2012 Ocak Anneleri

canım doktor bana da dedi bol bol siyah zeytın ye diye ama ben yıyemıyorum pek. beyn geliştirirmiş. çok iyi bişey yapıyorsun yanee
ben bunlarla 2 yıldır uğraşıyorum. aslında bukadar takmazdım ama hamılelık psıkolojısı sanırım. normalde duymamazlıktan gelırım yada güler gecerım çok damarıma basmazlarsa. çünkü ben sınırlenınce daha cok hoşlarına gidiyo bende artık kale almıyorum ama bu başka. bu sefer kantarın topuzu kaçtı. mal!
karısı eşinin yediği naneleri biliyo malesef. ama kaçarak evlenmiş. küçücük çocuğu var muhtemelen yuvam dağılmasın diye düşünüyo garibim. aile içini bilmediğim için yorum yapmak istemıyorum ama yazık yani..
malesef böyle insanlarla çalışıyorum canım . sürekli dipdibe değiliz ama sürekli gelıp gidiyo ve tlf da iletişim halınde olmamız gerekıyo. aptal şey. hala çok sinirliyim. allah büyük zaten ben doğururken o psıkopata güvenmedim ki. allah büyük..

evet sankı kendılerı bakacaklarmış gibi 3 çocuğa ah vah tüh demeye başlarlar düşüncesizler.. insanın hevesini kursağında bırakıyorlar
az sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz
ama silme sakın ben kaçırıyorum sonra. sabah görürüm artık

Son düzenleme:
Ay hep unutuyorum mayışıyorum eve gidince dur çıkıyorum şimdi, eve gidince girerim bye
hadi bekliyos güle gülee
sedacım çok zor şeyler yaşamışsın.. inşallah Allahım bu kez sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, maşallah yavruna korkmakta çok haklısın, ama böyle bitirme kendini, bolca dua et, Allaha emanet et yavrunu, hiçbişe olmicak inşallah...

Ohhh mersüü şekerim serin serin çok güzel gitti
Hee gazdır dimii herkesinki gaz yakında doğurcak kıvama gelcez sen hala gazdır o gaz diycen hahahahahhaha
ivet soğuk içiniz
gazdır o gaaaz :82:

ne güzel allahım hayırlısıyla kokusunuda duymayı nasip etsin. gözlerim doldu okurken, rabbimin dediğinden öte hiç bişey yok işte.

Merhaba kızlarrr
Nasılsınız bakalım bayadır bakamadım :)
Dünden beri yanı :)
Hersey yolunda sukur sımdılık
Sabırsızlıkla ıkılı test gununu beklıyorum
Ayy beklemek zor

ay evet be güzelim, düşüncesiz hatta kötü insan çok etrafta... bana da aman hamileliği çok zor olur, aman nasıl yetişcen.. ya bazısı kötü niyetle sölemiyo ama düşüncesizlik bu, ben karnımda taşıyorum onları, hamileyim, söylenir mi bunlar da ya.. ben de takmıyorum artık, Allahıma sığındım daha nolsun... boşveeer.
bu arada siyah zeytin demek beyin gelişimine iyiymiş.. ben de yiyim, bazen midemi yakıyo diye yemiyodum pek...

Merhaba kızlarrr
Nasılsınız bakalım bayadır bakamadım :)
Dünden beri yanı :)
Hersey yolunda sukur sımdılık
Sabırsızlıkla ıkılı test gununu beklıyorum
Ayy beklemek zor

Hoşgeldin..
Bende 2li test gününü bekliyorum sabırsızlıkla..
Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum ama tam güne karar vermedim daha salı,çarşamba gibi giderim heralde..
Zaten daha doktor ve hastanede bulamadım 2li testide devlette yaptırcam..

ne güzel allahım hayırlısıyla kokusunuda duymayı nasip etsin. gözlerim doldu okurken, rabbimin dediğinden öte hiç bişey yok işte.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. İNŞALLAH NASİP OLUR HEPİMİZE KOKUSUNU DUYMAK.. aynen öyle Yaradan isteyince yok diye bir şey yok işte.. olmazı olur ediyor.. şükürler olsun..

Cnm ben sımdı netten aldım randevumu :) 4 Temmuz :)

selam sedoş
beklemek zor eveet

Ayy evet cnm :)
Sımdı burdakı bır ozel hastane el degıstırdı unlu bır hastane oldu olmadı onun fıatlarını ogrenıp orayamı gıtsem dıyorumm ayyy

Ayy ben daha almadım randevu vallahii eşim gelsinde konuşym onunla bi yarın alırım randevuyu heralde aslında Aylinin tatilden dönmesini beklesemmi tamda emindeğilim..
Uff kararsızlık beni deli ediyooo.. Doğru düzgün bi yer bulamamak daha da deli ediyo..
Göztepe şafak hastanesine giderim olmadı diyodum fiyat aldım muayne 62tl normal doğum 2000 sezeryan 3000 epiduralide söylemediler..
:44:

