evet evet yanlış anlamışım ben..çok ilginç insanlar var canımyaaa 37.haftada bebeğini aldıranları tanıyorum o yüzden yazdım.
heyecanlı baba sürekli faceden durum güncelliyor, telefonla konuşamıyormuş, ordan heber veriyor, bebeğin ciğer gelişimi falan çok iyiymiş
çok tatlı da bir kızları var, bu ikinciydi, Allah bağışlasın,
Ben de ağlıyorum şu an şeydacım, ay hem içim parçalandı hem de iyi olmalarına sevindim durduramıyorum gözyaşlarımı
heyecanlı baba sürekli faceden durum güncelliyor, telefonla konuşamıyormuş, ordan heber veriyor, bebeğin ciğer gelişimi falan çok iyiymiş
çok tatlı da bir kızları var, bu ikinciydi, Allah bağışlasın,
Ben de ağlıyorum şu an şeydacım, ay hem içim parçalandı hem de iyi olmalarına sevindim durduramıyorum gözyaşlarımı
Biliyorum canım var öyle manyaklar, son ayda çok kilo alıp vucudum bozuluyo diye yapan ben de tanıyorum maalesef
Ama bu kızcağız öyle biri değil, büyük kızı için canını verir, Allah iki çocuğuna da uzun ömürler versin
koç burcu canım 2 nisanda doğdu normalde 40 haftası 24 martta dolmuştu:)
Anam benimle aynı burç..
Belli koç olduğu hahahahahah
Allah sağlık sıhat versin cnm yiğeninede..
Biliyorum canım var öyle manyaklar, son ayda çok kilo alıp vucudum bozuluyo diye yapan ben de tanıyorum maalesef
Ama bu kızcağız öyle biri değil, büyük kızı için canını verir, Allah iki çocuğuna da uzun ömürler versin
seydacım ha 38 ha 37 ne farkederki daha fazla bekleyemem diyip doğurmuştu..çok ilginç.
iyi olmaları çok güzel canım,6 aylık yaşayan bebekler bile oluyo ..çiğer gelişimi fln da iyimiş bi sorun olmaz inşallahh
Ay deme benimde yaşlar geliyoda geri geri itiyorum..
Uff tüylerim diken diken olduu çook başka bişey yaa maşallah bebişe maşallah Allahım nazardan korusun..
evet malesef var canım,Allah yeni bebişe bol sağlık versin.
Şeyda sen de mi koçsun, Ay inanmıyorum nurrose, benim kardeşim de koç, o da 10 martta doğacakken, zor zoraki suni sancıyla 21 martta doğdukoçlar beğendikleri yerden çıkmak istemiyolar mı ne
Şeyda sen de mi koçsun, Ay inanmıyorum nurrose, benim kardeşim de koç, o da 10 martta doğacakken, zor zoraki suni sancıyla 21 martta doğdukoçlar beğendikleri yerden çıkmak istemiyolar mı ne
Günaydın cnm.
Çok iyi düşünmüşsün, alakalı olmaması da iyi bir seçim bence, hem yeni şeyler öğrenmek kafanı daha çok meşgul eder hem de yeni bir şeyler katmış olursun kendine
ben de arada küçük kurslara workshoplara falan katılıyorum, çok keyifli oluyor
ben hiç içemem zaten soda oldum olası
aa kımınfılmı bu
Melis Babadağ, Aytaç Ağırlar, Timur Ölkebaş
muthıs bır fılmmm dı
İyi akşamlar kızlar
daha yenı geldım arkadasıma ugradım felan derken saat olmus 8 :)
Nasılsınız
anam gecmısı okuyamadım 20kusur sayfa :)
kacırdıgım bırsey yokdur umarım :)
bende öğretmenim :) alın benden de o kadar saate bakıp duruyorum sandalye üstünde ....belim ağrıyo bazen gerçi bizimki boş boş oturtmuyo bazen müdürümüz egosunu tatmin etmek için çağırıp şu yapılcak bu yapılcak diyip duruyorcanım öğretmen misin sende? bende öğretmenim.....seminer sıkıcı dimi ya boş boş oturuyor okulda ama biz kahvaltı yapıyoruz diğer öğretmenlerle süper oluyor
anacım bunların büyük çoğunluğu böyle ...canım evet bende öğretmenim eski okulum olsaydı ahh keşke bizde kahvaltı yapardık kesin..ama tayinim yeni çıktı il içinde şuanki okul bi tuhaf canım ya müdür de gıcık geldi bana..bende evde kahvaltı yapıyorum artık..adam öğretmene amele gözüyle bakıyor
şimdi size cinsiyet tahmini için değişik bir yöntem öğreticem kan yeniliğine göre cinsiyet!! duydunuz mu hiç? ben hesaplayınca kız çıktı. içimden erkek geçiyor ama hayırlısı.. arkadaşım bu testte hiç yanılmadım diyor bakalım...:)
şöyle ki; kadınlar regl oldukları için kanı 3 yılda, erkekler olmadığı için 4 yılda yenilenirmiş. hamile kaldığınız ay hanginizin kanı daha yeniyse cinsiyeti de o olurmuş. mesela en son yenilenen kan benimki mi? o zaman kızım olacak demekmiş. şimdi doğum tarihimizi yazıyoruz bir de yanına eşimizinkini. kendimizinkine 3 onunkine 4 ekleyin günümüze kadar gelin.. örnek altta:)
18.01.1987 // 01.10.1979
18.01.1990 // 01.10.1983
18.01.1993 // 01.10.1987
18.01.1996 // 01.10.1991
18.01.1999 // 01.10.1995
18.01.2002 // 01.10.1999
18.01.2005 // 01.10.2003
18.01.2008 // 01.10.2007
18.01.2011 // 01.10.2011
evet arkadaşlar ben nisanda hamile kaldım ve benim en son 18 ocak 2011de yenilenmiş kanım. eşiminki daha ekimde yenilenecek. bu demek oluyorki en taze kan benimki onunki 4 yıllık ekimde yenilenecek. yani kızımız olacak. test öyle diyor. bunu yakında öğrenecez. tutarsa özelime teşekkür isterim ha:)) bu arada doğum günümü de öğrendiniz kutlarsınız:)) hadi bakalımm
Offffff görümcem geldi sinirimden kustum
Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.
Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden
Anacım ne oldu ...azcık bir sakinleş hele ...sıkma canını diyemiyorum bazen insanlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyolar da sen de pek yıpratma gülüm ya ne yaptılar anlat hele
neden sinirlendin ki canım
neden ki canım, nerden geldi görümcen bu arada aynı şehirde misiniz?
Aynı şehirdeyiz, iş çıkışı yemeğe gelmiş haber vermeden, yemek yok tabi, kahvaltı ediyoruz biz akşamları, önce ona burun kıvırdı, yok bebeği nasıl besliyormuşum yok bilmemne çok biliyo çünküsonra en uyuz olduğum şey, ellerini yıkamadan sofraya oturdu, bi de ekmek bölüp önüme koydu, lavaboya zor yetiştim, bütün gün yediklerim gitti
Şimdi de banyo yaptı, oturmuş salonda saç tarıyor, git banyoda yap şu işi diye kızıyorum pişkin pişkin sırıtıyo saçım dökülmüyo ki diye, ay deliricem, sanki benim temizlik yapacak halim var
parmağını sokmuş kulağını kurcalıyo, ay kovucam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?