2012 Ocak Anneleri

napim seyyahım soğuk soda içtim bogazım kapandı burunum kapandı

kız sen okumadın mı kuzu ben doktora gittim ya kıza benziyo dedi bir de plasente yer değiştiriyormuş ondan akıntım oluyormuş kahverengi ama geçiçek inşallah dedi .ama bebiş çok hareketli takla açıyo bu nasıl kız böyle dedi :44: şimdi çıkıyorum enescik uyandı .antep fıstğı istiyor iyi mi kaçtım öptüm seni ve oğluşunu
içime senin oğlun olcak diye doğuyorrrr

Selam kızlar nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım pek inşallah herkes iyidir keyfi sağlığı yerindedir..

şeydacım anne oluyormuşsun,canım çok sevindim inanki.Rabbim meleğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..
belki hatırlarsın beni,2010 gelinleri topiğindeydim..

Çook teşekkür ederim canımm tam çıkaramadım kusuruma bakma yaa bu ara herşey aklımdan çıkıp gidiyo ama çok sevindim inan Allah razı olsun..
Rabbim sizde şuan düşünmüyosanız istediğiniz en yakın zamanda sizede nasip etsin..

Bişey anlamadım canım yaa şimdi erkekmi kızmı senin bebiş
Neyse biraz daha beklicen sanıırm net öğrenmek için..

Son düzenleme:
Canim alinti yapamadim telefondan giriyorum ben gerci zararliymis sanirim fazla hasir nesir olmamak gerekiyormus ama sorucam bunuda doktoruma neyse evet tatlim gunde 2lt sut icemedigim icin nerdeyse kotu anne oldum valla ama icemiyorum gercekten hele havalar isininca dahada zor geliyor. Bide ben ilk 3ay o kadar onemli degil diyorum yok yok sebze meyve ceviz yiceksin yoksa bebek kucuk dogar beslenemez diyor

merhabalar güzel annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????

NASILSINIZ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

Kilzarrrr slmmm....ben bisey diceitim size cvplarsaniz sevinirim bildiginiz kaadarylaaa...ben sikca idrara cikmiorum sabahlari sıkısiorum okdr...dayanilmayacak deilimm..mide yanma ve bulantilarim ciddi derecede azaldii var ama az...hergun olmuo ynaii...karnimda agri oluo o da arada yoruluncaaa...korkuorumm belirti yok bisey mi olduki dieee

Gunde iki litre sutmuuu....ben bi iki bardagi icene kdr iskence cekiorunn...allalal tuh yha napcam

Burda çok kez konuştuk bu konuyu canım..
Herkesin belirtileri farklı olabiliyo bazı insanlar hiç belirti yaşamıyo..
Bunu düşünerek bebeğime bişeymi oldu gibi şeylere kapılma..
Çook sık idrara çıkma hamileliktende olabiliyo iltihaptanda benim ikisi birden var yani idrar yollarımda ilthapta var o yüzden çok sık çıkıyorum..
Eğer doktor randevularında doktor bişey yok normal dediyse hiç böyle şeyleri kafana takma.
Eğer riskli bi durum var dediyse yapman gerekenleride söyler ztn onlara dikkat edersen Allahın izniylede bişey olmaz..
Ama doktor hiç bişey demeden evham yapma boşuna

ne zaman geçer ağzımızdaki bu tad acaba ? ya kusmalara razıyım bende senin gibi yemek yemeye korkuyorum salçadan bile huylanmış durumdayım sürekli ağzımdaki tadı alsın diye tuzlu salatalık yiyorum yerken iyi de sonrası yine iğrenç (
kızlar benim gibi süt içemeyeniniz var mı ?
ben 2 su bardağı ayran içiyorum tuzlu olarak içiyorum yoksa şekerli şeyler tiksindiriyor beni

