2012 Ocak Anneleri

canım elevite devam ediosun ya o bkabız yapabiliomuş ,zaten bulantına da iyi gelmedi bence bırak sen içme daha.folic aside geri dön.

Cnm elevit beni psikolojik olarak rahatlatıyor, hiç bir şey yemediğim için içten içe vicdan azabı çekiyorum yoksa. Ne kadar ilk 3 ay önemli değil dense de ben takıyordum çünkü, elimde değil :97:

evet canım beslenme düzenınden kaynaklanıyordur senın sorunun. düzelir inşallah 2 hafta falan kaldı şurda. bide benım hemoroidim var. oyuzdne ben çok dikkat edıyorum. yudum yudum da olsa su içiyorum. gebelıkte çok sık görülen bı poblem hemoroid o yuzdne de canım biraz kendını zorlaman gerekecek sıvı konusunda . olmadı fitil verirler çünkü.

Cnm elevit beni psikolojik olarak rahatlatıyor, hiç bir şey yemediğim için içten içe vicdan azabı çekiyorum yoksa. Ne kadar ilk 3 ay önemli değil dense de ben takıyordum çünkü, elimde değil :97:

doktorlar da bi acayıp. hem ilk 3 ay önemlı değil diyorlar hemde yok şunu ye yok bunu ye yok sukadar sıvı tüket diye koca bir liste veriyorlar

Son düzenleme:
kızlar mrb geçmiş okuyamadım henüz umarım herkes iyidir.
ben bugun tatile çıkıyorum son iki gündür bulantılarım ve kusmalarım tavan yapmış durumda 3 kg kaybım olmuş pek üzüldüğümü söyleyemem bu durumuma ama:)dayanamadım sabah doktoruma gittim ilaç vermesi için idrarda keton bakıldı negatif çıktı eğer pozitif olsaydı serum takılacaktı ama gerek duymadı dr.bebeğimin gelişimi baya bi öndeymiş 12+5 göründüboy 61.5 mm gayet güzel dedi drum gitmişken ikili testimide yaptı aslında haftaya yapıcaktı madem geldin bakalım dedi ense ölçümü gayet iyi dedi (1.39 )kan sonucuda 10 gün sonra çıkacak vajinal usg ile baktı :18:çok gerildim bir hfta sonra tailden dönüyorum tekrar çağırdı cinsiyet tahmini içinbenden bu kadar kıslar biraz geçmiş okuyup son hazırlıklarımı tamamlıcam hepinizi öpüyorummmmm

Gözünüz aydın cnm
Benim da iş arkadaşım 7 yıllık evli, çocukları olmuyor, kırarım incitirim diye yanında bebekten bile bahsedemiyordum, ama o benim adıma o kadar mutlu ki, her gün hal hatır soruyor, benimle birlikte yaşıyor heyecanımı canım benim, ben de her gün onunla birlikte dua ediyorum. Allah böyle iyi niyetli insanlara çocuk hasreti çektirmesin, kucaklarını boş bırakmasın, birlikte büyütürsünüz inşallah

ama herkeste farklı etkileri oluo demekki.Bi arkadaşımda da kabızlık yapmıştı.Bende yapmadı.Hatat ben dün inceledim brz okudum ilac özelliklerini.Üzerinde bulantı,kusma yorgunluk gibi gebelik belirtilerini azaltıyo diye de yazıo ,biliyosun bende işe yaradı sende yaramadı..yani bunun gibii.eğer çok rahatsız edecek kadarsa kabızlık bırak.Folic aside devam et.3 doktora gittim üçü de ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe etki etmediğini söyledi,rahat ol bence canım..

iyi tatiller canım bizim için de eğlen

inşallah canım amin. bide o bi dönem ana okulunda çalışmış. çocuk eğitimi konusunda da bilgi sahıbı. senden tüyo alırım diyorum :) alllah arkadaşına da nasıp etsin inşallah

doktorlar da bi acayıp. hem ilk 3 ay önemlı değil diyorlar hemde yok şunu ye yok bunu ye yok sukadar sıvı tüket diye koca bir liste veriyorlar

Aynen öyle cnm. kime inanacağımı şaşırdım :26:

