İşte çok kararsız kalıyorum cnm yaa en son yakınlarımdan 2 kişiye bu testlerden olumsuz şeyler söylemişler biri aldırabilcek zamandaymış ama aldırmıycam ben demiş diğeri aldırabilcek haftada da değilmiş..
Ama maşallah ikisininde bebişleri sağlıkla dünyaya geldiler..
hayırlısı olsun cnm. ay çok yakışıklı bir delikanlı olur
bu yıl erkek yılıymış kızlar, benim çevremde de herkes erkek doğuruyor, gerçi bizimkiler 2012 bebeği olacak ama bakalım, liste yaparız cinsiyetler belli olunca, kız mı çok erkek mi bakarız artık
bende bunları çok duydum o yüzden ne olursa olsun üzülmemek lazım güzelim ya..doktoruna sormalısın bence.
bana çok mantıksız geldi bu cinsiyet belirleme olayı..kanla ne alaka???
hayırlısı olsun cnm. ay çok yakışıklı bir delikanlı olur
bu yıl erkek yılıymış kızlar, benim çevremde de herkes erkek doğuruyor, gerçi bizimkiler 2012 bebeği olacak ama bakalım, liste yaparız cinsiyetler belli olunca, kız mı çok erkek mi bakarız artık
Yok ki yok kii doktorummmmmmmmmmmm :95:
Evet bacjmcim katiliorumm bu sene iki kuzenim dogurdu ikisinindekizi olduu...amaaaabenim çevremde saysam yirmi tane kıza iki erkek denk gelmiştir yani..hep kız duydum..2011 kız yılı bence 2012 erkek olucak..hayırlısı diyelim artık..ve dediğin gibi bir aya belli olur bizde liste yaparız..
Ay bende bu sene kız senesi diye duydum hahahahahah
Ama evet bizimkiler 2012 bebişleri olcak erken davranan olmazsa aralarından tabisii..
Yok ki yok kii doktorummmmmmmmmmmm :95:
sende ölçüm yapan doktora danışırsın canım artık..ondan sonra 3lü test var zaten ozamana kadar da bir doktor bul amaa..
Ay evet zaten çok zaman yok 2li testle 3lü test arasında..
Bakalım bulurum inşallah..
2li test sonuçlarını aldıkdan sonra bi hastaneye gidicem umarım ordaki doktoru beğenirim..
ay canım ya evet bizimkilerden kesin aralık bebişi çıkacaktır...mesela benim bebiş doğum tarihi 10 ocak ama bazen 10 gün önceden gelebiliyormuş ya yılbaşında çıkıp gelirmiş benimki
seyda neden doktorun yok cnm edin artık herşeyinle ilgilensin nerde oturuyosun kararsızmı kaldın doktor konsusunda
Evet cnm hayatımda sadece 1 kez kendim almayı denedim onda da gündüz 12de odaya girip akşam 6 gibi çıktım ve yarısını bile bitirememiştim düşün hahahahha
Beceremiyorum ben gidiyorum valla kız şip şak hemen hallediyo acıma falanda olmuyo ben kendime ayrı kutu açtırıyorum dünde anlatmıştım bana özel sırf bana kullanılıyo bide cilde göre türleri var ağdaların benim ağdam hassas ciltlere özel daha az acıtıyo diğerlerine nazaran..
Kendim yapsam kasılırım fena olurum ama yaptırırken gayet rahat..
Güvenebiliceğin bi yer varsa dene istersen..
Valla şekerim bekarken hep yapardım, parmağınla tutacağın kadar olması yeterli, sonra tutam tutam çekiyorsun, şu muayene eldivenleriyle, kılları kavradığı için hepsi çekiliyor, bir dene istersen üstlerden başla. aslında kızların dediği gibi en iyisi ağdacıya gitmek ama benim manyak kocam kıyameti koparır, lazere bile doktorun yapması şartıyla kabul ettirebilmiştim.
Adam erkek doktora karışmıyor ama kadın ağdacıya karışıyor, sağlık başka bu başkaymış
Açıkcası ben de utanırım diye düşünüyorum :26:
Oy oy ne zor iş şu kadınlık yahu
umarım artık bu haftalardan sonra azalır yaa bulantılarınız
eveeet rus takvimi
yaparsın canım sonra rahat bi nefes alırsın temizlenince
inş. canım yaa yarın dönünce yazarım gelişmeleri, tabiki arada girer bakarım unutturmam kendimi
ben sıkıştırcam doktoru ama bilmiyorum söyler mi
ben kendim hiç yapmadığım için onun acısını bilmiyorum. zaten saatlerce sürer yapmaya kalksam beceremem de öyle yapıştırır bırakırım
onlar hemen hızlı hızlı yapıyolar valla, haa acımıyor mu acıyor tabii ama sonra tertemiz oluyosun
ben el ağdasıyla iki dakkada hallediyorum hiç acımıyor ama arada cok canım sıkılırsa epilatörlede yapıyorum sorun oluyo tabi kıl dönmeleri oluyo sinir oluyorum doktorum agdayı sakıncalı bulmuyor aksine daha hijyenik diyor
benim çevremde saysam yirmi tane kıza iki erkek denk gelmiştir yani..hep kız duydum..2011 kız yılı bence 2012 erkek olucak..hayırlısı diyelim artık..ve dediğin gibi bir aya belli olur bizde liste yaparız..
hangi hastaneyi düşünüyosun cnm öle herkese gitme moral bozan cok oluyor
O halde gözümü karartıp bir deneyim bakalım ağda salonuna gitmeyi :) madem kolay acısız vs.. ormanların kralı gibi gezmekten iyidir en azından :)
ay canım ya evet bizimkilerden kesin aralık bebişi çıkacaktır...mesela benim bebiş doğum tarihi 10 ocak ama bazen 10 gün önceden gelebiliyormuş ya yılbaşında çıkıp gelirmiş benimki
kızlar benım doktorum 2liye gerek yok dedi. ben yaptırmadım. 2lide yapılanları 3lü de kapsıyor zaten. senden 70 lira çıkar benim cebime girer dedi. 3lü de 30 lira dedi. boşver cebine zarar dedi. tamam dedim ben de..:) bi acaip benim doktorum cok tatlı bi adam. gelinini doğurtmuş. yani torununu annesinden önce o görmüş ve hastasından birine kan verip hayatını kurtarmış vakti zamanında.. ben çok güveniyorum doktoruma.. şeydacım sen de bi doktor seç artık kendine bence canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?