- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
canım doktor bana da dedi bol bol siyah zeytın ye diye ama ben yıyemıyorum pek. beyn geliştirirmiş. çok iyi bişey yapıyorsun yaneebenim sabah belli olmuyor,azcık belli olsun diye şöyle önden önden yürümeye çalışıyorum şişire şişireartık belli olsun istiyorum göbüşümün
ay canım patates kızartmasına bayılıyorum,hergün olsa yerim ama yememeye çalışıyorum hele yoğutlayınca missssssbir de ben siyah zeytin acayip yiyorum bebeğim siyah zeytini çok sevicek galiba
ben bunlarla 2 yıldır uğraşıyorum. aslında bukadar takmazdım ama hamılelık psıkolojısı sanırım. normalde duymamazlıktan gelırım yada güler gecerım çok damarıma basmazlarsa. çünkü ben sınırlenınce daha cok hoşlarına gidiyo bende artık kale almıyorum ama bu başka. bu sefer kantarın topuzu kaçtı. mal!Bak demiştim ben beceriksiz diye
Allah bilir daha ne noksanlıkları var ki böyle sağa sola sataşarak egolarını tatmin etmeye çalışıyor
Bizim şirkette bunlardan sürüyle var şekerim, ilk zamanlar çok ağlattılar beni, şimdi hiiiç umursamıyorum, yemişim hepsini, kıskanç mallar sürüsü
karısı eşinin yediği naneleri biliyo malesef. ama kaçarak evlenmiş. küçücük çocuğu var muhtemelen yuvam dağılmasın diye düşünüyo garibim. aile içini bilmediğim için yorum yapmak istemıyorum ama yazık yani..
Gerçekten hadsiz..
Ağzından çıkanı duymayan patavatsız insanlara deli oluyorum..
Ay varya paralamam lazım o adamı içim soğumaz yoksa..
Sen anlattıkca burda doluyorum..
Onamı düşmüş ya kim ondan nasihat istemiş..
Kendi küçücük aklı ve uçkurunun peşinden giden bi zihniyetle kim onun aklına ihtiyaç duyar acaba..
Kendi aklı kendine kalsın beyfendinin söylemesin senin iyiliğin için falan salak..
Karısına Allah sabır versin ne diyim. Acımamak lazım gerçi ama neyse..
Allah ıslah etsin..
malesef böyle insanlarla çalışıyorum canım . sürekli dipdibe değiliz ama sürekli gelıp gidiyo ve tlf da iletişim halınde olmamız gerekıyo. aptal şey. hala çok sinirliyim. allah büyük zaten ben doğururken o psıkopata güvenmedim ki. allah büyük..oha diyorumbu adamı varya o duvardan bu duvara çarpacan anca öyle soğur içi insanın... tövbe tövbe, Allah akıl fikir versin, ıslah etsin...
güzelim bölesine ne üzüyosun kendini, Allahım rızkını verir, evinizde bereket artar, sen hiç merak etme... kuzunu Allah size bağışlasın, kendini de onu da üzme be yavrum..
ayy benim de var öyle bi durumum, herkese üçüz olduğunu sölemiyorum artık, bazıları düşüncesizce konuşabiliyo diye, bu kez de koca karnımı nasıl açıklıcam yaf sorarlarsa
ama silme sakın ben kaçırıyorum sonra. sabah görürüm artıkaz sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz
hadi bekliyos güle güleeAy hep unutuyorum mayışıyorum eve gidincedur çıkıyorum şimdi, eve gidince girerim bye
sedacım çok zor şeyler yaşamışsın.. inşallah Allahım bu kez sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, maşallah yavrunagecmıs olsun cnm...aynı seyı yasadıgım ıcın senı cok cok ıı anlıyorum...ıkılı teste gıttıgımızde ogrenmıstık bız..2 hafta ıcımde ölü kalmış...
gozlerım acılmıyordu aglamaktan o halde sunı sancıyla aldılar...kac ay toparlanamAdım kı senın bı tane evladın var..bende o da yok..uzerıne bı de 4 ay sonra düşük yapttım..sımdı yıne hamıleyım ve sozde hersey ıı...ama ben ıcımdekı korkuyu atamıyorum..her dakıka acaba yasıyo mu dıe dusunmekten kafayı yıyecek durumdayım...
ivet soğuk içiniz
Ohhh mersüü şekerim serin serin çok güzel gitti
Hee gazdır dimii herkesinki gaz yakında doğurcak kıvama gelcez sen hala gazdır o gaz diycen hahahahahhaha
eyvallah :)))) sen yine de dikkat et aylinim yaa.. 3 dene kısım kolaymı :) 1 nire 3 nire.. sen ekstra dikkat et.. sürü var içeride sürü :))) yerim ben o sürüyü..... inşallah sığdıracaksın onları kucağına ayy oa nı görmek isterdim inan bana.. Rabbim hepsini korusun..ticker inatçı anacım zerdal da uğraştı yok benimkinin çizelge kutucuğunun yanında kalem malem yok.. benim kendi becerdiğimde tarih yanlış oldu.. ben simgeleri de kullanamıyorum nedense..
