2012 Ocak Anneleri

bu hamilelik ne hallere soktu bisi yaa, ben bugün işte uyudum resmen

merhaba cnm hoşgeldın amın canım cümlemiz inşallah.canım bende 7.haftada duydum kalp atışını bebişimin 6. haftada gıttıgımde duyamamıştık

Ben 7. haftada gitmiştim, hem bebeği hem kalp atışlarını görmüştük
ben 5. haftada keseyi 7. hafta da ise hem bebeğimi hem kalp atımını duymuştuk...
canım hamişlik halsizlik yapıyo bende işten her gelmemde eşime bugün dışarı çıkalım diyorum sonra eve geliyorum yatağın üstüne zor atıyorum kendimi ...üstelik seminer dönemimiz olduğu için saat 1 de evde oluyorum o derece yani ...

benim aile hekimim çok ilgisiz birkeresinde canımı baya sıktı..aslında bundan olsa gerek yüzünü bile görmek istemiyorum aşı mevzu olmasa kapısını bile açmayacam da neyse bakarız artıkyardımcı olduğun için sağol canım sanırım ben de dayanamayıp gidecem görmeye bebişimi

çok etkileniyorum bu haberlerden allah kismseye yaşatmasın
kızlar göbiş topiğine baktım maşallah yaa bende yok böle göbişş var ama çok accık sizin baya belli hamiş olduğunuzzz bende şişmek istiyom bu arada çok zayıfım ondan olabilirmi 45 kiloyum kemiklerim sayılıyor

bende aile hekimime gittim kızlar ilk öğrendiğimde test için gittim dr a görünüp yani ultrasona girip tekrar gelmemi istemişti ben anca bu hafta gidebildim :))))) dediğiniz gibi gebelik kartı açtılar tüm bilgileri girdiler sağlık bakanlığınada bildiriyolar ve seni takip ediyolar tel açıp haber veriyolar... benden kan ve idrar testi istediler ben eylülde yaptırdığım için daha önce uzun zaman geçmiş tekrarlayalım dediler sonuçları yarın alacam inş... tetanoz aşısını banada sölediler 5. ay bitince vurulacak bugün dr uma sordum ol dedi sakınca yok dedi...
valla eşim bi tek ilk kese yi görmeye gittiğimde yoktu ondan sonra bugün 3. gidişimiz oldu hep beraber gittik gördü yani ... eşler bizden daha heyecanlı oluyo valla :)))))

canım istersen dr değişebiliyosun ........

Kasıklarım agrıyo karnımda çok gergin cnm yanıyo
Ben hamile kaldıgım günden beri böyleyim uykularım terk oldu . 3 i gitti 6 ayı kaldı bunada şükür
kıyamam canım yaa,, doktor bi oneri getirdi mi peki agrılar için yuruyus,, gobegin icin krem falan??

p.tesi kanamam oldu . Düşük tedavisi görüyorum yürüyüş ev işi yasak yat yat insanın her yeri ağrıyo gecesi gündüzüne karışıyo
canım bilmiyordum, gecmiş olsun,, umarım en kısa surede iyilesirsin canım,, ne kadar surecek tedavin canım, bi sure verdiler mi? hamilelik boyunca mı?

canım evde uzanırken kitap okuyabilirsin,, ben cumartesi bebeginizi beklerken sizi neler bekler adlı kitabı aldım onu okumaya basladım, hamilelikle ilgili sende bu tarz kitaplar okuyabilirsin canım, hem zamanı da degerlendirmis olursun, insanın icini rahatlatıyor hem de,

canım bilmiyordum, gecmiş olsun,, umarım en kısa surede iyilesirsin canım,, ne kadar surecek tedavin canım, bi sure verdiler mi? hamilelik boyunca mı?

Cnm benim ikizdi bebeklerim kaldıgım andan itibaren agrı çektim günüm geçince doktora gittim bu agrıyla dış gebeliktir dedi .Yattım bir süre tekrar doktora gittigimde iki kese oldugunu ögrendim yine düşük ilaçları kullandım agrılarım çoktu idrara bile aglayarak çıkıyodum düşün . 2 aylık ken 1 birinde kalp atışı oluşurken bir kese ölece kaldı . kalp atışı oluşmadı gelişmedi bebegim yani hala iki kesem bir bebegim var içimde kanama olunca gittim bebegim ii fırdır fıldır oynuyo resmen küçük bir insan haline dönüşmüş çok korktum onada bişey olucak diye tekrar düşük ilacına başlattı doktorum önlem olarak belkide ikinci kesen düşücektir korkma dedi . Zor bir hamilelik geçiriyorum tsh hormonum yüksek çıktı . her ay ölçümleri yapılıyo 1,5 yıl öncede düşügüm olmuştu bunun sorumlusu guatırımın olmasıymış benim haberim bile yoktu . Umutluyum sag salim alıcam bebegimi kucagıma Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…