Gunde iki litre sutmuuu....ben bi iki bardagi icene kdr iskence cekiorunn...allalal tuh yha napcam

kızlar bende sizler gibi süt içemiyorum malesef ama nette onun yerine peynir(bunu da yiyemiyorum) yoğurt,ayran ve dondurma tüketebilirsiniz yazıyordu imaknım (midem kaldırdıkça) bunlarla takviye etmeye çalışıyorum ...eğer şimdi süt ve süt ürünlerine ağırlık vermezsek ilerde kramplarımız olurmuş yani bunları bebekten çok kendimiz için yiyoruz çünkü zaten o bizim depoları kullanacak depoları dolu tutmalıyız ki sonra zorluk çekmeyelim

edaecrin nasıl oldun canım? sakinledin mi biraz

bugün biraz daha iyiyim canım çok sağol evde yokmuş gibi davranıyorum hiç konuşmuyorum yemeğini yaptım yedi uyudu şimdide yanımda tv izliyor bende takmıyorum ama tabi moralim bozuk sadece eşim değilki aileside işin içinde olduğu için kindardır annesi unutmaz artık

canım benim çok yorum yapmak istemedim ...sonuçta herkes kendi çektiğini kendi biliyor..bende 5 yıllık evliyim arkadaşların dediği gibi ilk 3 yıl çok zor geçiyor bizde eşimle ayrılmanın eşiğinden döndük..genelde sorunlarınız nelerdir bilmiyorum ama şuan ki senin duygusallığınla birlikte eşinin yanlış anlaması ve seni anlamaya gayret göstermemesi sonucu büyümüş.dilerim ki bu sorunu atlatırsınız bu süreci çok yıpratıcı atlatan biri olarak diyorum ki senin kendini yıpratman sana zarar veriyor sadece ...sağlıklı bir düşün kendine bir yol çiz az çok eşini tanımışsındır ne yaparsan hatasını anlar bulmaya çalış bence ...niyetim seni ya da eşini yargılamak ya da eleştirmek değil ya da ben bilirim tavırları da değil sadece dilim döndüğünce yardımcı olmak istiyorum inş. yanlış anlamazsın beni...sonuçta şuan burdaki herkes aynı duygusallığa sahip ...Rabbim yardımcın olsun canım

Boşver tatlım bunların hepsi geçip gidiyor, ben evliliğimin 3. yılında kayınvalidemle öyle bir kavga etmiştim ki, birdaha imkansız birbirimizin yüzüne bakmayız diyordum, çok detaya girmicem ama gece vakti beni evinden kovmuş, sokağa atmıştı, evimden 14 saat uzak mesafede üstelik
Peki şimdi durum nasıl dersen, gelinini yere göğe sığdıramayan, yalvar yakar bir kayınvalide ve nazlı gelini
Anladım ki hiç yüzgöz olmamalıymış bunlarla, sen de öyle yap tatlım, konunun temcit pilavı gibi ısıtılıp önüne konmasına izin verme, bizim orda he de geç derler, he de geç sende, yanlış anlaşılmayı açıkla özür dile, kapansın konu.
Eşin de hatasını anlayacaktır zaten, erkek de olsa onlar da insan dermişim şaka bir yana, çok yüz verme hatasını anlasın, sonra da çok uzatmadan barışırsınız, her evlilikte oluyor böyle şeyler, sen üzme kendini, hiçbir şey canından kıymetli değil.

Canim senin ikili testlerin nerde olucak?sen izmirdeydin dimi?benim doktorum nereye gondericek nasil olucak bilmiyorum

canım benim doktorumun muayenehanesinde alıncak kan. biri gelip alcak artık çalıştığı hastaneden mi geliyorlar nasıl oluyor bilmiyorum
o gün sizi yönlendiricem dedi

