- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
Kızlarrrrr ofiste 2 aylık bebek varçooook tatlı, beni de çok sevdi
Maaşallah, kucaktan kucağa hiç de ağlamıyor
imrenerek bak da senin bebiş de öyle olsun
çok teşekkür ederim bana çok destek oldun seni yanlış anlamadım sadece o kadar beni anlayan birisine ihtiyacım varki gözüme baktığında anlasın çünkü etrafımdaki insanlar hep işlerine geldiği gibi anlıyor benim duygularımı hiçe sayarak ama ben gerçekten çok hassas ve ince düşünen biriyim belkide bundan hep üzülüyorum insanları çok taktığım iiçin allah senden razı olsun ve beni anlayan derdime ortak olan bütün arkadaşlarımdan artık yalnız değilim bebeğim benimle ve sizin gibi dostlarım var biraz uyumak istiyorum izninle 12 gibi gelir eşim ve çokta güzel bi geliş olmayacak kendime hakim olmaya çalışacağım umarım başarırırm iyi geceler canlarım
doktor 2li test ve ense kalınlığını ölçmek için 9 temmuza randevu verdi. geç değilmi sizce? şuan 10 haftalığım
doktor 2li test ve ense kalınlığını ölçmek için 9 temmuza randevu verdi. geç değilmi sizce? şuan 10 haftalığım
bana bir sey denmedi daha bende 9+1
nezaman gitmem gerek ya bilgim yok
bu carsamba bende türkiyeye gidiyorum orada bir kontrolle gidim ben
normalde nezaman oluyor bu test canim ?
kızlaaar bu arada yeni bişe öğrendim göbüş sertse bebiştenmiş, yumuş yumuşsa yumuş yumuş göbüşmüş işteee
Benimki taş gibi ya, ben hazımsızlığa bağlıyordum, bu koca göbek bebiş mi şimdi
Ya ayıptır söylemesi, ben 3-4 günde 1 çıkıyorum tuvalete, artık ciddi sorun olmaya başladı, napıcam böyle :26:
Kayısı kurusu falan hariç bir öneriniz var mı? Kayısı midemi bulandırıyo da
11 haziranda gittim. 8+4düm sanırım. 9 temmuzda 12+6 olacamen son ne zaman gittin doktora canım?
11 ve13. haftaar arası diye biliyorum. tam son günü yapılacak eğer öyleyse benımkı ondan kafam karıştı. hangi şehire geleceksın canım istanbul mu?bana bir sey denmedi daha bende 9+1
nezaman gitmem gerek ya bilgim yok
bu carsamba bende türkiyeye gidiyorum orada bir kontrolle gidim ben
normalde nezaman oluyor bu test canim ?
o derdın devası bol bol bol su ama meserret su da içemiyor sanırım. hele bu mıdeyse zentınyağı hiç içilmez. mecbur bekleyecez bulantıların geçmesini. benım ilk günler oldu şimdi maşalah sorun yok ama doktor her gun bir kuru kayısı bir kuru incir ye dedi. bende yıyıp yıyıp çıkartıyorum. offffffffffffffffffffffcanımm yaş ya da kuru incir de iyi gelir, zeytinyağı da ilaç ona.. zeytinyağına kuru incir dilimle irice, sabahları aç karnına bikaç parça ye, su iç.. yağ ile zorlanırsan akşamdan iyice yıkayıp suya koy, sabah aç karnına ye, suyunu da iç.. inşallah iyi gelir.
Benimki taş gibi ya, ben hazımsızlığa bağlıyordum, bu koca göbek bebiş mi şimdi
Ya ayıptır söylemesi, ben 3-4 günde 1 çıkıyorum tuvalete, artık ciddi sorun olmaya başladı, napıcam böyle :26:
Kayısı kurusu falan hariç bir öneriniz var mı? Kayısı midemi bulandırıyo da
bence normal daha önce gitmene gerek yok.11 haziranda gittim. 8+4düm sanırım. 9 temmuzda 12+6 olacam
oy kuzular yaf.. su şart zaten de su da içemiyosa zor yaa, inşallah çabuk geçer bulantılarınız yavrım yao derdın devası bol bol bol su ama meserret su da içemiyor sanırım. hele bu mıdeyse zentınyağı hiç içilmez. mecbur bekleyecez bulantıların geçmesini. benım ilk günler oldu şimdi maşalah sorun yok ama doktor her gun bir kuru kayısı bir kuru incir ye dedi. bende yıyıp yıyıp çıkartıyorum. offffffffffffffffffffff
canımm yaş ya da kuru incir de iyi gelir, zeytinyağı da ilaç ona.. zeytinyağına kuru incir dilimle irice, sabahları aç karnına bikaç parça ye, su iç.. yağ ile zorlanırsan akşamdan iyice yıkayıp suya koy, sabah aç karnına ye, suyunu da iç.. inşallah iyi gelir.
o derdın devası bol bol bol su ama meserret su da içemiyor sanırım. hele bu mıdeyse zentınyağı hiç içilmez. mecbur bekleyecez bulantıların geçmesini. benım ilk günler oldu şimdi maşalah sorun yok ama doktor her gun bir kuru kayısı bir kuru incir ye dedi. bende yıyıp yıyıp çıkartıyorum. offffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?