canımmm nası korktum okumaya başlayınca.. neyseki korktuğumuz diilmiş... çok etkilenmişsindir..kızlar bugun hiç iyi hissetmıyorum kendımı.
az önce tuvalete girdim tuvalet kağıdı kan geldi . kanı görünce tuvalette ağlamaya başladım çok korktum işyerındeyım bide herkez erkek ne yapacağımı şaşırdım. sonra farkettım ki o kan vajınamdan değil hemoroidimden gelmiş. ilk defa da olmuyor üstelik ama bunu farkedene kadar geçen birkaç dakika bana yıl gibi geldi. allahım dedim bulantım çok oluyor diye şikayet ettiğim için mi böyle oldu
yarın da misafirlerim gelecek yakşaık 15 kişi. 1,5 hafta öncesinden haber verdiler hazırlık yapmam şart. gidip evi temizlemem tatlı yapmam lazım. yarın sabah da hamur yoğurup tuzlularımı ve salatalarımı yapacam ama canım hiç bişey yapmak istemıyr. büroda işler bitti patrondan izin istemek için aradım başka arkadaş çıktı patron yokmuş o an. dedim büroda işim bitti çıkabılırmıyım diye soracaktım dedim.daha erken dur daha diyo bana! ona neyse kendını patron sanıyo salak! kraldan önce kralcı! sana ne ya dedim ben sana mı soruyorum! iyi sonra ara ozman dedi bende kapattım suratına tlfu.sonra patron aradı ne dediyse artık biraz daha sur sonra cık diyo. tamam dedim. ama çocuğa sinir oldum aptal şey hiç sevmem zaten.
eve gidip biraz uyusam sonra kalkıp temizliğimi yapsam.. uff kızlar çok fena ağlayasım varçok korktm hala etkısındeyım.
kuzuuu suyu sevcek demekkihoşbulduk canım.. bebiş denizi sevdi kendini belli ettirdi..
o bende sürekli oluyo, kalp atışımla paralel göbek de atıyo :))yok canım arada bir oluyor..
nefesimi bile tutup baktım.. seyiriyor resmen.. ablamdada olmuş ikinci hamileliğinde..
hahaahhahahahh Aynen..
Yine başladı bizimki ağlamaya hey Allahım yaa yandık diyolarmış
Valla hormonlar fena etkiliyo yaşlar akmak için can atıyolar sanki
Ekle cnm ekle..
bende de aynen..
Bende sürekli oluyo yaa..
İkimizin bahsettikleri farklı şeyler galiba..
Ben benimkinin kendi kalp atışlarımdan olduğunu düşünüyorum çnkü..
oy yavrum yaa kıyamamben çok şükür geçirmedim öyle bir iki hafta tiksindim midem bulandı ama geçti şimdi.
cinsiyete hiç bişi demedi işte kendi bahsini bile açmadı ben sorunca da çok küçük daha dedi. arada bişi olursa gelirsin dedi dayanamazsam iki hafta sonra giderim ne yapim
bi de 5. aydan önce hissetmezsin hareketlerini dedi bana:44:
valla kafam karıştı bilmemki
Canım yaaa okurken kötü oldum inan..
Bu kadar yıpratmamaya çalış kendini..
Misafilerinde durumunu bilmiyolarmı anlayışlı olcaklardır eminim..
Önlerinde dört dönmek zorunda değilsin sonuçta..
Hazır bişiyler alsan pastaneden fln çok zorlamasan kendini daha iyi olur bence..
Iyyy patron yalakası tiplerede gıcık olurum...........
Kızlar babalar günü için babanıza hediye aldınızmı?
yok yaf, feneriumdan bişeler almayı düşünmüştüm ama gidemedim... mektup mu yazsam diyorum bebişlerden babaya.. o da çok klasikleşti ama..
Kızlar babalar günü için babanıza hediye aldınızmı?
Sanırım kendi kendime gelin güvey oldum
neyse görüşürüz kızlr bebiş acıktı.. öptüm hepinizi.
