2012 Ocak Anneleri

kızlar aslında ben size iki şey sormak istiyorum
1.aile hekiminize gebe olduğunuzu bildirdiniz mi?Aşıları onlar takip edecek diye biliyorum.
2. 10 haziranda kalp atımını duymaya gitmiştim yanımda eşim yoktu ve o hiç görmedi bebeğini bende özledim miniğimi doktoruma gitmeye de 8-9 gün var nerdeyse ne yapsam miniğimi görmeye gitsem mi ?karar veremiyorum

canım ikili testin falan yapıldı mı? bende yaklaşık o civarda doktora gidicem de merak ediyorum

doktorum gelişmiş ultrasonda ense kalınlığını ölçtü normal çıktı..2li test yaptırmadım sadece ense ölçümü yaptırdım..sonucu kötü çıkarda kafaya takarım sonra boşuna diye yaptırmadım ben..3lü yaptırıcam sadece..13 haftamdaydım canım..12 den itibaren yaptırılabiliyor.

aynı durumdayız canım meyve alıyoruz ben olmamışlarını,tadsızlarını yiyorum ekşisi tatlısı daha kötü geliyo bana da ne tadım var ne tuzum

yeşil zeytin, turşu gibi keskin ve ekşi tatlar iyi geliyo bana sanki... o tat gitsin diye arada ağzıma atıyorum bi tane..

yeşil zeytin, turşu gibi keskin ve ekşi tatlar iyi geliyo bana sanki... o tat gitsin diye arada ağzıma atıyorum bi tane..

onları da yiyemiyorum ya ben ya midem yanıyo ya da içerdekileri çıkartıyor...inş. 12 haftadan sonra hafifler

kızlar benm ikili test sonuçlarım bugun çıktı ama ben pazartesi gidicem doktora ,ameliyatları fln varmış geri kalan zamanda da hep hastası war sonuçları da almadım artık pazartesi alırım..Ne kdr sabılrıyım :82::82::82:

benim aile hekimlerindeki gebe takibinden haberim yoktu, iğnemi yaptırmaya sağlık ocağına gittim, aile hekimimiz de ordaymış zaten, gebelik kartımı hazırlayıp kontrol günlerimi verdiler.. bi de kendi doktoruna sor, ok derse tetanoz aşısı yapıcaz dediler..
benim de eşim görmedi hiç bebişleri, ama benim kontrol pzt, bekliyoruz.. istersen bi gidin ultrasonla bakarsınız
onları da yiyemiyorum ya ben ya midem yanıyo ya da içerdekileri çıkartıyor...inş. 12 haftadan sonra hafifler

canım inşallah, ama sana iyi haber, benim hafiflemeye başladı, son günlerde daha iyi.. çok daha tatsızdı ağzım..

sağol canım verdiğin fikirler için sevindim ağzının tadının düzeliyor olmasına ağzımızın tadı düzelsin ki miniklerimizi besleyelim değil mi

cinsiyet de anlaşılıyomuş onda amaaa
ben heycan yaptım senin yerinee

kızlarr hepinize selam .. hepiniz sağsalim kucağınıza alırsınız inş . dr takibine gör bugün 6+4 sizce bebişimi görmek için ne zaman giştmeliyim keseyi gördük ama bebişimi göremedişm gidince hem görmek hemde duymajk istiyorum kalp atışlarını?

Canlar ben çıkıyorum şimdilik çok yorgun hissediyorum ama bir banyo yaparsam iyi gelir belki banyoda uyumazsam tabi :))

selam canım, amin, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, maşallah..
ben 5+5 te görmüştüm sanırım.. doktor şu zaman gel demedi mi?
Canlar ben çıkıyorum şimdilik çok yorgun hissediyorum ama bir banyo yaparsam iyi gelir belki banyoda uyumazsam tabi :))
görüiürüz canım, aman uyuma banyoda :))

bu arada resimdeki senin bebeğin sanırım, maşallah Allah bağışlasın

bende deniyorum arada belli olmuyor istediğim gibi vazgeçiyorum :84:

Yaa bende çekemiyorum adamlaramı çektirsek gelince napsak
Dur ben gelince çektiriyim topik göbek görsün

canım son çare olarak onu düşünüyorum,biraz daha uğraşayım,resmen terledim eğer çekemessem eşime çektiricem

ben kendim çektim koydum, elimi uzaklaştırabildiğim kadar uzaklaştırıp yandan çektim, siz de koyun hadi, bizim göbişler yalnız kaldı

meserret senin bebek dördüz fln bile olabilir sanırım :)

aynen meserretcim nurroseye katılıyorum..kocaman bir göbüşün var maşşallah..

Hahahahaha, 5. haftada çıkmaya başladı benmki, 9. haftada da aldı başını gitti, çok komik geliyo baktıkça Halalarım da böyleymiş, hatta halamın kızının 2 aylıkken karnı benimkinin iki katıydı, üstelik 50 kiloluk incecik kız

Ben 7. haftada gitmiştim, hem bebeği hem kalp atışlarını görmüştük

cinsiyet de anlaşılıyomuş onda amaaa
ben heycan yaptım senin yerinee

hehehe ben zaten pek bi sakinim :) kardeşim hamileyken daha heyecanlıydım ,sürekli bişeyler almak istiodum henüz bnmkine çorap bile almadım :) normalde koşa koşa testimi alıp doktora göstrmem lazımdı ama apartmanın merdivenleri inmeye bile üşeniyorum

canım demekki snn iç karnın küçük ,öyle bşey varmış yaa o yüzden de anında göbeğin çıktı bence

canım genelde onlar arıyorlar bENIDE ARADILAR gıttım kayıt actılar ve gerektıgınde onlar arayıp cagıracaklarmış çokda güzel ilgilendiler ama senı aramadılarsa sen kendın gıt canım ikinci soruna cevabımsa bence hıç bekleme git hayatım ben her hafta gıdıyorum ama elımde olsa hergun gıderım sabredemem heralde sızın gıbı ayda bır gıtmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…