selam kızlar..off hava sıcak ve benim canım sıkılıyor ya..kocamda kahveye kaçtı hiç huyu değildir ama yalnız kalınca bana da sıkılmak kaldı..siz sıkılmıyor musunuz..evde iş yapasım da yok.
Canım ben muayene dahil 150 tl ye yaptırıcam özelde,
Yine özelde olup da 60 tl ye falan da yaptıranlar vardı bir araştır istersen
Ben hafta içi çalıştığım için çok vakit ayırma şansım yok böyle şeylere, o yüzden devlette ne kadar sürer v.s. bilmiyorum :26:
Canım ben muayene dahil 150 tl ye yaptırıcam özelde,
Yine özelde olup da 60 tl ye falan da yaptıranlar vardı bir araştır istersen
Ben hafta içi çalıştığım için çok vakit ayırma şansım yok böyle şeylere, o yüzden devlette ne kadar sürer v.s. bilmiyorum :26:
selam kızlar..off hava sıcak ve benim canım sıkılıyor ya..kocamda kahveye kaçtı hiç huyu değildir ama yalnız kalınca bana da sıkılmak kaldı..siz sıkılmıyor musunuz..evde iş yapasım da yok.
canım ben muayenehaneye gidiyorum ya acaba diyorum doktorum mu yönlendirir git şurada yap diye yoksa beni serbest mi bırakır? onun için bir araştırayım diyorum özelleri, devlette yaptırmam galiba şimdi baktım bir sürü insan gitmiş 1 hafta sonrasına anca randevu almış öyle de olmaz 1 hafta sonra randevu,sonra test bebiş büyücek150ye iyimiş ben çıkardım 300ü gözden zaten ama bilemicem biraz araştırayım bari....
Bende çok sıkılıyorum valla yakında patlıycammmmmmmmmmmmmm :95:
Ben hala bi doktor bulamadığım için kendime devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cnm..
Özel hastanelerde de fiyatlar değişiyo arayıp sor istersen belki bilgi verirler fiyat konusunda..
Devlet hastanesinde de çok beklermiyim bilmiyorum valla zaten hangi devlet hastanesinde yaptıcama bile karar vermedim
ben ,iş yerınde sıkılıyorum. evde hiç sıkılmam belkide evi özlediğim içindir. yapacak bişeyle rçıkıyor mutlaka. hiç bişey yapamasam vurur kafayı uyurum.
sende mi istanbulldasın canım? ben okadar vereceğimi zannetmıyorum ya 50 - 60falan isterler heralde.
selamm annişler
inşallah herşey yolundadır aramızdan ayrılan yoktur.geçmişi okuyamıyorum çok kabarıyo çünkü yetişemiyorum hızınıza valla.
salı günü ense kalınlığı ve 2 li test için doktora gidiyorum ama aklıma takıldı kan alcaklarya aç gitmek falan gerekiyomu ki.aranızda giden varmıııııı
evde boş boş oturmak çok sıkıcı ya..bari burda muhabbet edip can sıkıntımızı falan geçirelim.
aynı anda iki alıntı yapamıyorum yav benneyse zor tatlım doktorda karar verememek hala,inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulursun inş. şimdi arayıp sorayım bakalım...devlette bekleyebilirsin canım randevuyu geç veriyorlarmış diye okudum bir kaç yerde ama yoğunluğa da bağlı tabi:44:
hoşbulduksenin nezaman muhtemel doğum ve sat günün?
canım benim okul bitti seminer çalışması başladı boş boş oturuyorum öğlene kadar okulda..öğleden sonra da evde sıkılıyorum..normalde çalışınca insan evi özlüyor eve gelince yapıcak çok şey oluyor ama çalışmayıncada sıkıntı geliyor yaaa..
hoşbulduksenin nezaman muhtemel doğum ve sat günün?
Bugün kimsede muhabbet edicek hal yok heralde topic sessiz..
Anlamadımki neyi bekliyolarmış cnm?
Sonuçta muayne gibi girip ense kalınlığı ölçülüp bide alt tarafı kan vermiyomusun?
2li test için normal muayne randevusu dışındamı randevu almak gerekiyomuş kafam karıştı. :44:
Bugün kimsede muhabbet edicek hal yok heralde topic sessiz..
Anlamadımki neyi bekliyolarmış cnm?
Sonuçta muayne gibi girip ense kalınlığı ölçülüp bide alt tarafı kan vermiyomusun?
2li test için normal muayne randevusu dışındamı randevu mu almak gerekiyomuş kafam karıştı. :44:
canım öğretmen misin sende? bende öğretmenim.....seminer sıkıcı dimi ya boş boş oturuyor okulda ama biz kahvaltı yapıyoruz diğer öğretmenlerle süper oluyor
canım ben muayenehaneye gidiyorum ya acaba diyorum doktorum mu yönlendirir git şurada yap diye yoksa beni serbest mi bırakır? onun için bir araştırayım diyorum özelleri, devlette yaptırmam galiba şimdi baktım bir sürü insan gitmiş 1 hafta sonrasına anca randevu almış öyle de olmaz 1 hafta sonra randevu,sonra test bebiş büyücek150ye iyimiş ben çıkardım 300ü gözden zaten ama bilemicem biraz araştırayım bari....
ben ,iş yerınde sıkılıyorum. evde hiç sıkılmam belkide evi özlediğim içindir. yapacak bişeyle rçıkıyor mutlaka. hiç bişey yapamasam vurur kafayı uyurum.
yok tatlım ben izmirdeyim ama burasıda pahalı baya ya...ben bu kan testlerini toxoplazmayı falan özelde yaptırayım demiştim aradım her testten 60 tl istediler,nerdeyse 15 test vardı...servetti valla,gittim devlette yaptırdım beleşe50 60sa süper valla...ya bu testi devlet karşılamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?