2012 Ocak Anneleri

evet canım önemli kısmı atlattık çok şükür. bugün o dandik cihazda bebişimi çok net göremedim ama en azından sağlıklı olduğunu öğrendim
hayırlısıyla hepiniz sırayla güzel haberlerle gelirsiniz inş.

cinsiyet konusunda çok temkinli
14. haftadan önce yapılan tahminleri doğru bulmuyor çünkü % 70 duyarlılığı var dedi, 16 yıllık meslek hayatımda cinsiyette hiç yanılmadım
zamanında söyleme taraftarıyım dedi. yarın yola çıkıyoruz işte tam dönünce o hafta doktor yok. normalde 2 hafta sonra söylicekti cinsiyeti 3 hafta sonra öğrenicez artık :) hemn sata göre 15+5 oluyor tam zamanı dedi

Çok güzelmiş cnm bayıldım cüzdana..

yok canım aynı hastaneden bahsetmiyoruz senin dediğin yeride biliyorum ama orası 500evler dediğin gibi benim dediğim gaziosmanpaşa meydanda :))))

Hmm o zaman farklı hastanelerden bahsediyoruz evet

Maşallah bebişine cnm gözünaydın iyi haberlerle gelmene çok sevindim darısı başımıza artık..

Seninde gözünaydın cnm maşallah bebişe böyle güzel haberler alınca içim açılıyo yahuuu

Eki Görüntüle 214960

bir tane daha vardı ama o yüklenmedi sonra artık

Çok güzelmiş cnm..

ayy evet canım ya büyük bir kısmı gitmiş,cinsiyet öğrenmek güzel telaşlar ama yok ense kalınlığı yok 2li test sonucunu beklemek vs. insanı strese sokuyor..alahım herkesin, tüm annelerin yüzlerini güldürsün inşallah hadi bakalım 3 hafta deniyor ama tatilede gidiyorsun, çabucak geçer inşallah....bizde 2 temmuzda eşimle tatile çıkıyoruz,3 temmuz evlilik yıldönümümüz, orda kutlayacağız bende sorarım gittiğimde cinsiyetini kesin, dayanamam belki söyler

ayy çok güzel.. ama ben o saatte işte oluyorum birine izletsem şifresini verse bana ama kim izler ki :26:

kızlar az önce hastaneyı aradım 2li testin fiyatını sormak için. 2li testlerde herhangi bir ekstra ücret çıkmıyor. muayene ücretine tabi dediler. yani 35 tlye hem muayene hem 2li test hem ense kalınlığı ölçümü hallolacak inşallah

Merhaba arkadaslar Ben yeni katildim araniza bende nisanda hamile kaldim bu 3. Hamileligim 2 oglum var kiz olsun istiyorum cinsiyetini ni ogrenen var mi

ben araştırdım canım baya. asiye hanımı çok övüyorlardı, o yüzden ondan aldım randevumu. ama açıkcası hastane çok kalabalık, bugünkü bekleyiş beni çok yordu. birde avrasya hastanesi var zeytinburnunda, orayı da bi deneyeyim diyorum bakalım hayırlısı... bende testlerimi samatya eğitim araştırma hastanesinde yaptırıyorum.inşalllah sorunsuz bir şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

Merhaba arkadaslar Ben yeni katildim araniza bende nisanda hamile kaldim bu 3. Hamileligim 2 oglum var kiz olsun istiyorum cinsiyetini ni ogrenen var mi

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Herkes tam öğrenemedi çok az sayıda arkadaşımız ihtimal olarak kıza benziyo erkeğe benziyo gibi tahminler aldılar..
Artık bidahaki randevularda net öğrenmeye başlanır heralde..

Cok merak ediyorum amaogrenemedim Ben yurtdisinda yasiyorum burda doktorlar cok gec soyluyorlar hislerimede guvenmiyorum digèr hamileligimde kendimi o kadar kiz hazirlamistim ki sok oldum bunda hem erkek diyorum hem kiz bilmiyorum

Asiye ve Mürüvvet hanım kalabalık oluyo,derya hanım da ben hiç beklemedim,arkadaşımın biri zeytinburnunda rıza madazlı diye bir doktora gidiyo ama hangi hastane bilmiyorum o çok iyi bir doktormuş erkek doktora gidebilene,gerçi cerrahpaşadaki de doktor da erkek benim ama,herşey sorulmuyo tabi,senin kaç haftalık oldu ben 12+0 ım şu an

Cok merak ediyorum amaogrenemedim Ben yurtdisinda yasiyorum burda doktorlar cok gec soyluyorlar hislerimede guvenmiyorum digèr hamileligimde kendimi o kadar kiz hazirlamistim ki sok oldum bunda hem erkek diyorum hem kiz bilmiyorum

Hepimiz merak ediyoruz canım ama napalım sabredicez artık
Kaçıncı haftada söylüyolar yaşadığın ülkede cnm?
Sağlıklı doğsunlarda önemli değil aslında bu kadar takma boşver kız erkek ne farkeder.
Ay gerçi 4 erkekle uğraşmakta kolay olmasa gerekkk

ben de normalde 12+1 im ama bugün ultrasonda 12+4 çıktı. ben erkek doktor pek düşünmüyorum canım. cerrahpaşaya gitmek için randevu alınıyor mu netten?? nasıl gidiyorsun ???

ilk gidişimde telefonla randevu aldım,sonra beni orda perinatoloji bölümüne sevk ettiler,orda zaten artık kağıtla randevu veriyolar direk gün ve saat olarak,tele gerek kalmıyo,ben mecbur olduğum için oraya gittim,riskli durumum vardı,profesör bakıyo artık orda bana, nisa da da yine devam ediyorum ama ama ikili test,amniyosentez cerrahpaşada yapılacak

Bugün de diğeri geldi, o da şimdi duşta Çok merak ettiniz duşumuzu değil mi, ay öyle alengirli bişey de değil ama ne hikmetse her gelen ilk duşa giriyo
Neyse sakin olmaya çalışıcam, o duştan çıkmadan yazacaklarımı yazıp çıkıcam

hahahah yok artık şakamı bu evine duş almayamı geliyolar
Jakuzili falanmı banyon cnm Allah Allah yaa..
Sularımı akmıyodur nedir çok ilginçç..
Neyse sen randevundan haber ver neler dedi doktor..

Sulfat cnm. gözün aydın öncelikle
Ben de bu sabah yeni doktorumla tanıştım, ilk elektirik gayet iyiydi, sanırım burada devam ederim artık çok şeker bir adam, o kadar detaylı anlattı ki herşeyi, bana soracak şey kalmadı.

Bebiş de sat ile uyumlu gidiyor, kıpır kıpırdı ya, dokrot hafif rahatsız edince zıplayıverdi
2 Hafta sonra çağırdı ikili test için, sürekli ultrasona girme dedi
Şimdilik bu kadar, görümcem duştan çıkıyor püfffffff

hahahah yok artık şakamı bu evine duş almayamı geliyolar
Jakuzili falanmı banyon cnm Allah Allah yaa..
Sularımı akmıyodur nedir çok ilginçç..
Neyse sen randevundan haber ver neler dedi doktor..

Yok anam bildiğin duş yahu, sadece başlığı büyük biraz, masaj bilmemne özelliği var da bi kere bile kullanmadım, ben suyu kafama tutup yıkanıyorum yetiyo bana
Randevuyu yazdım cnm. iyi geçti, bi sorun görünmüyor, 2 hafta sonra ikilide öğrenicez artık her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…