bende sata göre 12+1 de gittim canım .ultrasona göre 12+5 idik .kan da o gün verdim ben .çünkü o anki ölcümleri tek tek istiyorlar karşılaştırma yapıyorlar.özel muayehaneye gidiyorum ben tahlillerimide labaratuvarda yaptırıyorum .
sen de sanırım özele gidiyorsun değil mi*
Evet canim ozele gidiyorum ben ikili test icin falan hastaneye gitmem gerekicek tekrar...ense kalinligini o gun olcerde iste bize 2kere is oluyor doktora git tahlil yaptir tahlil sonuclarini doktora gotur vs.olsun artik napalim
canım valla seninde dediğin gibi pozitif çıkıp negatif olan yada tam tersi durumlar çok fazla ayrıca yapılan testlerin %100 lüğü yok hiç bir zamn ve allah korusun olumsuz sonuç çıksa tedaviside yok aldırmayıda düşünmediğim için kafamı karıştırmaktansa yaptırmayı düşünmüyorum ...
çok araştırdım nette her de farklı ölçümler yapabiliyomuş ve bu ölçümler riski belirliyo ....
ve etrafımda bebeğinizde daum sendromu var alalım dednip te sapasağlam doğan arkadaşlarım var ....
kısaca rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar versin inş......
geçmiş olsun canım .3 ayı doldurmadan doktorlar müdehale etmiyorlar inşallah iltihap falan yoktur keşke hamişlikten önce hallettirseydin canım bende 2 tane amaliyatlı diş çektirmiştim sırf gebelikte sorun çıkartmasın diye :18: şimdi ne oldu biliyon mu bir tane dolgu dişim vardı çikolata yiyince agrı hissediyorum onun için gidicem parol ilaç var gebelikte kullanılıyor agrı kesici istersen doktordan iste versin 2-3 hafta daha dayanırsın sonrasında inşallah halledilir canım .bende 2 hafta sonra doktoruma soracağım bakalım çikolatadan agrıyo dişim dişçiye gidim mi diye .o tarafta yemesemde olur ama ilerlemesinden korkuyorum dolgu çatlamış falan olabilir diye
Amin canim insallah saglikli olsun baska birsey istemem ultason goruntusunude mi istiyorlar? İyice garantiye aliyorlar galiba ama tatlim benim doktorum uni.hastanesi doktoru orda yaptiralim dedi testleri ben istemedim cok kalabalik diye anlasmali yakinlarda da bisey var mi bilmiyorum arastirayim iyiceevet canım iki ayrı yere gitmek zor olur .bazı özel labaratuvarlar anlaşma yapıyorlar belki anlaşmalı yakınlarında bir labaratuvar bulursun bir bak bakalım.ben de işte gittim bana direk bilgileri dışında bebeğin resmini aldın mı dediler verdim onada baktılar ordan değerleri karşılaştırdılar ama birşey olmaz inşallah zaten doktorun ense kalınlığında normal dedikten sonra inşallah kanda birşey çıkmıyor
kızlar benim gibi süt içemeyeniniz var mı ?
ben 2 su bardağı ayran içiyorum tuzlu olarak içiyorum yoksa şekerli şeyler tiksindiriyor beni
evet canım parol kullanabilrsin için rahat olsun .canım bendede iltihap vardı zaten yeni geçmişti cektirmeye gidecektim hamile oldugumu ögrendim iyikide gitmemişim yani.bebeğe zarar verebilirdi bilmeden.
ama şimdide acısı cok kötü uyuyamıyorum sorcam doktora parol ilacı bikaç arkadas facebooktan yazmıs bu ilacın kullanılabilecegini. bakalım artık inşallah iyice ilerlemez dayanamıyorum çünkü.
sanada cok gecmiş olsun diş agrısı gercekten cok zorrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benim gibi süt içemeyeniniz var mı ?
