Ay canim benim allah sabir versin bende asla tahammul edemezdim ve soylerdim yuzune sen iyi dayanmisin kendi evi yok mu gitsin orda banyosunu etsin allah allah...Aynı şehirdeyiz, iş çıkışı yemeğe gelmiş haber vermeden, yemek yok tabi, kahvaltı ediyoruz biz akşamları, önce ona burun kıvırdı, yok bebeği nasıl besliyormuşum yok bilmemne çok biliyo çünküsonra en uyuz olduğum şey, ellerini yıkamadan sofraya oturdu, bi de ekmek bölüp önüme koydu, lavaboya zor yetiştim, bütün gün yediklerim gitti
Şimdi de banyo yaptı, oturmuş salonda saç tarıyor, git banyoda yap şu işi diye kızıyorum pişkin pişkin sırıtıyo saçım dökülmüyo ki diye, ay deliricem, sanki benim temizlik yapacak halim var
parmağını sokmuş kulağını kurcalıyo, ay kovucam az kaldı
ayy ne iğrenç bööğğğ ve kadar saygısız, düşüncesizsana yardımcı olacağı yerde yaptıklarına bak yaa
sakin olmaya çalış canım, yapacak başka bişey yok
çok kızıyorum böyle insanlara benim görümcem burda olsa bana bi iş yaptırmazdı sağolsun
Ay canim benim allah sabir versin bende asla tahammul edemezdim ve soylerdim yuzune sen iyi dayanmisin kendi evi yok mu gitsin orda banyosunu etsin allah allah...
Söyledim zaten, tam şu anda kapıdan çıkıyor, kalkıp uğurlamadım bile, tansiyonum düştü, kabus gibiler ya
Ona sinirimden kocama patladım, döndüm ona da bizim sabah işimiz var sen git başka bi zaman gel dedim
Valla tam düzelmişken 2 kere lavaboya koşturdu benisinirlenince midem bulanıyo
Ay yok bunlar hep böyle hem pasaklı hem düşüncesizler ama şu an kaldırabilecek durumda değilim
Bosver iyi etmisin bir daha yapmaz artik anlar herhalde:)) sende salla uzme kendini bebisi
ayy çok düşüncesiz gerçekten yaa evi yok mu orda banyo yapıyor, hey allahım yaaa
neyse hadi gitmiş sakin ol canım bebişini düşün
Offffff görümcem geldi sinirimden kustum
Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.
Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden
Aynı şehirdeyiz, iş çıkışı yemeğe gelmiş haber vermeden, yemek yok tabi, kahvaltı ediyoruz biz akşamları, önce ona burun kıvırdı, yok bebeği nasıl besliyormuşum yok bilmemne çok biliyo çünküsonra en uyuz olduğum şey, ellerini yıkamadan sofraya oturdu, bi de ekmek bölüp önüme koydu, lavaboya zor yetiştim, bütün gün yediklerim gitti
Şimdi de banyo yaptı, oturmuş salonda saç tarıyor, git banyoda yap şu işi diye kızıyorum pişkin pişkin sırıtıyo saçım dökülmüyo ki diye, ay deliricem, sanki benim temizlik yapacak halim var
parmağını sokmuş kulağını kurcalıyo, ay kovucam az kaldı
Yok canım, tarihin tekerrürü bunlar, 6 yılda kaç kez kriz yaşadık, küstük, aylarca yıllarca konuşmadık ama hiç bir şey değişmedi
Çünkü yaşam tarzlarımız, hijyen anlayışlarımız her şeyimiz taban tabana zıt,
Belki bin kere uyardığım halde paldır küldür yatak odama dalmalar, çamaşır çekmecelerime varındaya kadar kullanmalar, evi pisletmeler hiç hiç değişmiyor...
Bizim duş hoşuna gidiyormuş, görmemiş nolucak
Neyse gitti dediğin gibi, eşim de şimdi banyoyu temizliyor, sinir olduğumu bildiği için, onun da gönlünü alayım bari kardeşinin yanında yoktan sebeple onu paraladım, pişmanım :26:
Ben canım ciğerim kardeşim gibi gördüğüm kuzenimin evine gittiğimde bile dolaplarını çekmecelerini açmam yatak odasında yaa terbiyesizlik yani..
iYİ GECELERRRRRRRRRRRRR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMM----------------------------
NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ANNİŞLERİMMMMMMMMMMMM????????????????
Yok canım, tarihin tekerrürü bunlar, 6 yılda kaç kez kriz yaşadık, küstük, aylarca yıllarca konuşmadık ama hiç bir şey değişmedi
Çünkü yaşam tarzlarımız, hijyen anlayışlarımız her şeyimiz taban tabana zıt,
Belki bin kere uyardığım halde paldır küldür yatak odama dalmalar, çamaşır çekmecelerime varındaya kadar kullanmalar, evi pisletmeler hiç hiç değişmiyor...
iyi geceler cnm hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
ayyyy çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücemmmm çok özledim kuzumuuuuuuuuu
bi de cinsiyet tahmini alabilsek yarın ne güzel olur :)
çok teşekkürler cnmmmmmmmmmmmmmm çok şükür ağrılarım azaldıı bugün iyiyimmmmmmmm.cnmmm sen nasılsınnnnnnnnnn??????????
Bende bebişimi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Uff hemen özlüyorum yaa çok özlüyorum
Doktordan geldikden sonra bize yazmayı unutma hee
rabbime şükürler olsunki şuan iyiyim cnm ama bütün gün fenaydım..
yazarım tabiki tatlım, hayırlısıyla şu ikili testi atlatsak
iyi olduğunu göreyim yarın başka bişey istemem, aslında cinsiyeti de öğrenmek isterim saklamayayım
niçin cnmmm neyin var ben yeni girdimmmm hayırdırrr?????????????
ay inşallah canım inşallah güzel haberlerle geliceksin..
Ah bide cinsiyet dimi inşallah gösterir ama net bişey demiyolar bu haftalarda işte kıza benziyo erkeğe benziyo fln diyolar ancak onda da insanın içi rahat etmiyo diyemiyoki rahat rahat kızım olcak veya oğlum olcak diye..
tatlım midem kötüydü hem bulanıyo hem yanıyo ağrıyo bide halsizlik falan filan iştee bilindik durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?