Cuma sevinciyle doluyumsen nasılsın?
merhaba arkadaşlar.ben de allah nasip ederse 24 ocak 2012 annesiyim (inşallah) 9+3 gün
Her zamanki gibi halsiz ve bitkinim..
O koku konusu çok felaket kendim bile kokuyo gibi geliyorum bana yaaaaaaaaaaaa hergün banyo yapsam farketmezz..
Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride nasip etsin inşallah..
merhaba arkadaşlar.ben de allah nasip ederse 24 ocak 2012 annesiyim (inşallah) 9+3 gün
kimleri görüyorum :79:cimcime seni biliyordumda,şekerleblebi sen de hamile misin ? hayırlı olsun canımm
canım hoşgeldin aramıza napıyosun bakım nasıl gidiyo hamilelik dr gittinmi ....
kız şekerleblebi nerde ben görmedim ??????
Her zamanki gibi halsiz ve bitkinim..
O koku konusu çok felaket kendim bile kokuyo gibi geliyorum bana yaaaaaaaaaaaa hergün banyo yapsam farketmezz..
Burnumuzu mı tıkasak napsak
Akşamları servis ölüm bana, 10 dk. mesafe ama o sürede tek tek herkesin kokusunu duymak iğrenç
yap tabi hem kek yemiş olursun. muhallebıyle falan uğraşma hiç. pudıngı araına döküver gitsinBravo canımbu bile büyük aşama bizim için
son 1 haftadır ben de sütlü tatlı, daha doğrusu puding yemeye başladım, hem biraz kalsiyum alırım hem de tok tutar diye, pasta da mı denesem
slm canım. en bugun nazar değdırdım galıba endıme. bide iyiyim diye biraz pis boğazlılık ettim şuan pek iyi değil midem. bu bana ders olsun artık . sen nasılsın?
Selam kızlar nasılsınızz???
geçmiş olsun canım. hem hamılelık hem sıcaklar vr tansıyonu ihmal etmekızlr ben brz bacaklarımın altına yastık koyup yattım uyudum şuanda iyim tansiyonumla ilgili bişey oldu sanırım ama acaba ne oldu ,neyse artık bi daha olursa bakarız çaresine
bence de . bende annemınkını alacaktım hep unutuyorumcanım çok ihmal etmesen keşke bu durumu kayınvalidendeki tansiyon aletini al en azından şimdi sana daha çok lazım...tabi inş. birdaha lazım olmaz da
canım ben daha gitmedim ama randevu alırken sordum aç gelın dediler benımkı sbah 9 bucukta. sende erken saate al randevunu kı açlığa dayanabılesınselamm annişler
inşallah herşey yolundadır aramızdan ayrılan yoktur.geçmişi okuyamıyorum çok kabarıyo çünkü yetişemiyorum hızınıza valla.
salı günü ense kalınlığı ve 2 li test için doktora gidiyorum ama aklıma takıldı kan alcaklarya aç gitmek falan gerekiyomu ki.aranızda giden varmıııııı
evet eşim de alınıyo. yanıma gelmıyo başka koltukta oturuyo rahatsız olurum diye. kırıyorum bazen adamı ama ne yapayım elimde değil. aslında onlarda çok hassaslarYa kızlar bu dertten ben de muzdaribim, adam her gün eve girer girmez duş alıyor, dişlerini fırçalıyor ama yine de bir garip geliyo kokusu bana, o da çok üzülüyor çünkü 11 yıldır derin derin içime çektiğim mis gibi gelen kokusunun şimdi midemi bulandırması zoruna gidiyornolur geçse artık
Hoşgeldin, hayırlı olsun
Burnumuzu mı tıkasak napsak
Akşamları servis ölüm bana, 10 dk. mesafe ama o sürede tek tek herkesin kokusunu duymak iğrenç
hoş buldum..
iyi değilim be canım.mutfağı evin bir parçası olmaktan çıkarmak istiyorum !
hiç giremiyorum.evde herşey kokuyor gibi geliyor.
daha 2 kere gittim doktora.birinde gebeliği öğrendim,folik asite devam dedi.
ikincisin de kan değerlerime bakıldı.sonra bir ay sonra görüşelim dendi,benden bu kadar.
sen nasılsın,yeğen nasıl ? anlat.13 haftalıktı dimi ?cinsiyet bellidir ?
ben o yazıyı yazmadan önce baktım baya kalabalık.onun isminide gördüm.heberin yok mu ondan ?
slm canım. en bugun nazar değdırdım galıba endıme. bide iyiyim diye biraz pis boğazlılık ettim şuan pek iyi değil midem. bu bana ders olsun artık . sen nasılsın?
evet eşim de alınıyo. yanıma gelmıyo başka koltukta oturuyo rahatsız olurum diye. kırıyorum bazen adamı ama ne yapayım elimde değil. aslında onlarda çok hassaslar
yap tabi hem kek yemiş olursun. muhallebıyle falan uğraşma hiç. pudıngı araına döküver gitsin
geçmiş olsun canım. hem hamılelık hem sıcaklar vr tansıyonu ihmal etme
bence de . bende annemınkını alacaktım hep unutuyorum
canım ben daha gitmedim ama randevu alırken sordum aç gelın dediler benımkı sbah 9 bucukta. sende erken saate al randevunu kı açlığa dayanabıl
evet eşim de alınıyo. yanıma gelmıyo başka koltukta oturuyo rahatsız olurum diye. kırıyorum bazen adamı ama ne yapayım elimde değil. aslında onlarda çok hassaslar
kızlarr merhaba.....ikili testlerinizi özel hastanede mi yaptıracaksınız yoksa devlet hastanesinde mi? mesela ben özele gitsem orda yaptırsam çok mu öderim acaba? ama devlet hastaneleride feci oluyor çok kalabalık oraya gitmek istemiyorum:44:
kızlarr merhaba.....ikili testlerinizi özel hastanede mi yaptıracaksınız yoksa devlet hastanesinde mi? mesela ben özele gitsem orda yaptırsam çok mu öderim acaba? ama devlet hastaneleride feci oluyor çok kalabalık oraya gitmek istemiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?