2012 Ocak Anneleri

Ay ama doğmamış yahu zor bi durum düşünsene bekle bekle ohhh bebiş doğmasın
Bende sabırsızlanırdım..
Bakıyorum cnm inan bakıyorum sürekli araştırıyorum netten fln kkdan da bakıyorum Allahım bulamadım bitane
Bakalım bundan memnun kalırım inşallah..
Evet az yol değil gerçekten hele bide trafik varsa yanarım vallahi yollarda
Eşimde sürekli orda burda İstanbulun her yerinde her an olabiliyo yakınlarda da olmazsa benm sancılar başlarken bittiğim an olur o an hahahahhaha

ben 39. haftada gittim kalmaya başladım ha doğdu ha doğacak diye ,her gece doğacak diye beklioduk ,bi bakıoruz sabah olmuş gelen giden yok :) hatta nişan gelio doğumdan önce o bile geldi üzerinden 1 hafta geçti doğmadı:)

eşi diodu 'bi çıktıyı alamadın yaaa' :))))

Ayy annem diyoki doğurcağın zaman sakın bana haber vermeyin doğur ondan sonra arayın beni.
Kız doğum sancısı çekerken annesinin canı daha fazla yanarmış..
Bende haber vermiyim diye düşünüyorum şuan ama o an bencillik yapıp annemi çağırıınnnnn diyebilirim
Son ay annemde kalmak olabilir artık bulamazsam bi yer ordaki hastaneye gidersem..
Zavallı annecim kurtulamadı benden hahahahhhaha
1 ay değilde son haftalar belki son 2 hafta gidebilirm..

Ay valla zor yaa bekle bekle o kadar süre son haftalar zaten heycan dorukta bide doğmasın..
Niye doğmamışki acaba..
O 1 hafta kardeşine nası geçmiştir kim bilirr
Bide kakasını yapabilir yiyebilir fln diyolar ya ondan da çok korkuyorum..

Son düzenleme:

canım sen nerde oturuyosun acaba gop şafak hastanesini hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum benim annem orda doğum yapmıştı ve dr un verdiği ilaç yüzünden az kalsın kardeşimin kalbi delinecekti ....

walla doğmadı doğum yoluna girmedi kafasını çekti geri hep:) sürekli doktora gidioduk bakıodu bi problem var mı diye ,problem olmadığı için bekledik canım :))

Kızlar şimdi bir haber aldım face den,
Arkadaşımın eşi doğum yapmış, 7 aylık, erkek, gayet sağlıklıymış ama Allah esirgesin, niye erken davranmış bilmiyorum ama gelişimi iyiymiş, Allah anasına babasına bağışlasın.
Paylaşmak istedim

canım sen nerde oturuyosun acaba gop şafak hastanesini hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum benim annem orda doğum yapmıştı ve dr un verdiği ilaç yüzünden az kalsın kardeşimin kalbi delinecekti ....

Tatlım şafak hastanesini isteyen bendim benden bahsediyosun heralde..
Göztepe şafaktan bahsediyorum ben..
Valla ben göztepe şafak hakkında hiç kötü bi yorum duymadım hamile kalmadan öncede başka bişey için gitmiştim kadın doktoruna sevmiştimde..
Gaziosmanpaşa şafak hastaneside şu 500evlerin ordakinden bahsediyosun dimi benm teyzem orda yaptı doğumunu hatta oranın ilk bebeği bnm kuzenim eğer ondan bahsediyosan ama pek şikayetini duymadım teyzemin..
Sonra değişmiş olabilir bilemicem..
Zaten dediğim gibi acıbadem olcakmış şafakların hepsi..

walla doğmadı doğum yoluna girmedi kafasını çekti geri hep:) sürekli doktora gidioduk bakıodu bi problem var mı diye ,problem olmadığı için bekledik canım :))

Ay anacım yiğenin hangi burç çok merak ettim
İnada bak yahu doğmamış hahahahha
Ay ne erken gelsinler nede geç tam vaktinde gelsinler İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH..

Maşallah maşallah rabbim annesine babasına bağışlasın bebişi sağlıkla büyüsün inşallahh..
Normalmi doğmuş sezeryanmı?

42.hAFTAYA KADAR BEKLİYOR BİÇOK DOKTOR EĞER PROBLEM YOKSA.

7 AYLIK doğumu kendı isteğiylemi yapmış?çok ilginç..

Sezeryan canım, 7 aylık zaten, ne olmuş henüz bilmiyorum ama acil ameliyata almışlar bugün, arkadaşım ikisinin de kurtulması mucizeydi Allahıma şükür falan yazmış :26: gebelik zehirlenmesi falan geldi aklıma ama bilmiyorum, ancak p.tesi öğrenebilirim şimdi sormak ayıp olur, sonuçta ikisinin de durumu iyiymiş çok sevindim

son güncellemeye göre erkenden suyu gelmiş, bütün suyu bitmiş bebeğin, o yüzden acile almışlar.

Son düzenleme:

Ay çok duygulanıyorum böyle şeyler duyunca benn
Rabbim ikisinede sağlık sıhat versin inşallah..
Ayy hepimiz sorunsuz bi şekilde şu dönemi atlatırız inşallah yaa..
Zamanında sağlıklı bi şekilde doğar bebişlerimiz inşallah..

Son düzenleme:

Allah herkese zamanında doğurmayı nasip etsin. çok sevindim sağlıklı doğmasına. inşallah sağlıkla devam eder hayatları...

pardon canım yanlış alıntı yapmışım :))))

her yerdeki şube farklı olabilio tabi dr da önemli aslında 500evlerdekinden değil gop ta meydanda var küçükköy yolunda ordan bahsediyorum annemin göğsünde süt kırıldı doğumdan sonra dr da ilaç verdi ama verdiği ilaç bebeğin kalbine zararlıymış ve demdi anneme emzirmeyi bırak diye karşı komşumuz cerrahdıda ona gösterdik annemi o söledi 2 ay kadar emebildi kardeşim annem emilyat oldu çünkü ...
dediğim gibi dr da çok önemli ama goptaki şafak her konuda sinir hemen ameliyat diyo ne olursa olsun paraya dökmüşler kısaca işi ...

evet evet yanlış anlamışım ben..çok ilginç insanlar var canımyaaa 37.haftada bebeğini aldıranları tanıyorum o yüzden yazdım.

Ciddi olamazsın keyfi bebeklerini niye erken doğuruyolarki

Yok yok aynı hastaneden bahsediyoruz biz..
Şu tramvaymı metromu ne bişey geçiyo yolun ortasından yerin altından o yolun üstündekinden bahsediyosun dimi cnm?
Teyzemler,ananemler,amcamlar falan akrabalarımızın bi kısmı o taraflarda oturuyo pek bilmem oraları ama bi süre teysemle kalmıştım dükkanı var orda..

Son düzenleme:

Allah herkese zamanında doğurmayı nasip etsin. çok sevindim sağlıklı doğmasına. inşallah sağlıkla devam eder hayatları...

heyecanlı baba sürekli faceden durum güncelliyor, telefonla konuşamıyormuş, ordan heber veriyor, bebeğin ciğer gelişimi falan çok iyiymiş
çok tatlı da bir kızları var, bu ikinciydi, Allah bağışlasın,
Ben de ağlıyorum şu an şeydacım, ay hem içim parçalandı hem de iyi olmalarına sevindim durduramıyorum gözyaşlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…