Sanırım kendi kendime gelin güvey oldum
neyse görüşürüz kızlr bebiş acıktı.. öptüm hepinizi.
olmadı anemden rica edecem bişeyler yapmasını. bende evi yavaş yavaş süpürür viledalarım. çok abartmadan .
ben alamadım ya. eşime de sürpriz yapcaktım güya ama ona da fırsat bulamadım. doğum günü yakın. ozman yaparıma artık
yok yaf, feneriumdan bişeler almayı düşünmüştüm ama gidemedim... mektup mu yazsam diyorum bebişlerden babaya.. o da çok klasikleşti ama..
kızlar ben çıkıyorum 1 saate yakın bekledım sanırım sorun çıkartmaz artık kımse. eve gidip biraz dinleneyım sonra dediğiniz gibi ufak tefek şeyler yaparım sağolun. öptüm hepinizi
hahahaaaa, sen kendi babamızı diyosunn, ben de bebeklerin babasını diyosun sandımdı..
benim babam şehirdışında, eşimin babasına da giderken alırız..
kızlar ben çıkıyorum 1 saate yakın bekledım sanırım sorun çıkartmaz artık kımse. eve gidip biraz dinleneyım sonra dediğiniz gibi ufak tefek şeyler yaparım sağolun. öptüm hepinizi
hahahahhahaha yok yahu ne diye bebeklerin babasını düşüncekmişiz kendi babalarımız dururken
Onları büyüdüklerinde çocukları düşünsün..
harbiden ben de bu anneler günü bişe almadım sevgili kocacımdan ama hani utanır mı diyee
ben de biraz çıkıyorum, öptümm
Kızlarrr gunaydınnnn
Super bır ruya gordum
bır oglum olmusdu bembeyaz uslu akıllı aglamayan super bır bebısım olmusdu :)
Super bır ruyaydı
onu gıydırıyorum felan
ay hala etkısınden kurtulamadım
Allah hepımıze bebıslerımızı kucagımıza alacagımız gunu nasıp etsın ınsallah
selam kızlar. size güzel haberlerle gelemedim. dün kontrole gittim ancak bebeğimin kalp atışını göremedik. bebeğimi kaybetmiştim, gelişememiş zaten. dün aldılar bebeğimi. kolay bişey değilmiş. Allah tekrarını göstermesin.Allah diğer çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versin. dün onların varlığına öyle şükrettim ki.
nasılsınız arkadaşlar ben yıne bulantılıyım. dolmuşla işe gelmek de çok yoruyor beni. sallaya sallaya sürüyorlar. yollar da kavisli. sabah ne yesem çıkıyor. çok yoruldum artık kusmaktan ya. ne zaman bitecek bu bulantılar. 9. haftasında bulantı çeken var mı hala? allah başka dert vermesin tabi. ama cidden çok zor. bide halsizleşiyorum kolumu kıpırdatacak halım kalmıyor.
canım bunların hepsini yapıyorum ama fayda etmıyor. bulantımı bastırması için yedıklerım de kısa zaman sonra çıkıyor. sonra elim ayağım titremeye başlıyor. bide kusarken boğazım tahriş oluyor artık. 3. ayın dolmasını dört gözle beklıyorum. genelde akşamları iyi oluyorum iştahla yemek yıyebiliyorum ama gündüzleri çok fenayım
selam kıslarr
nasılsınız?
dün akşam tam da o gebelikteki ruhsal durumu yaşadım yaa, eşimle de biraz limoniydik, durup durup zırladım yaffiziksel olarak da kötü hissettim, nasıl ağırlık halsizlik çöktü..
kıslarr ve sanırım ben bebeklerimin hareketlerini hissettim.. yok artık diceksiniz ben de öyle derdim ama bence benim haftalarda olan hepiniz hissedebilirsiniz.. bir ağlama krizi arkasından sırtüstü yatıyodum dizlerimi biraz kırıp, aklıma geldi, tecrübeli olanlar erkenden hissederlermiş, karnında kelebek kanat çırpar gibi ya da bişe geziyo gibi falan diye tarifler vardı.. dedim tecrübeliler hissettiğine göre, farklı bi his olmalı. elimi tam rahimin üzerine koydum, elimle hissetmek için diil, bu mümkün diil zaten, sadece kıpırtıyı nerde hissetmem gerektiğini unutmayıp oraya odaklanabilmek için.. bekledim sakinleşip, ı ıh hiçbişe yoktu tam saçmalıyorum diyip cayacaktımm sanırım hissettim, sonra tekrar denedim, yeterince odaklanınca hissediliyo yaaa.. aynı anlatılan gibi, bazen bişe pır pır ediyo gibi, bazen bişe geciyo gibi, gıdıklar gibi... yani kesin diyemiyorum ama öyle geldi bana... gaz diceksiniz belki ama gaz hareketi gibi diildi yaa.. ikinci hamileliğini yaşayanlaaaar olabilir mi acaba yaa??? yoksa gaz mı gerçekten
selam kizlar...
