2012 Ocak Anneleri

canim cok iyi yazmissin bende duygusal bir mektup yazdim emin ol eşinde cok mutlu olacaktir hayatim

inşallah senin eşindeee. Bunu hakettiğini düşünüyorum sseha cımm.cnmm beni arar aramaz nasılsın,iyimisin bitanem bebişimiz nasıl iyimi diye içten konuştu inan hiç yapmacık değildi ben çok iyi anlarım onun nefesini gölgesini.içimden geldi. Bir de ufak hediye aldım.biliyosun benimde yorulmamam lazımm.bu seferlik hemen aldım eve geldim.
Sen nasılsın, nasıl gidiyooo

objektif olarak anlatırım canım çok uzun mesele ve aslında çok saçma ve basit bir mesele büyüdü nerden başlayacağımı bilemiyorum

objektif olarak anlatırım canım çok uzun mesele ve aslında çok saçma ve basit bir mesele büyüdü nerden başlayacağımı bilemiyorum

olsun cnmm inan tüm yaşanmışlıklar koca bir saçmaaalıkk.hem rahatlar hem olayı yaşarsın birkez daha durum değerlendirmesi yaparsın .ama inan bebeğin çok önemlii.

Allah korusun bana leke geldiğinde çok ağladım bebeğim için belki allah 1 kez anlıma bebeğimi yazdıı nerden bileyim o benim canımdı. Bunu unutma.kocagelir gider başta cı olur ayak paspası lur en iyi dost olur veee en kötü düşmanda insanın kocasıdır sırası gelirseee.kimseye kendini onunkadar saydam açamazsınn. Ama cnmm sen bilirsin de namus hırsızlık ve ölüm dışında herşeyin çaresi vardır. Bilemem seni eşini özür dileyerek söylüyorum haddim değill. Dünyanın en büyük eşekliğini yapmıştır. Ama cezası manevi olarak verilir aklllıca herşey planlı adımlı cezalar ,

unutmayın erkekler bazen eğitilebilir hayvanlar alemidir. Gönlümden geçenleri yazdım affola herkezden özür.

moralim çok bozuk ve sabahtan beri hiç bişey yemedim su dışında, bebeğime zarar vermekten korkuyorum çünkü çok kötüyüm evliliğim bitmek üzere şuan karar aşamasındayım...

Canım ilk mesajımı yazarken olayın bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, çok üzüldüm şimdi neyse detayları yaz konuşalım tekrar, ama artık yıpratma kendini, canına yazık, Allah dermansız dert vermez.

Benimki cok sevindi canim okuyunca gözleri doldu mektubu nereye koyacagini bilemedi onu öyle görünce cok mutlu oldum. Canim bende nasil olayim cuma dra gittim bebisim iyi 8+3 olmus yumosum iyiymis ama hala tehlikem var ilaclarimi aliyorum 1ay daha yaticam en az bide iştende ayrildim malesef ben biraz daha calismak istiyordum ama napalim bebegim iyi olsun bana yeter canim sana birsey sorucam seninde kasikve bel agrilarin varmi hayatim varsa şiddetlimi azmi

canım yakınında senin yanına gelebilecek kimse yokmu ona olanları anlatsan rahatlarsın kocan da pişman olur muhakkak acele karar verme nolur ama yalnız kalma bence kendini doldurursun belki uyusan vakit geçirsen zaman herşeyin ilacı sakin ol çoook üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir bebeğini düşün o herşeyi anlıyormuş allah sabır versin tatlım

KASIK DEĞİLDE SEHA CIĞIMM SOLKALÇAMDAM AŞAĞIYA AYAKLARIMA DOĞRU AĞRI KARINCALANMA VAR EĞİK YÜRÜYORUM BENNN.

