slm kızlarr nasılsınız bakim bugünn :80:
ben çok keyifli başladım güne sabah doktora gittik minişimizi gördük babasıyla kocaman olmuş 4,6 cm bıcırık ama çok tembeldi çikolata yedim ama fayda etmedi süt içmiştim sabah uyudu galiba
dr teyzesi 10-15 dk uğraştı ense kalınlığını ölçecem die öksürüyorum yok bi sağa bi sola dönüyorum a a kıpırdamıo sonra öksürürken felan ölçtü de rahatladık tabi bu durum babasına yaradı bol bol izledi o.eliini yanağına doğru uzatmıştı babası çok şaşırdı eli yüzü bu kadar belirgin die bana benzio diobi kaç sn olsa da kalp atışını dinledik çamaşır makinası gibiydi sesler çok güzel yaa
ikili test içinde kan verdim geldim.bi sonraki muayene bir ay sonra nasıl dayanıcam yaa:95: o zamn cinsiyetini de söylicek şimdi çok küçük bişi diyemem dedi. tabi soracam şeyleri de unuttum sevinçten ve heyecandan tahlil sonuçları için gittiğimde sorucam artık. ay ne kadar uzun yazdım
kıs dur çok takılma, habire çikolata yiyip sırtüstü yatarmışsın, tombik olursun heee
selam kıslarr
nasılsınız?
dün akşam tam da o gebelikteki ruhsal durumu yaşadım yaa, eşimle de biraz limoniydik, durup durup zırladım yaffiziksel olarak da kötü hissettim, nasıl ağırlık halsizlik çöktü..
kıslarr ve sanırım ben bebeklerimin hareketlerini hissettim.. yok artık diceksiniz ben de öyle derdim ama bence benim haftalarda olan hepiniz hissedebilirsiniz.. bir ağlama krizi arkasından sırtüstü yatıyodum dizlerimi biraz kırıp, aklıma geldi, tecrübeli olanlar erkenden hissederlermiş, karnında kelebek kanat çırpar gibi ya da bişe geziyo gibi falan diye tarifler vardı.. dedim tecrübeliler hissettiğine göre, farklı bi his olmalı. elimi tam rahimin üzerine koydum, elimle hissetmek için diil, bu mümkün diil zaten, sadece kıpırtıyı nerde hissetmem gerektiğini unutmayıp oraya odaklanabilmek için.. bekledim sakinleşip, ı ıh hiçbişe yoktu tam saçmalıyorum diyip cayacaktımm sanırım hissettim, sonra tekrar denedim, yeterince odaklanınca hissediliyo yaaa.. aynı anlatılan gibi, bazen bişe pır pır ediyo gibi, bazen bişe geciyo gibi, gıdıklar gibi... yani kesin diyemiyorum ama öyle geldi bana... gaz diceksiniz belki ama gaz hareketi gibi diildi yaa.. ikinci hamileliğini yaşayanlaaaar olabilir mi acaba yaa??? yoksa gaz mı gerçekten
ne bilim yaa :44: sordum ben dr a güldü çok küçük daha dediben ultrasan topicine eklerim resmini siz bi bakın bakalım görünüo mu bişiler ben göremedim ama
ultrason topii nerdee??
ama çok güzel bişe yaa.. bana da durup dururken esti.. yani moralim çok bozuktu, eşime bozuktum, galiba onları hissetmeye ihtiyaç duydum... yoksa hiç hisseder miyim, bi bakim falan aklıma gelmiyodu, ihtimal de vermiyodum aslında
hahahahhhah Ben artık burayada girmiyomuşum yatıp hareketlerini hissetcem diye
Yok yaa ben istiyorumki birden hissediyim böyle odaklanma falan olmadan..
O hissettirsin kendini bana
merhabaa arkadaşlarr
2 erkek çoçuk annesi olarak erkek çoçuklarının 12. haftayı bulmadığından oynadığını duymuuştum ve 2. oğlumu bende çok erken histmişitim, genelde erkek çoçuğu erken oynar derler, demekki üçüzlerin içinde erkek var
Burda canım..
Sende ekle üçüzlerin ultrason görüntüsünüüüüüüüüüüüüü
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim-17.html
ama çok güzel bişe yaa.. bana da durup dururken esti.. yani moralim çok bozuktu, eşime bozuktum, galiba onları hissetmeye ihtiyaç duydum... yoksa hiç hisseder miyim, bi bakim falan aklıma gelmiyodu, ihtimal de vermiyodum aslında
ya benim görüntü muayenehanede aldığım için ve dr.un ultrasonu biraz eski olduğundan pek net diil ve üçü bi yerde görüntüsü yakalayabilmek için alındığından bebekler tam görünmemiş, 8+4 te çekilmişti
gebelik- hamilelerden haberler.... bunun içinde canım ultrason topiği. türkmengelini açmıştı ama artık gelmıyo
ya hormonlar garip, ben de bi yandan etkilenecekler diye korkuyorum, bi yandan birden yaşlar boşanıyo gözlerimden.. ama o histen sonra mutlu oldum, ağlamam falan geçti.. annecimm biz yanındayız demişler gibi
Ya çok başka bişey dimi ne kadar moralin bozuk olursa olsun aklına içinde senden bi parça olduğu geldiği an bütün herşey bitiyo sanki..
