cnm yaa azıcıkkk soda içsenn iyi gelirr hımmm.???????
Ay inşallah canım inşallah güzel haberlerle geliceksin..
Ah bide cinsiyet dimi inşallah gösterir ama net bişey demiyolar bu haftalarda işte kıza benziyo erkeğe benziyo fln diyolar ancak onda da insanın içi rahat etmiyo diyemiyoki rahat rahat kızım olcak veya oğlum olcak diye..
inş. tatlım yaaa sağol
evet kesin bişey demiyolar benim doktorum kesin olarak 14. haftada demişti
şu haftalarda en fazla yüzdelik bi tahminde bulunuyolar % 70 şu diye
Offffff görümcem geldi sinirimden kustum
Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.
Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden
üstüne kussaydın keşkeallahtan görümcem yok valla..böyle görümcem olsaydı kesin saçını başını yolardım ben..hiç dayanıklı sabırlı değilimdir hemen dalarım
kızlar bu arada sekercikk diye bir arkdaş vardı ne oldu ya..
Benimde Allahtan görümcem fln yok tek çocuk eşim çöpsüz üzüm aldım diyorum hahahhahaha
Tatlım eşinin tayini çıkmıştı taşınma işleriyle uğraşıyodur muhtemelen sekercikk..
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr başka topikten pamuk arkadaşımız önerdi bana
turkcell bebeğimi beklerken paketi ücretsiz miş sayfaya girin msj atın sürekli ücretsiz msj geliyo hamilelik haftasına göre gelişim ve öneriler ben yaptım canlarımmmmmmmmmmmmmmmm.
günaydın kızlar herkese mutu günler bugun 1.5da randevumuz var kuzumla dualarınızı eksik etmeyin canlarım doktordan cıkar cıkmaz yazıcam telden öpüyorum herkese hayırlı günler...
Günaydın cnm..
İyi haberlerini bekliyoruz..
Bende biraz önce randevu aldım marmara üniversitesi hastanesinden çarşamba gününe alabildim ancak 2li test için sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorummmmm
Amin canım inşallah seninde güzel haberlerini beklıyoruz canım inşallah Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah hepimizin bebişlerini
günaydın kızlar herkese mutu günler bugun 1.5da randevumuz var kuzumla dualarınızı eksik etmeyin canlarım doktordan cıkar cıkmaz yazıcam telden öpüyorum herkese hayırlı günler...
Ah cnm inşallah İNŞALLAHH..
Sen 2li testmi yaptırcaksın kaçıncı haftadaydın sen?
günaydın, benim de 1 saat sonra randevum var uyuyamadım bile çok heyecanlanıyorum doktor randevumuz olduğunda
inş. iyi haberlerle döneriz
Aynı şehirdeyiz, iş çıkışı yemeğe gelmiş haber vermeden, yemek yok tabi, kahvaltı ediyoruz biz akşamları, önce ona burun kıvırdı, yok bebeği nasıl besliyormuşum yok bilmemne çok biliyo çünküsonra en uyuz olduğum şey, ellerini yıkamadan sofraya oturdu, bi de ekmek bölüp önüme koydu, lavaboya zor yetiştim, bütün gün yediklerim gitti
Şimdi de banyo yaptı, oturmuş salonda saç tarıyor, git banyoda yap şu işi diye kızıyorum pişkin pişkin sırıtıyo saçım dökülmüyo ki diye, ay deliricem, sanki benim temizlik yapacak halim var
parmağını sokmuş kulağını kurcalıyo, ay kovucam az kaldı
Ona sinirimden kocama patladım, döndüm ona da bizim sabah işimiz var sen git başka bi zaman gel dedim
Valla tam düzelmişken 2 kere lavaboya koşturdu benisinirlenince midem bulanıyo
Ay yok bunlar hep böyle hem pasaklı hem düşüncesizler ama şu an kaldırabilecek durumda değilim
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr başka topikten pamuk arkadaşımız önerdi bana
turkcell bebeğimi beklerken paketi ücretsiz miş sayfaya girin msj atın sürekli ücretsiz msj geliyo hamilelik haftasına göre gelişim ve öneriler ben yaptım canlarımmmmmmmmmmmmmmmm.
Kızlar, özel hastane doktoru mu doktorlarınız yoksa muaynehanesine mi gidiyorsunuz? ben de doktor konusundan müzdaribim de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?