2012 Ocak Anneleri

ceeeeeeeeee
ben geldim kızlar
bugün doktora gittim sata göre 12+1 ultrasona göre 12+5 iz.
ve kahverengi lekelelerimin sebebi net olarak anlaşıldı
platesente oluşmuş iyice yerleşmiş bir de eşi rahim agzıma biraz yakınmış ondan dolayı akıntım oluyormuş.zamanla yukarı doğru çıkıcak merak etme dedi.bu arada büyük ısrarlarımla cinsiyet tahmini aldım .
erkek çocuk görünümünde hareket bakımından yani takla açan bir kız bebek gibi görüyorum dedi
resmen takla açıyo kafa aşağı ayaklar havaya sonra tekrar açtı açtı durdu.kız bebeğe göre çok hareketli bu dedi ama cinsel organ olarak kız görünüyor şuan dedi.bakalım 2 hafta sonra geri gelirim dedim malum akıntım olduğu için kontrol altında tutuluyorum.korkulucak birşey yok dinlen bol bol su iç dedi.
ikili tarama testi için kan verdim idrar tahlilide yaptırıyoruz.çarşamba sonuçlarım çıkıcak .ense kalınlığı normal boyutta herşey normal gidiyor dedi.bu arada ben cinsiyet konusunda kız hissetsemde bir tarafım erkege dönücek gibi his oluşuyor :89:

kızlar ikiz yada üçüz olduğunu doktorunuz ilk ultrasonda anladı mı tam olarak ne zaman kesinleştitek olmadıkları merak ettim de

ilk kez 4 haftalıkken hatta 4 haftayı bile tam doldurmamışken gitmiştik bir tane kese oluşuyo gibi küçücük bir nokta var 2 gün sonra gelin dedi, 2 gün sonra gittiğimizde ikiz olduğunu söyledi, aradan 1 hafta geçti yani 5 haftalıkken 3.kese çıktı ortaya. Şimdilik üçüz yani Yani çoğul gebelik -tabi ki ayrı keselerdeyseler- 5 haftada görünüyo ultrasonda...

Canım çok güzel haberler almşsın tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza hep güzel haberler veririz burdan inşallah. Cinsiyet bana da dönecekmiş gibi geldi nedense. Hayırlısı olsun canım

selam kızlar..geç oldu ama bi bakim istedim..
haftaya dr ye gitcem ,inşl iyi haberlerle dönerim..

günde bir şişe soda içiyorum bebekte sarılığı azaltıyormus,ilkinde doktorum söylemişti
vede sarılık hiç yaşamadık..neyse iyi sabahlar herkeze.

Gunaydın kızlarrrrrr
valla super haberlerle dolu topık bakıyorumda :)
Benımde ense kalınlıgım ıcın 5 temmuzda randevum var
ıkılı test yapdıranlar normal gobekden bakılıyor dımıııııı
Artık hayırlısı cınsıyet olarakda
artık dıyorum bır 20.haftalarda olabılsem Allahhh :)

canım çok sevindim bir sorun olmamasına haberler çok güzel rabbim devamını getirsin bu güzel haberlerin

selam kızlar nasılsınız 2 gündür gaz sorunum hazımsızlık ve şişkinlik yok taktım kafaya neden acaba bişey mi oldu

ne güzel işte bende var yerli yersiz çok utanıyorum daha önce hiç böyle bir sorunum olmadı bu yaşıma kadar. neden midem bulanmıyor diye günlerce eşimi bunalttım tek belirti yetmiyor bizlere kaşınıyoruz

günaydınn kızlarr
sanırım herkes pazar keyfi yapıyo
dünden beri pek bi ilerlerme olmamış sayfalarda :86:

günaydın arkadaşlar az önce cinsiyet tahminlerine bakarken bulduğum ve genelde doğru çıkan bişeyi sizlerler paylaşmak istedim 2 li test sonucunda HCG değeri 50 nin altında ise erkek 50 nin üstünde ise kız oluyormuş doktorlarda %70 doğruluğunun olduğunu söylüyormuş. hadı hayırlısı bakalım..

İyi pazarlarrr

Ben geldim, aylardır süren düğün telaşımız bitti, evlendirdik geldik herşey de gayet güzeldi
Bu arada benim hamileliğimin artık gizlenecek bir tarafı kalmamış bunu anladım herkes kaç aylık diye soruyor, göbek aldı başını gitti bi ara eklerim göbüş topiğine

kacinci haftadasiniz kizlar ?

Biz bugün 9 hafta olduk....

günaydın canım bizde 10+5 olduk bugün

hoşgeldin canım nasılsın

hoşgeldin canım nasılsın

Bol bol oynadım eğlendim, ama çok da yoruldum tabi, dün akşam uçağıyla döndük, eve geldiğim gibi uyudum, hala da uyukluyorum, dinlenmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın, geçmişe bir göz attım ama tamamını okuyamadım, döktürmüşsünüz ama haberler iyi gibi görünüyor.

iyi yapmışsın canım haberler şimdilik iyi evet ama şuan moralim bozuk biraz eşimle aramız limoni

merhaba kızlarrr:)

sanırım ben elevit bağımlısı oldum

ilacı bırakmıştım çarşambadan beri içmiyodum ama dün çok bulantım oldu ,sanırım ilacın etkisi iyice geçti :) vitaminler tükendi ben de bu hale geldim:) dün akşam aldım bi tane ilaç şuanda turp gibiyim ,bu ilaç bi tek bana iyi gelio galiba bulantı mı yoksa ilaç içip kilo almak mı diye ikisinin arasında tercih yaptım ve bulantım olmasın,kilo alayım dedim:84::84::84::84:hayat çok acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…