yok canım aciliyeti yoktu ,pazartesi de sezeryan olsa oluyodu ama kardeşimin üzerine yoğun bi baskı vardı ve o da artık doğsun istiodu :) delta hastanesinde yapıcam deynce biz ağzımızı bile açıp bişey demedik öle bi saflığımız tuttu :) pazartesiyi de bekleyebilirdik yani :))
canım benm tavsiyem önce evine yakın hastaneyi dene ,ben evime yakın hastane bulamadığım için başka yere gidiorum.Sen bi dene bence.Pendikten Göztepe fln az yol değil.
Ay ama doğmamış yahu zor bi durum düşünsene bekle bekle ohhh bebiş doğmasın
Bende sabırsızlanırdım..
Bakıyorum cnm inan bakıyorum sürekli araştırıyorum netten fln kkdan da bakıyorum Allahım bulamadım bitane
Bakalım bundan memnun kalırım inşallah..
Evet az yol değil gerçekten hele bide trafik varsa yanarım vallahi yollarda
Eşimde sürekli orda burda İstanbulun her yerinde her an olabiliyo yakınlarda da olmazsa benm sancılar başlarken bittiğim an olur o an hahahahhaha
benm arkadaşım gebzede oturuodu,annesi medipole yakın oturuo diye medipole gidiodu olmadı en son 1 ay gidip orda kalırım demişti :)) böle bişey yapabilirsen zaten bissürü hastane seçeneğin olur :)şafak,özel göztepe vb..
ben 39. haftada gittim kalmaya başladım ha doğdu ha doğacak diye ,her gece doğacak diye beklioduk ,bi bakıoruz sabah olmuş gelen giden yok :) hatta nişan gelio doğumdan önce o bile geldi üzerinden 1 hafta geçti doğmadı:)
eşi diodu 'bi çıktıyı alamadın yaaa' :))))
yok canım aciliyeti yoktu ,pazartesi de sezeryan olsa oluyodu ama kardeşimin üzerine yoğun bi baskı vardı ve o da artık doğsun istiodu :) delta hastanesinde yapıcam deynce biz ağzımızı bile açıp bişey demedik öle bi saflığımız tuttu :) pazartesiyi de bekleyebilirdik yani :))
canım benm tavsiyem önce evine yakın hastaneyi dene ,ben evime yakın hastane bulamadığım için başka yere gidiorum.Sen bi dene bence.Pendikten Göztepe fln az yol değil.
Ay valla zor yaa bekle bekle o kadar süre son haftalar zaten heycan dorukta bide doğmasın..
Niye doğmamışki acaba..
O 1 hafta kardeşine nası geçmiştir kim bilirr
Bide kakasını yapabilir yiyebilir fln diyolar ya ondan da çok korkuyorum..
canım sen nerde oturuyosun acaba gop şafak hastanesini hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum benim annem orda doğum yapmıştı ve dr un verdiği ilaç yüzünden az kalsın kardeşimin kalbi delinecekti ....
walla doğmadı doğum yoluna girmedi kafasını çekti geri hep:) sürekli doktora gidioduk bakıodu bi problem var mı diye ,problem olmadığı için bekledik canım :))
Kızlar şimdi bir haber aldım face den,
Arkadaşımın eşi doğum yapmış, 7 aylık, erkek, gayet sağlıklıymış amaAllah esirgesin, niye erken davranmış bilmiyorum ama gelişimi iyiymiş, Allah anasına babasına bağışlasın.
Paylaşmak istedim
42.hAFTAYA KADAR BEKLİYOR BİÇOK DOKTOR EĞER PROBLEM YOKSA.
7 AYLIK doğumu kendı isteğiylemi yapmış?çok ilginç..
Ay anacım yiğenin hangi burç çok merak ettim
İnada bak yahu doğmamış hahahahha
Ay ne erken gelsinler nede geç tam vaktinde gelsinler İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH..
Maşallah maşallah rabbim annesine babasına bağışlasın bebişi sağlıkla büyüsün inşallahh..
Normalmi doğmuş sezeryanmı?
Sezeryan canım, 7 aylık zaten, ne olmuş henüz bilmiyorum ama acil ameliyata almışlar bugün, arkadaşım ikisinin de kurtulması mucizeydi Allahıma şükür falan yazmış :26: gebelik zehirlenmesi falan geldi aklıma ama bilmiyorum, ancak p.tesi öğrenebilirim şimdi sormak ayıp olur, sonuçta ikisinin de durumu iyiymiş çok sevindim
Sezeryan canım, 7 aylık zaten, ne olmuş henüz bilmiyorum ama acil ameliyata almışlar bugün, arkadaşım ikisinin de kurtulması mucizeydi Allahıma şükür falan yazmış :26: gebelik zehirlenmesi falan geldi aklıma ama bilmiyorum, ancak p.tesi öğrenebilirim şimdi sormak ayıp olur, sonuçta ikisinin de durumu iyiymiş çok sevindim
Yok canım erken doğum olmuştur heralde..
Niye bi anne bebeğinin erken doğmasını istesin..
Tatlım şafak hastanesini isteyen bendim benden bahsediyosun heralde..
Göztepe şafaktan bahsediyorum ben..
Valla ben göztepe şafak hakkında hiç kötü bi yorum duymadım hamile kalmadan öncede başka bişey için gitmiştim kadın doktoruna sevmiştimde..
Gaziosmanpaşa şafak hastaneside şu 500evlerin ordakinden bahsediyosun dimi benm teyzem orda yaptı doğumunu hatta oranın ilk bebeği bnm kuzenim eğer ondan bahsediyosan ama pek şikayetini duymadım teyzemin..
Sonra değişmiş olabilir bilemicem..
Zaten dediğim gibi acıbadem olcakmış şafakların hepsi..
Ay anacım yiğenin hangi burç çok merak ettim
İnada bak yahu doğmamış hahahahha
Ay ne erken gelsinler nede geç tam vaktinde gelsinler İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH..
?[/B][/COLOR][/FONT]
evet evet yanlış anlamışım ben..çok ilginç insanlar var canımyaaa 37.haftada bebeğini aldıranları tanıyorum o yüzden yazdım.
pardon canım yanlış alıntı yapmışım :))))
her yerdeki şube farklı olabilio tabi dr da önemli aslında 500evlerdekinden değil gop ta meydanda var küçükköy yolunda ordan bahsediyorum annemin göğsünde süt kırıldı doğumdan sonra dr da ilaç verdi ama verdiği ilaç bebeğin kalbine zararlıymış ve demdi anneme emzirmeyi bırak diye karşı komşumuz cerrahdıda ona gösterdik annemi o söledi 2 ay kadar emebildi kardeşim annem emilyat oldu çünkü ...
dediğim gibi dr da çok önemli ama goptaki şafak her konuda sinir hemen ameliyat diyo ne olursa olsun paraya dökmüşler kısaca işi ...
Ay çok duygulanıyorum böyle şeyler duyunca benn
Rabbim ikisinede sağlık sıhat versin inşallah..
Ayy hepimiz sorunsuz bi şekilde şu dönemi atlatırız inşallah yaa..
Zamanında sağlıklı bi şekilde doğar bebişlerimiz inşallah..
Allah herkese zamanında doğurmayı nasip etsin. çok sevindim sağlıklı doğmasına. inşallah sağlıkla devam eder hayatları...
koç burcu canım 2 nisanda doğdu normalde 40 haftası 24 martta dolmuştu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?