ilgin için teşekkürler öncelikle bu benim yaşadığım size çok basit gelebilir ama ben 3yıla yakın evliyim ve bu zaman süresince hep sorun yaşadım sabrettim artık eşimin lafları beni çığırdan çıkardı ben ona nazımıda yapıyordum ilgimide hem hamile olan hiçbir bayanın yapmadığı kadar evime ve ona karşı her türlü ilgiyi gösterdim olayı büyüten kendisi.tabi başınızı şişirdim derdimle buarada evliliğini bitirecek bişey göremiyorum diyosun sizce bi evlilik neden biter ben doldum taşıyorum babasına gelince beni düşünmüş olabilir ama aslında bana ısrar etmeyerek beni düşünmüş olurdu bu halde gördü yat dinlen kızım tabiki ne işin var düğünde diyebilirdi aksine bozuldu ve gitti bu mu anlayış ..neyse arkadaşlar gerçekten bu kadar sıkıntımla meşgul ettiğim için burayı kusuruma bakmayın az önce herşeyi anneme de anlattım o benim annem beni o doğurdu bende bebeğimin sıkıntılarını bilmek isterim ilerde inşallah bebeğimin güzel bi hayatı olur annesi gibi hergün ağlamaz...
cnm bnm bak iyi yapmışsın ben hemen sana destek olmak adına hızlı yazdım belki duygularımı anlatamadım kesinlikle aynı fikirdeyim düğünde neymişş. Ama diyorum kayıbaban kayınvaliden seni sevse ne olur sevmese ne olur. Eşin seni sevsin saysın canım arkadaşım.sakin lütfen sakin bak kızgınlığından sana olan desteğimi bile görmedin sakin güzel anniş sakinnn.annenle deşarj ol. çok detaylı anlatma ama. Sonlandırmıyorsan anlatma dikkatli konuş bebeğim
bu arada unutma kimse az kıymetli çok kıymetli olmaz tabikide önremli bu yaşayışın fakat telafisi olabilirliği varsa uğraş.için ben seninle paylaştım duygularımı annişim asla basite almam.ben toplumda yeri gelir eşimin kaş hareketine bile üzülürüm çünkü kendime göre önemli bir zümreye sahibim ve benim eğiticimm anam babam değil saygı duyduğum sevdiğim adam . Ama ben ahlakımı terbiyemi eğitimimi namus anlayışımı namus anlayışımı hayattaki sınırlarımı o daha olmadan aldım yüreğime beynime .ama herşey o değil herşeyimle o.
Bebeğim işte bizler çok seviyor erteliyoruz çoğu duygularımızı ama erkekler bunu anlamıyor
cnm bnm bak iyi yapmışsın ben hemen sana destek olmak adına hızlı yazdım belki duygularımı anlatamadım kesinlikle aynı fikirdeyim düğünde neymişş. Ama diyorum kayıbaban kayınvaliden seni sevse ne olur sevmese ne olur. Eşin seni sevsin saysın canım arkadaşım.sakin lütfen sakin bak kızgınlığından sana olan desteğimi bile görmedin sakin güzel anniş sakinnn.annenle deşarj ol. çok detaylı anlatma ama. Sonlandırmıyorsan anlatma dikkatli konuş bebeğim
bu arada unutma kimse az kıymetli çok kıymetli olmaz tabikide önremli bu yaşayışın fakat telafisi olabilirliği varsa uğraş.için ben seninle paylaştım duygularımı annişim asla basite almam.ben toplumda yeri gelir eşimin kaş hareketine bile üzülürüm çünkü kendime göre önemli bir zümreye sahibim ve benim eğiticimm anam babam değil saygı duyduğum sevdiğim adam . Ama ben ahlakımı terbiyemi eğitimimi namus anlayışımı namus anlayışımı hayattaki sınırlarımı o daha olmadan aldım yüreğime beynime .ama herşey o değil herşeyimle o.
Bebeğim işte bizler çok seviyor erteliyoruz çoğu duygularımızı ama erkekler bunu anlamıyor
kacinci haftadasiniz kizlar ?
Biz bugün 9 hafta olduk....
kızlar benim ağzımın tadı çok bozuk sizin de öyle mi? yemek yiyorum yedikten sonra pişman oluyorum ağzımda sürekli kötü bir tad varmış gibi midemi kaldırıyor en azından bu geçse bulantılara razıyım da
bende sizden uzak olsun bogazımı üşüttüm soğuk birşey içmiştim boğazım kapalı ve burnumda kapalı ama fış fışım
ilaçta almıyorum limon falan yiyorum hak getire dün başagrımda vardı bugün gitti şükür.
11+3 dük canım o gün :)ay ne güzel cok heyecanli yazdiklarin9i zevkle okudum inan :)
senin kac haftalik canim..
evet canım öyleymiş sonradan öğrendim aylint denEvet aylint ile üçüz topiğinden taşınıyoruz zaten, çok teşekkür ederim canım Allah hepimize sağlıkla alabilmeyi nasip etsin bebiklerimizi:13:
Canım benim tuvalet maceralarım kusma falan değil çok şükür..
Midem çook felaket olmasına rağmen şimdiye kadar hiç kusmadım tuttum kendimi..
Daha da beter olmam inşallah..
