iyi yapmışsın canım haberler şimdilik iyi evet ama şuan moralim bozuk biraz eşimle aramız limoni
merhaba kızlarrr:)
sanırım ben elevit bağımlısı oldum
ilacı bırakmıştım çarşambadan beri içmiyodum ama dün çok bulantım oldu ,sanırım ilacın etkisi iyice geçti :) vitaminler tükendi ben de bu hale geldim:) dün akşam aldım bi tane ilaç şuanda turp gibiyim ,bu ilaç bi tek bana iyi gelio galibabulantı mı yoksa ilaç içip kilo almak mı diye ikisinin arasında tercih yaptım ve bulantım olmasın,kilo alayım dedim:84::84::84::84:hayat çok acı
Bol bol oynadım eğlendim, ama çok da yoruldum tabi, dün akşam uçağıyla döndük, eve geldiğim gibi uyudum, hala da uyukluyorum, dinlenmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın, geçmişe bir göz attım ama tamamını okuyamadım, döktürmüşsünüzama haberler iyi gibi görünüyor.
Kizlar merhaba Ayyy sizle paylasmak istedim sabah kalktim esime bebişimizin adina mektup yazdim önceden beri cok istiyordum bebisimiz olmadan daha süper bir mektup oldu eşim uyaninca verdim mektubu nasil sevindi bilseniz gözleri doldu yatmak zorunda oldugum icin hediye almadim ama az once canim tatli cekti almaya gitti ordanda bana Lcwdan 2 tane hamile bluzu almis cok mutlu oldum anlatamam ben cikip alamadigim icin almis sagolsun beni cok mutlu etti sizinle paylasmak istedim sizinle öpüyorum hepinizi
cnm deli gibi jambon istiyorrrrrrr
ve pişmiş jambon yemem ben(
off deli oluyorum
psırılmeden yenmesı sakıncalıymıs
Nasilsiniz kizlarrr....ben bgun neyediysem doymadim saten az az istekeyerek yiorumm...cok aciktimm cokk ama istemiorum yemekk cok moralim bosukk..bu aralar iliskler negatif herhalll
kizlar merhaba ayyy sizle paylasmak istedim sabah kalktim esime bebişimizin adina mektup yazdim önceden beri cok istiyordum bebisimiz olmadan daha süper bir mektup oldu eşim uyaninca verdim mektubu nasil sevindi bilseniz gözleri doldu yatmak zorunda oldugum icin hediye alamadim ama az once canim tatli cekti almaya gitti ordanda bana lcwdan 2 tane hamile bluzu almis cok mutlu oldum anlatamam ben cikip alamadigim icin almis sagolsun beni cok mutlu etti sizinle paylasmak istedim sizinle öpüyorum hepinizi
moralim çok bozuk ve sabahtan beri hiç bişey yemedim su dışında, bebeğime zarar vermekten korkuyorum çünkü çok kötüyüm evliliğim bitmek üzere şuan karar aşamasındayım...
moralim çok bozuk ve sabahtan beri hiç bişey yemedim su dışında, bebeğime zarar vermekten korkuyorum çünkü çok kötüyüm evliliğim bitmek üzere şuan karar aşamasındayım...
eşimden şiddet gördüm bugün ve babalar gününde ben ona süpriz yapmayı düşünürken hemde dışarda sokakta sinir krizi geçirdim ben üzüzlünce ellerim kasılıyor ve kendime gelemiyorum saat 3 ten beri ağlama krizi geçiriyorum evde yalnızım ya gidecem ya kalacam ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin
eşimden şiddet gördüm bugün ve babalar gününde ben ona süpriz yapmayı düşünürken hemde dışarda sokakta sinir krizi geçirdim ben üzüzlünce ellerim kasılıyor ve kendime gelemiyorum saat 3 ten beri ağlama krizi geçiriyorum evde yalnızım ya gidecem ya kalacam ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin
Edacimmm canim ne oldu hayatim kendini ve bebegini nolur ihmal etme ve üzme hepimiz cok sinirli ve tahamülsüzüz bu dönemde bebise zarar verecek bisey yapma canim benim insallah esinle düzeltirsiniz aranizi canim benim cok uzuldum hayatim[/QUO
sağol canım bu hamilelik psikolojisi değil yaşadıklarımı kimse yaşamaz inşallah bu yaşta duyduklarımı ve yaşadıklarımı anlatsam dinlemeye dayanamazsınz yüreğim yanıyor bugün
Çok güzel bir süpriz yapmışsın cnm, o da sana tabi, zaten maddi hediyelerden çok böyle manevi anlamı olan hediyeler kıymetlidir her zamanben de yavru kartal mama önlüğümüzü verdim eşime, herhalde başka hiçbir şeye
Ewet canim haklisin cok hosuna gitti mektubu nereye sakliycani şaşirdibabalar icin degisik bir duygu biz bebislerimiz karnimizda oldugu icin her an o duyguyla yasiyoruz ama onlar yavas yavas idrak ediyorlar
Edacimmm canim ne oldu hayatim kendini ve bebegini nolur ihmal etme ve üzme hepimiz cok sinirli ve tahamülsüzüz bu dönemde bebise zarar verecek bisey yapma canim benim insallah esinle düzeltirsiniz aranizi canim benim cok uzuldum hayatim[/QUO
sağol canım bu hamilelik psikolojisi değil yaşadıklarımı kimse yaşamaz inşallah bu yaşta duyduklarımı ve yaşadıklarımı anlatsam dinlemeye dayanamazsınz yüreğim yanıyor bugün
Edacim tabiki haklisin kimse senin yasadiklarini bilemez ama bu zor bir durum yalniz kalma sakin yakin bir arkadasini veya kendine kimi yakin goruyorsan onu cagir yanina canim benim yalniz kalma sakin otur anlat derdini paylas daha mantikli karar verirsin hayatim
sseha cımm bnede yazdım biliyomusun ama eşim daha seyahatte çok da anlamlı duygusal mektup yazdım.babalık annelik gibi değil çünkü bizim hormonlarımız var onların yok baba kucağına aldığı zaman küçük bir hormon salgılanıyomuş erkekde yokmuş normalde hormon ben iyi olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?