ben 2 su bardağı ayran içiyorum tuzlu olarak içiyorum yoksa şekerli şeyler tiksindiriyor beni
hehe üzülme canım sende peynirden alıyorsun vitaminini , sanırım en kötü bulantı geçiren sensin canım ya demi .inşallah geçer bende bu haftadayım ama 2 gün önce ne yediysem çıkarttım ,sabahları bulanıyorum da hala devam ama tuzlu şeyler yiyince kesiyor bakalım .bende ekmek arası peynir yedim.nane içtim limonlu bir de ayran içiyorum akşama da allah kerim kahvaltı falan yapabilirizsüt mü o da ne
cnm ben hala peynir ekmeğin ötesine geçemedim, sütü bırak su bile içemiyorum, bak süt diyince öğürdüm yine çok iğrencim
evet canım benim ultrason resmimi istedi .sen bir araştır bakalım canım .belki doktoruna daha yakın bir yer vardır cünkü sürekli gidiceksin .Amin canim insallah saglikli olsun baska birsey istemem ultason goruntusunude mi istiyorlar? İyice garantiye aliyorlar galiba ama tatlim benim doktorum uni.hastanesi doktoru orda yaptiralim dedi testleri ben istemedim cok kalabalik diye anlasmali yakinlarda da bisey var mi bilmiyorum arastirayim iyice
evet canım parol kullanabilrsin için rahat olsun .
ben oğluma hamileyken şişen dişle geçirdim gebeliğimi ve doğumdan sonraki 2. hafta hemen gittim kanal tedavisi yaptırdım inşallah seninki de hemencik geçer çok zor yaşadığım için bunda yaşamayayım diye gittim çektirdim 2 gömülü 20 lik dişi ama süpriz oldu şimdi işte şekerli yiyince agrıma oluyordemekki insan yaşayacağ varsa mümkünatı yok yaşayacak
Slm kızlar :87:
Bir hafta sonu daha geride kaldı . Benim işim daha yeni bitti. Güya sevgili kocam bana ve oğluma dogum günü yaptı .
Evet herkez bir araya geldi ii oldu ama benim cnm çıktı. Çok yoruldum hazırlıklarım bitti az bi uzanıyım dedim belimde çok kötü ağrı hissettim wc gittim kahve rengi akıntı geldi . O kadar çok üzüldüm ki o an herkezi her şeyi evde bırakıp kaçıp gidesim geldi . Al işte yaptıgını begendinmi böle böle oldu dedim eşimde korktu . Seni mutlu etmek istemiştim dedi. Çocugun azıyla iş yaptı . Bu senede böle olsun yanlız kutlayalım oğlum diye bilirdi. Bi yemege giderdik bide ufak bi pasta keserdik olur biterdi . Zor yattım gece bida gelmedi ama korkusu yetti. Evi toparladım az önce az gene akıntı geldi. Sizlerde kahve rengi koyu yapışkan akıntısı olan varmı kızlar.
hehe üzülme canım sende peynirden alıyorsun vitaminini , sanırım en kötü bulantı geçiren sensin canım ya demi .inşallah geçer bende bu haftadayım ama 2 gün önce ne yediysem çıkarttım ,sabahları bulanıyorum da hala devam ama tuzlu şeyler yiyince kesiyor bakalım .bende ekmek arası peynir yedim.nane içtim limonlu bir de ayran içiyorum akşama da allah kerim kahvaltı falan yapabiliriz
merhabalarr arkadaşlarrr,
erkekler böyle işte kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar çoğu zaman) bende sürekli oluyordu kahverengi akıntılar geçen cuma doktorumun verdiği bi iğneyle durdu arkadaşım, istirahat şart bide mutlaka doktorunu bilgilendirki progestan desteiğine başlıyorlar
Slm kızlar :87:
Bir hafta sonu daha geride kaldı . Benim işim daha yeni bitti. Güya sevgili kocam bana ve oğluma dogum günü yaptı .
