Cnm benim ikizdi bebeklerim kaldıgım andan itibaren agrı çektim günüm geçince doktora gittim bu agrıyla dış gebeliktir dedi .Yattım bir süre tekrar doktora gittigimde iki kese oldugunu ögrendim yine düşük ilaçları kullandım agrılarım çoktu idrara bile aglayarak çıkıyodum düşün . 2 aylık ken 1 birinde kalp atışı oluşurken bir kese ölece kaldı . kalp atışı oluşmadı gelişmedi bebegim yani hala iki kesem bir bebegim var içimde kanama olunca gittim bebegim ii fırdır fıldır oynuyo resmen küçük bir insan haline dönüşmüş çok korktum onada bişey olucak diye tekrar düşük ilacına başlattı doktorum önlem olarak belkide ikinci kesen düşücektir korkma dedi . Zor bir hamilelik geçiriyorum tsh hormonum yüksek çıktı . her ay ölçümleri yapılıyo 1,5 yıl öncede düşügüm olmuştu bunun sorumlusu guatırımın olmasıymış benim haberim bile yoktu . Umutluyum sag salim alıcam bebegimi kucagıma Allahın izniyle
insallah alacaksın canım saglıcakla,, içini ferah tut sen bol bol dua et, bide moralini yuksek tutmaya calıs canımcımmm
ben biraz uzanacagım canım,, gorusmek uzere,,
günaydın cici anne adayları
nasılsınız
ben çok sık giremiyorum.
ikinci hamileliğim.
20 aylık bir de oğlum var
havada çok sıcak onunla uğraşmaktan fazla yazamıyorum sizlere
ama aklım hep burada.
ben 2 ayda 5 kilo verdim hiç iştahım yok oğlumdada böyle olmuştu ama 1 ay sonr ainşallah sıkıntıların çoğu gidecek.ilk 3 ay böyle şeyler oluyor.
inşlallah daha sık görüşürüz.
meleklerinize iyi bakın.
bu arada 2 li test yapan varmı
ben 15 gün sonra gidicem 2li test için
kızlaar yardım edım göbişimi nasıl eklıycem
Canım ben eklentilerden eklenti ekle - dosya ekle seçenekleriyle fotoyu yükleyip, aşağıdaki bölüme sürükleyip içeriğe ekle diyerek ekledim
nasılsınız
ben çok sık giremiyorum.
ikinci hamileliğim.
ama aklım hep burada.
ben 2 ayda 5 kilo verdim hiç iştahım yok oğlumdada böyle olmuştu ama 1 ay sonr ainşallah sıkıntıların çoğu gidecek.ilk 3 ay böyle şeyler oluyor.
meleklerinize iyi bakın.
bende gitmedim aile hekimine şartmı gitmek
nasılsınız
ben çok sık giremiyorum.
ikinci hamileliğim.
ama aklım hep burada.
meleklerinize iyi bakın.
canım yaaa ben körmyüm acaba bulamadım
gunaydın kızlarr
baya yorularak gune basladımmm
baya yol yurudum felan derken evdeyım sukur
meserretcım ıkı gun cabuk gecer
benım 2 haftam var daha
benim sevgili kocacım da her sefer geldi benimle iki kere muayenehaneye,bir kere hastaneye olmak üzere ve hastanede almıyolar eşleri muayene tarafına ama muayenehanede de iki sefer de bakmamış!!! çok heycanlı kendisibende aile hekimime gittim kızlar ilk öğrendiğimde test için gittim dr a görünüp yani ultrasona girip tekrar gelmemi istemişti ben anca bu hafta gidebildim :))))) dediğiniz gibi gebelik kartı açtılar tüm bilgileri girdiler sağlık bakanlığınada bildiriyolar ve seni takip ediyolar tel açıp haber veriyolar... benden kan ve idrar testi istediler ben eylülde yaptırdığım için daha önce uzun zaman geçmiş tekrarlayalım dediler sonuçları yarın alacam inş... tetanoz aşısını banada sölediler 5. ay bitince vurulacak bugün dr uma sordum ol dedi sakınca yok dedi...
