- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
aman allahımm ben böyle şeyler yaşamadım canım seninde allah yardımcın olsun benim eşimin ailesiyle mesafeli bir samimiyetim var ama dün kendimi kaybettım ben bile sonra ne yaptım dedim sadece kayınvalideme bağırarak çıkışmam değil dün bütün antakya bağırtımı duydu nerdeyse sinir krizi geçirdim haa bunun yanı sıra ilk torunları olacak insan biraz alttan alır arar sorar dimi gerçi niye onlardan beklıyorum ki eşim yapmadıktan sonra onlar yapmamış çokm ubizim eşimle sorunlarımız genelde 2mizin arasında geçen sorunlardır benım ailem ve onun ailesi hiç konu olmadı yani büyük bi şekilde diyim, sadece benım eşim çok çabuk parlayan ne konuştuğunu bilmeyen ve kindar bi insan bizim buralarda da böylelerine bi laf vardır iyiliği ok gibi kötülüğü ... gibi misali afedersiniz iyiyken çok iyi melek sinirliyken ve taktıysa bişey allahh artık 1 ay sürer bizim bu olayımız ama bu defa ben yapacağımı biliyorum geçen yıne beni kırmıştı ama bu kadar değil ona rağmen doktora yalnız gittim ve ona haber etmeden gününü biliyordu ama saat kaçta gideceğimi bilmiyordu ve beni aradı çok üzülmüş bozulmuş işten koşa koşa geldi ama bebeğini ve eşini seven heran sevmeli ultrasonda gördüğünde sevip sonra unutmamalı
aman allahımm ben böyle şeyler yaşamadım canım seninde allah yardımcın olsun benim eşimin ailesiyle mesafeli bir samimiyetim var ama dün kendimi kaybettım ben bile sonra ne yaptım dedim sadece kayınvalideme bağırarak çıkışmam değil dün bütün antakya bağırtımı duydu nerdeyse sinir krizi geçirdim haa bunun yanı sıra ilk torunları olacak insan biraz alttan alır arar sorar dimi gerçi niye onlardan beklıyorum ki eşim yapmadıktan sonra onlar yapmamış çokm ubizim eşimle sorunlarımız genelde 2mizin arasında geçen sorunlardır benım ailem ve onun ailesi hiç konu olmadı yani büyük bi şekilde diyim, sadece benım eşim çok çabuk parlayan ne konuştuğunu bilmeyen ve kindar bi insan bizim buralarda da böylelerine bi laf vardır iyiliği ok gibi kötülüğü ... gibi misali afedersiniz iyiyken çok iyi melek sinirliyken ve taktıysa bişey allahh artık 1 ay sürer bizim bu olayımız ama bu defa ben yapacağımı biliyorum geçen yıne beni kırmıştı ama bu kadar değil ona rağmen doktora yalnız gittim ve ona haber etmeden gününü biliyordu ama saat kaçta gideceğimi bilmiyordu ve beni aradı çok üzülmüş bozulmuş işten koşa koşa geldi ama bebeğini ve eşini seven heran sevmeli ultrasonda gördüğünde sevip sonra unutmamalı
herkese iyi aksamlar kizlar !
Nasilsiniz ?
Sen üstüne düşeni yapmışsın bırak gerisini onlar düşünsün
İnan senin üzüldüğünü görünce içim acıdı, şöyle bir dönemde, insan kaldıramıyor böyle sorunları, her yük eskisinden kat be kat ağır geliyor.
Neyse bugün daha bir rahatlamış gibisin, takma artık zaten boşver, herşey olacağına varıyor öyle ya da böyle, bebişi düşün sen bebişi, maviler mi alıcaz pembeler mi
iyi akşamlar, fena uykum var, yatmadan bir bakaım size dedim, saat 10 olmadan uyurum bu akşam ben :97:
benimkilere alıştım ben artık canım benim eşim bana milletin lafıyla laf söylerdi önceleri komşu bile sırf laf sokmak için söylese eşim bak şu şöyle demişti demekki sen böylesin dersi birde biz evlenmeden 6 yıl konuştuk üniverstede aynı sınıftaydık ailesi bişey dese burnumdan getirirdi ben de ben bunları haketmiyorum neden geliyo başıma ben ne yaptım der kendimi yerdim baktım ki eksiklik bende değil umrumda olmadı ne eşim ne ailesin ondan sonra normale döndüler ..ben tokatlıyım eşim maraşlı az çok bilirsin oraların insanı dışardan gelini pek sevmez ...her neyse bizde dinsizin hakkından imansız geldi...
