2012 Ocak Anneleri

bende bunları çok duydum o yüzden ne olursa olsun üzülmemek lazım güzelim ya..doktoruna sormalısın bence.

Ay bende bu sene kız senesi diye duydum hahahahahah
Ama evet bizimkiler 2012 bebişleri olcak erken davranan olmazsa aralarından tabisii..

ben el ağdasıyla iki dakkada hallediyorum hiç acımıyor ama arada cok canım sıkılırsa epilatörlede yapıyorum sorun oluyo tabi kıl dönmeleri oluyo sinir oluyorum doktorum agdayı sakıncalı bulmuyor aksine daha hijyenik diyor

benim çevremde saysam yirmi tane kıza iki erkek denk gelmiştir yani..hep kız duydum..2011 kız yılı bence 2012 erkek olucak..hayırlısı diyelim artık..ve dediğin gibi bir aya belli olur bizde liste yaparız..

benim çevremde saysam yirmi tane kıza iki erkek denk gelmiştir yani..hep kız duydum..2011 kız yılı bence 2012 erkek olucak..hayırlısı diyelim artık..ve dediğin gibi bir aya belli olur bizde liste yaparız..
Evet bacjmcim katiliorumm bu sene iki kuzenim dogurdu ikisinindekizi olduu...amaaaaablamin arkdsinin ogluu ....yane ikiye bir simdilik bnde

Ay bende bu sene kız senesi diye duydum hahahahahah
Ama evet bizimkiler 2012 bebişleri olcak erken davranan olmazsa aralarından tabisii..

ay canım ya evet bizimkilerden kesin aralık bebişi çıkacaktır...mesela benim bebiş doğum tarihi 10 ocak ama bazen 10 gün önceden gelebiliyormuş ya yılbaşında çıkıp gelirmiş benimki

Son düzenleme:
sende ölçüm yapan doktora danışırsın canım artık..ondan sonra 3lü test var zaten ozamana kadar da bir doktor bul amaa..

Ay evet zaten çok zaman yok 2li testle 3lü test arasında..
Bakalım bulurum inşallah..
2li test sonuçlarını aldıkdan sonra bi hastaneye gidicem umarım ordaki doktoru beğenirim..

ay canım ya evet bizimkilerden kesin aralık bebişi çıkacaktır...mesela benim bebiş doğum tarihi 10 ocak ama bazen 10 gün önceden gelebiliyormuş ya yılbaşında çıkıp gelirmiş benimki

Ay evet benimde SATa göre 9 ocak diyo doğum tarihi ama tam gününde doğucağını hiiç zannetmiyorum

seyda neden doktorun yok cnm edin artık herşeyinle ilgilensin nerde oturuyosun kararsızmı kaldın doktor konsusunda

Canım İstanbul pendikte oturuyorum ben ilk nene hatuna gittim hamile olduğumu öğreniceğim zaman ondan kötü yorumlar duydum ztn çok kalabalık ve ilgisizlerdi sonra tuzlada gisbire gittim ordaki doktorun tavırları beni çıldırttı ordan da vazgeçtim şimdi doktor ve hastane arıyorum yoksa ilk randevuda sevmiştim gisbirdekini ama son tavrı herşeyi bitirdi..
Bende istiyorum cnm ama güvenilmiyo öyle herkese işte..
Vurdumduymaz tavırlı bi doktorlada olamam..

O halde gözümü karartıp bir deneyim bakalım ağda salonuna gitmeyi :) madem kolay acısız vs.. ormanların kralı gibi gezmekten iyidir en azından :)

çook zor sorma ya.. bende çekinirim hani şu çocuk ararken açmadığımız kalmadı :)) ama genede her seferinde zor oluyor.. hamile kalınca abdominal baklıyor ya ne mutlu oldum bilemezsin..

temiz olsun bebeğe zarar olmasın varsın olsun.. böylede gezilmezki :) ben bakayım iyi bir yer araştırayım bari..

ağda daha revaçta anlaşıldı.. zaten zamanla aşağıyı göremeyeceğimize göre başkasına şimdiden gitmekte fayda var gibi..

hayırlı ve sağlıklı olsunda hangi cins olursa olsun.. hiç önemli değil benim için... tabi merak etmiyor değilim o ayrı :)

hangi hastaneyi düşünüyosun cnm öle herkese gitme moral bozan cok oluyor

Canım 2li testi devlette yaptırcam ya annemlerin ordaki merdivenköy polikliniğinde yada pendikdeki 2 devlet hastanesinden birinde..
Muayne içinde remedy'e gitmeyi düşünüyorum eşim oraya gidelim oraya gidelim diyo yakın diye..
Centrali düşünüyodum kozyatağında ama onun hakkında da sezeryan yanlısılar kesmeye meraklılar diye okudum.
Gönlümden geçen göztepe şafak hastaneside doğum fiyatları beni biraz aşıyo..

kızlar benım doktorum 2liye gerek yok dedi. ben yaptırmadım. 2lide yapılanları 3lü de kapsıyor zaten. senden 70 lira çıkar benim cebime girer dedi. 3lü de 30 lira dedi. boşver cebine zarar dedi. tamam dedim ben de..:) bi acaip benim doktorum cok tatlı bi adam. gelinini doğurtmuş. yani torununu annesinden önce o görmüş ve hastasından birine kan verip hayatını kurtarmış vakti zamanında.. ben çok güveniyorum doktoruma.. şeydacım sen de bi doktor seç artık kendine bence canım...

Son düzenleme:
O halde gözümü karartıp bir deneyim bakalım ağda salonuna gitmeyi :) madem kolay acısız vs.. ormanların kralı gibi gezmekten iyidir en azından :)

Canım bi kaç kere gittikten sonra alışıyosun zaten sıcak kanlı biriyse daha da kolay oluyo muhabbet fln ediyosun hemen bitiyo ağda

bende k.çekmecedeyim maşallah doktorum cok tatlı cok olumlu ben adama acayip ısındım bi kere benim için bilgili olması benim sorularıma cok mantıklı cvplar vermesi önemliydi ben cır cır soru soran bi tipim adam verdiği cvplarla güvenimi kazandı vallahi bebeğimlede cok ilgili evttt minik bebişimiz nasılsın bugün diyor )) anneyi cok üzme bi daha bakmam sana diyo adam pozitif yaa acil kanamayla gittim amaaaan ebru hanım noolcakki diyo bebiş erken gelmeye firar etmeye calısmıs izin vermemişsiniz diyoo:))) burdan tskleri şükran biliyorum doktorum hasan kayim saol hersey içinn:)

Tatlım ben seçmek istemiyomuyumdur sence
Bende istiyorum tabiki ama öyle denildiği gibi kolay olmuyo saçma sapan tavırlı doktorlarla muhattap olmak istemiyorum..
Doğru düzgün zaman ayırsın dinlesin anlatsın istiyorum..
Doğuma saat kaç olursa olsun giricek bi doktor olsun..
Yoksa niye özele gidiyimki o zaman devlete giderim o tavırları çekiceksem..
O yüzden gerekirse aylarca dolaşıyım ama doğru düzgün bi doktor bulayım diyorum..
Aman olsun doktorumda nası olursa olsun diyemicem bu durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…