2012 Ocak Anneleri

Evet işte bulsam kafama göre bi yer öyle çok uçuk fiyatlı olmayan gidip yüzyüze adam akıllı konuşup pazarlık yapmak lazım..
Doğru düzgün içime sinenlerinde fiyatları böyle işte.. :44:

Canım ben de doğumdan sonra en az 2 yıl çalışmayı düşünmüyorum, tek maaş ev kira ama geçinicez bir şekilde, öğreneceğiz...
Eşim de ben de çok savurganız, tutumlu olmayı hiç beceremedik şimdiye kadar, yedik içtik gezdik, şimdi büyüme zamanı bizim için, hepimiz için öyle, anne-baba olmayı öğreneceğiz...
Benim abimle aramda 2 yaş var, ilkokula kadar onun giysileriyle büyüdüm, bir de düşün kıza erkek giysisi hediye gelen elbislere bayılırdım, ufalana kadar çıkarmazdım üstümden, eski giymekle hiç de biyerim eksilmedi, gayet de mutlu bir çocuktum, hatta bikaç yıl arayla çekilen resimlerde aynı tulumu önce abimde sonra bende görüp güleriz hep, güzel de bir anıdır benim için Tek sıkıntın bu olsun boşverrrrrrrr

Biraz daha araştır bakalım, mutlaka orta fiyatlı, iyi bir hastane bulursun.

Ya yok değil aslında varda onlar hakkında da ya kötü bi yorum duyuyorum ya bişey geliyo kulağıma vazgeçiyorum bu gibi bi durumda riske atamam sonuçta..
Bide devletin sitesinde hastanelerin puanlamaları varya onada bakıyorum aslında içime sinen bi hastane vardı fiyatıda uçuk değil ama biraz düşük geldi onun puanıda bana.
Eh bulcaz artık bi yolunu..

Kız kardeşimin bebegide 6 aylık ev ödüyolar şimdiye kadar çalışmaya başlaması lazımdı. Çok üzülüyo annem bakıcak ama kıyamıyo bırakmaya tanımaya başladı annesini sım sıkı sarılıyo yattıgı yerden ne şirinlikler yapıyo kucana alsın diye bu ay setini sattı ev taksitini yatırdı bir dahaki aya napıcak bilmiyorum.

ilk bebek alisverisim :)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Allah yardımcısı olsun, Rabbim bi kapı açar inşallah... hepimize kızlar, Allaha sığınınca ne kapılar açılıyo hiç beklenmedik yerlerden... yeterki sabır gösterelim
ilk bebek alisverisim :)

çok şekerler, güle güle giysin.. ciciler topiğimize koysanaa, orda da dursun

fiyatlar direk puanlamayla alakalı da değil galiba canım, şimdi sen deyince aklıma geldi ve gittiğim hastanenin sınıfına baktım, a sınıfıymış ve üstelik kocaelide tek a sınıfı hastaneymiş halbuki acıbadem hastanesinde doğum 4000 lirayken benim gittiğim hastanede 900 lira, benim gittiğim hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, tek olumsuz yanı çok kalabalık oluyor yanlız buna karşılık çalışan personeli çok fazla,hijyen ve temizlik gayet iyi

Hangi site o site? ben bilmiyorum ay göndersene bakalım biz de

İşte ben de öyle olsun istemiyorum, kenarda biraz birikmişim var, arabayı da satıp daha az yakan ve daha ucuz bişey alıcaz, o beni idare eder en az 2 yıl, sonra bırakılır bir şekilde, zaten sosyalleşmesi lazım çocukların, annem gelir, yarım gün de kreşe veririm idare ederiz hayırlısıyla.
Allah kimseyi çoluğu çocuğuyla geçim sıkıntısına düşürmesin, çok zor, kardeşine de Allah kolaylık versin, annesi bakacak en azından, daha 3 aylık bebeğini hiç tanımadığı bakıcılara vermek zorunda kalanlarımız da olacak, Allahım korusun melek yavrularımızı...

annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
biz doktora gittik bugün..çok mutluyum bebişimi gördüm bir oyunlar bir hareketler allahım çok tatlıydı..parmağını emiyor hıçkırıyor sürekli hareket halinde maşşallah bebeğim..bugün ikli test olucaktım ama doktor enseyi ölçtü iyi dedi bende kan aldırmadım ikili test için 3lü yapalım dedi doktorum..bebeğim çok sağlıklı zaten maşşallah..6 cm olmuş..ama cinsiyeti söylemedi doktor..
kayınvalidem 3 tane tulum aldı bebişe resmini, çekip yollarım hepsinin..

sizlere de nasip olur inşallah bebişlerinizin hareketlerini görmek..biz parmaklarını bile gördük zaten 3 boyutlumu 4 mü artık bilemicem orasını iyi gösteriyor..renkli falan..

Annemde şeker hastası bakamaz diyo oğlumada annem baktı ama o zaman hem rahatsızlıgı yoktu hem daha gençti . Allah vericek kolaylıgını buna şüpem yok doğuma kadar baksın alırım ben daha olmadı ikisine birden bakarım 4 yıl ödedi 6 yılı kaldı göz göre göre evinin gitmesine müsade etmem . Keşki elimde olsada para olarak yardım etsemde kendi çocuguna baksa ama oda yok bakalım bulucaz bi yolunu Allah büyük .

Ben fiyatların puanlarla alakalı olduğunu söylemedim cnm..
Beğendiğim hastanelerin puanlarına bakıp vazgeçebiliyorum veya bazılarınında fiyatları çok pahalı olduğu için vazgeçmek zorunda kalıyorum dedim yanlış anladın sanırım..

Hangi site o site? ben bilmiyorum ay göndersene bakalım biz de

Bilmiyorumki hangi site eşim word sayfası olarak kaydetti bilgisayara ordan bak dedi ondan öncede o girip bakıyodu..
Ama giordani41 bakmış o biliyodur sanırım linki verebilir..
Olmadı eşim geldiğinde ona söylerim o açtıktan sonra link veririm cnm..

Gözünaydın cnmmm çok sevindimm bebişinin resmini yükle görelim bizde..

canlar ya ben göbeğimin resmini çekemiyorum,:44:halden hale girdim ama istediğim fotoğrafı yakalayamadım bir türlü,nasıl becerdiniz siz? biraz daha deneyim en iyisi

canım boşver böylelerini fesat insan zaten açık açık da söylemiş fesatlığını...bundan sonra selamı sabahı da kes bence benim işyerimde de böyle bir fesat zamanında fesatlığını belli etti şimdi yüz bulamıyo ...Rabbim bunların nazarından korusun yavrularımızı

sanırım bu devletin sitesi, ben kocaelideki özel hastanelerin puanlamaları yazdım il il veren bir liste çıktı iki listedede puanlamalar aynıydı zaten

www.sgk.gov.tr/.../soz_vakifHastanalerinin_puanlandirilmasi20100105.pdf?

ben yanlış anlamadın senin deiğini canım sadece ben fiyatlar puanlamalarla alakalı sanıyordum yani hastane fiyatıyla puanlaması doğru orantılıdır diye düşünüyordum. sen öyle yazınca bi bakim benim gittiğim hastaneyede dedim bi baktım puanlarla fiyatların alakası yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…