Sulfat cnm. gözün aydın öncelikle
Ben de bu sabah yeni doktorumla tanıştım, ilk elektirik gayet iyiydi, sanırım burada devam ederim artıkçok şeker bir adam, o kadar detaylı anlattı ki herşeyi, bana soracak şey kalmadı.
Bebiş de sat ile uyumlu gidiyor, kıpır kıpırdı ya, dokrot hafif rahatsız edince zıplayıverdi
2 Hafta sonra çağırdı ikili test için, sürekli ultrasona girme dedi
Şimdilik bu kadar, görümcem duştan çıkıyor püfffffff
Yok anam bildiğin duş yahu, sadece başlığı büyük biraz, masaj bilmemne özelliği var da bi kere bile kullanmadım, ben suyu kafama tutup yıkanıyorum yetiyo bana
Randevuyu yazdım cnm. iyi geçti, bi sorun görünmüyor, 2 hafta sonra ikilide öğrenicez artık her şeyi.
biz geldik bebişimle
sabah doktorun muayenehanesine gittik ama ne görelim doktor yok hastanede nöbet vermişler
bütün randevularını iptal edip ptesi ve sonrasına almış. sadece beni ve bir hastayı hastaneye çağırmış. biliyorum bugün görmesen çatlardın dedi
adam 3-4 görüşmede çözdü beni
hemşire orda kanımı aldı, önce koldan aldı kolum mosmor oldu alamadı zaten yarıda bıraktı sonra aynı elimin üstünden aldı bu kez, bu sefer almayı başardı ama elimin üstü ceviz gibi şiştidamarlarım çok ince hep zorlanılıyor. neyse ordA 15 dk alkolle masaj yaptılar şişlik dağıldı ama çok canım yanıyor hala
doktorun yanına çalıştığı hastaneye gittik bu kez, orda erkekler alınmıyomuş muayene bölümüne biz kaldık böledevlet hastanesi öyleymiş
neyse ben tek girdim hastanenin dandik ultrason cihazıyla bebeğimi yarım yamalak da olsa gördüm epey büyümüş kuzum
baştan beri SATa göre 4 gün geriden geliyordu artık SATı yakalamış maşallah
ense kalnlığı 1.5 çıktı doktor normal dedi, zaten 3 ün üstünde ise risk varmış. kan sonucum da 1 haftaya kadar çıkıcak.
doktor bebeğimi çok sevdi, kız bu fıstık gibi bi bebiş epey büyümüş diyocinsiyet tahmini istedim ama bu haftalarda tahminlerin % 70 oranında en fazla tuttutulabilceğini ve bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. cinsiyet için acele etme 14. haftalardan sonra net söylenebilir o da doktorun tecrübesi ve cihazın kalitesi ile ilgili dedi. bi sonraki randevumu mecburen 3 hafta sonraya aldık. çünkü 2 hafta biz yokuz sonrasında da 1 hafta doktor yokmuş. 16 temmuza gün verdi o zamana 15+5 olcam. cinsiyet için de en sağlıklı sonucu almış olcaz dedi.
çatlaklar için sordum bebe yağı kullan şimdilik başka bişeye ihtiyaç yok dedi. ben zaten kullanıyordum
Yok anam bildiğin duş yahu, sadece başlığı büyük biraz, masaj bilmemne özelliği var da bi kere bile kullanmadım, ben suyu kafama tutup yıkanıyorum yetiyo bana
Randevuyu yazdım cnm. iyi geçti, bi sorun görünmüyor, 2 hafta sonra ikilide öğrenicez artık her şeyi.
merhaba,
bugün karamsar günümdeyim bu yüzden sabah yazdiklarinizi okudum ve bir sey yazmadan ciktim sizin de morelinizi bozmak istemedim.
gelecegi düsündündüm durdum.. dogumdan sonraki calismadigim bir yil nasil geciniriz diye kara kara düsündüm.. ama bi sonuca varamadim :) allah kerim.
Baskim agriyor simdide.. ilac icmek istemiyorum ama icmedende nasil gecer bilmiyorum.
Dogumdan sonra araba koltugu arastiriyorum yavrumuz icin.. iki marka arasinda gidip geliyorum ama herhalde bu ikisi arasinda daha hesapli olana karar verecegim cünki iki markada emniyet konusunda ayni.
Sulfat cnm. gözün aydın öncelikle
Ben de bu sabah yeni doktorumla tanıştım, ilk elektirik gayet iyiydi, sanırım burada devam ederim artıkçok şeker bir adam, o kadar detaylı anlattı ki herşeyi, bana soracak şey kalmadı.
Bebiş de sat ile uyumlu gidiyor, kıpır kıpırdı ya, dokrot hafif rahatsız edince zıplayıverdi
2 Hafta sonra çağırdı ikili test için, sürekli ultrasona girme dedi
Şimdilik bu kadar, görümcem duştan çıkıyor püfffffff
yavrunu gördün hadi gözün aydin. bebegin kac santim canim.
canım çok teşekkür ederim. sen de güzel haberlerle gelmişsin
umarım doktorundan çok memnun kalırsın canım, ilk görüşme güzel geçmiş zaten
hayırlısıyla şu ikili testlerden güzel sonuçlar alsak :18:
ayyy senin görümcelerini yolasım geldi valla
teşekkür ederim canım, 6.34 cm teyzesi maşallah epey büyümüş kuzum görmeyeli
en son 9+4 te 2.8 cm'di
güzelll pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr-----------------________________________
herkesssssssssss neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????????????????*
iyi pazarlar canımmm nasılsın
iyiyim cnm ama elimi kaldırmak istemiyorum ben hiç halim yok acım sızımda yok şükür amaaa hep uzanmak istiyorummm.. Sennnn nasılsınnnn???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?