2012 Ocak Anneleri

oğlum var canım,kendiliğinden hissetmek için çok güçlü diller galiba:)

Allah bağışlasın cnm..
Erkek çocukları daha çabuk hissettiriyolarmış kendilerini öyle duymuştum..
Tabi yaa minnacıklar daha kendiliğinden hissetmem olanaksız daha var bayaa bayaa bekliciim ben..

Allah bağışlasın cnm..
Erkek çocukları daha çabuk hissettiriyolarmış kendilerini öyle duymuştum..
Tabi yaa minnacıklar daha kendiliğinden hissetmem olanaksız daha var bayaa bayaa bekliciim ben..

ben iki gün önce dr gittiğimde aman allahım içimde dönüp duruyo el kaldırıyo falan çok heyecan verici güzel ve bir o kadar da tuhaf bi duygu helede ilk olunca dahada tuhaf eşimde acayip heyecanlandı valla :))))

dr dedimki ya çok güzel içimde hareket ediyo ama ben hissetmiyorum hissetmek istiyorum dedim daha küçük bir ay sonra anca dedi bakalım kısmet bekliyoruz minik tekmeleri :)))

Evet cnm çok şükür içimizde hareket ediyolar ama daha hissedemiyoruz..
Daha var bende netten araştırdım ilk gebelikte 18-20. haftalarda hissedilirmiş..

saol mori_cedo..ikisindede eşimin yenilenmiş hayırlısı artık..sağlıkla gelsin hepimizin bebesi inşl.

Kızlar, özel hastane doktoru mu doktorlarınız yoksa muaynehanesine mi gidiyorsunuz? ben de doktor konusundan müzdaribim de :26:

Kızlar, özel hastane doktoru mu doktorlarınız yoksa muaynehanesine mi gidiyorsunuz? ben de doktor konusundan müzdaribim de :26:

benimki özel hastane doktoru canım. ben muayenehanesine gitmeyi gereksiz buluyorum. doktorum yeterince ilgili ve iyi biri olduğundan extra para bayılmaya gerek yok. zaten muayenehanesi yok galiba. hiç bahsetmedi.. bence özele git yeter her merakına 150-200 lira verecek değilsin ya...tabi bu benim düşüncem..

kardeşimin bebeği 41+2ye kdr normal doğmadı biz de cumartesi için sezeryana karar verdik.haftasonu acil sezeryan dışında o hastanede sezeryan yapmıodu doktor,pazartesi gününe kdr da beklemek istemedi kardeşim sabırsıalanmaya başlamıştık iyice,başka hastanede yaptı o yüzden.Bu arada yanlış anlamazsan bşey sölicem :) biri bana bişey dediğinde ben asla unutmam :) sana uzun uzun anlattım bunu daha önce nasıl unutabiliosun :) gerçekten yanlış anlama ben asla unutmam da o yüzden.:26:

Son düzenleme:
öğretmen olanlar varmış aranızda. bende öğretmenim. ama lisede çalıştığım için seminer yok. yatışlardayım ortalama yükseltme sınavlarına kadar...

ikili test için ben bugün samatya eğitim araştırma hastanesine gittim. bebişim hemen ölçtürdü ensesini. benden önce giren bayan ölçtürememiş, aç geldiği için olmuş sanırım. doktor git birşeyler ye gel öyle bakalım demiş. ben hiç sıra beklemeden hemen kan verdim ama sonuçlar hemen çıkmıyor. 30 unda çıkacak dediler ama internetten takip edicem daha erken çıkması muhtemel gibi geliyor bana. bu arada kan vermeden önce doktor açmısın tok musun diye sormadı bile. ben toktum kanımı verdim. 1 tüp kan alıyorlar zaten, hiç zor değil..

Anladım cnm. zaten özele gidiyordum da benim doktorum fazlasıyla ilgisizdi çok popüler, ünlü bir doktor o yüzden çoooooook fazla hastası var, nerdeyse 10 dk arayla randevu veriyor, dolayısıyla içeride kalış sürem 5-10 dk. yı geçmiyordu, ben de şimdi farklı bir hastane ve doktorla devam etmeye karar verdim, yarın yeni doktorumla ilk randevum, umarım bu kez sorunsuz geçer, elektiriklerimiz tutar

Bilmem cnm hafızam çok kuvvetlidir yada unutkanımdır diyemem çıkmış aklımdan bide o gün seninle çok hastanelerden doktorlardan bahsetmiştik ya belki ondandır..
Nasıl yani kardeşin 41+2 deymiş bu acil bi durum değilmiymiş onlar için acaba..
Ya aslında şafak hastanesinin yeri bende çok başka olduğu için orası daha uygun olsaydı napar eder giderdim oraya annemlerede çok yakın zaten..
Bide bütün şafak hastaneleri artık acıbadem olcaklarmış..
Mesela burda sema hastanesi var fiyatları şafaktanda pahalı çokta iyi bi hastanedir hiç kötü bişey duymadım ama içimden hep şafak geçiyo neden bilmem..
Bakalım remedyi beğenmezsem ya şafağa o kdr para vermeyi göze alıcam yada ereni düşünürüm artık..

yok canım aciliyeti yoktu ,pazartesi de sezeryan olsa oluyodu ama kardeşimin üzerine yoğun bi baskı vardı ve o da artık doğsun istiodu :) delta hastanesinde yapıcam deynce biz ağzımızı bile açıp bişey demedik öle bi saflığımız tuttu :) pazartesiyi de bekleyebilirdik yani :))

canım benm tavsiyem önce evine yakın hastaneyi dene ,ben evime yakın hastane bulamadığım için başka yere gidiorum.Sen bi dene bence.Pendikten Göztepe fln az yol değil.

benm arkadaşım gebzede oturuodu,annesi medipole yakın oturuo diye medipole gidiodu olmadı en son 1 ay gidip orda kalırım demişti :)) böle bişey yapabilirsen zaten bissürü hastane seçeneğin olur :)şafak,özel göztepe vb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…