Kızlar
iyi akşamlar herkeseeee
Edacım uzme sıkma o tatlı canını
hersey yoluna gırer Allah ın ıznıyle ve mutlu mesut devam edersınız ınsallah cnm

ayy hepimizin hayatında olmak zorunda mı benzer durumlar biz yüz göz olmadık ama benim de arkamdan çok iş çevirdi resmen ayrılmamız için uğraştı (nedeyse de başarıyordu ) şimdi 2. gelini kendi yeğeni beni ona örnek gösteriyor o sizden iyiydi falan....2 yıldır bebek tedavisi9 görüyorum eşimi bir üzerime evlendirmedikleri kaldı onu da dediler ya neyse ( bu arada sorun eşimdeydi ) bu sefer ki tedavide sonuncu da yani geldi yataktan kaldırmadı beni suyumu bile başıma getirdi haaa diyeceksiniz ki unutup güvenir misin aslaa yılana güvenirim bunlara güvenmem ama sen şunu yaptın bunu yaptın demiyorum zamanı gelince şakaya getirip lafı otutturuyorum sonra anne anne deyip yüzüne gülüyorum :))

canım benim çok sağol ilgin için bazen sizleri yıllardır tanıyormuşum gibi geliyor.kendinden birşeyler paylaşmanda beni rahatlattı açıkçası biz öyle yüzgöz olmadık zaten ben dün babasının tlfnundan aradım eşimin babasının önünde konuşmalarımı duydular dedim benım senle sorunum yok olayı kendinize çevirmeyin deyip kusura bakma dedim tlfnda ağlıyordu güya,komşularına rezil olmak ne yaa anlayamadım benım moralım bozuk burnumu sıksan canım çıkacak misali onlar neyi düşünüyor beni dünden beri hiç aramadı aramasın ben üstüme düşeni yaptım kırgınlık yaparsa keyfi bilir zaten oğluyla uğraşıyorum çok güzel çocuk yetiştirmiş yaaa bide kendileriyle uğraşamam artık su akar yolunu bulur nereye giderse gider benden amenna.. canım çok öpüyorum seni güzel melek kalpli arkadaşımm

aman allahımm ben böyle şeyler yaşamadım canım seninde allah yardımcın olsun benim eşimin ailesiyle mesafeli bir samimiyetim var ama dün kendimi kaybettım ben bile sonra ne yaptım dedim sadece kayınvalideme bağırarak çıkışmam değil dün bütün antakya bağırtımı duydu nerdeyse sinir krizi geçirdim haa bunun yanı sıra ilk torunları olacak insan biraz alttan alır arar sorar dimi gerçi niye onlardan beklıyorum ki eşim yapmadıktan sonra onlar yapmamış çokm ubizim eşimle sorunlarımız genelde 2mizin arasında geçen sorunlardır benım ailem ve onun ailesi hiç konu olmadı yani büyük bi şekilde diyim, sadece benım eşim çok çabuk parlayan ne konuştuğunu bilmeyen ve kindar bi insan bizim buralarda da böylelerine bi laf vardır iyiliği ok gibi kötülüğü ... gibi misali afedersiniz iyiyken çok iyi melek sinirliyken ve taktıysa bişey allahh artık 1 ay sürer bizim bu olayımız ama bu defa ben yapacağımı biliyorum geçen yıne beni kırmıştı ama bu kadar değil ona rağmen doktora yalnız gittim ve ona haber etmeden gününü biliyordu ama saat kaçta gideceğimi bilmiyordu ve beni aradı çok üzülmüş bozulmuş işten koşa koşa geldi ama bebeğini ve eşini seven heran sevmeli ultrasonda gördüğünde sevip sonra unutmamalı

Sen üstüne düşeni yapmışsın bırak gerisini onlar düşünsün
İnan senin üzüldüğünü görünce içim acıdı, şöyle bir dönemde, insan kaldıramıyor böyle sorunları, her yük eskisinden kat be kat ağır geliyor.
Neyse bugün daha bir rahatlamış gibisin, takma artık zaten boşver, herşey olacağına varıyor öyle ya da böyle, bebişi düşün sen bebişi, maviler mi alıcaz pembeler mi

ah bu erkekler!
işte boyleler cnm
hayat hem onla guzelken hem onunla zor
ne senınle nede sensiz d,iye bosuna dememısler cnm
Evlilik cidden zor bır surec ınsan hayatında helekı ılk yıllar
bu arada soylemıssındır ama unuttum kusura bakma kac yasındasın cnm sen ?
ve esınde kac yasında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…