2012 Ocak Anneleri

Dayanamadım aradım
Ethica İncirli hastanesinde 150 TL miş, sgklılar için,
Bu arada ben galiba Ethica İncirlide devam edicem, buradaki doktor önerilerinde oradan bir doktoru çok övmüşler, ayrıca bu civardaki en iyi yeni doğan bakım servisi de bu hastanedeymiş, doğum ücretleri epey pahalı ama napalım, her yıl bi tane doğurmuyorum ya

60 tl de var 100 de var arkadaşın dediği gibi 300 tl de var
ben 300 tl verdim çünkü renkli ultrasanlo bakıolar damar falan herşeyi görğosun birce cd veriolar 300 istemelerinin farkı bu benim eşim istedii için biz bu fiyatı verdik cd hatıra olur bebeğimize gösteririz die düşük fiyat olanlar klasik ultrasonlar bakıolar siyah beyaz olan yani

ayy canım duramadın dimi öyle oluyo ya okadar iş varken insanın içi rahat etmiyo ama kendimize ediyoruz inanki sonra üzülen yine biz oluyoruz.boşver bidahada öyle bişey yapamaz zaten misafir gelmeden önce biz hazırlık gittikten sonra da temizlik insan bikaçgün kendine gelemio valla.
neyse sende iyice dinlende yorma kendini fıstıkk

benim sorduğum yerde de renkli değil galiba ama 3 boyutlu ultrasonla bakıyorlarmış, daha doğrusu gitmeyi planladığım doktorun ultrasonu 3 boyutluymuş, her seferinde 3 boyutlu ultrasona girecekmişiz Biraz büyüdüğünde ben de renkli görmek istiyorum

sahi kızlar ya dogum ücretleri nasıl kendi şehirlerinizde yada hastanenizde hiç soranınız oldumu bazı yerler cok fazla istiomus.

valla bende bukadar uçuk farklar olduu için çok araştırdım tek fark renkli ve 3 boyutlu oldunu sölediler ama cidden 3 boyutlu ayrı bi heyecanı oluyo

sahi kızlar ya dogum ücretleri nasıl kendi şehirlerinizde yada hastanenizde hiç soranınız oldumu bazı yerler cok fazla istiomus.

Fiyatlar çok değişken cnm. bak sana bikaç örnek:

istanbul Koşuyolu Medipol hastanesi ssk + ücreti normal doğum 1750 sezeryan 1850 +gün ücreti 250
(31 ocak 2011)

Güneşli Medicine hastanesi doğum fiyatları: normal doğum 400-500 tl arası sezeryanla doğum +100 200 tl daha fazla (01-2011 tarihli)

Pendik Bölge Hastanesi: normal doğum fiyatı: 500tl sezeryanle doğum ücreti:800tl zorunlu sezeryan:
700 (10-2010)

Göztepe Medikal park sezeryanla doğum 2200tl (kasım 2010)

Medical park 2500 tl,
acıbadem 9800 tl.
Ethica incirli 2300 tl. 2011 yılı

Ankara Güven anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. 12-2010 fiyatı

Kadıköy şifa sezeryan 4600 normal 4200 tl 12-2010

nisa hastanesi normal 850 sezeryanla doğum 1000 tl 2011

Gebze Özel yüzyıl normal 350tl sezeryan 480 tl 2011

Ankara Özel Akay normal doğum ücreti 1850 sezeryan +2gece 2250 (1-2011)

*Alıntıdır

inşallah canım geçer.doğumdan sonra hemen başla sende benim gibi kaportaları düzeltmeye diş zor gerçekten .

canım ben özel labaratuvarda yaptırdım sanırım 90 küsürlü birşeydi.
bu arada doktorum 3 lü tarama değil direk 4 lü tarama testi istedi ilerleyen haftalarda yani.
3 lü yaptırmıcaz cünkü 2 ile 4 lü yeterliymiş .

pardon kızlar ya içinde idrar tahlilide varmış
ikili tarma testi 81 tl yazıyor kağıtta .

