Canlar merhaba bende doktora 12+2iken gidicem ense kalinligi ikili test icin gec olmaz herhalde...gerci ikili testi o gun yaptiramam muayenehaneye gittigim icin..eetesi gune kalir buyuk ihtimal
Bende yorgun savaşçı gibiyim.işyeri yoğun,sürekli uykum var bulantılarda cabası ama bebişler sağlık olsunda canımız sağolsunBulantıları ve gitmeyen uykuyu saymazsak bomba gibiyim, sen nasılsın?
geç olmaz canım ama ideal zamanı 11 hafta diye biliyorum ben..Canlar merhaba bende doktora 12+2iken gidicem ense kalinligi ikili test icin gec olmaz herhalde...gerci ikili testi o gun yaptiramam muayenehaneye gittigim icin..eetesi gune kalir buyuk ihtimal
geç olmaz canım ama ideal zamanı 11 hafta diye biliyorum ben..
geç olmaz canım ama ideal zamanı 11 hafta diye biliyorum ben..
Oyle mi canim ya tuh benimki 1hafta gec olacak o zaman doktorum illa o zaman gel diyor
yok canım merak etme 11-14 haftaları arasında yapılıyo zaten sen iyi bir zamanda gitmiş olacaksın....
Oğlumda 11 . haftada istemişti doktorumda 2'li test, onun için öyle dedim canım.tabiki drun ne zaman derse en uygun zaman o zamandır.Bundada gittiğimde 7+2 di 4 hafta sonra gel dedi.Oyle mi canim ya tuh benimki 1hafta gec olacak o zaman doktorum illa o zaman gel diyor
merhabalar,hoşgeldin,sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah.Facede grup var diye biliyorum ben.herkese merhaba 2012 ocak annesi olacağım rabbim nasip ederse bende facebook da 2012 OCAK ANNELERİ olarak grup açtım hepinizi paylaşımlarınız için bekliyorum
Canlar merhaba bende doktora 12+2iken gidicem ense kalinligi ikili test icin gec olmaz herhalde...gerci ikili testi o gun yaptiramam muayenehaneye gittigim icin..eetesi gune kalir buyuk ihtimal
Hoşgeldin canım.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak alırsın bebişini kucağına.Psikolojini rahat tutmaya çalış annesi bebişin etkilenmesin.slm kızlar,nasılsınız??
benım bulantı uyku hali derken 10. haftam bu hafta dolacak ..ben oncekı bebegımı bu haftada kaybetmıstım..sanırım 10.haftayı sag salım atlatırsam psıkolojık olarak baya bı rahatlarım....bır daha aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum...her aklıma gelısınde dua edıoyorum..allah kımsenın basına vermesın..
İyi bari canim insallah hayirli guzel haberlerle geliriz...sen neden yaptirmayi dusunmuyorsun canim?gerci bazen yanlis cikabiliyormus...
slm cAnım,gebeliklerde diş kaybı çok oluyor malesef.Geçmiş olsun.Allah şifalar versin.selam kızlar nasılsınız bakalım umarım hersey yolundadır herkes için benimde bikaçgündür çürük dişim cok agrıyodu
şimdi biraz hafifledi ama gecmedi.carsamba doktora gidicem doktora sorcam belki ilaç verir zarrasız olanlarından.dua edin nolur gece uyuyamıyorum hiç.hersey bebklerimiz içinn.
geçmiş olsun canım .3 ayı doldurmadan doktorlar müdehale etmiyorlar inşallah iltihap falan yoktur keşke hamişlikten önce hallettirseydin canım bende 2 tane amaliyatlı diş çektirmiştim sırf gebelikte sorun çıkartmasın diye :18: şimdi ne oldu biliyon mu bir tane dolgu dişim vardı çikolata yiyince agrı hissediyorum onun için gidicem parol ilaç var gebelikte kullanılıyor agrı kesici istersen doktordan iste versin 2-3 hafta daha dayanırsın sonrasında inşallah halledilir canım .bende 2 hafta sonra doktoruma soracağım bakalım çikolatadan agrıyo dişim dişçiye gidim mi diye .o tarafta yemesemde olur ama ilerlemesinden korkuyorum dolgu çatlamış falan olabilir diyeselam kızlar nasılsınız bakalım umarım hersey yolundadır herkes için benimde bikaçgündür çürük dişim cok agrıyodu
şimdi biraz hafifledi ama gecmedi.carsamba doktora gidicem doktora sorcam belki ilaç verir zarrasız olanlarından.dua edin nolur gece uyuyamıyorum hiç.hersey bebklerimiz içinn.
kızlar bende 9.haftadayım carsamba gidicem doktora sizce benden bi test falan istermi. hani toxoplazma testi falan vardı o herkese yapılıyormu bilen varmı yani zorunlumu yaptırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?