sizin durum biraz farklı aranızdaki sorun dışarı taşmış...tabir yerindeyse eşini yola getirmen lazım senin ama bu biraz yorucu ve yıpratıcı bir süreç rabbim yardımcın olsun inş...biz seni her zaman dinlemek için burdayız dilimiz döndüğünce de yardımcı olmaya çalışıcaz inş.
mavi olsun pembe olsun benim canım meleğim hergözyaşımda onu düşünüyorum ayaklarının ellerinin hareketleri gözümün önüne geliyor anne olmak değil önce anneliği hissetmekmiş aslolan dün annemle konuştum ve çok rahatladım belkı onu üzdüm ama beni bir tek o anlardı dün onun kokusuyla uyumak istedim tıpkı eski günlerdeki gibi ve kendime son 3 senedir verdiğim bir söz var allahım bana bir evlat nasip ederse demiştim onun bütün sorunlarını en ince ayrıntısına kadar bilicem hiç bizaman yalnız olduğunu hissettirmiycem ona ve kimsenin üzmesini izin vermıycem onun ruhunun aynası olacam die rabbim hepimize ve evlatlarımıza güzel ve sıkıntısız günler nasip etsin ve sizin gibi iyi kalpli ,melek yüzlü insanlarla tanışmayı layık görsün iyiki varsın canımm
Meserretcım nasılsın
gorusemedık bayadır :)
bulantıların ne alemde
Canım benim, o seninin iyiliğin, güzelliğin, bak gör eşin de baba olunca değişecek olgunlaşacak, hepimizi çok güzel günler bekliyor, sıkma sen canımı, moralin bozuldukça bebişini düşün, içine huzur dolsun
İyiyim canım, bulantılarla yaşamaya alıştım, eşim bebeğimiz ninja kamplumbağa olacak diyor, sadece pizza yiyebiliyorum çünkü, o da sade
Senin nasıl gidiyor, var mı bir düzelme?
Allah yardımcın olsun canım bebişinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tesadüfen okudum yazını antakya yazmışsın bende antakyalıyım esas ama erzurumda yaşıyorum sen esas antakyalımısın ?
sağol canım benim dünden beri burayı böyle meşgul ettım belki bazı arkadaşlar bu durumu abes gördü belki sıkıldı ama anladımki yakınındaki değilmiş seni anlayan hiç tanımadığın bi yüz hiç tanımadığın bi yürek seni anlayabiliyormuş sizleri çok seviyorum çok teşekkür edrim yanımda olduğunuz için
ah bu erkekler!
işte boyleler cnm
hayat hem onla guzelken hem onunla zor
ne senınle nede sensiz d,iye bosuna dememısler cnm
Evlilik cidden zor bır surec ınsan hayatında helekı ılk yıllar
bu arada soylemıssındır ama unuttum kusura bakma kac yasındasın cnm sen ?
ve esınde kac yasında ?
Cnm bencede nınja olucak gıbıme gelıyorr :)
Hem super esprı valla :)
Ben bıraz daha ıyıyım cnm
hafıf hafıf bıseyler yıyorum sukurler olsun
bayadırda ıyı gıbıyım
kocısım bıle bugun dıyor bıraz daha ıyısın sankı
alt komsum gordu dun bu aralar sesın gelmıyor dıyor kadıncagız
tuvaletten ogurme seslerımı duyuyordu dusun yanı :)
artık kuruyemıs felanda yemeye calısıyorum
ama dedıgın gıbı o mıde kotulugune ve agız tadına alısıyor ınsan
selam kıslar, geçmişe bakamadım nassınız?
edacımm, tatlım bu sayfaya bakabildim, nasıl oldun tatlım? inşallah daha iyisin? benim eşim de sinirlenince uzun zaman unutmaz, zor soğur içi.. ben hiç dayanamam hemen yumuşarım... çok zor bişe gerçekten.. Allah yardımcın olsun tatlım.. ama görmedin mi yazdıklarımı bilemiyorum, şiddet uyguladı demiştin, fiziksel şiddet diil di mi canım ya, içim cız etmişti okuyunca..
hoşgeldin canım yok gördüm yazıklarını buna fazla girmek istemedim çünkü beni çok üzüyor evet hem sözsel şiddet hem fiziksel ve de dışarda evde değil yani bana vurunca ben delirdim zaten daha fazla elllerim kasıldı açılmıyordu o an anlatamam yani berbat bi gündü
buarada mide bulantısından bahsetmişsiniz dün gece çok kötü kustum resmen içim dışıma çıktı sabahları halen mide bulantısı oluyor bende sizde de oluyormu sabahları
sağol canım hepimiz inşallah evet antakyalıyım
çok sevindim canım insanın memleketinden uzak olması zor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?