2012 Ocak Anneleri

Hmm gidicek yerin yoksa kendinde uğraşamazsın ay hele bu sıcakta o ağdalarla vıcık vıcık ayyy fenaaaa..

çok ilginçmiş . Ben de yaptım benim de kızım olacak bu teste göre:))

hahaha üzülme delü kızzzz...ben biliyordum ama hiç denemediydim senin için denedim kız çıktı yaaaa

tabi canım ya kafana ne yatarsa öyle yap..şumu bumu diye sıkma canını ben kan testimi yaptırmadım bile kafam rahat ama

Aslında bende yaptırıp yaptırmama konusunda gerçekten kararsızım çnkü etrafımdan da duydum yanlış çıktığı çok oluyomuş 9 ayı kendime zehir etmesemmi diyorum ama içiminde rahat etmesini istiyorum..

Ay evet heveslendim şimdi, ev aldı başını gitti, acil temizlik lazım
Sen de testten güzel haberlerini al da paylaş bakalım bizimle, öyle gidip de unutma
Cinsiyet de söyler mi acaba, ay bak heyecenlandım

benim kız çıkıyo, ama çin takvimine göre de erkek bakalım az kaldı öğrenicez zaten
şu linkten oto hesaplanıyo : Google Google Translate bu arada aboyka kız, manynk erkek demek

testi yapıpta sonucu yazmayanın bugün bulantısı geçmesin o zaman:)))) kopyalıyorum..

benim yokki :)))

Valla ben ağda yaptırıyorum cnm jiletle falan yapamam..
Kasılma falanda olmaz inşallah sıkmazsak kendimizi olmaz yahu..

yaptırıyorsun... hımm.. dışarıya yani başkasına.. bunu hiç denemedim..

konuyu görmedim ama ben az önce ağdadan gelmiş biri olarak kesinlikle ağda diyorum.

canıımmmmm çok teşekkürler amiiinnn
sende ne var ne yok

peki acımıyormu başkasının yaptığı uyuşturuyorlarmı :)) hani ben yaparken çok acıyordu..

Uzatabilirsen eldiven dene, bildiğimiz muayne eldiveni cırt cırt çekersin, ama ben o kadar uzatamadığım için kullanamıyorum, bekarken yapardım arada, rahat oluyor.

ağdasız falan mı çekeceksin elinle pat pat yolacaksın yani :)) öyle hemen koparmı benimkiler o kadar jilet görmedi ama kuvvetliler maşallah :)

aman ne zor bir durum bu şimdi ya.. benim apilasyon aleti ile olduğu için uzun süreli gelmiyor bide bitkisel olan ilaçlardan sürmüştüm hani seyreltici olanlar azaltan.. şimdi yeni yeni geliyor hamile kaldığımdan beri beni aldı bir telaşe ne yapayım diye.. radyasyon gibi zararları yoksa yavaş yavaş üfleye püfleye yine epilasyon mu yapsam diyorum..

benim kız çıkıyo, ama çin takvimine göre de erkek bakalım az kaldı öğrenicez zaten
şu linkten oto hesaplanıyo : Google Google Translate bu arada aboyka kız, manynk erkek demek

çin takviminde manyaak çıkıo dieğrinde de erkek çıkıo ,doktor da erkeğe benzio demişti sanırım bnmki erkek pazartesi öğrencez inş.

orası işte insanı tedirgin ediyor bizde eşimle düşündük taşındık karar verdik zaten ama herkesin kendi tercihi artık..doktor ensenin normal olduğunu söyleyince rahat ettim..teste de gerek yok zaten aynısı 3lüde yapılıcak onu yaparız dedi..biz öyle karar verdik..yaptıranda çok tabi.

yaptırıyorsun... hımm.. dışarıya yani başkasına.. bunu hiç denemedim..