:))))) tamam kabul çok kıpırdak oldum galiba.. arayış içindeyim bu yeni durum hakkında napiim :)
arkadaşlar kısadan özet geçmeye çalışayım size kısaltmaya çalışacam ama uzun sürecek acık :)
ben 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiğinin eskilerindenim.. 1 aşılama, 1 tüp ve 1 dondurulmuş transferim var.. hiiiç biri tutmadı.. tabi çeşitli şeyler denedim.. kocakarı yöntemleri, altenatif tıp, çeşitli doktorlar, merkezler.. sebepsiz infertilite grubunda ama hiiç hamile kalamamıştım.. bu arada kullanılan hormon ilaçları vs. bende bir myom oluştu ilaçlarında etkisiyle büyüdü ola ola ona sahip oldum maalesef.. bari şu myomu aldırayım da belki de sebeptir diye hemde sağlığım açısından suçu da myoma atarak ki doktorlar o engel değil dediyseler de ameliyat kararı aldım.. ama bu yılın başından beri ameliyatım her ay ertelendi ya ses tellerimde sorun çıktı ya tsh yüksek denildi hep bir engel.. en sonda idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle taburcu edildim yattığım gün velhasıl en son mayıs sonuna gün verildi ki bu defe da adetim gecikti ameliyat adetin 6 ila 12 . günlerinde yapılacak olduğundan ona göre veriliyordu günler tabi bugün geçmiş oldu.. evde kalmış çubuk testim vardı 2 ader birini alıp deneyim dedim hani doktor neden olmadı derse mutlaka test yaptır diyecek ya .. hadi o demeden hemen söylerim diye yaptım daha ilk batırmamda çubuğu pat ikinci çizgi.. hayatımda ilk kez... test bozuk dedim :)) sonra kanda baktırdım var dediler olamaz makineleriniz bozuk olmalı dedim.. başımdan geçenleri anlattım benim olmuyor mümkün değil dedim.. doktorumu aradım o da şaşırdı.. neyse daha uzatmayım 5 yıl sonunda onca çabamızdan sonra hiiiç beklemediğim anda kendi kendine gelmiş meğerse :))))))) şok etti bizi.... hala rüya gibi... inanmakta güçlük çekiyorum.. öyle işte benim hikayem..
şimdi 8+5 olduk çok şükür..
SAT 22 nisan... kalbini de duyduk :)))
ama başka belirti yok...
canım doktor bana da dedi bol bol siyah zeytın ye diye ama ben yıyemıyorum pek. beyn geliştirirmiş. çok iyi bişey yapıyorsun yanee
ben bunlarla 2 yıldır uğraşıyorum. aslında bukadar takmazdım ama hamılelık psıkolojısı sanırım. normalde duymamazlıktan gelırım yada güler gecerım çok damarıma basmazlarsa. çünkü ben sınırlenınce daha cok hoşlarına gidiyo bende artık kale almıyorum ama bu başka. bu sefer kantarın topuzu kaçtı. mal!
karısı eşinin yediği naneleri biliyo malesef. ama kaçarak evlenmiş. küçücük çocuğu var muhtemelen yuvam dağılmasın diye düşünüyo garibim. aile içini bilmediğim için yorum yapmak istemıyorum ama yazık yani..
malesef böyle insanlarla çalışıyorum canım . sürekli dipdibe değiliz ama sürekli gelıp gidiyo ve tlf da iletişim halınde olmamız gerekıyo. aptal şey. hala çok sinirliyim. allah büyük zaten ben doğururken o psıkopata güvenmedim ki. allah büyük..
evet sankı kendılerı bakacaklarmış gibi 3 çocuğa ah vah tüh demeye başlarlar düşüncesizler.. insanın hevesini kursağında bırakıyorlar
ama silme sakın ben kaçırıyorum sonra. sabah görürüm artık
Merhaba kızlarrr
Nasılsınız bakalım bayadır bakamadım :)
Dünden beri yanı :)
Hersey yolunda sukur sımdılık
Sabırsızlıkla ıkılı test gununu beklıyorum
Ayy beklemek zor
Merhaba kızlarrr
Nasılsınız bakalım bayadır bakamadım :)
Dünden beri yanı :)
Hersey yolunda sukur sımdılık
Sabırsızlıkla ıkılı test gununu beklıyorum
Ayy beklemek zor
ne güzel allahım hayırlısıyla kokusunuda duymayı nasip etsin. gözlerim doldu okurken, rabbimin dediğinden öte hiç bişey yok işte.
Hoşgeldin..
