2012 Ocak Anneleri

canımmm nası korktum okumaya başlayınca.. neyseki korktuğumuz diilmiş... çok etkilenmişsindir..
misafirlere gelince, bence de hamile olduğunu biliyolarsa kusura bakmazlar, hazır bişeler ayarla, çok yorma kendini, yanına da basit bişeler eklersin.. evle falan da uğraşma boşver..
hoşbulduk canım.. bebiş denizi sevdi kendini belli ettirdi..
kuzuuu suyu sevcek demekki
yok canım arada bir oluyor..
nefesimi bile tutup baktım.. seyiriyor resmen.. ablamdada olmuş ikinci hamileliğinde..
o bende sürekli oluyo, kalp atışımla paralel göbek de atıyo :))

hahaahhahahahh Aynen..
Yine başladı bizimki ağlamaya hey Allahım yaa yandık diyolarmış
Valla hormonlar fena etkiliyo yaşlar akmak için can atıyolar sanki
Ekle cnm ekle..

ekledim ultrason görüntüsünü

Bende sürekli oluyo yaa..
İkimizin bahsettikleri farklı şeyler galiba..
Ben benimkinin kendi kalp atışlarımdan olduğunu düşünüyorum çnkü..
bende de aynen..

Son düzenleme:

Canım benim tuvalet maceralarım kusma falan değil çok şükür..
Midem çook felaket olmasına rağmen şimdiye kadar hiç kusmadım tuttum kendimi..
Daha da beter olmam inşallah..
Ben idrar yüzünden sürekli tuvaletteyim yakında orda yatcam zaten
5. aymı
Anam bazısı 12. hafta diyo bazısı daha geç diyo şimdide 5. ay çıktı uff çok var dahaaa

valla kafam karıştı bilmemki

hahahha aman boşver nasılsa kim neyi hissetti çözemicez şu durumda
Belki sen gerçekten bebişini hissetmişsinidir..

Sanırım kendi kendime gelin güvey oldum

neyse görüşürüz kızlr bebiş acıktı.. öptüm hepinizi.

olmadı anemden rica edecem bişeyler yapmasını. bende evi yavaş yavaş süpürür viledalarım. çok abartmadan .

Kızlar babalar günü için babanıza hediye aldınızmı?

ben alamadım ya. eşime de sürpriz yapcaktım güya ama ona da fırsat bulamadım. doğum günü yakın. ozman yaparıma artık

Kızlar babalar günü için babanıza hediye aldınızmı?
yok yaf, feneriumdan bişeler almayı düşünmüştüm ama gidemedim... mektup mu yazsam diyorum bebişlerden babaya.. o da çok klasikleşti ama..

afiyet olsuuun

Görüşürz cnm iyi bak kendine ve bebişine..

Aynen yorma kendini artık herşeyin hazırı var nasılsa evde yapılmış gibi..
Ev yemekleri yapan bi yerden bile gidip alabilrsin dolmasıydı,böreğiydi fln..
Bende daha almadım ama alıcam hem kayınpederime hem babama..
Annelere alıyoruz almazsam çok vicdan azabı duyarım biliyorum.

kızlar ben çıkıyorum 1 saate yakın bekledım sanırım sorun çıkartmaz artık kımse. eve gidip biraz dinleneyım sonra dediğiniz gibi ufak tefek şeyler yaparım sağolun. öptüm hepinizi

yok yaf, feneriumdan bişeler almayı düşünmüştüm ama gidemedim... mektup mu yazsam diyorum bebişlerden babaya.. o da çok klasikleşti ama..

Sen eşinden bahsediyosun heralde cnm..
Yok ben eşime hiç bişey yapmıcam oda bana yapmamıştı anneler gününde emindeğildik o zaman diye saçma bi bahaneside var ama banane avcunu yalar
Ben babalarımızdan bahsettim cnm..

kızlar ben çıkıyorum 1 saate yakın bekledım sanırım sorun çıkartmaz artık kımse. eve gidip biraz dinleneyım sonra dediğiniz gibi ufak tefek şeyler yaparım sağolun. öptüm hepinizi

Görüşürz cnm kolay gelsin sana..
Dikkat et kendine ve bebişine çok yorma bünyeyi

hahahaaaa, sen kendi babamızı diyosunn, ben de bebeklerin babasını diyosun sandımdı..
benim babam şehirdışında, eşimin babasına da giderken alırız..

hahahaaaa, sen kendi babamızı diyosunn, ben de bebeklerin babasını diyosun sandımdı..
benim babam şehirdışında, eşimin babasına da giderken alırız..

hahahahhahaha yok yahu ne diye bebeklerin babasını düşüncekmişiz kendi babalarımız dururken
Onları büyüdüklerinde çocukları düşünsün..

Son düzenleme:

hahahahhahaha yok yahu ne diye bebeklerin babasını düşüncekmişiz kendi babalarımız dururken
Onları büyüdüklerinde çocukları düşünsün..

harbiden ben de bu anneler günü bişe almadım sevgili kocacımdan ama hani utanır mı diyee

ben de biraz çıkıyorum, öptümm

harbiden ben de bu anneler günü bişe almadım sevgili kocacımdan ama hani utanır mı diyee

ben de biraz çıkıyorum, öptümm

Valla hiiç onu utandırmak için hediye falan alamiciimm çnkü o yöntem benim eşimde işe yaramıyo hahahhahaha

Bende çıkıyorum kızlar sonra tekrar girerim görüşürzz öptm hepinizi

Bezner bir rüyayı bende görmüştüm canım hayır olsun beyazlar iyidir erkek çocuk görmek de öyle çok güzle bir rüya :))

CAnım Allah sabır versin her işte bi hayır vardır diğer evlatlarını sana bağışlasın Allah...

Yanına kraker almayı denedin mi canım?

Bulantılar böyle şiddetliyse doktoruna sorup bi ilaç almalısın bence...

CAnım süper yaa ben de bazen yatıp bakıyorum sanki göbeğimde seyirmeler oluyo gerçi bebeklerle ilgili mi bilmiyorum ama benim daha çok küçük sana göre 9.haftadayız. Ama bundan sonra ddaha da dikkat edicem

selam kizlar...

benim bugün biraz kasiklarim agriyor.

biraz is yaptim mutfak dolaplarini falan sildim acaba ondan mi ?

Yada rahim artik büyüyor ve geriliyor onun da etkisi olabilir simdi biraz uzanim deddim.

Evet ben de ne zaman iş yapsam hemen akşamına ağrım oluyor rahim genişlediği için canım. ARtık eski performansımızı bırakmak zorundayız...

Evet aylint ile üçüz topiğinden taşınıyoruz zaten, çok teşekkür ederim canım Allah hepimize sağlıkla alabilmeyi nasip etsin bebiklerimizi:13:

CAnım aynı hemeroid problemi bende de var yeme içme alışkanlıklarını değiştirmen lazım bol bol sıvı ve lifli beslen. Benim de geçenlerde kanamam oldu klozette kan görünce aklım ggitti ama anladım sonra hemoroid olduğunu. Bi de sıcak suya otur günde 10 dk. falan...

şeydacım anne oluyormuşsun,canım çok sevindim inanki.Rabbim meleğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..
belki hatırlarsın beni,2010 gelinleri topiğindeydim..

kızlar ikiz yada üçüz olduğunu doktorunuz ilk ultrasonda anladı mı tam olarak ne zaman kesinleştitek olmadıkları merak ettim de

ay ne güzel cok heyecanli yazdiklarin9i zevkle okudum inan :)
senin kac haftalik canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…