2012 Ocak Anneleri

ben ancak ayda bir hastaeye gitmek için yarım gün izin alabılıyorum. bu aralar işler yok pek ama ay sonu gelıyor. haftaya çok sıkışacam. allah yardım etsin valla.

doktor 2li test ve ense kalınlığını ölçmek için 9 temmuza randevu verdi. geç değilmi sizce? şuan 10 haftalığım

günaydın yavrulaar nasılsınız?

edacım, biz de geçmişte aileleri de karıştırdığımız bir sorun yaşadık ve çok ders çıkardık bu olaydan.. eminim sen de çıkaracaksın ama olay henüz çok sıcak.. bikaç tavsiyem var..birincisi sakın olaki aranızdaki problemleri ailelere yansıtmayın.. büyükler, sağduyulu davranıp sorunu çözerler diye düşünüyo insan ama tam tersi arapsaçına döndürüyolar.. çünkü objektif olmaları imkansız. sen eşinin ailesine el kızısın, eşin de senin ailene el oğlu.. ama yansımış bir kere, mümkün olduğunca ailelere artık olayı uzatmayıp üstünü kapayın, onları karıştırmayın daha fazla.. sorarlarsa, hallediyoruz falan gibi yuvarlak cevaplar verin.. tabi bunu ikinizin de yapması lazım. bunun için de, önce sakin tatlım.. sıcağı sıcağına asla sağlıklı düşünemezsiniz. sadece eşine birbirimize biraz zaman verelim, konuyu şimdilik konuşmayalım, sakinleşip düşününce konuşuruz de ve aileleri de karıştırıp onları da üzmeyelim de.. gerekirse kayınvalidene -sizin iyiliğiniz için bu- anne sana karşı bişeyim yoktu, motorun sesinden sesim yüksek çıktı, kusuruma bakma de kapat konuyu.
ve kayınpederin seni anlamadı falan diye kendini bitirme, anlamaz güzelim,sen onların gözünde EL KIZISIN bunu unutma. ağzınla kuş tutsan bu değişmez.
aranızdaki sorunu da olay soğuyunca, karşılıklı tahrik edici sözler olmadan, sakin bi şekilde konuşun ve kendiniz karar verin.
biz o olayı çok şükür atlatınca, düzelince, birbirimize söz verdik, aramızdaki sorunları ailelere yansıtmamaya. kendimiz halletmeye çalışıyoruz, annem benim canım, annem bile sorsa ufacık bile olumsuz bişeyi anlatmıyorum. çünkü herkesin kendi evladı, duygusal davranıp taraf tutuyolar, savunmaya geçiyolar, büyümicek sorun kocaman oluyo..
ama şiddetten bahsetmişsin, onu net anlatmamışsın, şiddet derken fiziksel şiddetten mi bahsettin???

doktor 2li test ve ense kalınlığını ölçmek için 9 temmuza randevu verdi. geç değilmi sizce? şuan 10 haftalığım

bana bir sey denmedi daha bende 9+1

nezaman gitmem gerek ya bilgim yok

bu carsamba bende türkiyeye gidiyorum orada bir kontrolle gidim ben

normalde nezaman oluyor bu test canim ?

11-14. haftalar arasında oluyo canım.Ama ense kalınlığından snra bi de ikili test için kan alıolar ve 1 hafta sonra çıkıo sonucu.Ne kadar kalacaksın burda?

Son düzenleme:
ve genel bi tavsiye,çok karışma eşinin ailesinin sorunlarına falan.. iyi niyetle şöle olsa böle olsa dersin, kötü bişe olsa senden bilirler.. hep aranızda bi mesafe bırak, saygılı ol her zaman, gerektiğinde elbette gidecek geleceksiniz ama asla yüzgöz olma.. surat as otur diil dediğim, güleryüzlü, saygılı ama hep biraz mesafeli... sen asla onların kızı gibi olamazsın.. ben bi vakitler olurum sandım, olmadığını anlamış biri olarak söylüyorum :)))

kızlaaar bu arada yeni bişe öğrendim göbüş sertse bebiştenmiş, yumuş yumuşsa yumuş yumuş göbüşmüş işteee

kızlaaar bu arada yeni bişe öğrendim göbüş sertse bebiştenmiş, yumuş yumuşsa yumuş yumuş göbüşmüş işteee

Benimki taş gibi ya, ben hazımsızlığa bağlıyordum, bu koca göbek bebiş mi şimdi
Ya ayıptır söylemesi, ben 3-4 günde 1 çıkıyorum tuvalete, artık ciddi sorun olmaya başladı, napıcam böyle :26:
Kayısı kurusu falan hariç bir öneriniz var mı? Kayısı midemi bulandırıyo da

canımm yaş ya da kuru incir de iyi gelir, zeytinyağı da ilaç ona.. zeytinyağına kuru incir dilimle irice, sabahları aç karnına bikaç parça ye, su iç.. yağ ile zorlanırsan akşamdan iyice yıkayıp suya koy, sabah aç karnına ye, suyunu da iç.. inşallah iyi gelir.

en son ne zaman gittin doktora canım?
11 haziranda gittim. 8+4düm sanırım. 9 temmuzda 12+6 olacam

11 ve13. haftaar arası diye biliyorum. tam son günü yapılacak eğer öyleyse benımkı ondan kafam karıştı. hangi şehire geleceksın canım istanbul mu?
o derdın devası bol bol bol su ama meserret su da içemiyor sanırım. hele bu mıdeyse zentınyağı hiç içilmez. mecbur bekleyecez bulantıların geçmesini. benım ilk günler oldu şimdi maşalah sorun yok ama doktor her gun bir kuru kayısı bir kuru incir ye dedi. bende yıyıp yıyıp çıkartıyorum. offffffffffffffffffffff

canım elevite devam ediosun ya o bkabız yapabiliomuş ,zaten bulantına da iyi gelmedi bence bırak sen içme daha.folic aside geri dön.

11 haziranda gittim. 8+4düm sanırım. 9 temmuzda 12+6 olacam

bence normal daha önce gitmene gerek yok.

oy kuzular yaf.. su şart zaten de su da içemiyosa zor yaa, inşallah çabuk geçer bulantılarınız yavrım ya

Normalde taze inciri çok severim, bir deniyim bakalım yiyebilecek miyim :26:

Zeytinyağını öylece yiyemesem de zeytinle birlikte yiyorum ama yeterli olmuyor galiba, tabi sürekli peynir ekmekle beslendiğim hiç sıvı gıda tüketmediğim için...
Seyyahın da dediği gibi, su içmek eziyet bana, en fazla günde 1.5 litre içebiliyorum, o da zorlaya zorlaya.
Tuvalet işkenceye dönüştü ya, bir çözüm bulucam artık, gerekirse zorla gırtlağıma iticem meyveleri falan

tamam ozman canım ben 11-13. haftalar arası diye biliyordum 11-14. haftalar arasıymış. sağol

bu arada sizinle güzel bi haber paylaşmak istıyorum. kuzenımın eşi benımde arkadaşım artık 2 yıldır bebek için tedavı göruyordu dün hamile olduğunu öğrendik. çok çok sevındık. bız onlardan bir yıl sonra evlendık ama daha çabuk hamıle kaldım. süreklı de görüşüyoruz. şöyle doya doya bebeğimden bahsedemıyordum üzülecek diye. başkaları birlikteyken hamıleliğimle ilgili bişey sorsa utanıyordum. şimdi ıkımızde hamişiz. çok mutluyum oyuzden. allah herkeze hayırlı sağlıkı yüzü de bahtıda güzel evlatlar versin. allah aratmasın der annem hep doğru valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…