valla eşim bi tek ilk kese yi görmeye gittiğimde yoktu ondan sonra bugün 3. gidişimiz oldu hep beraber gittik gördü yani ... eşler bizden daha heyecanlı oluyo valla :)))))
diildir heralde canım..bende gitmedim aile hekimine şartmı gitmek
leloş Allah yardımcın olsun.. inşallah çabuk atlatırsınKasıklarım agrıyo karnımda çok gergin cnm yanıyo
Ben hamile kaldıgım günden beri böyleyim uykularım terk oldu . 3 i gitti 6 ayı kaldıbunada şükür
benim de ohss den dolayı sancılarım oluyodu, biz de dış gebelikten çok korkmuştuk.. inşallah yavrunu kucaklamak, emzirmek de nasip olur..Cnm benim ikizdi bebeklerim kaldıgım andan itibaren agrı çektim günüm geçince doktora gittim bu agrıyla dış gebeliktir dedi .Yattım bir süre tekrar doktora gittigimde iki kese oldugunu ögrendim yine düşük ilaçları kullandım agrılarım çoktu idrara bile aglayarak çıkıyodum düşün . 2 aylık ken 1 birinde kalp atışı oluşurken bir kese ölece kaldı . kalp atışı oluşmadı gelişmedi bebegim yani hala iki kesem bir bebegim var içimde kanama olunca gittim bebegim ii fırdır fıldır oynuyo resmen küçük bir insan haline dönüşmüş çok korktum onada bişey olucak diye tekrar düşük ilacına başlattı doktorum önlem olarak belkide ikinci kesen düşücektir korkma dedi . Zor bir hamilelik geçiriyorum tsh hormonum yüksek çıktı . her ay ölçümleri yapılıyo 1,5 yıl öncede düşügüm olmuştu bunun sorumlusu guatırımın olmasıymış benim haberim bile yoktu . Umutluyum sag salim alıcam bebegimi kucagıma Allahın izniyle
Allah bağışlasın kuzularını canım..günaydın cici anne adayları
nasılsınız
ben çok sık giremiyorum.
ikinci hamileliğim.
ama aklım hep burada.
meleklerinize iyi bakın.
maşallah büyütmüşsün epeyceeSlm cnm Allah bahışlasın evltlarını kilomu verdin bende 3,5 kilo aldım yatmaktan alıyorum sanırım yoksa çok yedigim yok .
Bende c.tesi doktora gidicim 13+4 olduk iki testide gitmişken yaptırırım artık .
hadi bakelim, güzel haberlerle inşallahGünaydınnnn
Doktor randevuma son iki gün, çok heyecanlıyım, çalışamıyorum
günaydın canım bende 2 ayda 3 kilo verdim diyet yapsam veremezdim diyorum hikmeti hamile kalmakmış :)))))
ben dün gittim dr söledi ama ben yaptırmayacam dedim .....
kızlaar yardım edım göbişimi nasıl eklıycem
günaydıııııın
nasılsınız bakalım
benim sevgili kocacım da her sefer geldi benimle iki kere muayenehaneye,bir kere hastaneye olmak üzere ve hastanede almıyolar eşleri muayene tarafına ama muayenehanede de iki sefer de bakmamış!!! çok heycanlı kendisiama ilk seferi saymıyorum, o gün karmakarışıktık, hem ohss hem dış gebelik şüphesi hem üçüz şoku... ama ikincide hareket ediyolar diye doktorla konuşuyoz, benim kocam bakmamış yaf
Ben de bunca zaman veremediğim kiloyu hamile kalınca verdim6-8 haftalarda tam 5 kilo verdim, 8-10 arası 2 kiloyu geri aldım, sanırım elevitin de etkisi oldu bunda yani 3 kilo kayıpla devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?