2012 Ocak Anneleri

evet evet yanlış anlamışım ben..çok ilginç insanlar var canımyaaa 37.haftada bebeğini aldıranları tanıyorum o yüzden yazdım.

Biliyorum canım var öyle manyaklar, son ayda çok kilo alıp vucudum bozuluyo diye yapan ben de tanıyorum maalesef
Ama bu kızcağız öyle biri değil, büyük kızı için canını verir, Allah iki çocuğuna da uzun ömürler versin

seydacım ha 38 ha 37 ne farkederki daha fazla bekleyemem diyip doğurmuştu..çok ilginç.

iyi olmaları çok güzel canım,6 aylık yaşayan bebekler bile oluyo ..çiğer gelişimi fln da iyimiş bi sorun olmaz inşallahh

Ay deme benimde yaşlar geliyoda geri geri itiyorum..
Uff tüylerim diken diken olduu çook başka bişey yaa maşallah bebişe maşallah Allahım nazardan korusun..

evet malesef var canım,Allah yeni bebişe bol sağlık versin.

koç burcu canım 2 nisanda doğdu normalde 40 haftası 24 martta dolmuştu:)

Anam benimle aynı burç..
Belli koç olduğu hahahahahah
Allah sağlık sıhat versin cnm yiğeninede..

Şeyda sen de mi koçsun, Ay inanmıyorum nurrose, benim kardeşim de koç, o da 10 martta doğacakken, zor zoraki suni sancıyla 21 martta doğdu koçlar beğendikleri yerden çıkmak istemiyolar mı ne

seydacım ha 38 ha 37 ne farkederki daha fazla bekleyemem diyip doğurmuştu..çok ilginç.

Töbe yarabbim şaka gibi ya bebeklerinin sağlıklarını nası riske atıyolar yemişim kilosunu falan yaa..
Neyse kızlar benm çıkmam lazım gelirim yine çok öpüyorum hepinizi görüşürz..

iyi akşamlar herkeze bende çıkıyorum,birazdan paşam gelir.

bu arada akrep burçları çok tehlikeli oluyor neyseki bizimkinler yırttı :)

iyi olmaları çok güzel canım,6 aylık yaşayan bebekler bile oluyo ..çiğer gelişimi fln da iyimiş bi sorun olmaz inşallahh

Ay deme benimde yaşlar geliyoda geri geri itiyorum..
Uff tüylerim diken diken olduu çook başka bişey yaa maşallah bebişe maşallah Allahım nazardan korusun..

evet malesef var canım,Allah yeni bebişe bol sağlık versin.

Amin kızlar inşallah, bir taraftan sizinle, bir taraftan onlarla yazışıyorum, durumları iyi Allaha şükür, baba benim 7 yıllık iş arkadaşım, eşiyle de ailecek görüşüyoruz, çok tatlı bir kız, haftaya çıkacaklarmış hastaneden. Çok sağolun iyi dilekleriniz için.

Şeyda sen de mi koçsun, Ay inanmıyorum nurrose, benim kardeşim de koç, o da 10 martta doğacakken, zor zoraki suni sancıyla 21 martta doğdu koçlar beğendikleri yerden çıkmak istemiyolar mı ne

walla istemiolar sanırım :))) 1 cm bile açılma olmadı ,nst ye giriodu sancı mancı çıkmıodu :)) Doktor yine de açılma var mı bakalım diodu artık alttan muayene fln çok normal geliodu bize ::))Doktor bu doğmaz daha beklemenin manası yok dedi :)

Evet cnm bende koçum..
Ay ben geçmi doğdum erkenmi bilmiyorum bak bunuda sorym bi anneme hahahah
Kız nerden buluyosun bu soruları diycek

Evet cnm yazıldım zor oldu ama super oldu :)

canım öğretmen misin sende? bende öğretmenim.....seminer sıkıcı dimi ya boş boş oturuyor okulda ama biz kahvaltı yapıyoruz diğer öğretmenlerle süper oluyor
bende öğretmenim :) alın benden de o kadar saate bakıp duruyorum sandalye üstünde ....belim ağrıyo bazen gerçi bizimki boş boş oturtmuyo bazen müdürümüz egosunu tatmin etmek için çağırıp şu yapılcak bu yapılcak diyip duruyor

anacım bunların büyük çoğunluğu böyle ...

canım eşimle bugün bir heyecan senin testinden yaptık erkek çıktı ...birde bugün bir arkadaş kahve falı baktı bana kız dedi şimdi benim bebişin cinsiyeti ne siz çözün bakem

Offffff görümcem geldi sinirimden kustum

Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.

Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden

Son düzenleme:
Offffff görümcem geldi sinirimden kustum

Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.

Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden

Anacım ne oldu ...azcık bir sakinleş hele ...sıkma canını diyemiyorum bazen insanlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyolar da sen de pek yıpratma gülüm ya ne yaptılar anlat hele

Anacım ne oldu ...azcık bir sakinleş hele ...sıkma canını diyemiyorum bazen insanlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyolar da sen de pek yıpratma gülüm ya ne yaptılar anlat hele

neden sinirlendin ki canım

neden ki canım, nerden geldi görümcen bu arada aynı şehirde misiniz?

Aynı şehirdeyiz, iş çıkışı yemeğe gelmiş haber vermeden, yemek yok tabi, kahvaltı ediyoruz biz akşamları, önce ona burun kıvırdı, yok bebeği nasıl besliyormuşum yok bilmemne çok biliyo çünkü sonra en uyuz olduğum şey, ellerini yıkamadan sofraya oturdu, bi de ekmek bölüp önüme koydu, lavaboya zor yetiştim, bütün gün yediklerim gitti
Şimdi de banyo yaptı, oturmuş salonda saç tarıyor, git banyoda yap şu işi diye kızıyorum pişkin pişkin sırıtıyo saçım dökülmüyo ki diye, ay deliricem, sanki benim temizlik yapacak halim var
parmağını sokmuş kulağını kurcalıyo, ay kovucam az kaldı

Son düzenleme:

ayy ne iğrenç bööğğğ ve kadar saygısız, düşüncesiz sana yardımcı olacağı yerde yaptıklarına bak yaa
sakin olmaya çalış canım, yapacak başka bişey yok
çok kızıyorum böyle insanlara benim görümcem burda olsa bana bi iş yaptırmazdı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…