Ben idrar yüzünden sürekli tuvaletteyim yakında orda yatcam zaten
5. aymı
Anam bazısı 12. hafta diyo bazısı daha geç diyo şimdide 5. ay çıktı uff çok var dahaaa
çok teşekkür ederim bana çok destek oldun seni yanlış anlamadım sadece o kadar beni anlayan birisine ihtiyacım varki gözüme baktığında anlasın çünkü etrafımdaki insanlar hep işlerine geldiği gibi anlıyor benim duygularımı hiçe sayarak ama ben gerçekten çok hassas ve ince düşünen biriyim belkide bundan hep üzülüyorum insanları çok taktığım iiçin allah senden razı olsun ve beni anlayan derdime ortak olan bütün arkadaşlarımdan artık yalnız değilim bebeğim benimle ve sizin gibi dostlarım var biraz uyumak istiyorum izninle 12 gibi gelir eşim ve çokta güzel bi geliş olmayacak kendime hakim olmaya çalışacağım umarım başarırırm iyi geceler canlarım
canım öncelikle geçmiş olsun bitanem.allah birdaha böyle acı vermesin.
Bebeğim gerçekten arkadaşım gibi konuşmak istiyorum seninle haddimi aşarsam kusuruma bakma sana çok üzüldüm.
1 - şimdi herkes beni eleştirebilir ama eşinin tarafı seni sevsede sevmsede üzücü olayda onlar istesede olayı onlarla paylaşma ailenle sınırlı olayları çok çok kötü tarafları biraz keserek ama ailene anlat. Bun u bilki sen el kızısın. Ve bizim üst jenerasyon da çok az çağdaş objektif düşünen var. Inan 1 dakika da harcanırsın. Sen eşinle iyi ol.boşver niye açıldınkl kayınbabana seni kızı gibi sevse seni anlasa bile o seni sevince sen eşinle iyimi olacaksın . O senden nefret etsin ama eşin sana aşkından ölsün.
2 - kaynvalidene karşı niye çıkıştınki;ne gerek vardı,yine söylüyorum sen kaynvalidenin 2. Kocasını elinden aldı sen(yani kocanı)
3-ben olsam bırak yabancıyı, yakınım bile olsam kıyafet konusunu tınlamam. Giyeceğimi giyerdim.normal bir günde kadınlığımı kullanarak kendimi çok kötü eksik hiçbirşeyi olmayan fakir birisi hissediyorum kocacığımm,moralim bozuluyo çok şükür bebeğim oluyo ama işte kadınlık duygusu insan etkileniyo işteee . Sonra ben okuyorum ki diye de abartırım. Hamileler gittikçe çirkinleşiyorlarmış ama bebişimiz için sen beniçirkin bulmayacaksın dimi şapp birde öpücük.
Bitanecimmm, erkeklerrrr i maalesef anlamak zorrr. Ama be kuzum sen erkenden anne olmuşsuunn. Kadınlığı eşinin karısı nerdeee.ilgi istiyoruz daaaa herkese sözüm eşinizle son zamanlarda ilgilendinizmi cilve yaptınızmıı.
Bu yazdıklarım sana şuan çok ciddi yaşamışlıkların yüzünden saçma gelebilir ama . Canımm erkekler hep böyle cilve ilgi biraz da kendini çekip kendini kovalatmakla geçer.insanlar neler yaşıyooo .
Oooooooo sana arkadaşımın yaşadıklarını anlatsam hadiiiiii der susarsın ama şimdi mutlu.
Yalnızzz. Bu anlattıkarımdan sonra hemen yelkenlerini indirip saçmalayıp ayklarını yıkarcasına sineye çekme. Sen bu aralar sessiz kalll. O eve gelince hep uyyuu siniri geçsin mutsuzca o varken evde gez. Bebkle ilgili birşeyler oku . Ofla pofla. Eğer eşini seviyosan bu yola baş koy dürüstçe ama. Sonra sakinleşince konuşun.ben yazdıklarında evliliği bitirecek bişey görmedim ondan yazdım.
Eşini de yargılamam .kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil. Tabii insan ister ama sevmiyosa?
günaydın arkadaşlar. nasılsınız?
Günaydınnn
4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok zor geldi, sabah da kalkamadım zaten, geç geldim
Sizde keyifler nasıl
evet bende okudum şimdi çok üzücügünaydın canım tam ben yazıcaktım sen önce davrandın :)
iyiyz dielim iyi olalım. geçmişi okuyayım dedim eda arkadaşımızın başına gelenleri okuyunca canım sıkıldı. en hassas olduğumuz zamanda, ilgiye ihtiyacımızın en yüksek olduğu şu günlerde bu gibi olaylar yaşamamız insanı üzüyor. hayat çok garip
Günaydınnn
4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok zor geldi, sabah da kalkamadım zaten, geç geldim
Sizde keyifler nasıl
Günaydınnn
Sizde keyifler nasıl
günaydın canım,
bende keyifler iyi :) bebek büyüo sanırım önden gidio ya benmki ,benim yediklerimi kullanmaya başladı galibaa açlıktan midem kazınıo
evet bende okudum şimdi çok üzücüinşallah çözerler sorunlarını ama kalp kırılınca hiç bişey fayda etmıyor
günaydın canım. ben yorgunum. dün bütün gün misafir ağırladım. akşam da yemeğe kalanlar oldu. gerçi hep birlikte yaptık yedık topladık ama yıne de sürekli ayaktaydım. ve çok ilginç dün evdeyken midem nereyse hiç bulanmadı. ama şuan bürodayım kustum kusacam. psıkolojıkmı bilmıyorum. ama evimi çok özlüyorum. sürekli kendımı eve atasım var. keşke kurumsal bi işim olsaydı da rapor falan alabılseydım. .ilk defa devlet memuru olmadığım için üzgünüm
günaydın canımm:80:
bizde dün piknik yapalım dedik. sabah zor kalktım yerimden. işe gelmek eziyet oluo artık yaa.gerçi geldiğimden beri hiç bişi yapmadım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?