PEKİİ BİRAZ GÖZ YAŞI DÖKTÜMÜ EŞİNN CNMM YAAAA İŞTE O BABA!!!!!AFFERİNNN ONAAABABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM EŞİNİN.ÇOK PUAN ALDI BENDEN.
BİLİYORUMMM BENİM EŞİMDE DAYANAMAYACAK BİRAZ YALIN BİRAZ ÇAĞDAŞ ÜZERİNE BİRAZ ARABESK YAZILAR KOYDUMM. AMA ÇOK CİCİ EŞİMMM BU MEKTUBU HAKEDİYORRR. CNMM YA NASIL MERAKLA GELMEK İSTİYO SEYAHATTEN BİRDE BEN BÖYLE OLUNCA BURUK GİTTTİ.

)) sagolsun benim esimde cooook hakediyor bir dedigimi 2etmiyor arada ben huysuzluk yapsamda kaprislerimi cekiyor zavallim.e peki sen yalnizmi kaliyorsun hayatim yaninda kimse yokmu. Benimde kasigim ve belim agriyo demekki herkesin farkli doktorum dediki dusük tehdidi oldugu icin agriyor dedi acaba arkadaslar bizim gibi düsük tehdidi olmayan arkadaslar sizlerde agri varmi bizim gibi merak ediyorum

Canım ara ara benim de karnımda regl sancısı gibi sancılar oluyor, özellikle yorulduğumda, sanırım rahmin genişlemesinden kaynaklanıyormuş.

yaaaaaaaaaaaaa öyle düşünmeee gülümm.

Ben internette video izlemiştim.arkadaşların bulantıları artıyordu.bnm yoktuuuu.
Video da aynen uzman dr şöyle dedi bazı anne adyalarıı sürekli çıkarır bazılarının inanılmaz beli ağrır bazıları hep halsiz geçiriri... Hımmmmmmmmmmseni severimm sseha cımmm bu olmadıı bakk bizim melekelr bizi seviyooo biz çok yorulduk dinlenmemiz için yaptılarr.

Bu arada hiçlekelenmen oluyomu senin cnmm

canım ara ara benim de karnımda regl sancısı gibi sancılar oluyor, özellikle yorulduğumda, sanırım rahmin genişlemesinden kaynaklanıyormuş.

işte öyle olduğunda sseha cımm bol su içim sadece 2o dak ayaklar havada sonra normal sırt üstü uzanacakmışsın şöyle dinlenene kadarrrrrrrrr.

