2012 Ocak Anneleri

iyi yapmışsın canım haberler şimdilik iyi evet ama şuan moralim bozuk biraz eşimle aramız limoni

Edacım şu sıralar hepimiz için hassas bir dönem, olur olmaz şeyleri bile büyütüp sinirleniyoruz, eşler de beklediğimiz kadar anlayışlı olmayınca aralar bozuluyor tabi Ben de ara ara evde terör estiriyorum, mide bulantılarım da moralimi bozuyor, gözümün önünde sadece eşim olunca ona patlıyorum tabi Bozma moralini canım geçecek bu dönemler.

Selam cnm. ya inanmazsın ben de İzmire giderken eleviti unuttum, iki gün içmeyince hiç ama hiç bulantım kalmadı, hatta bir ara korktum, nerde bulantılarım diye ama dün akşam vitamini içtiğim gibi geri döndü bana her türlü vitamin dokunuyor galiba, ama ne olursa olsun içmeye devam edicem ben de, kilolar nasıl olsa verilir, yeter ki bebeğimiz güçlü sağlıklı olsun

selam herkeze..yazmıştım bilmiyorum hatırlıyormusunuz,şuan annemde tatildeyim.Ben yurtdışında yaşıyorum.
tr ye geldiğimde öğrendim hamile olduğumu,o zaman 8 haftalıktı böcüküm.ilk bebeğimdesizin bahsettiğiniz bu ikili üçlü testleri falan doktorum
gereksiz gördü yapmadı.daha uzun bi süre burdayım.cinsiyet için gidicem dr ye.bi fikriniz varmı hangi haftada gidilir?
şuan 11.haftadayım malum cinsiyetide çok merak ediyorum.acaba haftaya filan gitsem belli olurmu?hafta olarak benden önce olanlar
yada gidenler bi fikriniz varmı?

Ohhh ıyı yapmıssın cnm :)

Kizlar merhaba Ayyy sizle paylasmak istedim sabah kalktim esime bebişimizin adina mektup yazdim önceden beri cok istiyordum bebisimiz olmadan daha süper bir mektup oldu eşim uyaninca verdim mektubu nasil sevindi bilseniz gözleri doldu yatmak zorunda oldugum icin hediye alamadim ama az once canim tatli cekti almaya gitti ordanda bana Lcwdan 2 tane hamile bluzu almis cok mutlu oldum anlatamam ben cikip alamadigim icin almis sagolsun beni cok mutlu etti sizinle paylasmak istedim sizinle öpüyorum hepinizi

cnm deli gibi jambon istiyorrrrrrr
ve pişmiş jambon yemem ben (
off deli oluyorum
psırılmeden yenmesı sakıncalıymıs

Nasilsiniz kizlarrr....ben bgun neyediysem doymadim saten az az istekeyerek yiorumm...cok aciktimm cokk ama istemiorum yemekk cok moralim bosukk..bu aralar iliskler negatif herhalll

Çok güzel bir süpriz yapmışsın cnm, o da sana tabi, zaten maddi hediyelerden çok böyle manevi anlamı olan hediyeler kıymetlidir her zaman ben de yavru kartal mama önlüğümüzü verdim eşime, herhalde başka hiçbir şeye bu kadar sevinemezdi şaşkın

cnm deli gibi jambon istiyorrrrrrr
ve pişmiş jambon yemem ben (
off deli oluyorum
psırılmeden yenmesı sakıncalıymıs

Cnm o kadar canın çektiyse 1-2 dilim yiyiver, daha fazlasını yeme ama, aşırı titizlenmeye de gerek yok bence, sonuçta bunların hepsini fazla tüketmek zararlı, bence bilindik bir markadan 1-2 dilim yiyebilirsin, ben de dün yasaklılar listesinin üst sıralarında gezen bir gıdadan az da olsa yedim, nefsimi körelttim nolucak ki 9 ayda 1 kez yemiş olucam işte

Nasilsiniz kizlarrr....ben bgun neyediysem doymadim saten az az istekeyerek yiorumm...cok aciktimm cokk ama istemiorum yemekk cok moralim bosukk..bu aralar iliskler negatif herhalll

Ben de sürekli açım ve canım hiç bir şey istemiyor, çok istediklerimden bile 1-2 lokmadan fazla yiyemiyorum maalesef, hepimizde var bir gerginlik takma boşver

kızlar benim ağzımın tadı çok bozuk sizin de öyle mi? yemek yiyorum yedikten sonra pişman oluyorum ağzımda sürekli kötü bir tad varmış gibi midemi kaldırıyor en azından bu geçse bulantılara razıyım da

sseha cımm bnede yazdım biliyomusun ama eşim daha seyahatte çok da anlamlı duygusal mektup yazdım.babalık annelik gibi değil çünkü bizim hormonlarımız var onların yok baba kucağına aldığı zaman küçük bir hormon salgılanıyomuş erkekde yokmuş normalde hormon ben iyi olur diye düşündüm.

moralim çok bozuk ve sabahtan beri hiç bişey yemedim su dışında, bebeğime zarar vermekten korkuyorum çünkü çok kötüyüm evliliğim bitmek üzere şuan karar aşamasındayım...

moralim çok bozuk ve sabahtan beri hiç bişey yemedim su dışında, bebeğime zarar vermekten korkuyorum çünkü çok kötüyüm evliliğim bitmek üzere şuan karar aşamasındayım...

bismillah hayırdır ne oldu cnmm ne buuu yorumm böyle durrrrrrrrrr ordaaa ltfnnn.öl ldür ama dur biraz insanlarla diyaloğunu kes uzun uzun düşün ne olduuu.

eşimden şiddet gördüm bugün ve babalar gününde ben ona süpriz yapmayı düşünürken hemde dışarda sokakta sinir krizi geçirdim ben üzüzlünce ellerim kasılıyor ve kendime gelemiyorum saat 3 ten beri ağlama krizi geçiriyorum evde yalnızım ya gidecem ya kalacam ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin

Edacimmm canim ne oldu hayatim kendini ve bebegini nolur ihmal etme ve üzme hepimiz cok sinirli ve tahamülsüzüz bu dönemde bebise zarar verecek bisey yapma canim benim insallah esinle düzeltirsiniz aranizi canim benim cok uzuldum hayatim

dur cnmm şimdi şiddeti de kararıda konuşalım ama durrrrrrrrrrrr.

Her ne olursa olsun sen bebeğini istiyorsan bu siniri hırsı bırak allah korusun saniyede bebeğimiz var yada yokkk ona göreee.
Nasıl şiddet abartmadan ltfen dürüstçe anlatt. Hırsına yenik düşmeden objektik olarak anlat lütfen

Canim benim neden sana boyle birsey yapti innmiyorum sakin ol hayatim cokmu vurdu cNim benim kiyamam sanada bebisinede offff keske yakin olsak aninda yanina gelirdim canim benim

dur cnmm şimdi şiddeti de kararıda konuşalım ama durrrrrrrrrrrr.

Her ne olursa olsun sen bebeğini istiyorsan bu siniri hırsı bırak allah korusun saniyede bebeğimiz var yada yokkk ona göreee.
Nasıl şiddet abartmadan ltfen dürüstçe anlatt. Hırsına yenik düşmeden objektik olarak anlat lütfen

Canim cok iyi yazmissin bende duygusal bir mektup yazdim emin ol eşinde cok mutlu olacaktir hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…