Ciddi olamazsın keyfi bebeklerini niye erken doğuruyolarki
Yok yok aynı hastaneden bahsediyoruz biz..
Şu tramvaymı metromu ne bişey geçiyo yolun ortasından yerin altından o yolun üstündekinden bahsediyosun dimi cnm?
Teyzemler,ananemler,amcamlar falan akrabalarımızın bi kısmı o taraflarda oturuyo pek bilmem oraları ama bi süre teysemle kalmıştım dükkanı var orda..
kayyumcum yaptım msjı attımben eşimide davet edıcem onada gıtsın msj bilgilensin birazcık :)))))
Ayyy meseretcim allah sabır mı versin diyim o kadına akıl mı versin diyim şaşırdım bu ne yüzsüzlük ya hem habersiz geliyo hem beğenmiyo hem pis hem yüzsüz güzelim lavaboya yetişemedim diye üstüne püskürtseydin keşke ne manyak insanmış bu yaaa allah bebeğinle sana sağlık ,sana bu kadına dayanma gücü versin gülüm ya...tek kelimeyle iğrençmiş
canım çok sağol bende kullanmaya başladım
biz geldik bebişimle
sabah doktorun muayenehanesine gittik ama ne görelim doktor yok hastanede nöbet vermişler
bütün randevularını iptal edip ptesi ve sonrasına almış. Sadece beni ve bir hastayı hastaneye çağırmış. Biliyorum bugün görmesen çatlardın dedi
Adam 3-4 görüşmede çözdü beni
Hemşire orda kanımı aldı, önce koldan aldı kolum mosmor oldu alamadı zaten yarıda bıraktı sonra aynı elimin üstünden aldı bu kez, bu sefer almayı başardı ama elimin üstü ceviz gibi şiştiDamarlarım çok ince hep zorlanılıyor. Neyse orda 15 dk alkolle masaj yaptılar şişlik dağıldı ama çok canım yanıyor hala
doktorun yanına çalıştığı hastaneye gittik bu kez, orda erkekler alınmıyomuş muayene bölümüne biz kaldık böleDevlet hastanesi öyleymiş
neyse ben tek girdim hastanenin dandik ultrason cihazıyla bebeğimi yarım yamalak da olsa gördüm epey büyümüş kuzum
baştan beri sata göre 4 gün geriden geliyordu artık satı yakalamış maşallah
Ense kalnlığı 1.5 çıktı doktor normal dedi, zaten 3 ün üstünde ise risk varmış. Kan sonucum da 1 haftaya kadar çıkıcak.
Doktor bebeğimi çok sevdi, kız bu fıstık gibi bi bebiş epey büyümüş diyoCinsiyet tahmini istedim ama bu haftalarda tahminlerin % 70 oranında en fazla tuttutulabilceğini ve bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. Cinsiyet için acele etme 14. Haftalardan sonra net söylenebilir o da doktorun tecrübesi ve cihazın kalitesi ile ilgili dedi. Bi sonraki randevumu mecburen 3 hafta sonraya aldık. çünkü 2 hafta biz yokuz sonrasında da 1 hafta doktor yokmuş. 16 temmuza gün verdi o zamana 15+5 olcam. Cinsiyet için de en sağlıklı sonucu almış olcaz dedi.
çatlaklar için sordum bebe yağı kullan şimdilik başka bişeye ihtiyaç yok dedi. Ben zaten kullanıyordum
son adetinide girdin dimi cnmm sana özel msj gelecek çünkü haftana özel bilgi gelecek
biz geldik bebişimle
sabah doktorun muayenehanesine gittik ama ne görelim doktor yok hastanede nöbet vermişler
bütün randevularını iptal edip ptesi ve sonrasına almış. sadece beni ve bir hastayı hastaneye çağırmış. biliyorum bugün görmesen çatlardın dedi
adam 3-4 görüşmede çözdü beni
hemşire orda kanımı aldı, önce koldan aldı kolum mosmor oldu alamadı zaten yarıda bıraktı sonra aynı elimin üstünden aldı bu kez, bu sefer almayı başardı ama elimin üstü ceviz gibi şiştidamarlarım çok ince hep zorlanılıyor. neyse ordA 15 dk alkolle masaj yaptılar şişlik dağıldı ama çok canım yanıyor hala
doktorun yanına çalıştığı hastaneye gittik bu kez, orda erkekler alınmıyomuş muayene bölümüne biz kaldık böledevlet hastanesi öyleymiş
neyse ben tek girdim hastanenin dandik ultrason cihazıyla bebeğimi yarım yamalak da olsa gördüm epey büyümüş kuzum
baştan beri SATa göre 4 gün geriden geliyordu artık SATı yakalamış maşallah
ense kalnlığı 1.5 çıktı doktor normal dedi, zaten 3 ün üstünde ise risk varmış. kan sonucum da 1 haftaya kadar çıkıcak.