çok doğru söylüyorsun bebeğim benim herşeyim herşeyden değerli karar aşaması derken eşimle evliliğimiz konusunda dedim.ve insanlar anlaşmış gibi hala beni anlamamaya devam etmiyorlar bu gün olayı sana objektik anlatacam ve şimdi söylediğimi de ne için söyledim açıklıycam .
sabah kalktık hiçbişey yok yatakta daha konuşuyoruz.bugün akşam eşimin uzak bi akrabasının düğünü var ben dün kınasına gitmiştim ısrar üzerine bugün gitmeye de tam karar vermemiştim.eşime akşam gitsemm mi gitmesemmi ne dersim die sordum oda sen bilirsin dedi.ama dedim şayet gidersem ama pekte niyetim yok elbisem var bitane gübür onu giymek zorundayım hiç bişeyim olmuyor çünkü saten dar pantolonlarım var hiç biri olmuyor fazlada abiye giyemem dedim giymeyi düşündüğüm elbise hem rahat hem uyugun olur bence dedim oda olmaz giyme onu sanki yakınlık derecesi ne falan dedi tamam canım dedim o an vazgeçtim gitmektende elbisedende ama bu vazgeçiş kırgınlık değildi gerçekten vazgeçtim deim akşam otururum evde film falan izlerim ama o arada peki dedim canım şuan yakınmızın düğünü olsaydı gitmek zorunda olduğum ne yapacaktım evde varken yenisinimi alacaktım üstelik düğüne eşimin annesi babası ablasıda gidiyor yani yalnız gitmiyorym buna rağmen sorun çıktı neyse ben böyle deyince o sandıki ben onun nabzını ölçüyorum halbuki sohbet olsun die söylemiştim sonra daha yatakta sinirlenmeye başladı canım bu konuyu kapat pazar günü bun mu konuşacaz die yaa dedim ben zaten gitmiycem canım sadce konuşuyoruz ne var bunda kalktı yataktan sigara yaktı bağırmaya başladı bende bozuldum yani ona ısrarla gidecem ve bunu giyecem demedım hayır boşver deyince saygı duydum neyse bu bağırıp çağırınca bende cvp verdim çünkü anlayışsızlıktı bu yaptığı ağzımdan çıkanı anlamamaktı.sonra biraz durulduk geçti yattı saat 2ye kadar kalktı biraz daha konuştu sonra benım babamlara babalar günü için ziyarete gidecektik giyindik çıktık bizizm motorumuz var motorla yani sonra tesadüf babamları marketin önünde gördük ablanları eve bırakacaz ordan eve çıkacaz hadi gelin dediler bizde oayalanmak için bi tur atalım dedik tabi hiç konuşmuyoruz tek kelime etmedim bende oda sonra durup dururken bugün bi mangal zevkim vardı mahvettin dedi sanki bana söylemiş gibi saat 3 geçiyor ve akşama işe gidecek zaten o saatten sonra yapamaz sırf bana lafatmak olsun işte şöyle böyle derken olay büyüdü kırıcı laflar havada uçuşmaya başladı zaten benim eşim ne zaman bizimkilere gidecek olsak bi olay çıkarr ya suratla gideriz yada gitmeyiz bugünde bunu yaptı ve çok zoruma gitti ben onun babasına dün hediyemi verdim elini öptüm esprileiştik ama o bugün bana ne yaptı sonra motorun üstünde sinir krizi geçirdim artık basbas bağırmaya başladım aynen onun yaptığı gibi hayatımda ilk kez böyele çığrımdan çkıyorum ellerim kasıldı laflarına dayanamıyorum bide ailesinin kapısının önüne geldi aradı yukardan bi eşya istedi kardeşi indirecek sanmıştım annesi indi ben ağlıyorum tabi bide annesini görür görmez ne dese neyiniz var dedi annesi oda benden dolayı sizi görmek istemiyor artık deyince bende şarteller tam attı zaten bitirmeyi konuşmutuk yolda ve beni babamlara bırakacaktı annesi dedi nereye babamlara dedim bağıraraka oğlun yalnız dönecek dedim o sırada motoru sürüyordu bende o yüzden bağırarak söyledim annesi ağlayarak yukarı çıkmış komşuları görmüşte sen ne yaptında böyle dedi sen karışmazsın bişeylerine gitmezsın gelmezsin niye bvöyle yaptı falan eve getirdi beni ağır bi ton laf ekmeğini zehir etti bana ya ben gidecekmişim ya annemler gelip alaymış sonra babası geldi yalnız beni soracaklarına nıye annesine böyle yapmışım onu soruyor bana bende aradım annesini dedim senle sorunum yok benım olayı niye kendinize çevirdiniz ve komşuların ne düşünürse düşünsün umrumda değil benım ne yaşadığımı o ana kadar sinir krizleri geçirdiğimi ağladığımı onlar biliyormuki kendisi efendim rezil olmuş komşularına neyse baya uzattım sonra eşim babasıyla çekti gitti ordan işe gidecek çünkü aradan 1 saat geçti babası aradı ne yapıyosun oturuyorum dedim bişey yedinmi canım istemiyor falan sonra saat 8 de bei almaya gelecekmiş kendileriyle düğüne gideymişim gelme dedim gidemem bu halde sonra gel bizde bişeyler yersin dedi alacam seni dedi bende sandımki kendisi düğüne gitmiycek beni alıp evlerinde 2 miz oturup bu konuyu konuşacaz sonra beni bırakacak.bu az önce geldi bi ekmek almış gelmiş hadi dedi bize gidelim bişeyler yersin falan sonra olayı sordu dedim anlattımı sana oğlun tam anlatmadı sen anlat bende anlattım sadec kıyafet olayını söylemiş tabi eşim.o arada görümcem aradı geliyomusun baba die oda geliyoruz deyınce dedimki onalr gitmedilermi daha yook dedi beraber gidecez düğüne deyince ben oan bittim bu kadar anlayışsılık bu kadr aptallık olmaz ben gidemem baba gözlerime bak bu halde insanlar ne oldu deyince ne cvp verecem bu satte bu moralle nereye gidiyorum lütfen anla deyince adam bozuldu açtı kapıyı çıktı ben senın için buaraya kadar geldim ortam değişikliği olur senin için ama gelmiyorsan sen bilirsin deyip asık bi suratla çıktı gitti o saatten beri bi kez daha beynımden vuruldum güya ilk torunları anlayışıa bak ağrıdan başım çatlıyor midem bulanıyor evliliğim tehlikede bana dediği uzatmayın olur gençlikte oğlumada böyle dedim diyor hepsini allah bildiği gibi yapsın beni üzen anlamayan bilerek anlamayan kıran hepsini allaha havale ediyorum

