2012 Ocak Anneleri

Ay canim benim allah sabir versin bende asla tahammul edemezdim ve soylerdim yuzune sen iyi dayanmisin kendi evi yok mu gitsin orda banyosunu etsin allah allah...

Ona sinirimden kocama patladım, döndüm ona da bizim sabah işimiz var sen git başka bi zaman gel dedim
Valla tam düzelmişken 2 kere lavaboya koşturdu beni sinirlenince midem bulanıyo
Ay yok bunlar hep böyle hem pasaklı hem düşüncesizler ama şu an kaldırabilecek durumda değilim

ayy çok düşüncesiz gerçekten yaa evi yok mu orda banyo yapıyor, hey allahım yaaa
neyse hadi gitmiş sakin ol canım bebişini düşün

Bosver iyi etmisin bir daha yapmaz artik anlar herhalde:)) sende salla uzme kendini bebisi

Yok canım, tarihin tekerrürü bunlar, 6 yılda kaç kez kriz yaşadık, küstük, aylarca yıllarca konuşmadık ama hiç bir şey değişmedi
Çünkü yaşam tarzlarımız, hijyen anlayışlarımız her şeyimiz taban tabana zıt,
Belki bin kere uyardığım halde paldır küldür yatak odama dalmalar, çamaşır çekmecelerime varındaya kadar kullanmalar, evi pisletmeler hiç hiç değişmiyor...

ayy çok düşüncesiz gerçekten yaa evi yok mu orda banyo yapıyor, hey allahım yaaa
neyse hadi gitmiş sakin ol canım bebişini düşün

Bizim duş hoşuna gidiyormuş, görmemiş nolucak
Neyse gitti dediğin gibi, eşim de şimdi banyoyu temizliyor, sinir olduğumu bildiği için, onun da gönlünü alayım bari kardeşinin yanında yoktan sebeple onu paraladım, pişmanım :26:

Offffff görümcem geldi sinirimden kustum

Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.

Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden

Tatlım Allah yardımcın olsun habersiz öyle nereye geliyo yaa hemde hamile bi bayanın evine..
Telefonun icadından habersiz heralde
Evi yokmu hanımefendinin orda aklansın paklansın bi zahmet maksat temizlenmek değilmi..
Hey Allahım yarabbim yaa yiyipte geleymiş yada eli boş gelmeseymiş bulmuş bunuyo bide
Akşam akşam sinirlerim tavan yaptı haa
Çamaşır çekmecelerinden kullanmakmı şaka olmalı bu YOK ARTIK
Ay yavrum bırak gitmiş rahatla nefes al kocanında gönlünü al adam napsın kardeşinin düşüncesiz davranışlarına bak banyoyu bile temizliyomuş..

Son düzenleme:
iYİ GECELERRRRRRRRRRRRR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMM----------------------------

NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ANNİŞLERİMMMMMMMMMMMM????????????????

Aman cnmm herksin anlayissiz birilri vardir hayatinda...sikma canini dicem ama eminim dememiz yetmez...ben de ayni sekikde esimin tarafinda sorumsuzluk ve bi kirlilik grdummu dayanamm ister istemez suratim duserr..haa hos onlr bunlari tinlayacak kisilermi hayirrrrrrrr...tinlayan olsalar saten bole dengesizlikler yapmazlr cnmm meserret bsverrf

ohaaaaa diyorum izninle yaa, böyle bişey nasıl yapabiliyor çamaşır çekmeceleri filan terbiyesiz
yaa siz böyle anlattıkça ben şükrediyorum biliyomusun yaa daha da kıymetleniyor eşimin ailesi ben oraya gidiyorum yılda 2 defa mesela
bi odayı bize veriyolar valizim bazen darmaduman oluyor dağınık bırakıyorum dışarı çıkıyorum odayı temizliyolar valize dokunmuyolar bile içinde özel eşyalarım olabilir diye

ayyyy çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücemmmm çok özledim kuzumuuuuuuuuu
bi de cinsiyet tahmini alabilsek yarın ne güzel olur :)

ayyyy çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücemmmm çok özledim kuzumuuuuuuuuu
bi de cinsiyet tahmini alabilsek yarın ne güzel olur :)

Bende bebişimi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Uff hemen özlüyorum yaa çok özlüyorum
Doktordan geldikden sonra bize yazmayı unutma hee

Bende bebişimi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Uff hemen özlüyorum yaa çok özlüyorum
Doktordan geldikden sonra bize yazmayı unutma hee

yazarım tabiki tatlım, hayırlısıyla şu ikili testi atlatsak
iyi olduğunu göreyim yarın başka bişey istemem, aslında cinsiyeti de öğrenmek isterim saklamayayım

yazarım tabiki tatlım, hayırlısıyla şu ikili testi atlatsak
iyi olduğunu göreyim yarın başka bişey istemem, aslında cinsiyeti de öğrenmek isterim saklamayayım

Ay inşallah canım inşallah güzel haberlerle geliceksin..
Ah bide cinsiyet dimi inşallah gösterir ama net bişey demiyolar bu haftalarda işte kıza benziyo erkeğe benziyo fln diyolar ancak onda da insanın içi rahat etmiyo diyemiyoki rahat rahat kızım olcak veya oğlum olcak diye..

niçin cnmmm neyin var ben yeni girdimmmm hayırdırrr?????????????

Tatlım midem kötüydü hem bulanıyo hem yanıyo ağrıyo bide halsizlik falan filan iştee bilindik durumlar

cnm yaa azıcıkkk soda içsenn iyi gelirr hımmm.???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…