2012 Ocak Anneleri

selam kızlar..off hava sıcak ve benim canım sıkılıyor ya..kocamda kahveye kaçtı hiç huyu değildir ama yalnız kalınca bana da sıkılmak kaldı..siz sıkılmıyor musunuz..evde iş yapasım da yok.

Bende çok sıkılıyorum valla yakında patlıycammmmmmmmmmmmmm :95:

bizden kan testi için 35 istendi ama ben zaten yaptırma gereği duymadım doktor ense kalınlığını ölçtü normal çıktı..

canım ben muayenehaneye gidiyorum ya acaba diyorum doktorum mu yönlendirir git şurada yap diye yoksa beni serbest mi bırakır? onun için bir araştırayım diyorum özelleri, devlette yaptırmam galiba şimdi baktım bir sürü insan gitmiş 1 hafta sonrasına anca randevu almış öyle de olmaz 1 hafta sonra randevu,sonra test bebiş büyücek 150ye iyimiş ben çıkardım 300ü gözden zaten ama bilemicem biraz araştırayım bari....

selam kızlar..off hava sıcak ve benim canım sıkılıyor ya..kocamda kahveye kaçtı hiç huyu değildir ama yalnız kalınca bana da sıkılmak kaldı..siz sıkılmıyor musunuz..evde iş yapasım da yok.

ben ,iş yerınde sıkılıyorum. evde hiç sıkılmam belkide evi özlediğim içindir. yapacak bişeyle rçıkıyor mutlaka. hiç bişey yapamasam vurur kafayı uyurum.

sende mi istanbulldasın canım? ben okadar vereceğimi zannetmıyorum ya 50 - 60falan isterler heralde.

aynı anda iki alıntı yapamıyorum yav ben neyse zor tatlım doktorda karar verememek hala,inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulursun inş. şimdi arayıp sorayım bakalım...devlette bekleyebilirsin canım randevuyu geç veriyorlarmış diye okudum bir kaç yerde ama yoğunluğa da bağlı tabi:44:

ben ,iş yerınde sıkılıyorum. evde hiç sıkılmam belkide evi özlediğim içindir. yapacak bişeyle rçıkıyor mutlaka. hiç bişey yapamasam vurur kafayı uyurum.

canım benim okul bitti seminer çalışması başladı boş boş oturuyorum öğlene kadar okulda..öğleden sonra da evde sıkılıyorum..normalde çalışınca insan evi özlüyor eve gelince yapıcak çok şey oluyor ama çalışmayıncada sıkıntı geliyor yaaa..

sende mi istanbulldasın canım? ben okadar vereceğimi zannetmıyorum ya 50 - 60falan isterler heralde.

yok tatlım ben izmirdeyim ama burasıda pahalı baya ya...ben bu kan testlerini toxoplazmayı falan özelde yaptırayım demiştim aradım her testten 60 tl istediler,nerdeyse 15 test vardı...servetti valla,gittim devlette yaptırdım beleşe 50 60sa süper valla...ya bu testi devlet karşılamıyor mu?

bende salı günü kontrole gitcem ama 10+2 oluyorum, ikili test için daha erken sanırım ,
bence ikili test için aç gitmeye gerek yok, sadece kanda seker bakılırken aç gidilmesi gerekiyor diye biliyorum ben
ama yanıltmıs olmuym

evde boş boş oturmak çok sıkıcı ya..bari burda muhabbet edip can sıkıntımızı falan geçirelim.

Bugün kimsede muhabbet edicek hal yok heralde topic sessiz..

Anlamadımki neyi bekliyolarmış cnm?
Sonuçta muayne gibi girip ense kalınlığı ölçülüp bide alt tarafı kan vermiyomusun?
2li test için normal muayne randevusu dışındamı randevu mu almak gerekiyomuş kafam karıştı. :44:

Son düzenleme:

canım öğretmen misin sende? bende öğretmenim.....seminer sıkıcı dimi ya boş boş oturuyor okulda ama biz kahvaltı yapıyoruz diğer öğretmenlerle süper oluyor

tatlım benim bildiğim kadarıyla doktoruna gidiyorsun o ölçüm yapıyor sonra seni kan için teste yolluyor..sadece sonucu bekliyorsun..bunun özel randevusu yoktur heralde devlette falan..hem özel hastanedeki ikili test devlet tarafından ödenmediği için pahalı oluyormuş..aynı testi devlette yaptırmak daha iyi..

canım ben şimdi forumlarda okudum biri yazmış randevuyu haftaya verdiler diye...bilmiyorum ki onun içinde ayrı randevu mu alınıyor,ama değildir herhalde yaa, sen muayeneye gidicen doktor seni yönlendirecek şuraya git testi yaptır diye,öyledir herhalde

herkese selam kızlar nasılsınız, keyifler yerindedir umarım
2 gündür giremedim geçmişi okuma fırsatım da olmadı çok gevezelik etmişsiniz zaten :)
evimde temizlik vardı geçen gün koltuklar yıkandı halılar gitti yıkanmaya dün de temizliğe kadın geldi
ev dip köşe temizlendi yoruldum ben de ama rahatladım

yarın ikili testimiz yapılcak. çok heyecanlıyım bebişimi görceğim için aynı zamanda çok da endişeliyim test için
dularınızı eksik etmeyin lüften
pazar sabah da yola çıkıyoruz eşimin ailesinin yanına gidicez 15 gün yokum ama arada gelir okur son gelişmeleri alırım sizlerden

canım öğretmen misin sende? bende öğretmenim.....seminer sıkıcı dimi ya boş boş oturuyor okulda ama biz kahvaltı yapıyoruz diğer öğretmenlerle süper oluyor

canım evet bende öğretmenim eski okulum olsaydı ahh keşke bizde kahvaltı yapardık kesin..ama tayinim yeni çıktı il içinde şuanki okul bi tuhaf canım ya müdür de gıcık geldi bana..bende evde kahvaltı yapıyorum artık..adam öğretmene amele gözüyle bakıyor

Ay ben işteyim ama burda da sıkılıyorum, konsantre olamıyorum, evde olsam film izler, kitap okur vakit geçirirdim, belki evi özlediğin için öyle geliyor bilemicem

Cnm. benim gittiğim hastane normale göre biraz pahalı ve 3 boyutlu ultrasonla bakıyolar yine de 150 dediler.

Aynı benim kafa işte

Cnm. benden o testler için ssk lı fiyat olarak tam 580 tl istemişti medical park, ben de gidip özel bir tahlil lab. da yaptırmıştım 200 e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…