Evet herkez bir araya geldi ii oldu ama benim cnm çıktı. Çok yoruldum hazırlıklarım bitti az bi uzanıyım dedim belimde çok kötü ağrı hissettim wc gittim kahve rengi akıntı geldi . O kadar çok üzüldüm ki o an herkezi her şeyi evde bırakıp kaçıp gidesim geldi . Al işte yaptıgını begendinmi böle böle oldu dedim eşimde korktu . Seni mutlu etmek istemiştim dedi. Çocugun azıyla iş yaptı . Bu senede böle olsun yanlız kutlayalım oğlum diye bilirdi. Bi yemege giderdik bide ufak bi pasta keserdik olur biterdi . Zor yattım gece bida gelmedi ama korkusu yetti. Evi toparladım az önce az gene akıntı geldi. Sizlerde kahve rengi koyu yapışkan akıntısı olan varmı kızlar.
ayyy canım cok üzüldüm yaa. insan bu halde bide misafirle ugrasıyor sorma bizede uzaktan yatılı misafir gelecek aman hiç istemiyorum evdede inşaat var zaten benim derdim bana yeter. millet gezme ve yeme peşinde. işin yoksa onlara hizmet et dur.bide cok lafcılar. keşke annen yada kayınvaliden oradaysa onlar hazırlık yapsaydı kendi evlerinde sende yorulmazdın okadar biraz yat dinlen bazılarında oluyomus böle akıntılar istersen bide doktora danıs.
bele cok dikkat edin diyolar bu aylarda belimizi agrıtmamamız lazım ama nerde millette o anlayıs.Allah yardımcın olsun canım
herkese iyi haftalar kızlar
benim ikili test de ctesi yapılcak 12+1 de yani zaten 11-14. haftalar arasındaymış
ben de özel muayenehaneye gidiyorum ama kan da orda alıncakmış doktorum gerekli kişinin gelip kanımı alacağını söyledi
sanırım çalıştığı hastaneden biri gelecek
bir de bu ikili test için ortalama ne kadar ücret ödediniz kızlar ???
saol cnm bulaşıkları yıkadılar gittiler ama 35 kişi vardı heryer battı . Kardeşim bekledi giderler süpürürüm diye ama görümcemler gece 12 ye kadar oturunca en sonunda kalktı gitti elleme yarın gelir süpürürüm dedi ama ben tez canlıyım sabah süpürdüm viledayla sildim wc fırçaladım bide o kadar taba yerleştirdim gene geldi. Kocamında canına okudum bida böle emri vaki yapamaz . Sabah beri kaç kere aradı iimisin diye
merhaba öncelikle geçmiş olsun bence ihmal etme bende cuma gecesi aynı şekilde koyu kahverengi akıntı şeklinde kan geldi 12+3 günlük hamileyim cumartesi günü doktoruma gittim koyu olduu için telaşlanma ama her kanamada düşük tehlikesi vardır dedi bir hafta rapor ve birde progestan habi verdi cumartesi bütün gün yattım hiç bişey yoktu pazar günü bşraz evi toplim dedim ve yine geldi şuan yatıorum hala varya bence bi doktora git derim ne olursa olsun önemli diolar çünküslm kızlar :87:
Evet herkez bir araya geldi ii oldu ama benim cnm çıktı. çok yoruldum hazırlıklarım bitti az bi uzanıyım dedim belimde çok kötü ağrı hissettim wc gittim kahve rengi akıntı geldi . O kadar çok üzüldüm ki o an herkezi her şeyi evde bırakıp kaçıp gidesim geldi . Al işte yaptıgını begendinmi böle böle oldu dedim eşimde korktu . Seni mutlu etmek istemiştim dedi. çocugun azıyla iş yaptı . Bu senede böle olsun yanlız kutlayalım oğlum diye bilirdi. Bi yemege giderdik bide ufak bi pasta keserdik olur biterdi . Zor yattım gece bida gelmedi ama korkusu yetti. Evi toparladım az önce az gene akıntı geldi. Sizlerde kahve rengi koyu yapışkan akıntısı olan varmı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?