2012 Ocak Anneleri

cnm bnm bak iyi yapmışsın ben hemen sana destek olmak adına hızlı yazdım belki duygularımı anlatamadım kesinlikle aynı fikirdeyim düğünde neymişş. Ama diyorum kayıbaban kayınvaliden seni sevse ne olur sevmese ne olur. Eşin seni sevsin saysın canım arkadaşım.sakin lütfen sakin bak kızgınlığından sana olan desteğimi bile görmedin sakin güzel anniş sakinnn.annenle deşarj ol. çok detaylı anlatma ama. Sonlandırmıyorsan anlatma dikkatli konuş bebeğim

bu arada unutma kimse az kıymetli çok kıymetli olmaz tabikide önremli bu yaşayışın fakat telafisi olabilirliği varsa uğraş.için ben seninle paylaştım duygularımı annişim asla basite almam.ben toplumda yeri gelir eşimin kaş hareketine bile üzülürüm çünkü kendime göre önemli bir zümreye sahibim ve benim eğiticimm anam babam değil saygı duyduğum sevdiğim adam . Ama ben ahlakımı terbiyemi eğitimimi namus anlayışımı namus anlayışımı hayattaki sınırlarımı o daha olmadan aldım yüreğime beynime .ama herşey o değil herşeyimle o.
Bebeğim işte bizler çok seviyor erteliyoruz çoğu duygularımızı ama erkekler bunu anlamıyor

yine diyorumki sende bitmemişse bu evliliğe yüreğin sabrın.ısrarın annenle birlikte ilerle ammaaaaaaaaaaaaaaa lütfen tüm ipleri sakın kimseye % 100 verme çok iyi düşün bitanem bu hayat senin .ve bebişinin.belki eşin işte hala sana kızgın ve yaptığı hatayı fark bile etmiyor. Sen dikkatli adımlar at pişman olsun cnmc cım inşallah

çok teşekkür ederim bana çok destek oldun seni yanlış anlamadım sadece o kadar beni anlayan birisine ihtiyacım varki gözüme baktığında anlasın çünkü etrafımdaki insanlar hep işlerine geldiği gibi anlıyor benim duygularımı hiçe sayarak ama ben gerçekten çok hassas ve ince düşünen biriyim belkide bundan hep üzülüyorum insanları çok taktığım iiçin allah senden razı olsun ve beni anlayan derdime ortak olan bütün arkadaşlarımdan artık yalnız değilim bebeğim benimle ve sizin gibi dostlarım var biraz uyumak istiyorum izninle 12 gibi gelir eşim ve çokta güzel bi geliş olmayacak kendime hakim olmaya çalışacağım umarım başarırırm iyi geceler canlarım

Edacım, 6 yıllık evli biri olarak deneyimlediğim en önemli şey evliliğin ilk 3 yılının en zor en riskli dönem olduğudur, öncesinde ne kadar uzun süre birlikte olursanız olun o ilk 3 yıl çok tehlikeli. Canım senin neler yaşadığını sadece sen bilirsin, o yüzden şimdi ne desem boş, bence şimdi sen güzelce yat uyu dinlen, yarın sakin kafayla düşünür, hem kendin hem bebeğin için en doğrusunun ne olduğuna karar verirsin, ama şimdi daha fazla yorma cnm kendini.
İyi geceler.

Bence bi süre bu konu üzerine konuşmayın,her çözmeye çalıştığınızda biraz daha dolanırsınız .çünkü ne zaman aileler tartışmaya giriyor o zaman iki tarafta sağlıklı düsünemiyor.Bebeğin için sakin ol,senin her hareketini her can sıkıntını hissediyor.

tam da tarif ettiğin bu tad 2 haftadır var bende.
çok şükür bulantım hiç olmadı ama bu iştahsızlık ağzımdaki bu kötü tad öldürüyor beni
en sevdiğim yemekler bile gözüme iğrenç görünüyor
ve yediklerimden hiç tad almıyorum

bende sizden uzak olsun bogazımı üşüttüm soğuk birşey içmiştim boğazım kapalı ve burnumda kapalı ama fış fışım
ilaçta almıyorum limon falan yiyorum hak getire dün başagrımda vardı bugün gitti şükür.

Canim gecmis olsun bende ayni senin gibi oldum faranjit baslangiciydi bogazlarim ve burnum fenaydi dra gittim ilac vermedi nane limon kanattim kaynayinca bolca limon siktim icine bal koydum ictim balli sut ictim ihlamur yaptim limon bal koydum icine ictim bide benim jinekologa gittigimde dedim doktora gittim ilac vermedi diye oda bana " calcium sandoz vitamin c" verdi hamilelerde icebiliyor ondan iciyorum gunde birtane persembe gunu basladi hastalik bugun gayet iyiyim tavsiye ederim kendine ii bak

ay ne güzel cok heyecanli yazdiklarin9i zevkle okudum inan :)
senin kac haftalik canim..
11+3 dük canım o gün :)

