katılıyorum aslında ağda en temizi ama ben kendim yapıyordum şimdi hamilelikte eğil kalk olması lazım olunca yapamıyorum..burda da yaptırcak yer yok mecbur jilet ama kenarları çoğalmasın diye ya ağda yada epilatör kullanıyorum orlara..
şimdi size cinsiyet tahmini için değişik bir yöntem öğreticem kan yeniliğine göre cinsiyet!! Duydunuz mu hiç? Ben hesaplayınca kız çıktı. Içimden erkek geçiyor ama hayırlısı.. Arkadaşım bu testte hiç yanılmadım diyor bakalım...:)
şöyle ki; kadınlar regl oldukları için kanı 3 yılda, erkekler olmadığı için 4 yılda yenilenirmiş. Hamile kaldığınız ay hanginizin kanı daha yeniyse cinsiyeti de o olurmuş. Mesela en son yenilenen kan benimki mi? O zaman kızım olacak demekmiş. şimdi doğum tarihimizi yazıyoruz bir de yanına eşimizinkini. Kendimizinkine 3 onunkine 4 ekleyin günümüze kadar gelin.. örnek altta:)
18.01.1987 // 01.10.1979
18.01.1990 // 01.10.1983
18.01.1993 // 01.10.1987
18.01.1996 // 01.10.1991
18.01.1999 // 01.10.1995
18.01.2002 // 01.10.1999
18.01.2005 // 01.10.2003
18.01.2008 // 01.10.2007
18.01.2011 // 01.10.2011
evet arkadaşlar ben nisanda hamile kaldım ve benim en son 18 ocak 2011de yenilenmiş kanım. Eşiminki daha ekimde yenilenecek. Bu demek oluyorki en taze kan benimki onunki 4 yıllık ekimde yenilenecek. Yani kızımız olacak. Test öyle diyor. Bunu yakında öğrenecez. Tutarsa özelime teşekkür isterim ha:)) bu arada doğum günümü de öğrendiniz kutlarsınız:)) hadi bakalımm
hadi yaa.. bende değişik bişey biliyorum demiştim...
neyse bilmeyen vardır belki dimi ama.. bence bilmeyen bissürü hamile vardır. olmali en azından. ordasınız dimi ey bu testi bilmeyen hamileler.. hadi sevinin lütfeğğnn..
tabi canım ya kafana ne yatarsa öyle yap..şumu bumu diye sıkma canını ben kan testimi yaptırmadım bile kafam rahat ama
hoşbuldum tatlım
evet valla miss gibi oldu yola çıkmadan evi temizleyip gidelim dedi yoksa orda 15 gün ev kirli diye aklım kalcaktı
ben ve kızkardeşim de kadınla beraber çalıştık valla çabuk bitsin diye :))
senin annecin de gelsin de sen de kurtul bir an önce :)
şimdi size cinsiyet tahmini için değişik bir yöntem öğreticem kan yeniliğine göre cinsiyet!! duydunuz mu hiç? ben hesaplayınca kız çıktı. içimden erkek geçiyor ama hayırlısı.. arkadaşım bu testte hiç yanılmadım diyor bakalım...:)
şöyle ki; kadınlar regl oldukları için kanı 3 yılda, erkekler olmadığı için 4 yılda yenilenirmiş. hamile kaldığınız ay hanginizin kanı daha yeniyse cinsiyeti de o olurmuş. mesela en son yenilenen kan benimki mi? o zaman kızım olacak demekmiş. şimdi doğum tarihimizi yazıyoruz bir de yanına eşimizinkini. kendimizinkine 3 onunkine 4 ekleyin günümüze kadar gelin.. örnek altta:)
18.01.1987 // 01.10.1979
18.01.1990 // 01.10.1983
18.01.1993 // 01.10.1987
18.01.1996 // 01.10.1991
18.01.1999 // 01.10.1995
18.01.2002 // 01.10.1999
18.01.2005 // 01.10.2003
18.01.2008 // 01.10.2007
18.01.2011 // 01.10.2011
evet arkadaşlar ben nisanda hamile kaldım ve benim en son 18 ocak 2011de yenilenmiş kanım. eşiminki daha ekimde yenilenecek. bu demek oluyorki en taze kan benimki onunki 4 yıllık ekimde yenilenecek. yani kızımız olacak. test öyle diyor. bunu yakında öğrenecez. tutarsa özelime teşekkür isterim ha:)) bu arada doğum günümü de öğrendiniz kutlarsınız:)) hadi bakalımm
Hmm gidicek yerin yoksa kendinde uğraşamazsın ay hele bu sıcakta o ağdalarla vıcık vıcık ayyy fenaaaa..
