tatlım benim bildiğim kadarıyla doktoruna gidiyorsun o ölçüm yapıyor sonra seni kan için teste yolluyor..sadece sonucu bekliyorsun..bunun özel randevusu yoktur heralde devlette falan..hem özel hastanedeki ikili test devlet tarafından ödenmediği için pahalı oluyormuş..aynı testi devlette yaptırmak daha iyi..
canım ben şimdi forumlarda okudum biri yazmış randevuyu haftaya verdiler diye...bilmiyorum ki onun içinde ayrı randevu mu alınıyor,ama değildir herhalde yaa, sen muayeneye gidicen doktor seni yönlendirecek şuraya git testi yaptır diye,öyledir herhalde
kızlar cinsiyet tahmin sayfasına bildiğim bi testi yayınladım kopyalayayımmı buraya da.. var mıdır merak eden??
herkese selam kızlarnasılsınız, keyifler yerindedir umarım
2 gündür giremedim geçmişi okuma fırsatım da olmadı çok gevezelik etmişsiniz zaten :)
evimde temizlik vardı geçen gün koltuklar yıkandı halılar gitti yıkanmaya dün de temizliğe kadın geldi
ev dip köşe temizlendi yoruldum ben de ama rahatladım
yarın ikili testimiz yapılcak. çok heyecanlıyım bebişimi görceğim için aynı zamanda çok da endişeliyim test için
dularınızı eksik etmeyin lüften
pazar sabah da yola çıkıyoruz eşimin ailesinin yanına gidicez 15 gün yokum ama arada gelir okur son gelişmeleri alırım sizlerden
kızlar cinsiyet tahmin sayfasına bildiğim bi testi yayınladım kopyalayayımmı buraya da.. var mıdır merak eden??
herkese selam kızlarnasılsınız, keyifler yerindedir umarım
2 gündür giremedim geçmişi okuma fırsatım da olmadı çok gevezelik etmişsiniz zaten :)
evimde temizlik vardı geçen gün koltuklar yıkandı halılar gitti yıkanmaya dün de temizliğe kadın geldi
ev dip köşe temizlendi yoruldum ben de ama rahatladım
yarın ikili testimiz yapılcak. çok heyecanlıyım bebişimi görceğim için aynı zamanda çok da endişeliyim test için
dularınızı eksik etmeyin lüften
pazar sabah da yola çıkıyoruz eşimin ailesinin yanına gidicez 15 gün yokum ama arada gelir okur son gelişmeleri alırım sizlerden
Nasıl yani?
Ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cnm bu testi o yüzden normal muayne randevusu alıp gidicem ama serem forumlarda 1 hafta sonraya gün verdiler fln diyince kafam karıştı 2li test için ayrıca randevumu alınıyoki diye?
tatlım sen devlet hastanesine git aynı gün yapılması lazım ikilitesteki ölçüm ve kan alımının zaten..sana başka zaman gel diyemezler hem haftan geçer..öyle bişey yok yani..gittiğin gün yapılır hepsi..zor bişi değilki bu..
kızlar konunun üzerinden çok sayfa geçmiş ama mahsuru yoksa tekrar gündeme getirmek istiyorum şu kıl mevzuunu :)) çünkü çook önemli.. jilet hiç bana göre değil.. daha önce ağda yapıyordum kendim sonra epilasyon aleti ile devam ettim aman çoğalmasın körelsin diye hep.. şimdi bunların ikisi de sakıncalı galiba kasılma nedenli.. zaten ağda artık yapmıyorum zahmetli ama epilatör cihazıyla iyi oluyordu ha çok yanıyor alt taraflar acısı çok fazla ama başka türlü de baş etmek güç.. peki jiletten başka çaresi yokmu bu işin. üstler iyi kötü halloluyor tamamda alt tarafları ne etces :)))))
kızlar konunun üzerinden çok sayfa geçmiş ama mahsuru yoksa tekrar gündeme getirmek istiyorum şu kıl mevzuunu :)) çünkü çook önemli.. jilet hiç bana göre değil.. daha önce ağda yapıyordum kendim sonra epilasyon aleti ile devam ettim aman çoğalmasın körelsin diye hep.. şimdi bunların ikisi de sakıncalı galiba kasılma nedenli.. zaten ağda artık yapmıyorum zahmetli ama epilatör cihazıyla iyi oluyordu ha çok yanıyor alt taraflar acısı çok fazla ama başka türlü de baş etmek güç.. peki jiletten başka çaresi yokmu bu işin. üstler iyi kötü halloluyor tamamda alt tarafları ne etces :)))))
Hoşgeldin cnm inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin..
Şimdiden iyi yolculuklar sana..
Nasıl yani?
Ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cnm bu testi o yüzden normal muayne randevusu alıp gidicem ama serem forumlarda 1 hafta sonraya gün verdiler fln diyince kafam karıştı 2li test için ayrıca randevumu alınıyoki diye?
Tatlım acaba kan testinin sonucunun çıkmasındanmı bahsediyolar onlar?
