iyi tutmuş canım...umarım çıkar güzel ama ense kalınlığı iyi çıkmış,hatta en önemlisi o diyorlar,eee hadi atlattın sen sıra bizde,bende bi atlatsam çook rahatlıcam,cinsiyet için bişey dememiş dimi,aslıda en iyisini yapmış az daha bekleyip en doğrusunu bilmek daha güzel..net olur en azından,şimdi erkek kız olabilir dediğinde de acaba diyeceğine az daha sabretcen:)
yok canım aynı hastaneden bahsetmiyoruz senin dediğin yeride biliyorum ama orası 500evler dediğin gibi benim dediğim gaziosmanpaşa meydanda :))))
biz geldik bebişimle
sabah doktorun muayenehanesine gittik ama ne görelim doktor yok hastanede nöbet vermişler
bütün randevularını iptal edip ptesi ve sonrasına almış. sadece beni ve bir hastayı hastaneye çağırmış. biliyorum bugün görmesen çatlardın dedi
adam 3-4 görüşmede çözdü beni
hemşire orda kanımı aldı, önce koldan aldı kolum mosmor oldu alamadı zaten yarıda bıraktı sonra aynı elimin üstünden aldı bu kez, bu sefer almayı başardı ama elimin üstü ceviz gibi şiştidamarlarım çok ince hep zorlanılıyor. neyse ordA 15 dk alkolle masaj yaptılar şişlik dağıldı ama çok canım yanıyor hala
doktorun yanına çalıştığı hastaneye gittik bu kez, orda erkekler alınmıyomuş muayene bölümüne biz kaldık böledevlet hastanesi öyleymiş
neyse ben tek girdim hastanenin dandik ultrason cihazıyla bebeğimi yarım yamalak da olsa gördüm epey büyümüş kuzum
baştan beri SATa göre 4 gün geriden geliyordu artık SATı yakalamış maşallah
ense kalnlığı 1.5 çıktı doktor normal dedi, zaten 3 ün üstünde ise risk varmış. kan sonucum da 1 haftaya kadar çıkıcak.
doktor bebeğimi çok sevdi, kız bu fıstık gibi bi bebiş epey büyümüş diyocinsiyet tahmini istedim ama bu haftalarda tahminlerin % 70 oranında en fazla tuttutulabilceğini ve bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. cinsiyet için acele etme 14. haftalardan sonra net söylenebilir o da doktorun tecrübesi ve cihazın kalitesi ile ilgili dedi. bi sonraki randevumu mecburen 3 hafta sonraya aldık. çünkü 2 hafta biz yokuz sonrasında da 1 hafta doktor yokmuş. 16 temmuza gün verdi o zamana 15+5 olcam. cinsiyet için de en sağlıklı sonucu almış olcaz dedi.
çatlaklar için sordum bebe yağı kullan şimdilik başka bişeye ihtiyaç yok dedi. ben zaten kullanıyordum
bende doktorumla tanıştım bugün. nisa hastanesi asiye uzun. bayan çok tatlı konuşkan lakin çok fazla hastası var 10 daki randevuma ancak 11 de girebildim. bebeğimin çok iyi göründüğünü söyledi. heryerini gösterdi. omuriliği, göz çukurları, ayakları,vs ... çok değişik bir duygu... cinsiyet tahmini istedim bende ama doktor henüz çok erken daha dedi. bacakları kapattı benim sıpa rasını göremedi doktor hanım. kız olabilir belki ama çok düşük bir ihtimal dedi. hep konuşurken cümlelerimi kızım diye bitiriyorum ama hayırlısı bakalım. Rabbim en hayırlısını versin... 12+4 göründü ultrasonda. maşallah yawruma...
evet canım önemli kısmı atlattık çok şükür. bugün o dandik cihazda bebişimi çok net göremedim ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim
hayırlısıyla hepiniz sırayla güzel haberlerle gelirsiniz inş.