Haklisin hayatim gercekten yorulmustum bende bebisim annesi dinlensin diye yapti canim benim 2 gun arayla 2 kez oldu ilkinde az ikincisinde coktu kanamam sonra drum igne yapti hemen kedildi 3 gun igne oldum tabi ilaclarada devam ediyorum bidahada lekelenme kanama olmadi hayati
Buarada ben surekli yatmak zorundayim bi yemek yemege kalkiyorum hemen basliyor agrim yani 20 dakika dinlenme yetmiyor canim ben 23 saat yatiyorum gunde yinedx agrim var dun dus aldim sonra agrim cogaldi ayy cok kizdim kendime heralde bundan sonra esim yardim edicek cunku cok korkuyorum. Peki senin devam ediyormu lekelenmen hayatim

edacım morelini bozma canım ya .çok hafif bir sebep bunlar.bence eşin olayı şu şekilde anlamış kıyafetim yok ,ya bunu giyerim ya da gitmem gibisinden anlamış bence. ama çok büyütülücek birşey yokmuş üstüne tuz biber ekelemişsiniz.sonuçta sen hamilesin biraz olsun eşin anlayışlı olmalıydı tabi.ama kayınvalidene ses tonun yüksek sesle olmuşsa ve komşusu görmüşse böyle sorun yaratılabilir tamamen o kişinin gelini tarafından bağırılmış gibi anlaşılabilir.kabahat tamamen eşinde.ne güzel kayınbaban seni düşünmüş gelmiş ekmekte getirmiş bence bu iyi bir şey seni sahipleniyorlar.bence biraz serinkanlı ol .hem herşeyi kafaya takma olur mu .
üzme bebişini

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem.allah birdaha böyle acı vermesin.
Bebeğim gerçekten arkadaşım gibi konuşmak istiyorum seninle haddimi aşarsam kusuruma bakma sana çok üzüldüm.
1 - şimdi herkes beni eleştirebilir ama eşinin tarafı seni sevsede sevmsede üzücü olayda onlar istesede olayı onlarla paylaşma ailenle sınırlı olayları çok çok kötü tarafları biraz keserek ama ailene anlat. Bun u bilki sen el kızısın. Ve bizim üst jenerasyon da çok az çağdaş objektif düşünen var. Inan 1 dakika da harcanırsın. Sen eşinle iyi ol.boşver niye açıldınkl kayınbabana seni kızı gibi sevse seni anlasa bile o seni sevince sen eşinle iyimi olacaksın . O senden nefret etsin ama eşin sana aşkından ölsün.
2 - kaynvalidene karşı niye çıkıştınki;ne gerek vardı,yine söylüyorum sen kaynvalidenin 2. Kocasını elinden aldı sen(yani kocanı)
3-ben olsam bırak yabancıyı, yakınım bile olsam kıyafet konusunu tınlamam. Giyeceğimi giyerdim.normal bir günde kadınlığımı kullanarak kendimi çok kötü eksik hiçbirşeyi olmayan fakir birisi hissediyorum kocacığımm,moralim bozuluyo çok şükür bebeğim oluyo ama işte kadınlık duygusu insan etkileniyo işteee . Sonra ben okuyorum ki diye de abartırım. Hamileler gittikçe çirkinleşiyorlarmış ama bebişimiz için sen beniçirkin bulmayacaksın dimi şapp birde öpücük.

