2012 Ocak Anneleri

kimleri görüyorum :79:cimcime seni biliyordumda,şekerleblebi sen de hamile misin ? hayırlı olsun canımm

Cuma sevinciyle doluyum sen nasılsın?

Her zamanki gibi halsiz ve bitkinim..
O koku konusu çok felaket kendim bile kokuyo gibi geliyorum bana yaaaaaaaaaaaa hergün banyo yapsam farketmezz..

merhaba arkadaşlar.ben de allah nasip ederse 24 ocak 2012 annesiyim (inşallah) 9+3 gün

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride nasip etsin inşallah..

hoş buldum.amin canım cümlemize inşallah

canım hoşgeldin aramıza napıyosun bakım nasıl gidiyo hamilelik dr gittinmi ....

hoş buldum..
iyi değilim be canım.mutfağı evin bir parçası olmaktan çıkarmak istiyorum !
hiç giremiyorum.evde herşey kokuyor gibi geliyor.

daha 2 kere gittim doktora.birinde gebeliği öğrendim,folik asite devam dedi.
ikincisin de kan değerlerime bakıldı.sonra bir ay sonra görüşelim dendi,benden bu kadar.

sen nasılsın,yeğen nasıl ? anlat.13 haftalıktı dimi ?cinsiyet bellidir ?

merhaba arkadaşlar.ben de allah nasip ederse 24 ocak 2012 annesiyim (inşallah) 9+3 gün

Hoşgeldin, hayırlı olsun

Her zamanki gibi halsiz ve bitkinim..
O koku konusu çok felaket kendim bile kokuyo gibi geliyorum bana yaaaaaaaaaaaa hergün banyo yapsam farketmezz..

Burnumuzu mı tıkasak napsak
Akşamları servis ölüm bana, 10 dk. mesafe ama o sürede tek tek herkesin kokusunu duymak iğrenç

Akşamları servis ölüm bana, 10 dk. mesafe ama o sürede tek tek herkesin kokusunu duymak iğrenç

Ay valla bilmiyorum napcamızı ama midem çok fena bulanıyo kokularda üstüne eklenince öğğğ :120:
Senin işin daha zor bide ayyyy Allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnnn

Bravo canım bu bile büyük aşama bizim için
son 1 haftadır ben de sütlü tatlı, daha doğrusu puding yemeye başladım, hem biraz kalsiyum alırım hem de tok tutar diye, pasta da mı denesem
yap tabi hem kek yemiş olursun. muhallebıyle falan uğraşma hiç. pudıngı araına döküver gitsin

Selam kızlar nasılsınızz???
slm canım. en bugun nazar değdırdım galıba endıme. bide iyiyim diye biraz pis boğazlılık ettim şuan pek iyi değil midem. bu bana ders olsun artık . sen nasılsın?
kızlr ben brz bacaklarımın altına yastık koyup yattım uyudum şuanda iyim tansiyonumla ilgili bişey oldu sanırım ama acaba ne oldu ,neyse artık bi daha olursa bakarız çaresine
geçmiş olsun canım. hem hamılelık hem sıcaklar vr tansıyonu ihmal etme
canım çok ihmal etmesen keşke bu durumu kayınvalidendeki tansiyon aletini al en azından şimdi sana daha çok lazım...tabi inş. birdaha lazım olmaz da
bence de . bende annemınkını alacaktım hep unutuyorum
canım ben daha gitmedim ama randevu alırken sordum aç gelın dediler benımkı sbah 9 bucukta. sende erken saate al randevunu kı açlığa dayanabılesın
evet eşim de alınıyo. yanıma gelmıyo başka koltukta oturuyo rahatsız olurum diye. kırıyorum bazen adamı ama ne yapayım elimde değil. aslında onlarda çok hassaslar

Hoşgeldin, hayırlı olsun

mide bulantısı zor..birde bu halde çalışmak mı..hiç düşünemiyorum
allah yardımcınız olsun ...

hepimizin ki hayırlı olur inşallah.

oyyy canım allah yardımcın olsun zamanla geçer inş. koku durumu zor bişeydir muhakkak çok şükür ben yaşamadım öle durumlar ... evet 13+3 üz bugün ama dr umuz sölemedi 3 hafta sonra tekrar gidecez o zamn söler inş...

ben o yazıyı yazmadan önce baktım baya kalabalık.onun isminide gördüm.heberin yok mu ondan ?

canım sen öle yazınca kaçırdık heralde dedim ama şimdi konuştuk regl olmuş bebek yok yani hayırlısı inş. rabbim isteyen herkese versin inş...

evet eşim de alınıyo. yanıma gelmıyo başka koltukta oturuyo rahatsız olurum diye. kırıyorum bazen adamı ama ne yapayım elimde değil. aslında onlarda çok hassaslar

Ay evet ya, yazık benimki de gelip yanıma sarılıyor ben ister istemez kafamı diğer tarafa çeviriyorum o da ben seni rahatsız etmiyeyim diyip diğer koltuğa geçiyor :26:
Bi de benim eşim çok istiyordu bebeğimizin olmasını, hep erteleyen bendim, ama benim şu halim yüzünden sevincini bile doya doya yaşayamıyor :97:

sağol canım benimde 9 45 de

kızlarr merhaba.....ikili testlerinizi özel hastanede mi yaptıracaksınız yoksa devlet hastanesinde mi? mesela ben özele gitsem orda yaptırsam çok mu öderim acaba? ama devlet hastaneleride feci oluyor çok kalabalık oraya gitmek istemiyorum:44:

Ben hala bi doktor bulamadığım için kendime devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cnm..
Özel hastanelerde de fiyatlar değişiyo arayıp sor istersen belki bilgi verirler fiyat konusunda..
Devlet hastanesinde de çok beklermiyim bilmiyorum valla zaten hangi devlet hastanesinde yaptıcama bile karar vermedim

Canım ben muayene dahil 150 tl ye yaptırıcam özelde,
Yine özelde olup da 60 tl ye falan da yaptıranlar vardı bir araştır istersen
Ben hafta içi çalıştığım için çok vakit ayırma şansım yok böyle şeylere, o yüzden devlette ne kadar sürer v.s. bilmiyorum :26:

ben özelde kendi doktoruma yaptıracam. ama ne kadar veririm hiç bilmıyorum. hiç sormadım.

selam kızlar..off hava sıcak ve benim canım sıkılıyor ya..kocamda kahveye kaçtı hiç huyu değildir ama yalnız kalınca bana da sıkılmak kaldı..siz sıkılmıyor musunuz..evde iş yapasım da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…