testi yapıpta sonucu yazmayanın bugün bulantısı geçmesin o zaman:)))) kopyalıyorum..
Valla ben ağda yaptırıyorum cnm jiletle falan yapamam..
Kasılma falanda olmaz inşallah sıkmazsak kendimizi olmaz yahu..
konuyu görmedim ama ben az önce ağdadan gelmiş biri olarak kesinlikle ağda diyorum.
canıımmmmm çok teşekkürler amiiinnn
sende ne var ne yok
Uzatabilirsen eldiven dene, bildiğimiz muayne eldiveni cırt cırt çekersin, ama ben o kadar uzatamadığım için kullanamıyorum, bekarken yapardım arada, rahat oluyor.
katılıyorum aslında ağda en temizi ama ben kendim yapıyordum şimdi hamilelikte eğil kalk olması lazım olunca yapamıyorum..burda da yaptırcak yer yok mecbur jilet ama kenarları çoğalmasın diye ya ağda yada epilatör kullanıyorum orlara..
yok canım valla uğraşılmıyor dediğin gibi şimdilik jiletle artık..ilerde onu da yapamazsam vay halime :
benim yokki :)))
benim kız çıkıyo, ama çin takvimine göre de erkekbakalım az kaldı öğrenicez zaten
şu linkten oto hesaplanıyo : Google Google Translate bu arada aboyka kız, manynk erkek demek
Aslında bende yaptırıp yaptırmama konusunda gerçekten kararsızım çnkü etrafımdan da duydum yanlış çıktığı çok oluyomuş 9 ayı kendime zehir etmesemmi diyorum ama içiminde rahat etmesini istiyorum..
yaptırıyorsun... hımm.. dışarıya yani başkasına.. bunu hiç denemedim..
ağdasız falan mı çekeceksin elinle pat pat yolacaksın yani :)) öyle hemen koparmı benimkiler o kadar jilet görmedi ama kuvvetliler maşallah :)
orası işte insanı tedirgin ediyor bizde eşimle düşündük taşındık karar verdik zaten ama herkesin kendi tercihi artık..doktor ensenin normal olduğunu söyleyince rahat ettim..teste de gerek yok zaten aynısı 3lüde yapılıcak onu yaparız dedi..biz öyle karar verdik..yaptıranda çok tabi.
Nolsun cnm mide rahatsızlıklarıyla ve can sıkıntısıyla boğuşmaktayım..
[/B][/COLOR][/FONT]
rus takvimi mi??
Ay evet heveslendim şimdi, ev aldı başını gitti, acil temizlik lazım
Sen de testten güzel haberlerini al da paylaş bakalım bizimle, öyle gidip de unutma
Cinsiyet de söyler mi acaba, ay bak heyecenlandım
mek
peki acımıyormu başkasının yaptığı uyuşturuyorlarmı :)) hani ben yaparken çok acıyordu..
m..
çin takviminde manyaak çıkıodieğrinde de erkek çıkıo ,doktor da erkeğe benzio demişti sanırım bnmki erkek pazartesi öğrencez inş.
umarım artık bu haftalardan sonra azalır yaa bulantılarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?