şimdi güzel oldu ona da yoldaş olursun
bence dene 12. haftada :) ama hemen cayma, belki tatlı yiyip denersen daha iyi olur
Ben hissedebiliceğimi zannetmiyorum ya
Tecrübeli anneler 2-3-4. gebeliği olanlar erkenden hisseder ilk gebeliği olanların hissetmesi daha geç olur diye okumuştum bende..
Eğer 12. haftada hissediceksem az kaldı bana o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hareketler konusunda haklı olabilirsin ama sizin rahimler de tek bebeği saracak gibi esnediğinden bence yeterince odaklanırsanız hissedebilirsiniz gibi geliyo..
bence dene 12. haftada :) ama hemen cayma, belki tatlı yiyip denersen daha iyi olur
Zaten canım sürekli tatlı bişiyler istiyo..
Ben 12. haftaya girdiğimde bi odaklanıp deniyim o zaman
Sonra fazla odaklanıp çıkamıyomuşum işin içinden hahahaha
maşallah kuzuuslm kızlarr nasılsınız bakim bugünn :80:
ben çok keyifli başladım güne sabah doktora gittik minişimizi gördük babasıyla kocaman olmuş 4,6 cm bıcırık ama çok tembeldi çikolata yedim ama fayda etmedi süt içmiştim sabah uyudu galiba
dr teyzesi 10-15 dk uğraştı ense kalınlığını ölçecem die öksürüyorum yok bi sağa bi sola dönüyorum a a kıpırdamıo sonra öksürürken felan ölçtü de rahatladık tabi bu durum babasına yaradı bol bol izledi o.eliini yanağına doğru uzatmıştı babası çok şaşırdı eli yüzü bu kadar belirgin die bana benzio diobi kaç sn olsa da kalp atışını dinledik çamaşır makinası gibiydi sesler çok güzel yaa
ikili test içinde kan verdim geldim.bi sonraki muayene bir ay sonra nasıl dayanıcam yaa:95: o zamn cinsiyetini de söylicek şimdi çok küçük bişi diyemem dedi. tabi soracam şeyleri de unuttum sevinçten ve heyecandan tahlil sonuçları için gittiğimde sorucam artık. ay ne kadar uzun yazdım
maşallah kuzuucinsiyet niye bakmadı yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?