2012 Ocak Anneleri

Canlar merhaba bende doktora 12+2iken gidicem ense kalinligi ikili test icin gec olmaz herhalde...gerci ikili testi o gun yaptiramam muayenehaneye gittigim icin..eetesi gune kalir buyuk ihtimal

Canlar merhaba bende doktora 12+2iken gidicem ense kalinligi ikili test icin gec olmaz herhalde...gerci ikili testi o gun yaptiramam muayenehaneye gittigim icin..eetesi gune kalir buyuk ihtimal

11-14. haftalar arasında yapılıyor cnm. en uygun zamanda gitmiş olacaksın merak etme

geç olmaz canım ama ideal zamanı 11 hafta diye biliyorum ben..

Oyle mi canim ya tuh benimki 1hafta gec olacak o zaman doktorum illa o zaman gel diyor
Oğlumda 11 . haftada istemişti doktorumda 2'li test, onun için öyle dedim canım.tabiki drun ne zaman derse en uygun zaman o zamandır.Bundada gittiğimde 7+2 di 4 hafta sonra gel dedi.

herkese merhaba 2012 ocak annesi olacağım rabbim nasip ederse bende facebook da 2012 OCAK ANNELERİ olarak grup açtım hepinizi paylaşımlarınız için bekliyorum

herkese merhaba 2012 ocak annesi olacağım rabbim nasip ederse bende facebook da 2012 OCAK ANNELERİ olarak grup açtım hepinizi paylaşımlarınız için bekliyorum
merhabalar,hoşgeldin,sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah.Facede grup var diye biliyorum ben.

slm kızlar,nasılsınız??
benım bulantı uyku hali derken 10. haftam bu hafta dolacak ..ben oncekı bebegımı bu haftada kaybetmıstım..sanırım 10.haftayı sag salım atlatırsam psıkolojık olarak baya bı rahatlarım....bır daha aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum...her aklıma gelısınde dua edıoyorum..allah kımsenın basına vermesın..

bende sata göre 12+1 de gittim canım .ultrasona göre 12+5 idik .kan da o gün verdim ben .çünkü o anki ölcümleri tek tek istiyorlar karşılaştırma yapıyorlar.özel muayehaneye gidiyorum ben tahlillerimide labaratuvarda yaptırıyorum .
sen de sanırım özele gidiyorsun değil mi*

Hoşgeldin canım.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak alırsın bebişini kucağına.Psikolojini rahat tutmaya çalış annesi bebişin etkilenmesin.

selam kızlar nasılsınız bakalım umarım hersey yolundadır herkes için benimde bikaçgündür çürük dişim cok agrıyodu
şimdi biraz hafifledi ama gecmedi.carsamba doktora gidicem doktora sorcam belki ilaç verir zarrasız olanlarından.dua edin nolur gece uyuyamıyorum hiç.hersey bebklerimiz içinn.

İyi bari canim insallah hayirli guzel haberlerle geliriz...sen neden yaptirmayi dusunmuyorsun canim?gerci bazen yanlis cikabiliyormus...

canım valla seninde dediğin gibi pozitif çıkıp negatif olan yada tam tersi durumlar çok fazla ayrıca yapılan testlerin %100 lüğü yok hiç bir zamn ve allah korusun olumsuz sonuç çıksa tedaviside yok aldırmayıda düşünmediğim için kafamı karıştırmaktansa yaptırmayı düşünmüyorum ...

çok araştırdım nette her de farklı ölçümler yapabiliyomuş ve bu ölçümler riski belirliyo ....
ve etrafımda bebeğinizde daum sendromu var alalım dednip te sapasağlam doğan arkadaşlarım var ....

kısaca rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar versin inş......

slm cAnım,gebeliklerde diş kaybı çok oluyor malesef.Geçmiş olsun.Allah şifalar versin.

kızlar bende 9.haftadayım carsamba gidicem doktora sizce benden bi test falan istermi. hani toxoplazma testi falan vardı o herkese yapılıyormu bilen varmı yani zorunlumu yaptırmak

geçmiş olsun canım .3 ayı doldurmadan doktorlar müdehale etmiyorlar inşallah iltihap falan yoktur keşke hamişlikten önce hallettirseydin canım bende 2 tane amaliyatlı diş çektirmiştim sırf gebelikte sorun çıkartmasın diye :18: şimdi ne oldu biliyon mu bir tane dolgu dişim vardı çikolata yiyince agrı hissediyorum onun için gidicem parol ilaç var gebelikte kullanılıyor agrı kesici istersen doktordan iste versin 2-3 hafta daha dayanırsın sonrasında inşallah halledilir canım .bende 2 hafta sonra doktoruma soracağım bakalım çikolatadan agrıyo dişim dişçiye gidim mi diye .o tarafta yemesemde olur ama ilerlemesinden korkuyorum dolgu çatlamış falan olabilir diye

kızlar bende 9.haftadayım carsamba gidicem doktora sizce benden bi test falan istermi. hani toxoplazma testi falan vardı o herkese yapılıyormu bilen varmı yani zorunlumu yaptırmak

canım ben ilk hamileliğimin 5. haftasında birçok tahlil yapıldı ama o haftalarda hiç test falan yaptırmadı doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…