Bitanecimmm, erkeklerrrr i maalesef anlamak zorrr. Ama be kuzum sen erkenden anne olmuşsuunn. Kadınlığı eşinin karısı nerdeee.ilgi istiyoruz daaaa herkese sözüm eşinizle son zamanlarda ilgilendinizmi cilve yaptınızmıı.
Bu yazdıklarım sana şuan çok ciddi yaşamışlıkların yüzünden saçma gelebilir ama . Canımm erkekler hep böyle cilve ilgi biraz da kendini çekip kendini kovalatmakla geçer.insanlar neler yaşıyooo .

Oooooooo sana arkadaşımın yaşadıklarını anlatsam hadiiiiii der susarsın ama şimdi mutlu.

Yalnızzz. Bu anlattıkarımdan sonra hemen yelkenlerini indirip saçmalayıp ayklarını yıkarcasına sineye çekme. Sen bu aralar sessiz kalll. O eve gelince hep uyyuu siniri geçsin mutsuzca o varken evde gez. Bebkle ilgili birşeyler oku . Ofla pofla. Eğer eşini seviyosan bu yola baş koy dürüstçe ama. Sonra sakinleşince konuşun.ben yazdıklarında evliliği bitirecek bişey görmedim ondan yazdım.
Eşini de yargılamam .kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil. Tabii insan ister ama sevmiyosa?

canım aynen korkudan bende yatmayı abarttım acaba çok yattık ondanmı oldu bu bel ağrısı ne derdsin. Ben dr agittiğimde soracağım yalnız bitanecim benim belim değil kalçamdan ağrı ayaklarıma kadar iniyooo . Yaşayan varmı arkadaşlarrrrrrrrrrımmmm

Aman edacim bsverr...olur erkklerin klasik halleri bizim annelrimize gdrken suray salat kendilerine gdrken tatli ne alsamsunumu alsam bunumu alsam...amaaaannn salla gtsin cnmm sen biliosun esin seni sevio sende oni seviosun sorun yok ozmn...haa tabii onunla ilgilenme bisure senin icin ilk ilgi odagin bebisin olsunn ole davran...hepimizde oluo bole seyler takmiomuyuz takiorusss..hmde feci sekildee takioruzz...onlrda ilk defa baba olcaklar yaa annesii bebislerimizi bis tasiozzzz yha kisknaiolar bis daha cok vakit gecirios simdiden bebiisimisleeDua et cnm bolbol

ilgin için teşekkürler öncelikle bu benim yaşadığım size çok basit gelebilir ama ben 3yıla yakın evliyim ve bu zaman süresince hep sorun yaşadım sabrettim artık eşimin lafları beni çığırdan çıkardı ben ona nazımıda yapıyordum ilgimide hem hamile olan hiçbir bayanın yapmadığı kadar evime ve ona karşı her türlü ilgiyi gösterdim olayı büyüten kendisi.tabi başınızı şişirdim derdimle buarada evliliğini bitirecek bişey göremiyorum diyosun sizce bi evlilik neden biter ben doldum taşıyorum babasına gelince beni düşünmüş olabilir ama aslında bana ısrar etmeyerek beni düşünmüş olurdu bu halde gördü yat dinlen kızım tabiki ne işin var düğünde diyebilirdi aksine bozuldu ve gitti bu mu anlayış ..neyse arkadaşlar gerçekten bu kadar sıkıntımla meşgul ettiğim için burayı kusuruma bakmayın az önce herşeyi anneme de anlattım o benim annem beni o doğurdu bende bebeğimin sıkıntılarını bilmek isterim ilerde inşallah bebeğimin güzel bi hayatı olur annesi gibi hergün ağlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…