2012 Ocak Anneleri

yok canım aynı hastaneden bahsetmiyoruz senin dediğin yeride biliyorum ama orası 500evler dediğin gibi benim dediğim gaziosmanpaşa meydanda :))))

kızlar 2011 eylul annelerının bebıslerıne aldıkları cıcılerının arasından buldum ve bayıldım
Mother careden 3lü olarak 68 tl ye almıs BAYILDIMMMM ama ya

ne demek cnmmmm sevindimmmmmmm.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr-----------------------------------

NEREDE HERKESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS???????????????????????????

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YOKSUNUZZZZZZZZZZZZZZ

biz geldik bebişimle
sabah doktorun muayenehanesine gittik ama ne görelim doktor yok hastanede nöbet vermişler
bütün randevularını iptal edip ptesi ve sonrasına almış. sadece beni ve bir hastayı hastaneye çağırmış. biliyorum bugün görmesen çatlardın dedi
adam 3-4 görüşmede çözdü beni
hemşire orda kanımı aldı, önce koldan aldı kolum mosmor oldu alamadı zaten yarıda bıraktı sonra aynı elimin üstünden aldı bu kez, bu sefer almayı başardı ama elimin üstü ceviz gibi şişti damarlarım çok ince hep zorlanılıyor. neyse ordA 15 dk alkolle masaj yaptılar şişlik dağıldı ama çok canım yanıyor hala

doktorun yanına çalıştığı hastaneye gittik bu kez, orda erkekler alınmıyomuş muayene bölümüne biz kaldık böle devlet hastanesi öyleymiş
neyse ben tek girdim hastanenin dandik ultrason cihazıyla bebeğimi yarım yamalak da olsa gördüm epey büyümüş kuzum
baştan beri SATa göre 4 gün geriden geliyordu artık SATı yakalamış maşallah
ense kalnlığı 1.5 çıktı doktor normal dedi, zaten 3 ün üstünde ise risk varmış. kan sonucum da 1 haftaya kadar çıkıcak.

doktor bebeğimi çok sevdi, kız bu fıstık gibi bi bebiş epey büyümüş diyo cinsiyet tahmini istedim ama bu haftalarda tahminlerin % 70 oranında en fazla tuttutulabilceğini ve bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. cinsiyet için acele etme 14. haftalardan sonra net söylenebilir o da doktorun tecrübesi ve cihazın kalitesi ile ilgili dedi. bi sonraki randevumu mecburen 3 hafta sonraya aldık. çünkü 2 hafta biz yokuz sonrasında da 1 hafta doktor yokmuş. 16 temmuza gün verdi o zamana 15+5 olcam. cinsiyet için de en sağlıklı sonucu almış olcaz dedi.

çatlaklar için sordum bebe yağı kullan şimdilik başka bişeye ihtiyaç yok dedi. ben zaten kullanıyordum

hadi gözünaydınn annişşşş. Hep güzel haberlerle gelesinnnnnnnnn.

bende doktorumla tanıştım bugün. nisa hastanesi asiye uzun. bayan çok tatlı konuşkan lakin çok fazla hastası var 10 daki randevuma ancak 11 de girebildim. bebeğimin çok iyi göründüğünü söyledi. heryerini gösterdi. omuriliği, göz çukurları, ayakları,vs ... çok değişik bir duygu... cinsiyet tahmini istedim bende ama doktor henüz çok erken daha dedi. bacakları kapattı benim sıpa rasını göremedi doktor hanım. kız olabilir belki ama çok düşük bir ihtimal dedi. hep konuşurken cümlelerimi kızım diye bitiriyorum ama hayırlısı bakalım. Rabbim en hayırlısını versin... 12+4 göründü ultrasonda. maşallah yawruma...

