2012 Ocak Anneleri

inş. tatlım yaaa sağol
evet kesin bişey demiyolar benim doktorum kesin olarak 14. haftada demişti
şu haftalarda en fazla yüzdelik bi tahminde bulunuyolar % 70 şu diye

inş. tatlım yaaa sağol
evet kesin bişey demiyolar benim doktorum kesin olarak 14. haftada demişti
şu haftalarda en fazla yüzdelik bi tahminde bulunuyolar % 70 şu diye

14. haftana bişey kalmamış ztn cnm genelde 16. haftayı bekliyo diye duymuştum bende doktorlar..

Offffff görümcem geldi sinirimden kustum

Ya ben anlamıyorum bu insanlar ne istiyor benden.

Bi de oturmuş yemek yiyorlar şimdi karşımda, ay çatlicam sinirimden

üstüne kussaydın keşke allahtan görümcem yok valla..böyle görümcem olsaydı kesin saçını başını yolardım ben..hiç dayanıklı sabırlı değilimdir hemen dalarım

kızlar bu arada sekercikk diye bir arkdaş vardı ne oldu ya..

Benimde Allahtan görümcem fln yok tek çocuk eşim çöpsüz üzüm aldım diyorum hahahhahaha
Tatlım eşinin tayini çıkmıştı taşınma işleriyle uğraşıyodur muhtemelen sekercikk..

Benimde Allahtan görümcem fln yok tek çocuk eşim çöpsüz üzüm aldım diyorum hahahhahaha
Tatlım eşinin tayini çıkmıştı taşınma işleriyle uğraşıyodur muhtemelen sekercikk..

benim kaynım var ama oda bizle aynı şehirde değil olursa eltim olur oda uzakta olur bende rahatım zaten..
bende bu kız niye gözükmüyor diyordum..en kısa zamanda gelsin tabii aramıza..

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr başka topikten pamuk arkadaşımız önerdi bana

turkcell bebeğimi beklerken paketi ücretsiz miş sayfaya girin msj atın sürekli ücretsiz msj geliyo hamilelik haftasına göre gelişim ve öneriler ben yaptım canlarımmmmmmmmmmmmmmmm.

Günaydın kızlarrr
iyi hafta sonları hepınızeeee :)
Şu kan yenıleme cınsıyet olayı otomatık olarak hesaplayan sıte var
bende kzı cıkıyor orda
aboboyka gıbı yazan kız
otekı erkek
Google Google Translate

günaydın kızlar herkese mutu günler bugun 1.5da randevumuz var kuzumla dualarınızı eksik etmeyin canlarım doktordan cıkar cıkmaz yazıcam telden öpüyorum herkese hayırlı günler...

kayyumcum yaptım msjı attımben eşimide davet edıcem onada gıtsın msj bilgilensin birazcık :)))))

günaydın kızlar herkese mutu günler bugun 1.5da randevumuz var kuzumla dualarınızı eksik etmeyin canlarım doktordan cıkar cıkmaz yazıcam telden öpüyorum herkese hayırlı günler...

Günaydın cnm..
İyi haberlerini bekliyoruz..
Bende biraz önce randevu aldım marmara üniversitesi hastanesinden çarşamba gününe alabildim ancak 2li test için sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorummmmm

Amin canım inşallah seninde güzel haberlerini beklıyoruz canım inşallah Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah hepimizin bebişlerini

Amin canım inşallah seninde güzel haberlerini beklıyoruz canım inşallah Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah hepimizin bebişlerini

Ah cnm inşallah İNŞALLAHH..
Sen 2li testmi yaptırcaksın kaçıncı haftadaydın sen?

günaydın, benim de 1 saat sonra randevum var uyuyamadım bile çok heyecanlanıyorum doktor randevumuz olduğunda
inş. iyi haberlerle döneriz

Ah cnm inşallah İNŞALLAHH..
Sen 2li testmi yaptırcaksın kaçıncı haftadaydın sen?

şeydacım ben herhafta gıdıyorum sanırım daha 2li testime var 9+1deyiz

günaydın, benim de 1 saat sonra randevum var uyuyamadım bile çok heyecanlanıyorum doktor randevumuz olduğunda
inş. iyi haberlerle döneriz

Amin canım inşallah bende cok heyecanlıyım ama benım radevum 1.5da off zaman gecmıyor

kızlarr sımdı en yakın arkadasım aradı
ac kapıyı sana bırsey bırakcam dedı
super bır elbıse almıs
hamıs elbısesı gıbı bosbol :)
bırde bebıs ıcın cuzdannn
bayıldım sızınle paylasmak ıstedım :)

Ayyy meseretcim allah sabır mı versin diyim o kadına akıl mı versin diyim şaşırdım bu ne yüzsüzlük ya hem habersiz geliyo hem beğenmiyo hem pis hem yüzsüz güzelim lavaboya yetişemedim diye üstüne püskürtseydin keşke ne manyak insanmış bu yaaa allah bebeğinle sana sağlık ,sana bu kadına dayanma gücü versin gülüm ya...tek kelimeyle iğrençmiş

canım çok sağol bende kullanmaya başladım

Kızlar, özel hastane doktoru mu doktorlarınız yoksa muaynehanesine mi gidiyorsunuz? ben de doktor konusundan müzdaribim de :26:

meserretcim benimki tamamen sans vallahi netten hastaneyi arastırdım gittim alibey diye hasan bey burda dediler hasan bey zaten cok hastaya bakmazmış prensip gereği:)))) nyse hadi girelim dedik iyikide girmişiz cooooook memnunum muayenehanesi var ama gitmeyi düşünmedim henüz sadece 3 boyutluya girmek istiyorum izin vermiyo bosver diyo onun için ikna etmeliyim herifle akraba gibi olduk oturuyoruz cay kahve bi görsen eşim bayılıyo adama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…