hehehe ben zaten pek bi sakinim :) kardeşim hamileyken daha heyecanlıydım ,sürekli bişeyler almak istiodumhenüz bnmkine çorap bile almadım :) normalde koşa koşa testimi alıp doktora göstrmem lazımdı ama apartmanın merdivenleri inmeye bile üşeniyorum
canım demekki snn iç karnın küçük ,öyle bşey varmış yaao yüzden de anında göbeğin çıktı bence
kızlarr hepinize selam .. hepiniz sağsalim kucağınıza alırsınız inş . dr takibine gör bugün 6+4 sizce bebişimi görmek için ne zaman giştmeliyim keseyi gördük ama bebişimi göremedişm gidince hem görmek hemde duymajk istiyorum kalp atışlarını?
ben 5. haftada keseyi 7. hafta da ise hem bebeğimi hem kalp atımını duymuştuk...Ben 7. haftada gitmiştim, hem bebeği hem kalp atışlarını görmüştük
canım hamişlik halsizlik yapıyo bende işten her gelmemde eşime bugün dışarı çıkalım diyorum sonra eve geliyorum yatağın üstüne zor atıyorum kendimi ...üstelik seminer dönemimiz olduğu için saat 1 de evde oluyorum o derece yani ...hehehe ben zaten pek bi sakinim :) kardeşim hamileyken daha heyecanlıydım ,sürekli bişeyler almak istiodumhenüz bnmkine çorap bile almadım :) normalde koşa koşa testimi alıp doktora göstrmem lazımdı ama apartmanın merdivenleri inmeye bile üşeniyorum
canım genelde onlar arıyorlar bENIDE ARADILAR gıttım kayıt actılar ve gerektıgınde onlar arayıp cagıracaklarmış çokda güzel ilgilendiler ama senı aramadılarsa sen kendın gıt canım ikinci soruna cevabımsa bence hıç bekleme git hayatım ben her hafta gıdıyorum ama elımde olsa hergun gıderım sabredemem heralde sızın gıbı ayda bır gıtmeye
kızlar aslında ben size iki şey sormak istiyorum
1.aile hekiminize gebe olduğunuzu bildirdiniz mi?Aşıları onlar takip edecek diye biliyorum.
2. 10 haziranda kalp atımını duymaya gitmiştim yanımda eşim yoktu ve o hiç görmedi bebeğini bende özledim miniğimi doktoruma gitmeye de 8-9 gün var nerdeyse ne yapsam miniğimi görmeye gitsem mi ?karar veremiyorum
benim aile hekimlerindeki gebe takibinden haberim yoktu, iğnemi yaptırmaya sağlık ocağına gittim, aile hekimimiz de ordaymış zaten, gebelik kartımı hazırlayıp kontrol günlerimi verdiler.. bi de kendi doktoruna sor, ok derse tetanoz aşısı yapıcaz dediler..
benim de eşim görmedi hiç bebişleri, ama benim kontrol pzt, bekliyoruz.. istersen bi gidin ultrasonla bakarsınız
canım inşallah, ama sana iyi haber, benim hafiflemeye başladı, son günlerde daha iyi.. çok daha tatsızdı ağzım..
ben 5. haftada keseyi 7. hafta da ise hem bebeğimi hem kalp atımını duymuştuk...
canım hamişlik halsizlik yapıyo bende işten her gelmemde eşime bugün dışarı çıkalım diyorum sonra eve geliyorum yatağın üstüne zor atıyorum kendimi ...üstelik seminer dönemimiz olduğu için saat 1 de evde oluyorum o derece yani ...
benim aile hekimim çok ilgisiz birkeresinde canımı baya sıktı..aslında bundan olsa gerek yüzünü bile görmek istemiyorumaşı mevzu olmasa kapısını bile açmayacam da neyse bakarız artık yardımcı olduğun için sağol canım sanırım ben de dayanamayıp gidecem görmeye bebişimi
ne oldu canım gecmiş olsunGünaydınnn kızlar uyuyamadım agrıdan yaa saga döndüm sola döndüm kalkim dedim
ne oldu canım gecmiş olsun
kıyamam canım yaa,, doktor bi oneri getirdi mi peki agrılar için yuruyus,, gobegin icin krem falan??Kasıklarım agrıyo karnımda çok gergin cnm yanıyo
Ben hamile kaldıgım günden beri böyleyim uykularım terk oldu . 3 i gitti 6 ayı kaldıbunada şükür
kıyamam canım yaa,, doktor bi oneri getirdi mi peki agrılar için yuruyus,, gobegin icin krem falan??
canım bilmiyordum, gecmiş olsun,, umarım en kısa surede iyilesirsin canım,, ne kadar surecek tedavin canım, bi sure verdiler mi? hamilelik boyunca mı?p.tesi kanamam oldu . Düşük tedavisi görüyorum yürüyüş ev işi yasak yat yat insanın her yeri ağrıyo gecesi gündüzüne karışıyo
canım bilmiyordum, gecmiş olsun,, umarım en kısa surede iyilesirsin canım,, ne kadar surecek tedavin canım, bi sure verdiler mi? hamilelik boyunca mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?