Son düzenleme:
son adetinide girdin dimi cnmm sana özel msj gelecek çünkü haftana özel bilgi gelecek

canım yolladım msj geldı cok sagol bu arada bende mılupaya hero babye üye oldum bir arkadaşım var 1 yaşında bebişi var o üye olmuş ücretsiz bırseyler indirimli hediye çeki yolluyorlarmış sizde üye olun kızlar yavaş yavaş hazırlıklara başlayalım. Ayyyy kızlar çok heyecanlıyım çıkıcaz birazdan eşimle doktora gıdıcez inşallah güzel haberlerle gelicem Allahın izniyle herkese mutlu günleeeeeer.....

maşallah canım çok sevindim darısı başıma

canım ben de nisa ya gidiyorum ama benim doktorum derya hanım,o da çok iyi bir insan beni rahatlatıyo,onca sıkıntımdan sonra o bana güven veriyo,ama benim testler ferlan cerrahpaşa da oluyo,benim riskli durumdan dolayı 2 yer arası git gel yapacağım artık,belki karşılaşırız nisa da belli mi olur:))))

Eki Görüntüle 214960

bir tane daha vardı ama o yüklenmedi sonra artık

güle güle giysin annişiiiiiiiiiiiiiiii---------------

parrr cımmm ayak patikli tulumları sen alma hediye gelsin cnmm ablam ayak hızlı büyüyor bebiş rahatsız oluyo dedii. bady leri tulumlarııı ayaksız iyiymiş canımm aklında olsunnn. bende 2 tane aldım bu yeter pantolonlu iyi diyo ablişşş.

kızlar kanaltürkte cumartesi 11 de bebeğim programı oluyo ,orda verilen şifreyi alınca hemen yazıp 1ilk 30 a girerseniz 50 tl lik civilim den hediye kazanıyorsunuz,ben bugün kazandım pazartesi bebişimin ilk hediyesini alacağım inşallah,50 tl ye hastane çıkışı alacağım online,haftaya deneyin bence,bebişler şans getiriyo inanın:))))

maşallah canım çok sevindim darısı başıma

çok teşekkürler canım, amiiin canım inş. güzel haberlerle gelirsin

hadi gözünaydınn annişşşş. Hep güzel haberlerle gelesinnnnnnnnn.

amiiiiinnn canım hepimiz hep güzel haberler alalım inş.

güle güle harca, ben geçen hafta kazanmıştım :) ama henüz harcamayı düşünmüyorum. bilgi aldım belli bi süresi yok. cinsiyetini 3 hafta sonra öğrenince ona göre yapıcam alışverişi

sana da hayırlı olsun hediyen,bana erkek olabilir dedi ya doktorum ondan heyecanlandım ama süresi yoksa bekleyebilirim ben de teşekkürler bilgi için

canım güzel haberlerle gelmişin, çoook sevindim umarım 2li testlerinde iyi çıkar ama ense kalınlığı iyi ise o testlerde iyi çıkıyormuş...bende perşembe gidicem umarım herşey yolunda güzel çıkar,bebeğim sağlıklıdır.......

canım çok teşekkür ederim umarım kan sonuçları da iyi çıkar ense kalınlığı normal bi problem yok dedi
darısı başına inş. güzel haberlerle gelirsin canım
bu arada biz ikili test için 90 lira ödedik

sana da hayırlı olsun hediyen,bana erkek olabilir dedi ya doktorum ondan heyecanlandım ama süresi yoksa bekleyebilirim ben de teşekkürler bilgi için

mail atmıştım canım, süresi ne kadar diye istediğiniz zaman kullanabilirsiniz süresi yok diye cevap geldi
teşekkürler canım

iyi tutmuş canım...umarım çıkar güzel ama ense kalınlığı iyi çıkmış,hatta en önemlisi o diyorlar,eee hadi atlattın sen sıra bizde,bende bi atlatsam çook rahatlıcam,cinsiyet için bişey dememiş dimi,aslıda en iyisini yapmış az daha bekleyip en doğrusunu bilmek daha güzel..net olur en azından,şimdi erkek kız olabilir dediğinde de acaba diyeceğine az daha sabretcen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…