2012 Ocak Anneleri

İyi haberlerle gelmene sevindim cnm maşallah kuzuna

Nee kaa meraklılarmış o duş başlığına hayrına alıp hediye etmek lazım
Gördüm cnm randevunun iyi geçmesine sevindim inşallah 2li test sonuçlarında da güzel haberlerle gelirsin..

merhaba,
bugün karamsar günümdeyim bu yüzden sabah yazdiklarinizi okudum ve bir sey yazmadan ciktim sizin de morelinizi bozmak istemedim.
gelecegi düsündündüm durdum.. dogumdan sonraki calismadigim bir yil nasil geciniriz diye kara kara düsündüm.. ama bi sonuca varamadim :) allah kerim.

Baskim agriyor simdide.. ilac icmek istemiyorum ama icmedende nasil gecer bilmiyorum.

Dogumdan sonra araba koltugu arastiriyorum yavrumuz icin.. iki marka arasinda gidip geliyorum ama herhalde bu ikisi arasinda daha hesapli olana karar verecegim cünki iki markada emniyet konusunda ayni.

Son düzenleme:

yavrunu gördün hadi gözün aydin. bebegin kac santim canim.

arkadaşlar merabalar nasılsınız 10 haftalık hamileyim dün bir yakınım ultrasonla baktı bebişime öylece yatıyordu bebiş bende korktum acaba tanıdığım beni üzmemmek için mi söylemiyor bi sorun mu var dedim siz ilk hareketinin ne zaman gördünüz

Bu arada bakan kişi bu sene uzmanlığını aldı kadın doğumcu olarak herşey yolunda dedi bana ama korktum işte dün 9 hafta 6 günlüktü bebişim

merhaba canım, bende öğretmenim, doğumdan sonra yaklaşık bir yıl ara vermeyi düşünüyorum. bazen benimde aklıma geliyordu ama bence hiç kafaya takmamak lazım. o güzel bebişlerin hepsi rızkıyla gelir emin ol. daha da bolluk bereket olur inşallah evlerimizde.hiç canını sıkma sen ...

canım çok teşekkür ederim. sen de güzel haberlerle gelmişsin
umarım doktorundan çok memnun kalırsın canım, ilk görüşme güzel geçmiş zaten
hayırlısıyla şu ikili testlerden güzel sonuçlar alsak :18:
ayyy senin görümcelerini yolasım geldi valla

yavrunu gördün hadi gözün aydin. bebegin kac santim canim.

teşekkür ederim canım, 6.34 cm teyzesi maşallah epey büyümüş kuzum görmeyeli
en son 9+4 te 2.8 cm'di

Masallah bebisler günde yada haftada ne kadar uzuyor bilen var mi?

Bir haftada 1 cm büyürmüdür acaba? benim bebis kücük kalacak diye korkuyorum. Ultasonda bir hafta gerideydi son kontrolümde 3 gün´e indirmis bebisim arayi.

selamm

nasılsınız kızlar ben uzun zamandır gıremızorum tr. geldım kosturuzoruz gezızoruz nete gırmeyede vakıt olmuyor.

bende 10 haftalık oldum bu saat ıtıbarı ıle.

paztsı randevum var genel kontrol

bakalım hazırlısı en son 8 hazıranda gıttım bırde 12 haftalık olunca gıdılızor sanırsam

ense kalınlıgı ıcın

herkese günaydınnnnnnnnn

bu sabah çok sessiz burası.. yoksa herkes pazar kahvaltısına mı gitti. bizim de babacığımız hazırlıyor kahvaltımızı, birazdan yapıcaz herkese keyifli pazarlar...

Tünaydin.. ögleni geciyor saat. Umarim keyifler gicirinda dir. Rahat bulantisiz bir pazar diliyorum anne adaylarimiza,

arkadaşlar nasılsınız sizler ve bebişler,hava kasvetli ben keyifsizim,ama bebişimi düşünüp mutlu oluyorum,Allah onları bize bağışlasın....

iyiyim cnm ama elimi kaldırmak istemiyorum ben hiç halim yok acım sızımda yok şükür amaaa hep uzanmak istiyorummm.. Sennnn nasılsınnnn???????????

aynen bende senin gibiyim kalktım kahvaltı yaptım geri uyudum biraz geri kalktım zaman geçmiyor çok sıkılıyorum hemde hava çok sıcak kalkıp kurabiye yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…