Bana öyle oluyo en azından ona bunu yansıtmaya hakkım yok diyip hemen ağlamayı kesmeye çalışıyorum bu sefer mutluluktan ağlama tutuyo tabi ama o ayrı
Hareketlerini hissetmek mucizevi bişey olsa gerek yaa düşünsene daha daha belirgin hissettiğimiz zamanlarda moralimiz bozukken tek bi tekmeleriyle herşeyi unutturcaklar bize..
Ay ben yine duygusala bağliciimmmm
Olsun görüntü görüntüdür hahhaahah..
Nokta kadar bebiş görüntüsünü ekleyenler bile var ekle sende nolcak..
hoşgeldin canımm, ooh bebişle yüzdün geldin :)Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra..
bebeişimizle tatil yaptık geldik.. bulantılarımda şükür bu hafta azaldı yavaş yavaş bişeyler yiyebiliyorum..
hissetmeden bahsetmişsiniz.. bende denizden çıktığımda şezlonga uzandım bi baktım göbeğim seyiriyor.. eşim bile farketti.. çok garip..
hepiniz iyisiniz umarım..
ya hormonlar garip, ben de bi yandan etkilenecekler diye korkuyorum, bi yandan birden yaşlar boşanıyo gözlerimden.. ama o histen sonra mutlu oldum, ağlamam falan geçti.. annecimm biz yanındayız demişler gibi
hahahhaa büyüyünce tekme ataraktan şöle derler artık, lemm ağlamasana burda ortamımız bozuluyooo
du ben de ekleyim o zaman..
hoşgeldin canımm, ooh bebişle yüzdün geldin :)
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra..
bebeişimizle tatil yaptık geldik.. bulantılarımda şükür bu hafta azaldı yavaş yavaş bişeyler yiyebiliyorum..
hissetmeden bahsetmişsiniz.. bende denizden çıktığımda şezlonga uzandım bi baktım göbeğim seyiriyor.. eşim bile farketti.. çok garip..
hepiniz iyisiniz umarım..
kızlar bugun hiç iyi hissetmıyorum kendımı.
az önce tuvalete girdim tuvalet kağıdı kan geldi . kanı görünce tuvalette ağlamaya başladım çok korktum işyerındeyım bide herkez erkek ne yapacağımı şaşırdım. sonra farkettım ki o kan vajınamdan değil hemoroidimden gelmiş. ilk defa da olmuyor üstelik ama bunu farkedene kadar geçen birkaç dakika bana yıl gibi geldi. allahım dedim bulantım çok oluyor diye şikayet ettiğim için mi böyle oldu
yarın da misafirlerim gelecek yakşaık 15 kişi. 1,5 hafta öncesinden haber verdiler hazırlık yapmam şart. gidip evi temizlemem tatlı yapmam lazım. yarın sabah da hamur yoğurup tuzlularımı ve salatalarımı yapacam ama canım hiç bişey yapmak istemıyr. büroda işler bitti patrondan izin istemek için aradım başka arkadaş çıktı patron yokmuş o an. dedim büroda işim bitti çıkabılırmıyım diye soracaktım dedim.daha erken dur daha diyo bana! ona neyse kendını patron sanıyo salak! kraldan önce kralcı! sana ne ya dedim ben sana mı soruyorum! iyi sonra ara ozman dedi bende kapattım suratına tlfu.sonra patron aradı ne dediyse artık biraz daha sur sonra cık diyo. tamam dedim. ama çocuğa sinir oldum aptal şey hiç sevmem zaten.
eve gidip biraz uyusam sonra kalkıp temizliğimi yapsam.. uff kızlar çok fena ağlayasım varçok korktm hala etkısındeyım.
Hoşgeldinn..
Göbişte seyirme gibi benimde oluyo baktığımda görebiliyorum ama sanki o bnm kalbimin atışından oluyo yahu..
Seninki başka bi şekildeyse bilemem tabi süreklimi oluyo yoksa aradamı?
Canım yaaa okurken kötü oldum inan..
Bu kadar yıpratmamaya çalış kendini..
Misafilerinde durumunu bilmiyolarmı anlayışlı olcaklardır eminim..
Önlerinde dört dönmek zorunda değilsin sonuçta..
Hazır bişiyler alsan pastaneden fln çok zorlamasan kendini daha iyi olur bence..
Iyyy patron yalakası tiplerede gıcık olurum...........
hahahhaa büyüyünce tekme ataraktan şöle derler artık, lemm ağlamasana burda ortamımız bozuluyooo
du ben de ekleyim o zaman..
yok canım arada bir oluyor..
nefesimi bile tutup baktım.. seyiriyor resmen.. ablamdada olmuş ikinci hamileliğinde..
Selam canımm..
Bende bitkin başladım güne yatak ve tuvalet arasında mekik dokumaktan gına geldi..
Halsizim ben çok yaa..
Çook güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuna
Oyy senin kuzu süt içtin diye uyumuşmudur hahahahha ay çok güldüm yaa
Olsun daha fazla görmüşsünüz bebişinizi işte..
Bende sabırsızlanıyorum yaa şu ense kalınlığı ve 2li test olsada rahatlasam..
Hiçmi tahminde bulunmadı cinsiyet hakkında.
Oyy 1 ay sonramı öğrenceksin cinsiyetini çok var yaa
hahahahhhah Ben artık burayada girmiyomuşum yatıp hareketlerini hissetcem diye
Yok yaa ben istiyorumki birden hissediyim böyle odaklanma falan olmadan..
O hissettirsin kendini bana
Bende sürekli oluyo yaa..
İkimizin bahsettikleri ya farklı şeyler galiba..
Ben benimkinin kendi kalp atışlarımdan olduğunu düşünüyorum çnkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?