benim bugün biraz kasiklarim agriyor.
biraz is yaptim mutfak dolaplarini falan sildim acaba ondan mi ?
Yada rahim artik büyüyor ve geriliyor onun da etkisi olabilir simdi biraz uzanim deddim.
slm canım hoşgeldinAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin bebişlerini aylint die bi arkadaş var bak burda o da senin gibi üçüz bebişleri ona takılıp duruoduk sen de geldin şimdi güzel oldu ona da yoldaş olursun
kızlar bugun hiç iyi hissetmıyorum kendımı.
az önce tuvalete girdim tuvalet kağıdı kan geldi . kanı görünce tuvalette ağlamaya başladım çok korktum işyerındeyım bide herkez erkek ne yapacağımı şaşırdım. sonra farkettım ki o kan vajınamdan değil hemoroidimden gelmiş. ilk defa da olmuyor üstelik ama bunu farkedene kadar geçen birkaç dakika bana yıl gibi geldi. allahım dedim bulantım çok oluyor diye şikayet ettiğim için mi böyle oldu
yarın da misafirlerim gelecek yakşaık 15 kişi. 1,5 hafta öncesinden haber verdiler hazırlık yapmam şart. gidip evi temizlemem tatlı yapmam lazım. yarın sabah da hamur yoğurup tuzlularımı ve salatalarımı yapacam ama canım hiç bişey yapmak istemıyr. büroda işler bitti patrondan izin istemek için aradım başka arkadaş çıktı patron yokmuş o an. dedim büroda işim bitti çıkabılırmıyım diye soracaktım dedim.daha erken dur daha diyo bana! ona neyse kendını patron sanıyo salak! kraldan önce kralcı! sana ne ya dedim ben sana mı soruyorum! iyi sonra ara ozman dedi bende kapattım suratına tlfu.sonra patron aradı ne dediyse artık biraz daha sur sonra cık diyo. tamam dedim. ama çocuğa sinir oldum aptal şey hiç sevmem zaten.
eve gidip biraz uyusam sonra kalkıp temizliğimi yapsam.. uff kızlar çok fena ağlayasım varçok korktm hala etkısındeyım.
slm kızlarr nasılsınız bakim bugünn :80:
ben çok keyifli başladım güne sabah doktora gittik minişimizi gördük babasıyla kocaman olmuş 4,6 cm bıcırık ama çok tembeldi çikolata yedim ama fayda etmedi süt içmiştim sabah uyudu galiba
dr teyzesi 10-15 dk uğraştı ense kalınlığını ölçecem die öksürüyorum yok bi sağa bi sola dönüyorum a a kıpırdamıo sonra öksürürken felan ölçtü de rahatladık tabi bu durum babasına yaradı bol bol izledi o.eliini yanağına doğru uzatmıştı babası çok şaşırdı eli yüzü bu kadar belirgin die bana benzio diobi kaç sn olsa da kalp atışını dinledik çamaşır makinası gibiydi sesler çok güzel yaa
ikili test içinde kan verdim geldim.bi sonraki muayene bir ay sonra nasıl dayanıcam yaa:95: o zamn cinsiyetini de söylicek şimdi çok küçük bişi diyemem dedi. tabi soracam şeyleri de unuttum sevinçten ve heyecandan tahlil sonuçları için gittiğimde sorucam artık. ay ne kadar uzun yazdım
merhaba arkadaslar bisey sorcam 7 haftalik hamileyken kalp atisini duymusmuydunuz bide kac mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?