şimdi size cinsiyet tahmini için değişik bir yöntem öğreticem kan yeniliğine göre cinsiyet!! duydunuz mu hiç? ben hesaplayınca kız çıktı. içimden erkek geçiyor ama hayırlısı.. arkadaşım bu testte hiç yanılmadım diyor bakalım...:)
şöyle ki; kadınlar regl oldukları için kanı 3 yılda, erkekler olmadığı için 4 yılda yenilenirmiş. hamile kaldığınız ay hanginizin kanı daha yeniyse cinsiyeti de o olurmuş. mesela en son yenilenen kan benimki mi? o zaman kızım olacak demekmiş. şimdi doğum tarihimizi yazıyoruz bir de yanına eşimizinkini. kendimizinkine 3 onunkine 4 ekleyin günümüze kadar gelin.. örnek altta:)
evet arkadaşlar ben nisanda hamile kaldım ve benim en son 18 ocak 2011de yenilenmiş kanım. eşiminki daha ekimde yenilenecek. bu demek oluyorki en taze kan benimki onunki 4 yıllık ekimde yenilenecek. yani kızımız olacak. test öyle diyor. bunu yakında öğrenecez. tutarsa özelime teşekkür isterim ha:)) bu arada doğum günümü de öğrendiniz kutlarsınız:)) hadi bakalımm
Hoşgeldin,
Ay ne güzel mis gibi olmuştur evin, ben de annemi bekliyorum o işler için, hafta sonumu yardımcıyla geçirmem, annem gelsin başında dursun :26:
Bi de bazı eşyalarım eskidi benim, onları da yenlicem, hepsi için anacığımı bekliyorum hemen gelse ya
şimdi size cinsiyet tahmini için değişik bir yöntem öğreticem kan yeniliğine göre cinsiyet!! duydunuz mu hiç? ben hesaplayınca kız çıktı. içimden erkek geçiyor ama hayırlısı.. arkadaşım bu testte hiç yanılmadım diyor bakalım...:)
şöyle ki; kadınlar regl oldukları için kanı 3 yılda, erkekler olmadığı için 4 yılda yenilenirmiş. hamile kaldığınız ay hanginizin kanı daha yeniyse cinsiyeti de o olurmuş. mesela en son yenilenen kan benimki mi? o zaman kızım olacak demekmiş. şimdi doğum tarihimizi yazıyoruz bir de yanına eşimizinkini. kendimizinkine 3 onunkine 4 ekleyin günümüze kadar gelin.. örnek altta:)
18.01.1987 // 01.10.1979
18.01.1990 // 01.10.1983
18.01.1993 // 01.10.1987
18.01.1996 // 01.10.1991
18.01.1999 // 01.10.1995
18.01.2002 // 01.10.1999
18.01.2005 // 01.10.2003
18.01.2008 // 01.10.2007
18.01.2011 // 01.10.2011
evet arkadaşlar ben nisanda hamile kaldım ve benim en son 18 ocak 2011de yenilenmiş kanım. eşiminki daha ekimde yenilenecek. bu demek oluyorki en taze kan benimki onunki 4 yıllık ekimde yenilenecek. yani kızımız olacak. test öyle diyor. bunu yakında öğrenecez. tutarsa özelime teşekkür isterim ha:)) bu arada doğum günümü de öğrendiniz kutlarsınız:)) hadi bakalımm
tatlım sen devlet hastanesine git aynı gün yapılması lazım ikilitesteki ölçüm ve kan alımının zaten..sana başka zaman gel diyemezler hem haftan geçer..öyle bişey yok yani..gittiğin gün yapılır hepsi..zor bişi değilki bu..
18.01.1987 // 01.10.1979
18.01.1990 // 01.10.1983
18.01.1993 // 01.10.1987
18.01.1996 // 01.10.1991
18.01.1999 // 01.10.1995
18.01.2002 // 01.10.1999
18.01.2005 // 01.10.2003
18.01.2008 // 01.10.2007
18.01.2011 // 01.10.2011
Valla ben ağda yaptırıyorum cnm jiletle falan yapamam..
Kasılma falanda olmaz inşallah sıkmazsak kendimizi olmaz yahu..
bunu biliyorduk ki biz benim kıızım olacak o zaman
konuyu görmedim ama ben az önce ağdadan gelmiş biri olarak kesinlikle ağda diyorum.
canıımmmmm çok teşekkürler amiiinnn
sende ne var ne yok
canım bir daha baktım ama bulamadım baya uzun bir sayfaydı okudum hepsini ama belki de tatlım ilk randevuyu geç almışlardır...yani test değilde muayeneyi muhtemelen öyledir...bakıcam tekrar
eeee bu rus takvimi değil mi??? benim buna göre erkek çıkıyor
Derlerse de özele gider yaptırırım napim yahu dimi ama
tabi canım ya kafana ne yatarsa öyle yap..şumu bumu diye sıkma canını ben kan testimi yaptırmadım bile kafam rahat ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?