cinsiyet konusunda çok temkinli
14. haftadan önce yapılan tahminleri doğru bulmuyor çünkü % 70 duyarlılığı var dedi, 16 yıllık meslek hayatımda cinsiyette hiç yanılmadım
zamanında söyleme taraftarıyım dedi. yarın yola çıkıyoruz işte tam dönünce o hafta doktor yok. normalde 2 hafta sonra söylicekti cinsiyeti 3 hafta sonra öğrenicez artık :) hemn sata göre 15+5 oluyor tam zamanı dedi
kızlar kanaltürkte cumartesi 11 de bebeğim programı oluyo ,orda verilen şifreyi alınca hemen yazıp 1ilk 30 a girerseniz 50 tl lik civilim den hediye kazanıyorsunuz,ben bugün kazandım pazartesi bebişimin ilk hediyesini alacağım inşallah,50 tl ye hastane çıkışı alacağım online,haftaya deneyin bence,bebişler şans getiriyo inanın:))))
canım ben de nisa ya gidiyorum ama benim doktorum derya hanım,o da çok iyi bir insan beni rahatlatıyo,onca sıkıntımdan sonra o bana güven veriyo,ama benim testler ferlan cerrahpaşa da oluyo,benim riskli durumdan dolayı 2 yer arası git gel yapacağım artık,belki karşılaşırız nisa da belli mi olur:))))
Seninde gözünaydın cnm maşallah bebişe böyle güzel haberler alınca içim açılıyo yahuuu
Merhaba arkadaslar Ben yeni katildim araniza bende nisanda hamile kaldim bu 3. Hamileligim 2 oglum var kiz olsun istiyorum cinsiyetini ni ogrenen var mi
çok sağol tatlım. inşallah senden de duyarız güzel haberleri...
ben araştırdım canım baya. asiye hanımı çok övüyorlardı, o yüzden ondan aldım randevumu. ama açıkcası hastane çok kalabalık, bugünkü bekleyiş beni çok yordu. birde avrasya hastanesi var zeytinburnunda, orayı da bi deneyeyim diyorum bakalım hayırlısı... bende testlerimi samatya eğitim araştırma hastanesinde yaptırıyorum.inşalllah sorunsuz bir şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...
Cok merak ediyorum amaogrenemedim Ben yurtdisinda yasiyorum burda doktorlar cok gec soyluyorlar hislerimede guvenmiyorum digèr hamileligimde kendimi o kadar kiz hazirlamistim ki sok oldum bunda hem erkek diyorum hem kiz bilmiyorum
Asiye ve Mürüvvet hanım kalabalık oluyo,derya hanım da ben hiç beklemedim,arkadaşımın biri zeytinburnunda rıza madazlı diye bir doktora gidiyo ama hangi hastane bilmiyorum o çok iyi bir doktormuş erkek doktora gidebilene,gerçi cerrahpaşadaki de doktor da erkek benim ama,herşey sorulmuyo tabi,senin kaç haftalık oldu ben 12+0 ım şu an
Tatlım Allah yardımcın olsun habersiz öyle nereye geliyo yaa hemde hamile bi bayanın evine..
Telefonun icadından habersiz heralde
Evi yokmu hanımefendinin orda aklansın paklansın bi zahmet maksat temizlenmek değilmi..
Hey Allahım yarabbim yaa yiyipte geleymiş yada eli boş gelmeseymiş bulmuş bunuyo bide
Akşam akşam sinirlerim tavan yaptı haa
Çamaşır çekmecelerinden kullanmakmı şaka olmalı bu YOK ARTIK
Ay yavrum bırak gitmiş rahatla nefes al kocanında gönlünü al adam napsın kardeşinin düşüncesiz davranışlarına bak banyoyu bile temizliyomuş..
ohaaaaa diyorum izninle yaa, böyle bişey nasıl yapabiliyor çamaşır çekmeceleri filan terbiyesiz
yaa siz böyle anlattıkça ben şükrediyorum biliyomusun yaa daha da kıymetleniyor eşimin ailesi ben oraya gidiyorum yılda 2 defa mesela
bi odayı bize veriyolar valizim bazen darmaduman oluyor dağınık bırakıyorum dışarı çıkıyorum odayı temizliyolar valize dokunmuyolar bile içinde özel eşyalarım olabilir diye
üstüne kussaydın keşkeallahtan görümcem yok valla..böyle görümcem olsaydı kesin saçını başını yolardım ben..hiç dayanıklı sabırlı değilimdir hemen dalarım
kızlar bu arada sekercikk diye bir arkdaş vardı ne oldu ya..
Ayyy meseretcim allah sabır mı versin diyim o kadına akıl mı versin diyim şaşırdım bu ne yüzsüzlük ya hem habersiz geliyo hem beğenmiyo hem pis hem yüzsüz güzelim lavaboya yetişemedim diye üstüne püskürtseydin keşke ne manyak insanmış bu yaaa allah bebeğinle sana sağlık ,sana bu kadına dayanma gücü versin gülüm ya...tek kelimeyle iğrençmiş
Bugün de diğeri geldi, o da şimdi duştaÇok merak ettiniz duşumuzu değil mi, ay öyle alengirli bişey de değil ama ne hikmetse her gelen ilk duşa giriyo
Neyse sakin olmaya çalışıcam, o duştan çıkmadan yazacaklarımı yazıp çıkıcam
hahahah yok artık şakamı bu evine duş almayamı geliyolar
Jakuzili falanmı banyon cnm Allah Allah yaa..
Sularımı akmıyodur nedir çok ilginçç..
Neyse sen randevundan haber ver neler dedi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?