Son düzenleme:

çok uçuk kaçık fiyatlar mevcut yaa, belki gücü olana çok gelmez ama türkiye şartlarında doğuma bu kadar bütçe ayırabilmek kolay değil,zaten bebek eşyaları, yatağı odası, eksikler ekstra bi yığın masraf, rabbim kolaylığını versin

Valla sorma cnm yaa şimdide sema hastanesini aradım muayne doç. dr 102 uzman dr. 132 normal 2000 epiduralli +1250 lira ödüyomuşsun sezeryanda 2950 epiduralli toplam 3750 valla ağzım açık dinliyorum bu fiyatları..
Hee bide o bebek masrafları konusunda yırttık bizde adetmiş ilk torunda kız annesi yaparmış herşeyi anneme yığıyorum herşeyi hahahahaha
Bu adeti sevdim ben

az sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz

O adetten bizde de var, kim düşünmüşse Allah razı olsun
Ben de nihayet karar verdim hastaneye Ethica İncirliye gidicem, muayene 55, doğum 2250 tl, ama doğumda indirim yaptırtmaya çalışıcam, bakalım başarabilirsem.

hahahha valla yaa bencede kim düşünmüşse Allah razı olsun
Normal doğummu sezeryanmı cnm bu fiyat?
Ya evet aslında indirim yaptırmaya çalışmak lazımda en baştan yaptırırsak sonra gidiyomuşuz doğuma ee bize indirim yapmıştınız diyomuşuz hayır diyolarmış o ihtimalde var..
Sona bırakırsakta sürekli ordaki doktora gittik diye onlara gebe olduğumuzu düşünüp indirim yapmayada bilirler bu konuda tecrübeli birilerinden fikir almak lazım aslında..
Hastaneylede nası pazarlık yapılırki :44:

Son düzenleme:

Ben epiduralli normal ve sezeryanı sordum, ikisi aynı bu fiyatmış, epiduralsiz normal düşünmediğim için sormadım bile :44:
Pazarlık işini ben kuzenime bırakıcam, cerrahpaşada genel cerrah bir kuzenim var, doktor seçinimde sağolsun hiç yardımı dokunmadı bana ama bu doktorlar, hastaneler birbirlerine indirim yapıyor, doğuma doğru fiyatı sen konuşursun olur mu dedim olur dedi, valla ne kadar indirtsem kardır diyorum...

Aynen öyle ne kadar indirtsen kardır ama ne zmn yapmalı fln onu bilemiyorum işte.
Eh iyi senin avantajın var kuzeninin faydasını gör bari bu konuda..
Benimde iyi pazarlık yapan biriyle gitmem lazım ama dozunu kaçırmıycak biri olmalı tabi hahahhahah

dogumdan sonra bende bir sene evde kalacagim. calisamayacagim belki bebegi yengeme birakip part time calisirim.
Calismadigim dönem madi sikinti cekecegimiz kesin bu yüzden simdiden biriktim yapiyorum dogumdan sonraki zaman en az zararla kapatabilmek icin.
Sonra bebegimizi ister istemez krese verecegiz, insallah kres yeri buluruz cünki cevremde bir yas ve alti bebekleri kabul eden kres sayizi cok cok kisitli.

Allah izin verirse bebegimizin masraflarini esim ve ben karsilayacagiz. (Kayinvaldemlerden zaten bir beklentim yok) Ablam yegenimin den kalan kiyafatleri verdi saolsun ama kulanilmis oldugu belli bazilari lekeli verdiklerini de kulanacagim tabiki ama benimde hefeslerim var kendim de alacagim allahin izniyle cinsiyeti bi belli olsun her ay bir seyler aliriz.

Allah büyük kimse hamilelik döneminde böyle seyleri sikinti etmesin. Bebeklerimiz riskiyla dogacak insallah.

Ablanın verdiklerinide evde giydirirsin cnm çok çabuk küçülüyo nasılsa bebişlerin kıyafetleri..
Elbette öyle bebek rızkıyla bereketiyle gelir..
Bizde eşimle herşeyini karşılamayı düşünüyoduk tabikide yani herkes bunu düşünüyo kimseye güvenerek çocuk yapılmaz ama bizde adetmiş işte yeni öğrendim ilk torunda kızın annesi yaparmış herşeyi tabi durumu varsa yapar yoksa yapamaz..
Ama adet olmasa bile benim ailemde eşimin aileside ellerinden geldiğince bize bişey bırakmazlardı biliyorum..

Aynen öyle, ne paramızı sokakta buluyoruz ne canımızı, o yüzden hem güzel, ilgili, temiz hem de cebimizi yakmayacak bir yer bulmak lazım, iyi de bir pazarlıkçı

Ekstraları falan da baştan netleştirmek, tam paket fiyatı almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…