kızlar ikiz yada üçüz olduğunu doktorunuz ilk ultrasonda anladı mı tam olarak ne zaman kesinleştitek olmadıkları merak ettim de
ceeeeeeeeee
ben geldim kızlar
bugün doktora gittim sata göre 12+1 ultrasona göre 12+5 iz.
ve kahverengi lekelelerimin sebebi net olarak anlaşıldı
platesente oluşmuş iyice yerleşmiş bir de eşi rahim agzıma biraz yakınmış ondan dolayı akıntım oluyormuş.zamanla yukarı doğru çıkıcak merak etme dedi.bu arada büyük ısrarlarımla cinsiyet tahmini aldım .
erkek çocuk görünümünde hareket bakımından yani takla açan bir kız bebek gibi görüyorum dedi
resmen takla açıyo kafa aşağı ayaklar havaya sonra tekrar açtı açtı durdu.kız bebeğe göre çok hareketli bu dedi ama cinsel organ olarak kız görünüyor şuan dedi.bakalım 2 hafta sonra geri gelirim dedim malum akıntım olduğu için kontrol altında tutuluyorum.korkulucak birşey yok dinlen bol bol su iç dedi.
ikili tarama testi için kan verdim idrar tahlilide yaptırıyoruz.çarşamba sonuçlarım çıkıcak .ense kalınlığı normal boyutta herşey normal gidiyor dedi.bu arada ben cinsiyet konusunda kız hissetsemde bir tarafım erkege dönücek gibi his oluşuyor :89:
ceeeeeeeeee
ben geldim kızlar
bugün doktora gittim sata göre 12+1 ultrasona göre 12+5 iz.
ve kahverengi lekelelerimin sebebi net olarak anlaşıldı
platesente oluşmuş iyice yerleşmiş bir de eşi rahim agzıma biraz yakınmış ondan dolayı akıntım oluyormuş.zamanla yukarı doğru çıkıcak merak etme dedi.bu arada büyük ısrarlarımla cinsiyet tahmini aldım .
erkek çocuk görünümünde hareket bakımından yani takla açan bir kız bebek gibi görüyorum dedi
resmen takla açıyo kafa aşağı ayaklar havaya sonra tekrar açtı açtı durdu.kız bebeğe göre çok hareketli bu dedi ama cinsel organ olarak kız görünüyor şuan dedi.bakalım 2 hafta sonra geri gelirim dedim malum akıntım olduğu için kontrol altında tutuluyorum.korkulucak birşey yok dinlen bol bol su iç dedi.
ikili tarama testi için kan verdim idrar tahlilide yaptırıyoruz.çarşamba sonuçlarım çıkıcak .ense kalınlığı normal boyutta herşey normal gidiyor dedi.bu arada ben cinsiyet konusunda kız hissetsemde bir tarafım erkege dönücek gibi his oluşuyor :89:
eneee aynıyız walla..seninde gözün aydın cnm..senden tahlil vs istedimi???
selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu
merhaba arkadaslar bisey sorcam 7 haftalik hamileyken kalp atisini duymusmuydunuz bide kac mm di
kacinci haftadasiniz kizlar ?
Biz bugün 9 hafta olduk....
İyi pazarlarrr
Ben geldim, aylardır süren düğün telaşımız bitti, evlendirdik geldikherşey de gayet güzeldi
Bu arada benim hamileliğimin artık gizlenecek bir tarafı kalmamış bunu anladımherkes kaç aylık diye soruyor, göbek aldı başını gitti bi ara eklerim göbüş topiğine
hoşgeldin canım nasılsın
Bol bol oynadım eğlendim, ama çok da yoruldum tabi, dün akşam uçağıyla döndük, eve geldiğim gibi uyudum, hala da uyukluyorum, dinlenmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın, geçmişe bir göz attım ama tamamını okuyamadım, döktürmüşsünüzama haberler iyi gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?