İyi tatiller cnm. geçmiş olsun bu arada, ama emin ol tatilde düzeleceksin, ben 4 gün uzaklaştım, o bile çok iyi geldi, haftalardır yiyemediklerimi yedim 4 günde işe döner dönmez eski halimdeyim tabi, neyse tatilime 25 gün kaldı, sabretmeliyim

kızlar benm de bi arkadaşım var benden 1 hafta snra evlendi ve bebeği de benmkinden 10 gun fkn ilerde.İkili test için doktora gitti ve nöral tüp defekti ddedikleri durum varmış bebeğinde ,yani omurilik ve beyin kısmındaki kemikleri gelişmemiş sanırım,doktor gebeliği sonlandırmaya karar vermiş zaten yaşayamazmış o şekilde.Bebek de büyüdüğü için suni sancıyla rahim ağzını açıp kürtaj yapacaklarmış ben de aradım naber diyip ikilis testi fln anlattım böleee uzun uzun,sen de gidicektin noldu dedim anlattı o daa...o kdr utandım kiiii yer yarılsaydı da içine girseydim o derecee..ama hiç aklıma bile gelmedi sürekli birbirimizi arayıp anlatıoduk bulantı olsun diğer şeyler olsun

Son düzenleme:
çok sevindim, gözünüz aydın.. sağlıkla tamamına ersin inşallah.ben de zor hamile kalmış biri olarak onu çok iyi anlıyorum ve sana da teprik koyuyorum duyarlılığın için
iyi tatiller kuzuuu
bebişine de maşallah maşallah
amin aminn... sana da teprik koydumm
ilk 3 ay bebekten ziyade annenin yediği kendine yatırım oluyomuş sanırım..

off çok üzüldüm ya... Allah yardımcısı olsun, sabırlar versin.. Allah korusun çok zor bi durum

Şu inciri falan da denicem olmazsa bırakıcam artık

Cnm. kızma kendine, nerden bilebilirsin ki,
Ben de ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde, çok yakın bir arkadaşımıza telefon edip, büyük bir mutlulukla “bebiş geliyor” falan demiştim, bana sadece ne kadarlık dedi, 1.5 ay diyince de, hmm daha küçükmüş dedi, o kadar ne hayırlı olsun ne başka bir şey, ben de çok üzülmüştüm, telefonu kapatınca ağlamıştım hatta, neden böyle davrandı diye. Sonra öğrendim ki,bebek için tedavi görüyorlarmış olmuyormuş, gerçi henüz 3 yıllık evliler ama üzülmüş benim hamile kalmama...
İşte kişiden kişiye değişiyor, bir tarafta 7 yıldır bebeği olmayan ve benimkini kendi mutluluğu gibi sahiplenen bir arkadaşım varken, diğer tarafta hamile olduğumu öğrendiğinden beri benimle konuşmayan 10 yıllık bir arkadaşım var. Böyle olunca biz de kiminle nasıl konuşacağımızı şaşırıyoruz doğal olarak

Son düzenleme:

ufff çok fena. allah sabır versin. ama sen nerden bilebilirdin kı sen samımıyetınden anlatmışşın. oda sabırla dınlemış senı kesmemiş hiç.

evet insanların tepkılerı farklı oluyor gerçekten. bu bahsettiğim kuzenımın eşi de hamilelğimi ilk öğrenenlerdendi. ve bı hayırlı olsun bile dememişti. hatta çok erken davrandın insanlara ilan etmekte falan demişti. hem kırılmış hem üzülmüştüm ama yıne de şuan onun şiçin çok mutluyum. benımde içim daha bı rahat. geleceğı allah bilir tabı allah hayırlısını versin

11-14. haftalar arasında oluyo canım.Ama ense kalınlığından snra bi de ikili test için kan alıolar ve 1 hafta sonra çıkıo sonucu.Ne kadar kalacaksın burda?

1 ay kalican ozaman orada yaptirmam gerek testleri mi.

22 haziranda geliyoruz

6 agustosda dönüyoruz.

Orası öyle cnm. Yarın başımıza ne geleceğini hiçbirimiz bilmiyoruz, ama özellikle ilk zamanlarımda beni de çok kırmışlardı, 100 kişiye söylediysem 50 si tebrik bile etmedi, öyle mi diyip burun kıvırdılar, insan sevinçle heyecanla böyle bir haberi paylaşınca karşısındakinden de o mutluluğa ortak olmaya çalışmasını bekliyor, özellikle de yakın gördüğü kişilerden beklenmedik olumsuz tepkiler alınca çok üzülüyor, üstelik ben de 6 yıllık evliydim, belki benim de yıllardır çocuğum olmuyordu, 6 yılın sonunda çocuk sahibi olan bir çiftin kıskanılacak bir tarafı da olduğunu sanmıyorum açıkcası, o yüzden kıskançlık da değil bu, anlayışsızlık bence.

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim bende nane kaynatıp içeyim 2 hafta sonra doktordan bu ilacı isteyim evde bulunsun önümüz kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…