2012 Ocak Anneleri

Allah yardımcın olsun canım bebişinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tesadüfen okudum yazını antakya yazmışsın bende antakyalıyım esas ama erzurumda yaşıyorum sen esas antakyalımısın ?

benimkilere alıştım ben artık canım benim eşim bana milletin lafıyla laf söylerdi önceleri komşu bile sırf laf sokmak için söylese eşim bak şu şöyle demişti demekki sen böylesin dersi birde biz evlenmeden 6 yıl konuştuk üniverstede aynı sınıftaydık ailesi bişey dese burnumdan getirirdi ben de ben bunları haketmiyorum neden geliyo başıma ben ne yaptım der kendimi yerdim baktım ki eksiklik bende değil umrumda olmadı ne eşim ne ailesin ondan sonra normale döndüler ..ben tokatlıyım eşim maraşlı az çok bilirsin oraların insanı dışardan gelini pek sevmez ...her neyse bizde dinsizin hakkından imansız geldi...
sizin durum biraz farklı aranızdaki sorun dışarı taşmış...tabir yerindeyse eşini yola getirmen lazım senin ama bu biraz yorucu ve yıpratıcı bir süreç rabbim yardımcın olsun inş...biz seni her zaman dinlemek için burdayız dilimiz döndüğünce de yardımcı olmaya çalışıcaz inş.

mavi olsun pembe olsun benim canım meleğim hergözyaşımda onu düşünüyorum ayaklarının ellerinin hareketleri gözümün önüne geliyor anne olmak değil önce anneliği hissetmekmiş aslolan dün annemle konuştum ve çok rahatladım belkı onu üzdüm ama beni bir tek o anlardı dün onun kokusuyla uyumak istedim tıpkı eski günlerdeki gibi ve kendime son 3 senedir verdiğim bir söz var allahım bana bir evlat nasip ederse demiştim onun bütün sorunlarını en ince ayrıntısına kadar bilicem hiç bizaman yalnız olduğunu hissettirmiycem ona ve kimsenin üzmesini izin vermıycem onun ruhunun aynası olacam die rabbim hepimize ve evlatlarımıza güzel ve sıkıntısız günler nasip etsin ve sizin gibi iyi kalpli ,melek yüzlü insanlarla tanışmayı layık görsün iyiki varsın canımm

sağol canım benim dünden beri burayı böyle meşgul ettım belki bazı arkadaşlar bu durumu abes gördü belki sıkıldı ama anladımki yakınındaki değilmiş seni anlayan hiç tanımadığın bi yüz hiç tanımadığın bi yürek seni anlayabiliyormuş sizleri çok seviyorum çok teşekkür edrim yanımda olduğunuz için

Canım benim, o seninin iyiliğin, güzelliğin, bak gör eşin de baba olunca değişecek olgunlaşacak, hepimizi çok güzel günler bekliyor, sıkma sen canımı, moralin bozuldukça bebişini düşün, içine huzur dolsun

Meserretcım nasılsın
gorusemedık bayadır :)
bulantıların ne alemde

İyiyim canım, bulantılarla yaşamaya alıştım, eşim bebeğimiz ninja kamplumbağa olacak diyor, sadece pizza yiyebiliyorum çünkü, o da sade
Senin nasıl gidiyor, var mı bir düzelme?

Cnm bencede nınja olucak gıbıme gelıyorr :)
Hem super esprı valla :)
Ben bıraz daha ıyıyım cnm
hafıf hafıf bıseyler yıyorum sukurler olsun
bayadırda ıyı gıbıyım
kocısım bıle bugun dıyor bıraz daha ıyısın sankı
alt komsum gordu dun bu aralar sesın gelmıyor dıyor kadıncagız
tuvaletten ogurme seslerımı duyuyordu dusun yanı :)
artık kuruyemıs felanda yemeye calısıyorum
ama dedıgın gıbı o mıde kotulugune ve agız tadına alısıyor ınsan

sağol canım hepimiz inşallah evet antakyalıyım

Hayat çok tuhaf ne zaman neyle karşılaşacağın ...kimle dost olacağın belli olmuyor...ayrıca meşgul ettim ne demek birlikte,beraber paylaşacağız iyi günümüzü kötü günümüzü...rabbim hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın inş.

selam kıslar, geçmişe bakamadım nassınız?

edacımm, tatlım bu sayfaya bakabildim, nasıl oldun tatlım? inşallah daha iyisin? benim eşim de sinirlenince uzun zaman unutmaz, zor soğur içi.. ben hiç dayanamam hemen yumuşarım... çok zor bişe gerçekten.. Allah yardımcın olsun tatlım.. ama görmedin mi yazdıklarımı bilemiyorum, şiddet uyguladı demiştin, fiziksel şiddet diil di mi canım ya, içim cız etmişti okuyunca..

evett ahh bu erkeklerr.. canım yaşımız küçük değil merak etmee ben 27 ye geçecem,eşim 30 yaşında,6 yıldır tanışıyoruz 3 yıla yakında evliyiz..ama halen eşim büyüyemedi sanırım..

Ben henüz o aşamaya gelemedim kuruyemiş falan yiyemem henüz, ama pizza börek götürüyorum :)
Bu halime de şükrediyorum, bütün günü bikaç krakerle geçiriyordum ya feciydi
Bir de farkettim ki, dışarıda, açık havada olduğumda midem gayet iyi oluyor, bütün günü işte ya da evde geçirince fenayım
Geçicek az kaldı 14. haftadan sonra bomba gibi olucaz, ondan sonra gelsin vitaminler meyveler sebzeler

sağol canım artık düşünmek ve hatırlamak bile istemiyorum hiçbirşeyi azönceki yazdıklarımıda silmek istedim görüp sinirlenmek istemiyorum çünkü

Son düzenleme:

canımm yaranı deşmek diildi niyetim.. çok üzgünüm.. ne diyim güzellim ya, Allah yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.. ama gönül isterki bebeğiniz annesi babası bir arada büyüsün.. inşallah bir daha yaşanmamak üzere hallolur sorunlar.
şimdi bebeğini düşün annesi, az kaldı kokusunu duymana inşallah, hepimize zaman durmuş gibi ama sayılı gün ne de olsa :)

buarada mide bulantısından bahsetmişsiniz dün gece çok kötü kustum resmen içim dışıma çıktı sabahları halen mide bulantısı oluyor bende sizde de oluyormu sabahları

buarada mide bulantısından bahsetmişsiniz dün gece çok kötü kustum resmen içim dışıma çıktı sabahları halen mide bulantısı oluyor bende sizde de oluyormu sabahları

Sabahları ve geceleri çok feciyim ben, öğleden sonra nispeten iyi oluyorum, stres de tetikliyor bulantıyı, mesela ben iş günlerinde daha çok bulanıyorum, bugünlerde sıkıntılısın o da arttırıyordur.
Ben böyle durumlarda güzel bir müzik dinliyorum, hatta iş yerinde kulaklığı takıp mezdeke bile dinliyorum le al yelil dağıtıyorum kafamı, bebişi düşünüyorum, hayaller kuruyorum. bulantı geçmese de kusmamı engelliyor.
Bak facede paylaştım şimdi Candan Erçetin melek, o bebişi görünce dert tasa kalmıyor :)

Son düzenleme:

canım dün okudum yazdıklarını ama bişey yazmak bile istemedim çok üzüldüm çünkü
umarım en kısa zamanda sorunlarınızı halleder bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…