Fiyatı ben de merak ediyorum, çünkü 60 a yaptıran da var 300 e yaptıran da, ben de bu akşam hastaneyi arayıp sorucam bakalım bana ne fiyat çekecekler

fiyat aralığı çok değişken gerçekten de, ben arayıp soramıyorum her halükarda kendi doktorum yapıcak ne kadar dese ödicez paşa paşa

ayy bi de sgk fiyatı 150, o olmazsa ne kadar isterler acaba :) doğum ücretleri izmirde de pahalı yapacak bişey yok, doğru diyosun hem her yıl 1 tane doğurmıcaz yaa

ooo en yüksek sen ödemişsin o zaman epey pahalıymış. benim doktorum bundan sonrakilerde önce iki boyutlu siyah beyaz ile daha sonra da 3 boyutlu ile gösterecek. geçen muayenem de o şekilde oldu her ikisinden de bakıyoruz ve bütün görüntüleri cd ye kaydediyor zaten. o nedenle ikili testte fazla ödememe gerek kalmıcak

canım çok teşekkürler fiyat bilgisi için, ayrıca burdan yazan diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi göndermiş olayım senin aracılığınla

canım çok teşekkürler fiyat bilgisi için, ayrıca burdan yazan diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi göndermiş olayım senin aracılığınla

Canim senin ikili testlerin nerde olucak?sen izmirdeydin dimi?benim doktorum nereye gondericek nasil olucak bilmiyorum

Zaten şu yukarıdaki 9800 leri, burdaki yakınlarımdan Alman hastanesinin Amerikan hastanesinin 11.000 lerini duyunca 2.300 bana ucuz geldi gerçi, orda 300 ler 500 ler de var ama onlar görmicez artık :26:

Zaten şu yukarıdaki 9800 leri, burdaki yakınlarımdan Alman hastanesinin Amerikan hastanesinin 11.000 lerini duyunca 2.300 bana ucuz geldi gerçi, orda 300 ler 500 ler de var ama onlar görmicez artık :26:

bu özel hastane olayını aynı otel sistemine çevirmişler nasılki oteller yıldız seviyesine göre fiyatlanıyor hastanelerdede a- b gibi gruplandırmalar varmış fiyatı da belirleyen buymuş, bide örneğin yakın arkadaşım acıbademde doğum yaptı ve bende yanında kalmıştımsanki herşey dahil otelde kalıyoruz) misafilerimize lohusa şerbeti, kapı ve oda süslemesi, bebeğin ilk anından itibaren çekilen fotolardan oluşan albüm, bebeğin bataniye hastane çıkışı dahil tamamen kendileri giydiriyorlar, bebeğin alt değişimini dahi hemşireler yapıyordu. yani hizmette de sınır yoktu doğrusu)

Aynen öyle cnm, hastanelere bazı kriterlere göre puan veriliyor, bu puanlara göre de sınıflandırılıyorlar, fiyatları da bu sınıflar+hastanenin markası beliriyor. Örneğin acıbadem de bahçelievler medical park da a sınıfı ancak verilen hizmet ve marka değeri arada fiyat farkına neden oluyor, yine bu sınıflandırmadan dolayı zincir hastane gruplarının da şubelere göre ciddi fiyat farkları olabiliyor.

benim hastanede olmazsa olmaz olarak aradığım özellikler vardı, kapsamlı, hijyenik ve kapasiteye göre yeterli bir yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmalı, hastanenin genelinde hijyen ve düzen olmalı, çok kalabalık olmamalı gibi, seçimimi bu kriterlere göre yaptım ama henüz karar verdiğim hastaneye gitmedim, bakalım memnun kalacak mıyım :26:

edacım inşallah herşey en kısa zamanda düzelir. seni çook ii anlıyorum bzide buna benzer seyler yasıyoruz sık sık maalesef hep anlayıssızlıktan kaynaklanıyor erkekler biizm gibi düşünemiyor ne yazıkki yada tam tersini anlıyorlar bende sinir oluyorum ama inşallah hersey zamanla yoluna girer senin için dua edicem canım bebeğin ve seni Allaha emanet ediyorum lütfen cok düşünüp kendini yıpratma canım.

