Canım 2li testi devlette yaptırcam ya annemlerin ordaki merdivenköy polikliniğinde yada pendikdeki 2 devlet hastanesinden birinde..
Muayne içinde remedy'e gitmeyi düşünüyorum eşim oraya gidelim oraya gidelim diyo yakın diye..
Centrali düşünüyodum kozyatağında ama onun hakkında da sezeryan yanlısılar kesmeye meraklılar diye okudum.
Gönlümden geçen göztepe şafak hastaneside doğum fiyatları beni biraz aşıyo..
canım göztepeye kadar gittikten snra kardeşimin doktoruna git
İkna edemiyorumki eşimi uzakta uzak tutturdu durdu deli ediyo beni gönlü olsun diye şu remedye de gidicem bi onuda beğenmezsem çekiceği var elimden..
Ataşehirdeydi dimi cnm senin kardeşinin doktoru..
Hangi hastanedeydi ismi neydi bidaha söylermisin?
eren hastanesi canım,doktorun ismi de Filiz Yılmaz.Çok konuşkan değil ama güleryüzlü ilgili ve normal doğum taraftarı,doğuma da kendisi geliyo.Benm gtme ihtimalim olsaaaaa keşke
Ahhaha bnm dogumgunumdemi dogcakk
Tatlım ben seçmek istemiyomuyumdur sence
Bende istiyorum tabiki ama öyle denildiği gibi kolay olmuyo saçma sapan tavırlı doktorlarla muhattap olmak istemiyorum..
Doğru düzgün zaman ayırsın dinlesin anlatsın istiyorum..
Doğuma saat kaç olursa olsun giricek bi doktor olsun..
Yoksa niye özele gidiyimki o zaman devlete giderim o tavırları çekiceksem..
O yüzden gerekirse aylarca dolaşıyım ama doğru düzgün bi doktor bulayım diyorum..
Aman olsun doktorumda nası olursa olsun diyemicem bu durumda..
Eft. Cnm 10 ocakk dgunumm..bnm dogumuda 29 ocak dedi drum ama bilmiommne zaman doğum tarihin canım 10 ocak mı? bakalım o zaman deniyor ama tam zamanında doğan çocuk az
haklısın canım anlıyorum seni ama simdiye kadar sağa sola, yakın zamanda doğuran yakınlarına danışıp senin için en doğru doktoru bulmuş olman gerekiyordu. çok büyük bi şehirde yaşamıyorsan az çok herkes buranın en iyi doktoru şudur demiş olmalıydı. bu neden önemli? mesela benim kanamam geldi ve ben folik asit dışında çocuk düşmesin diye hormon alıyorum progestan mıydı adı neydı?? bu gibi şeyler için vakitlice gitmen gerekebilir. 12 haftalık olmuşsun gerçi artık düşme ihtimali yok da, ne bileyim işte bul birini artık:)) bu arada eve yakın olması önemli. bir de doktordan hariç doğumhanesini de arastır. kimi yerler kesimhane gibi mübarek.. enfeksiyon dedikodusu cıkmışmı o hastanede mesela buna dikkat et. bir de kış bebesi doğuracaz ısıtmayı falan araştır hep canım.. ama bi doktor bulma konusunda acele et derim ben..
eren hastanesi canım,doktorun ismi de Filiz Yılmaz.Çok konuşkan değil ama güleryüzlü ilgili ve normal doğum taraftarı,doğuma da kendisi geliyo.Benm gtme ihtimalim olsaaaaa keşke
Doğuran yakınların diyosun ama bu ona buna sormakla olmuyo cnm bana ters gelen bi tarafı olabilir gisbiride bu siteden bu topicten bi arkadaş önermişti çokta seviyodu doktorunu ama ben beğenmedim..
Herkesin görüşü bu durumda farklı..
Oturduğum semtte hiç bi akrabam yok bi tek kuzenim var onunda bebeği fln yok nerden bilsin iyi doğum yaptıran doktor fln..
Çevre etraf diyosunda komşu edinmeyi seven bi insan olmadığım için apartmandaki insanlara bile mesafeliyim..
Ay kısacası bende istiyorum ama o kadar kolay olmadı bnm için birazda şans meselesi bu kimi hemen bulur doktorunu kimi aylarca dolaşır bende bu konuda aylarca dolaşmaya razıyım doğru düzgün doktor bulana kadar..
Fff dr isi cok zor seydacimm allahim kolaylik vrsinn umarimm memnun kalacgin dru en kisa zmnda bulursunn
Merhaba kızlar,anladığım kadarıyla herkez iyi...
Ben ilk bebeğimde ne ikili ne üçlü test yaptırmadım,bence çokta önemli ayrıntılar diil.
Bu arada bebeğini hisseden varmi?Ben ara ara bişiler hissediyorum güçleniyoruz galiba.
doğru söylüyorsun tabi de aylarca dolaşma. internetten araştır o halde. ama istanbul da yaşıyormuşsun evine çok uzak olmasın yolda doğurma sakın:))
hoşbuldum tatlım
evet valla miss gibi oldu yola çıkmadan evi temizleyip gidelim dedi yoksa orda 15 gün ev kirli diye aklım kalcaktı
ben ve kızkardeşim de kadınla beraber çalıştık valla çabuk bitsin diye :))
senin annecin de gelsin de sen de kurtul bir an önce :)
eeee bu rus takvimi değil mi??? benim buna göre erkek çıkıyor
ay canım ya evet bizimkilerden kesin aralık bebişi çıkacaktır...mesela benim bebiş doğum tarihi 10 ocak ama bazen 10 gün önceden gelebiliyormuş ya yılbaşında çıkıp gelirmiş benimki
mrb seydacım..Bugün 12 haftalık olduk ilkindede erken hissetmiştim ben.Gaz gibi diil değişik bişi hemen farkediliyor.yoğun olarak diil ama tatlı yiyip uzanırsam hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?