doktor bebeğimi çok sevdi, kız bu fıstık gibi bi bebiş epey büyümüş diyocinsiyet tahmini istedim ama bu haftalarda tahminlerin % 70 oranında en fazla tuttutulabilceğini ve bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. cinsiyet için acele etme 14. haftalardan sonra net söylenebilir o da doktorun tecrübesi ve cihazın kalitesi ile ilgili dedi. bi sonraki randevumu mecburen 3 hafta sonraya aldık. çünkü 2 hafta biz yokuz sonrasında da 1 hafta doktor yokmuş. 16 temmuza gün verdi o zamana 15+5 olcam. cinsiyet için de en sağlıklı sonucu almış olcaz dedi.
çatlaklar için sordum bebe yağı kullan şimdilik başka bişeye ihtiyaç yok dedi. ben zaten kullanıyordum
bende doktorumla tanıştım bugün. nisa hastanesi asiye uzun. bayan çok tatlı konuşkan lakin çok fazla hastası var 10 daki randevuma ancak 11 de girebildim. bebeğimin çok iyi göründüğünü söyledi. heryerini gösterdi. omuriliği, göz çukurları, ayakları,vs ... çok değişik bir duygu... cinsiyet tahmini istedim bende ama doktor henüz çok erken daha dedi. bacakları kapattı benim sıpa rasını göremedi doktor hanım. kız olabilir belki ama çok düşük bir ihtimal dedi. hep konuşurken cümlelerimi kızım diye bitiriyorum ama hayırlısı bakalım. Rabbim en hayırlısını versin... 12+4 göründü ultrasonda. maşallah yawruma...
maşallah canım çok sevindim darısı başıma
hadi gözünaydınn annişşşş. Hep güzel haberlerle gelesinnnnnnnnn.
kızlar kanaltürkte cumartesi 11 de bebeğim programı oluyo ,orda verilen şifreyi alınca hemen yazıp 1ilk 30 a girerseniz 50 tl lik civilim den hediye kazanıyorsunuz,ben bugün kazandım pazartesi bebişimin ilk hediyesini alacağım inşallah,50 tl ye hastane çıkışı alacağım online,haftaya deneyin bence,bebişler şans getiriyo inanın:))))
çok teşekkürler canım, amiiin canım inş. güzel haberlerle gelirsin
amiiiiinnn canım hepimiz hep güzel haberler alalım inş.
güle güle harca, ben geçen hafta kazanmıştım :) ama henüz harcamayı düşünmüyorum. bilgi aldım belli bi süresi yok. cinsiyetini 3 hafta sonra öğrenince ona göre yapıcam alışverişi
canım güzel haberlerle gelmişin, çoook sevindim umarım 2li testlerinde iyi çıkar ama ense kalınlığı iyi ise o testlerde iyi çıkıyormuş...bende perşembe gidicem umarım herşey yolunda güzel çıkar,bebeğim sağlıklıdır.......
sana da hayırlı olsun hediyen,bana erkek olabilir dedi ya doktorum ondan heyecanlandımama süresi yoksa bekleyebilirim ben de teşekkürler bilgi için
canım çok teşekkür ederim umarım kan sonuçları da iyi çıkar ense kalınlığı normal bi problem yok dedi
darısı başına inş. güzel haberlerle gelirsin canım
bu arada biz ikili test için 90 lira ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?