Evet aylint ile üçüz topiğinden taşınıyoruz zaten, çok teşekkür ederim canım Allah hepimize sağlıkla alabilmeyi nasip etsin bebiklerimizi:13:
evet canım öyleymiş sonradan öğrendim aylint den

ay o kadar çok mu gidiosun canım o da kötü yaa ben gece hiç gitmezdim şimdi 2-3 kere gidiorum uykum bölük pörçük oluo zoruma gidio:97: senn işin zorr ama 12. haftadan sonra rahim yukarı doğru çıkıomuş mesaneye olan baskı azılıomuş tuvalete bu kadar çıkmayackmışız sen de rahatlarsın o zaman sabret bebeğim

canım yazdıklarının hepsini okudum çok üzüldüm inan ki.ben henüz bir yıllık evliyim ama bizde de çok sık oluo tartışmalar bağırmalar çağırmalar ki bizim 6 yıllık geçmişimiz var bi de ama hala didişioruz.çoğu zaman ufak şeylerden büyük kavgalar edioruz yanlış anlşılıoruz. sonra ikimizde susuyoruz 3-4 gün kendimi eve işe veriorum hiç konuşmuyoruz evde yalnız mışız gibi hareket edioruz ikimizde. sonra birimiz dayanamayıp barışıoruz(genelde ben ah yufka yüreğimiz). tabi en çok yıpranan ben oluorum eşim umursamıo. adamların genleri eksik anacım duygu yoksulu canlılar. değişmiolar. ne olur sende kendini çok hırpalama bebişini düşün. ben ağlarken onu düşünüp susuyorum. zor oluyor çünkü daha da duygusalız şu günlerde ama anlayanımız olmayınca kendi kendimzi teselli etmemiz gerekiyor. inşallah herşey yoluna girer. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.

canım ben de böyle düşünüyorum.Hemen terkedip gitmeyi düşünme ama brz tavrını koy ,küs konuşma sessiz sessiz dur brz zaman geçsin hem sen sakin düşün ,hem de eşin.Daha snra karar verirsin

günaydın arkadaşlar. nasılsınız?

günaydın canım tam ben yazıcaktım sen önce davrandın :)
iyiyz dielim iyi olalım. geçmişi okuyayım dedim eda arkadaşımızın başına gelenleri okuyunca canım sıkıldı. en hassas olduğumuz zamanda, ilgiye ihtiyacımızın en yüksek olduğu şu günlerde bu gibi olaylar yaşamamız insanı üzüyor. hayat çok garip

Günaydınnn
4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok zor geldi, sabah da kalkamadım zaten, geç geldim
Sizde keyifler nasıl

Günaydınnn
4 günlük tatilden sonra işe gelmek çok zor geldi, sabah da kalkamadım zaten, geç geldim
Sizde keyifler nasıl

günaydın canım,

bende keyifler iyi :) bebek büyüo sanırım önden gidio ya benmki ,benim yediklerimi kullanmaya başladı galibaa açlıktan midem kazınıo

evet bende okudum şimdi çok üzücü inşallah çözerler sorunlarını ama kalp kırılınca hiç bişey fayda etmıyor
Günaydınnn
Sizde keyifler nasıl

günaydın canım. ben yorgunum. dün bütün gün misafir ağırladım. akşam da yemeğe kalanlar oldu. gerçi hep birlikte yaptık yedık topladık ama yıne de sürekli ayaktaydım. ve çok ilginç dün evdeyken midem nereyse hiç bulanmadı. ama şuan bürodayım kustum kusacam. psıkolojıkmı bilmıyorum. ama evimi çok özlüyorum. sürekli kendımı eve atasım var. keşke kurumsal bi işim olsaydı da rapor falan alabılseydım. .ilk defa devlet memuru olmadığım için üzgünüm

Günaydınnn
Sizde keyifler nasıl

günaydın canımm:80:

bizde dün piknik yapalım dedik. sabah zor kalktım yerimden. işe gelmek eziyet oluo artık yaa. gerçi geldiğimden beri hiç bişi yapmadım ama olsun

günaydın canım,

bende keyifler iyi :) bebek büyüo sanırım önden gidio ya benmki ,benim yediklerimi kullanmaya başladı galibaa açlıktan midem kazınıo

Maaşallah de sırayla iştahlarımız açılmaya başlacak, bol bol meyve sebze de var şu sönemde şanslıyız

Bulantılar aynen bende de seninki gibi cnm. 4 gündür o kadar iyiydim ki, İştahsızlık vardı yine ama az az da olsa bir çok şeyden yiyebildim, ama bu sabah uyandığım gibi bulantılar başladı yine, canım burnumda.
Dediğin gibi stresle çok alakalı, aslında hiç takmamamız lazım.
Anladığım kadarıyla sen arada kaçamak da yapamıyorsun, ben yine izindi rapordu haftada 1 gün de olsa işi asıyorum, o bile ilaç gibi geliyor, memur olsam alır raporu 6 ay yatardım ne yalan söyliyim

günaydın canımm:80:

bizde dün piknik yapalım dedik. sabah zor kalktım yerimden. işe gelmek eziyet oluo artık yaa. gerçi geldiğimden beri hiç bişi yapmadım ama olsun

Aynen cnm. sürüne sürüne kalkıyorum, işleri de yaya yaya yapıyorum napim idare etsinler biraz :97:

Günaydin kizlaaaaaaar mutlu güzel hayirli bir hafta diliyorum herkese çalişan arkadaşlarim kolay gelsin öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…