Evet cnm hayatımda sadece 1 kez kendim almayı denedim onda da gündüz 12de odaya girip akşam 6 gibi çıktım ve yarısını bile bitirememiştim düşün hahahahha
Beceremiyorum ben gidiyorum valla kız şip şak hemen hallediyo acıma falanda olmuyo ben kendime ayrı kutu açtırıyorum dünde anlatmıştım bana özel sırf bana kullanılıyo bide cilde göre türleri var ağdaların benim ağdam hassas ciltlere özel daha az acıtıyo diğerlerine nazaran..
Kendim yapsam kasılırım fena olurum ama yaptırırken gayet rahat..
Güvenebiliceğin bi yer varsa dene istersen..

Son düzenleme:
bence en doğrusu annenin içinden geçen. bana herkes kız diyor ama erkek geçiyor içimden. ben kız çocuk meraklısıyım ama içimden erkek geçtiği için hiç farketmez diyorum. cinsiyeti ne olursa olsun anasıyım ben onun severim öperim kollarından sıkıştırırım falan.. dimi?

ağdasız falan mı çekeceksin elinle pat pat yolacaksın yani :)) öyle hemen koparmı benimkiler o kadar jilet görmedi ama kuvvetliler maşallah :)

Valla şekerim bekarken hep yapardım, parmağınla tutacağın kadar olması yeterli, sonra tutam tutam çekiyorsun, şu muayene eldivenleriyle, kılları kavradığı için hepsi çekiliyor, bir dene istersen üstlerden başla. aslında kızların dediği gibi en iyisi ağdacıya gitmek ama benim manyak kocam kıyameti koparır, lazere bile doktorun yapması şartıyla kabul ettirebilmiştim.
Adam erkek doktora karışmıyor ama kadın ağdacıya karışıyor, sağlık başka bu başkaymış
Açıkcası ben de utanırım diye düşünüyorum :26:
Oy oy ne zor iş şu kadınlık yahu

İşte çok kararsız kalıyorum cnm yaa en son yakınlarımdan 2 kişiye bu testlerden olumsuz şeyler söylemişler biri aldırabilcek zamandaymış ama aldırmıycam ben demiş diğeri aldırabilcek haftada da değilmiş..
Ama maşallah ikisininde bebişleri sağlıkla dünyaya geldiler..

Nolsun cnm mide rahatsızlıklarıyla ve can sıkıntısıyla boğuşmaktayım..

[/B][/COLOR][/FONT]

umarım artık bu haftalardan sonra azalır yaa bulantılarınız

rus takvimi mi??

eveeet rus takvimi

Ay evet heveslendim şimdi, ev aldı başını gitti, acil temizlik lazım
Sen de testten güzel haberlerini al da paylaş bakalım bizimle, öyle gidip de unutma
Cinsiyet de söyler mi acaba, ay bak heyecenlandım
mek

yaparsın canım sonra rahat bi nefes alırsın temizlenince
inş. canım yaa yarın dönünce yazarım gelişmeleri, tabiki arada girer bakarım unutturmam kendimi
ben sıkıştırcam doktoru ama bilmiyorum söyler mi

peki acımıyormu başkasının yaptığı uyuşturuyorlarmı :)) hani ben yaparken çok acıyordu..
m..

ben kendim hiç yapmadığım için onun acısını bilmiyorum. zaten saatlerce sürer yapmaya kalksam beceremem de öyle yapıştırır bırakırım
onlar hemen hızlı hızlı yapıyolar valla, haa acımıyor mu acıyor tabii ama sonra tertemiz oluyosun

çin takviminde manyaak çıkıo dieğrinde de erkek çıkıo ,doktor da erkeğe benzio demişti sanırım bnmki erkek pazartesi öğrencez inş.

hayırlısı olsun cnm. ay çok yakışıklı bir delikanlı olur

bu yıl erkek yılıymış kızlar, benim çevremde de herkes erkek doğuruyor, gerçi bizimkiler 2012 bebeği olacak ama bakalım, liste yaparız cinsiyetler belli olunca, kız mı çok erkek mi bakarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…