çook sağol canım. bakalım bizim hastane de nasıl bi uygulama varmıs sorcam gidersem sizide bilgilendiririm. ama bizim burası biraz mahrumiyet bölgesi zaten topu topu 3tane özel hastane var. ama ben hiç arastırmadım ya yogun bakımı varmı falan die ii aklıma getirdiniz bakalım artık daha dikkatli davancam. zaten bu forumda olmasa bişeyden haberim olmayacak valla iyiki varsınız kızlarrrr sizi seviyorummmm

canım çok teşekkür ederim bende nane kaynatıp içeyim 2 hafta sonra doktordan bu ilacı isteyim evde bulunsun önümüz kış
geçmiş olsun canım hayırdır ya naptın?
Slm arkadaşlarNasılsınız?
slm canım sen nasılsın
Canlar merhaba bende doktora 12+2iken gidicem ense kalinligi ikili test icin gec olmaz herhalde...gerci ikili testi o gun yaptiramam muayenehaneye gittigim icin..eetesi gune kalir buyuk ihtimal
bende 12+6 da gidecem
aklına kötü şeyler getirme. allah bağışlasın yavrunu
kızlar bende 9.haftadayım carsamba gidicem doktora sizce benden bi test falan istermi. hani toxoplazma testi falan vardı o herkese yapılıyormu bilen varmı yani zorunlumu yaptırmak
isterler canım eğer şimdiye kadar yapılmadıysa. sen aç git yınede
kızlar benim gibi süt içemeyeniniz var mı ?
ben 2 su bardağı ayran içiyorum tuzlu olarak içiyorum yoksa şekerli şeyler tiksindiriyor beni
ben gün içinde içemiyorum hiç bişekılde. kellogs falan aldım müsli aldım ama onlarla bile içemiyorum ancak gece yatarken soğuk süt
geçmiş olsun canım. önemlı bişey değildir inşallah ama doktora gitseydın için rahat ederdi. bende dün 15 kişi falan ağırladım. akşamda 3 kişi yemeğe kaldı. temizliği poğcası böreği canım çıktı. güya dinlene dinlene yaptım ama yıne de ayaktasın. bide bu yenı nesil gençler pek bi anlayışşız. ben onlar yaşındayken bi yere gittiğimizde annem benı oturtmazdı. git ev sahıbıne yardım et diye. kalkmayı unutunca falan cimciklerdi ama bunlar totolarını kaldırmıyorlar. hamıle halımle misafırlerın çocuklarına da servis yapıyorum bide. sularını bile ayaklarına istıyorlar.lise talebeleri bide genç kız olacakalr yani
Canim bende hic icemiyorum oguruyorum kokusunu duyunca bile bi yakinimizla konusuyorduk gunde 2lt sut iciyormus sende ic hic besleyemiyorsun boyle bebegi dedi moralim bozuldu ama icemiyorum ne yapayim yaa
arkadaşının öyle demesi hiç hoş değil nıye senın morelını bozuyor kı. süt içmek diş sağlığı vs. açısından da iyi tanbıkı ama daha bbek senden beslenmıyormuş zaten. öyle bile olsa başka bişeyden karşılarsın o vitamını
keşle bekleseydın canım kardeşini bak yardım edecek kişi de varmış hazır.
burda 500-600 civarı canım ssklılara. çok sarsmayacak gibi ama istanbulda falan dudak ucuklatan fiyatlar var tabi

Ne demek cnm. açıkcası çevremdeki doktorlar uyarmasa ben de bu kadar titiz davranır mıydım bilmiyorum ama üstüne basa basa yeni doğan yoğun bakım ünitesinin çok önemli olduğunu, kuvöz sayısının yeterli olması gerektiğini o kadar vurguladılar ki, beni de paranoyak ettiler, belki de bu kadar titizlenmemek lazım ama napalım

bu saatler olunca bana bişiler oluyo midem kazınıyo sanki
çubuk krakere dayanıyorum bende.

dün aksam misafirim vardı börek yapmıstım, o börek bana öyle şahane geldi kiii
utanmasam 4.cüyü yiycektimmm
canım tuzlu vekuru şeyler çekiyo hep.favorim börek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…