Bende 2li test gününü bekliyorum sabırsızlıkla..
Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum ama tam güne karar vermedim daha salı,çarşamba gibi giderim heralde..
Zaten daha doktor ve hastanede bulamadım 2li testide devlette yaptırcam..
selam sedoş
beklemek zor eveet
Cnm ben sımdı netten aldım randevumu :) 4 Temmuz :)
Ayy evet cnm :)
Sımdı burdakı bır ozel hastane el degıstırdı unlu bır hastane oldu olmadı onun fıatlarını ogrenıp orayamı gıtsem dıyorumm ayyy
Ayy ben daha almadım randevu vallahii eşim gelsinde konuşym onunla bi yarın alırım randevuyu heralde aslında Aylinin tatilden dönmesini beklesemmi tamda emindeğilim..
Uff kararsızlık beni deli ediyooo.. Doğru düzgün bi yer bulamamak daha da deli ediyo..
Göztepe şafak hastanesine giderim olmadı diyodum fiyat aldım muayne 62tl normal doğum 2000 sezeryan 3000 epiduralide söylemediler..
:44:
çok uçuk kaçık fiyatlar mevcut yaa, belki gücü olana çok gelmez ama türkiye şartlarında doğuma bu kadar bütçe ayırabilmek kolay değil,zaten bebek eşyaları, yatağı odası, eksikler ekstra bi yığın masraf, rabbim kolaylığını versin
az sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz
Valla sorma cnm yaa şimdide sema hastanesini aradım muayne doç. dr 102 uzman dr. 132 normal 2000 epiduralli +1250 lira ödüyomuşsun sezeryanda 2950 epiduralli toplam 3750 valla ağzım açık dinliyorum bu fiyatları..
Hee bide o bebek masrafları konusunda yırttık bizde adetmiş ilk torunda kız annesi yaparmış herşeyi anneme yığıyorum herşeyi hahahahaha
Bu adeti sevdim ben
O adetten bizde de var, kim düşünmüşse Allah razı olsun
Ben de nihayet karar verdim hastaneye Ethica İncirliye gidicem, muayene 55, doğum 2250 tl, ama doğumda indirim yaptırtmaya çalışıcam, bakalım başarabilirsem.
hahahha valla yaa bencede kim düşünmüşse Allah razı olsun
Normal doğummu sezeryanmı cnm bu fiyat?
Ya evet aslında indirim yaptırmaya çalışmak lazımda en baştan yaptırırsak sonra gidiyomuşuz doğuma ee bize indirim yapmıştınız diyomuşuz hayır diyolarmış o ihtimalde var..
Sona bırakırsakta sürekli ordaki doktora gittik diye onlara gebe olduğumuzu düşünüp indirim yapmayada bilirler bu konuda tecrübeli birilerinden fikir almak lazım aslında..
Hastaneylede nası pazarlık yapılırki :44:
Ben epiduralli normal ve sezeryanı sordum, ikisi aynı bu fiyatmış, epiduralsiz normal düşünmediğim için sormadım bile :44:
Pazarlık işini ben kuzenime bırakıcam, cerrahpaşada genel cerrah bir kuzenim var, doktor seçinimde sağolsun hiç yardımı dokunmadı banaama bu doktorlar, hastaneler birbirlerine indirim yapıyor, doğuma doğru fiyatı sen konuşursun olur mu dedim olur dedi, valla ne kadar indirtsem kardır diyorum...
dogumdan sonra bende bir sene evde kalacagim. calisamayacagim belki bebegi yengeme birakip part time calisirim.
Calismadigim dönem madi sikinti cekecegimiz kesin bu yüzden simdiden biriktim yapiyorum dogumdan sonraki zaman en az zararla kapatabilmek icin.
Sonra bebegimizi ister istemez krese verecegiz, insallah kres yeri buluruz cünki cevremde bir yas ve alti bebekleri kabul eden kres sayizi cok cok kisitli.
Allah izin verirse bebegimizin masraflarini esim ve ben karsilayacagiz. (Kayinvaldemlerden zaten bir beklentim yok) Ablam yegenimin den kalan kiyafatleri verdi saolsun ama kulanilmis oldugu belli bazilari lekeli verdiklerini de kulanacagim tabiki ama benimde hefeslerim var kendim de alacagim allahin izniyle cinsiyeti bi belli olsun her ay bir seyler aliriz.
Allah büyük kimse hamilelik döneminde böyle seyleri sikinti etmesin. Bebeklerimiz riskiyla dogacak insallah.
Aynen öyle ne kadar indirtsen kardır ama ne zmn yapmalı fln onu bilemiyorum işte.
Eh iyi senin avantajın var kuzeninin faydasını gör bari bu konuda..
Benimde iyi pazarlık yapan biriyle gitmem lazım ama dozunu kaçırmıycak biri olmalı tabi hahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?